Malesef cnm oyle benim 2 kizimdada sutum dolu doluydu ama bu sefer gun icinde uyumaya dinlenmeye pek firsat olmuyor o nedenle sutumde az geliyor :) ben once anne sutu veriyorum sagarak sonra bakiyorum 30 ml cikmissa sut 30 ml mama veriyorum arkasindan yada bi acikinca 60-70 ml anne sutu birdahakine 60 ml mama fln bu sekilde degis yokus yapiyorumKizlar Allah hepimize kolaylık versin kimi kolik kimi gündüz gibi gece derken Allah'ım izniyle buyuyecekler
Benim oğlumda 14gunluk olduk şükür amaEbruzerm arkadaşım dediği gibi evde bebekten hariç 3 çocuğum olduğundan çok fazla dinlenme imkanı olmuyor sütüm öğle dolu dolu değil var hamd olsun belki de ben stres yapıyorum ama yine bebeğim dinlenip uyuması için bol bol doğması lazım bunun farkındayım o yüzden anne sütü ile mama takviyesi yapanlar hangi mama nasıl veriyonuz hele bı anlatın
Sağolasın denicemmmYok canım merak etme.bir şey olmaz günde bir kaç kez minicik batirabilirsin öyle öyle alışır emzige sonra vermene gerek kalmaz pekmezi
Evet canım doğru ama uykuya geçişte vereceğim sadece uykuya geçince zaten ağzından atıyor gün içinde vermeyeceğimBence sağlıksız bir şey ama sen bilirsin. Bebeğin karaciğeri midesi bağırsakları pekmezi sindirebilecek kuvvette mi? Onu geçtim emziği gerçek memeden daha cazip hale de getirmeye gerek yok bence. Evet emzik kolaylık ama bazı çocuk istemeyebilir.
Ben öğlenleri 1defa veriyorum mamayi. O ara sütüm cok olmuyor gibi geliyor bana. Biz sma aldik sevdi tadını.Ezcane sorduğumda Aptamil Diyor
Burda nutrilon ( aptamil ) ve nan optipro mamalari en iyileri eczanede sadece bu 2 si vardir burda… nan optipro turkiyede hangi marka oluyor bilemedim ben onu kullaniyorumEzcane sorduğumda Aptamil Diyor
Kabızlık yaptı mıBurda nutrilon ( aptamil ) ve nan optipro mamalari en iyileri eczanede sadece bu 2 si vardir burda… nan optipro turkiyede hangi marka oluyor bilemedim ben onu kullaniyorum
Sleepyynin kalıbı diğer markalara göre küçük cnm. Bebeğin 4 kilo ise 3 numara daha uygun sleepy marka için .Üstünde yazan kilolara göre alınmıyor mu benm ilk bebegm bu konuda bilgisizim
Ne veriyorsun hangi mamaBen öğlenleri 1defa veriyorum mamayi. O ara sütüm cok olmuyor gibi geliyor bana. Biz sma aldik sevdi tadını.
Sma aldikNe veriyorsun hangi mama
Öyleyse korkmayın bence yenidoğan doyduğunu bilmezmiş bide meme tiryakisi olmuştur belkiBezleri kuru değil çok çiş yapıyor bizimki. Ama ne zaman versem meme alıyor ben de ondan emin olamıyorum.
