2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Malesef cnm oyle benim 2 kizimdada sutum dolu doluydu ama bu sefer gun icinde uyumaya dinlenmeye pek firsat olmuyor o nedenle sutumde az geliyor :) ben once anne sutu veriyorum sagarak sonra bakiyorum 30 ml cikmissa sut 30 ml mama veriyorum arkasindan yada bi acikinca 60-70 ml anne sutu birdahakine 60 ml mama fln bu sekilde degis yokus yapiyorum

Evet canım doğru ama uykuya geçişte vereceğim sadece uykuya geçince zaten ağzından atıyor gün içinde vermeyeceğim

Bize de 8 dedi doktor normalmiş , bende anlamıyrm nıye duzelmiyo saglık ocagındaki hemşirede sarı gıbı dedı ama bizde tekrar doktora götürmedik . emmede sıkıntı yok bizde de

Kızlar bizimki bu sabah 6dan beri maksimum 15 dk uyumuştur daha uzun asla uyuyamıyor. Ne yapacağımı şaşırdım dışarı da çıkardım bugün yok yani sürekli ağlıyoruz.
Şimdi yıkayıp mama vermeyi deneyeceğim en son 15 gün önce falan vermiştim. Acaba daha kötü olur mu mamadan? Mama uyutur diye düşündüm. Çok yorgun bitkin

Kızlar neden sütlerinizi sagıp verıyosunuz bebeklerınıze ben sadce emziriyorm istedıkçe . sagıp vermek zor olmuyor mu ,hem süt azalmaz mı oyle benim maşallh baya var sürekli emziriyorum
Benim ilk başta sütüm gelmedi sonra geldi ama bebek emmedi o yüzden sağıp vermeye başladım, şimdi uzun süre uyanmadığı zamanlar oluyor uyurkende emmiyor göğsüm şişiyor o yüzden sağıyorum uyurken biberonla veriyorum ki hem aç kalmasın hemde göğsüm rahatlasın. Sağmakta sütü azaltmıyor bildiğim kadarıyla hatta arttırıyor emzirmek gibi düşün canım
Bize bir doktor tanıdığımız hipp 1 combiotic önerdi ama hiç kullanmadık biz onu bulana kadar bebek emmeyi öğrendi

Anladım , tabı şişiyosa sagmak lazım benim kız hiç uyumadıgı için , ve sürekli memede durmak istıyo emiyo kusuyo kısır dönguye girdik . çok sıcak var sanırım uyuyamıyor sürekli aglama halinde hep pişik oldu

Anne sütü sarılığı olabilir bizde var canim yavaş yavaş açildi şükür öyle olanlar var değeri abartiyolar ya yok bizimde en yüksek 11 di.

Ben de hala bir doğum belirtisi yok kilomuz da çok arttı benimki %95 sezaryen gözüküyor Violett90
Selam canim biz bugun dr kontrole gittik kilosu 3900u gecmis ve hala ayni pozisyonda. Hic bir sekilde dogum kanalina girmemis kafasi bile yukarda dedi. Sali gunu tekrar gdecegiz eger pozisyon ayniysa 1 temmuzda yani 40+6’da sezeryan olacak

Benimki de uyumuyor uyuyuncada uyanmıyor sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…