- 14 Şubat 2018
- 652
- 814
- 103
- 29
Sali gunu tekrar gidicez dr kontrolune eger hala tik yoksa persembe sezeryanHayırlı haberler al inşallahBenim doktorumda 41 e kadar bekleriz fikrin değişmezse dedi
Valla ben hala. 1 kullanıyorum kaynanam 2 paket daha 1 almış napcam bilmymKızlar 3no bez aldırdım ama Merte baya büyük oldu ya bantlar ustuste gelince ancak tutuyor belini.
Sizin bebelere nasıl tam oluyor
Elimde 2 numara 1 paket var taktim rahat oldu bu bitince 3 alsam olur herhaldeSleepyynin kalıbı diğer markalara göre küçük cnm. Bebeğin 4 kilo ise 3 numara daha uygun sleepy marka için .
Az once 2 no yu denedim rahat geldi bebise 4 kilo paket bitince mi alsam 3 no elimde 5 6 tane 1 no kaldi artik onu takmamKızlar 3no bez aldırdım ama Merte baya büyük oldu ya bantlar ustuste gelince ancak tutuyor belini.
Kızlar bence bizim bebekler bugünlerde çıldırdı . Havalar sıcak bunaldılar. Benimki de memede durmak istiyor 25 -30 dakka emziriyorum sonrada bırakıp kalan sütümü aağıp dolaba atıyorum fakat bugün bey efendi kalan sütüde verdim emdi ama hepsini kustu . Ac olmamasına rağmen yiyor. Ve fazla geldiği için kusuyor. Sıcaklar bunaltıcı bence memede kendilerini güvende hissediyorlar. En az 120 ml emiyordur memeden sonrada 60 90 arası çekiyorum onuda biberonla içti şaka gibi .
Ben niye hala 2 alma derdindeyim bilmiyorum halbuki çekiştire çekiştire takıyorum sanki 3 de büyük gelecek gibi düşünüp 2aliyorum.
bende 3kaç kilo canm. Benim ki 4300 3 numara iyi oluyorKızlar 3no bez aldırdım ama Merte baya büyük oldu ya bantlar ustuste gelince ancak tutuyor belini.
Ilk iki gun sutum3 gelmemisti bende hipp aldim elimde kaldi mama acaba versem mi arada kilo alimi cok iyi ama 12 gunde 400 gr aldi mama vermesem mi kiSma aldik
Aynen banada hipp önerdiler elimde kaldı bir kac ay sonra versem ne olur suan iyi emmesi vsBenim ilk başta sütüm gelmedi sonra geldi ama bebek emmedi o yüzden sağıp vermeye başladım, şimdi uzun süre uyanmadığı zamanlar oluyor uyurkende emmiyor göğsüm şişiyor o yüzden sağıyorum uyurken biberonla veriyorum ki hem aç kalmasın hemde göğsüm rahatlasın. Sağmakta sütü azaltmıyor bildiğim kadarıyla hatta arttırıyor emzirmek gibi düşün canım
Bize bir doktor tanıdığımız hipp 1 combiotic önerdi ama hiç kullanmadık biz onu bulana kadar bebek emmeyi öğrendi
Valla bilmemki bantları üstuste koydum da ancak tuttu bizim normalde karşı karşıya gelmesi gerekiyor diye biliyorum.Elimde 2 numara 1 paket var taktim rahat oldu bu bitince 3 alsam olur herhalde
Ziyan olmasın dersen ver benim öğlenleri sütüm azalıyor o arada veriyorum 1 kezIlk iki gun sutum3 gelmemisti bende hipp aldim elimde kaldi mama acaba versem mi arada kilo alimi cok iyi ama 12 gunde 400 gr aldi mama vermesem mi ki
Hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla alalım kucağımızaSali gunu tekrar gidicez dr kontrolune eger hala tik yoksa persembe sezeryan
Verme canım kilo alımı iyi ise niye veresin ki.ben de senin gibi ilk iki gün mama takviyesi yaptım az az.şu an duruyor olduğu gibi.inşallah kilo alımı iyi çıkarsa atarım napıyım çevremde birisi yok zaten aynı yaşıt.Ilk iki gun sutum3 gelmemisti bende hipp aldim elimde kaldi mama acaba versem mi arada kilo alimi cok iyi ama 12 gunde 400 gr aldi mama vermesem mi ki
Amin canim sen de durumlar nasilHayırlısı olsun inşallah sağlıcakla alalım kucağımıza
Emmesi iyi ise memeyi tam bosaltiyorsa kilo aliyordur cnm bebis zaten biberon emzik vs hic sevmedi şırıngayla veriyordum vermem daha :)Verme canım kilo alımı iyi ise niye veresin ki.ben de senin gibi ilk iki gün mama takviyesi yaptım az az.şu an duruyor olduğu gibi.inşallah kilo alımı iyi çıkarsa atarım napıyım çevremde birisi yok zaten aynı yaşıt.
Evde baskülle tartıyorum kendimle birlikte güvenilir mi bilmiyorum ama.öncekinde hiç dert etmezdim iyi de kilo alırdı şimdi bana bi paranoyaklık geldi acaba yeterli miyim diye
Emiyorsa mama verme cnm artık. O ilk dönem sütüm inmemişti ve sarılık olmasın diye Ben de mama takviyesi yapmıştım ilk hafta ama sonra tamamen kestim. Çünkü mamanın Hazmı zor olduğu için anne sütü de az içiyor bebekler böylelikle anne sütü giderek azalıyorIlk iki gun sutum3 gelmemisti bende hipp aldim elimde kaldi mama acaba versem mi arada kilo alimi cok iyi ama 12 gunde 400 gr aldi mama vermesem mi ki
Dogru diyorsun cnm hic vermeyim kalsın mama cevremde biri olursa veririm yada atarm yapacak birsey yok :)Emiyorsa mama verme cnm artık. O ilk dönem sütüm inmemişti ve sarılık olmasın diye Ben de mama takviyesi yapmıştım ilk hafta ama sonra tamamen kestim. Çünkü mamanın Hazmı zor olduğu için anne sütü de az içiyor bebekler böylelikle anne sütü giderek azalıyor
Bizde öyleyiz bugün böyleydik çok bunaltıcıBizimki kakasını yapacağı zamanda meme arıyor . Üçünü tutup çekiyor öyle yapıyor. 2 gündür de saat başı emmeye başladı sıcaklardan bayılıyor yavrum. 15 dk emiyoduysa 10 dk emiyor .
Aynen canım bizdede hep kollar isilik , emziği ağzında kendini uyutuyor hımhımhım yapıyor kuzum ya .Benimki de bugün sürekli kustu ya korktum ben de hiç kusmazdı. fazla fazla kaldı hep memede. Saatte bir emmek istedi. Kolum kalkmıyor yorgunluktan o kim bilir ne halde. Yüzü isilik doldu zaten. Sıcaktan kesinlikle.
Yıkadım şimdi hoşuna gitti sızdı kaldı. Nolur bir daha sancı gelmesin. 15 dk maksimum uyuyor ve viyaklayarak uyanıyor dayanamıyorum
Bizimkide 3200 civarı hala 1 alıyoruz tam oluyorKızlar 3no bez aldırdım ama Merte baya büyük oldu ya bantlar ustuste gelince ancak tutuyor belini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?