Bize de 8 dedi doktor normalmiş , bende anlamıyrm nıye duzelmiyo saglık ocagındaki hemşirede sarı gıbı dedı ama bizde tekrar doktora götürmedik . emmede sıkıntı yok bizde deBizde de sarılık hiç olmadı en son 13tu değeri sonra da olcturmedik daha . Öyle uyuklama durumu da yok ama neden hala rengi beyaza dönmedi merak ediyorum. Anne sütü sariligi olurmus kimi bebekte öyle bir şey mi dicem de endiselendim bugün
Benim ilk başta sütüm gelmedi sonra geldi ama bebek emmedi o yüzden sağıp vermeye başladım, şimdi uzun süre uyanmadığı zamanlar oluyor uyurkende emmiyor göğsüm şişiyor o yüzden sağıyorum uyurken biberonla veriyorum ki hem aç kalmasın hemde göğsüm rahatlasın. Sağmakta sütü azaltmıyor bildiğim kadarıyla hatta arttırıyor emzirmek gibi düşün canımKızlar neden sütlerinizi sagıp verıyosunuz bebeklerınıze ben sadce emziriyorm istedıkçe . sagıp vermek zor olmuyor mu ,hem süt azalmaz mı oyle benim maşallh baya var sürekli emziriyorum
Bize bir doktor tanıdığımız hipp 1 combiotic önerdi ama hiç kullanmadık biz onu bulana kadar bebek emmeyi öğrendiKizlar Allah hepimize kolaylık versin kimi kolik kimi gündüz gibi gece derken Allah'ım izniyle buyuyecekler
Benim oğlumda 14gunluk olduk şükür amaEbruzerm arkadaşım dediği gibi evde bebekten hariç 3 çocuğum olduğundan çok fazla dinlenme imkanı olmuyor sütüm öğle dolu dolu değil var hamd olsun belki de ben stres yapıyorum ama yine bebeğim dinlenip uyuması için bol bol doğması lazım bunun farkındayım o yüzden anne sütü ile mama takviyesi yapanlar hangi mama nasıl veriyonuz hele bı anlatın
Anladım , tabı şişiyosa sagmak lazım benim kız hiç uyumadıgı için , ve sürekli memede durmak istıyo emiyo kusuyo kısır dönguye girdik . çok sıcak var sanırım uyuyamıyor sürekli aglama halinde hep pişik olduBenim ilk başta sütüm gelmedi sonra geldi ama bebek emmedi o yüzden sağıp vermeye başladım, şimdi uzun süre uyanmadığı zamanlar oluyor uyurkende emmiyor göğsüm şişiyor o yüzden sağıyorum uyurken biberonla veriyorum ki hem aç kalmasın hemde göğsüm rahatlasın. Sağmakta sütü azaltmıyor bildiğim kadarıyla hatta arttırıyor emzirmek gibi düşün canım
Bize bir doktor tanıdığımız hipp 1 combiotic önerdi ama hiç kullanmadık biz onu bulana kadar bebek emmeyi öğrendi
Anne sütü sarılığı olabilir bizde var canim yavaş yavaş açildi şükür öyle olanlar var değeri abartiyolar ya yok bizimde en yüksek 11 di.Bizde de sarılık hiç olmadı en son 13tu değeri sonra da olcturmedik daha . Öyle uyuklama durumu da yok ama neden hala rengi beyaza dönmedi merak ediyorum. Anne sütü sariligi olurmus kimi bebekte öyle bir şey mi dicem de endiselendim bugün
Kaç günde geciyo , anne sütü sarılığı da iln defa duyuyormAnne sütü sarılığı olabilir bizde var canim yavaş yavaş açildi şükür öyle olanlar var değeri abartiyolar ya yok bizimde en yüksek 11 di.
Selam canim biz bugun dr kontrole gittik kilosu 3900u gecmis ve hala ayni pozisyonda. Hic bir sekilde dogum kanalina girmemis kafasi bile yukarda dedi. Sali gunu tekrar gdecegiz eger pozisyon ayniysa 1 temmuzda yani 40+6’da sezeryan olacakBen de hala bir doğum belirtisi yok kilomuz da çok arttı benimki %95 sezaryen gözüküyorViolett90
1 ay 2 ay uzun sürüyorKaç günde geciyo , anne sütü sarılığı da iln defa duyuyorm
Benimki de uyumuyor uyuyuncada uyanmıyor sağolsunAnladım , tabı şişiyosa sagmak lazım benim kız hiç uyumadıgı için , ve sürekli memede durmak istıyo emiyo kusuyo kısır dönguye girdik . çok sıcak var sanırım uyuyamıyor sürekli aglama halinde hep pişik oldu
Oo baya sürüyomuş ya ,hayırlısı olsun1 ay 2 ay uzun sürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?