2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Seninde göğüslerin kaşınıyormu . Sanki tekrar süt artımına geçti göğüslerim felaket kaşınıyor . Bebek daha fazla emiyor vücüt daha fazla süt üretmeye başlıyor gibime geliyor birde

Herkesin tavsiyesi herkes gitsin bir rahatla yönünde:) evde birileri varken daha cok yoruluyor sanki insan ve gündüz uyumak imkansız oluyor

Seninde göğüslerin kaşınıyormu . Sanki tekrar süt artımına geçti göğüslerim felaket kaşınıyor . Bebek daha fazla emiyor vücüt daha fazla süt üretmeye başlıyor gibime geliyor birde

Aaaa o yüzden mi kaşınıyor? Bayağı kaşıntı var dokununca hassasiyet var ama içi eskisi kadar dolu değil. İnşallh artar yeniden.

Ben bu gece mama deneyeceğim ya. Mama uyuşturuyor sanki daha güzel uyutuyor.

Aynen banada hipp önerdiler elimde kaldı bir kac ay sonra versem ne olur suan iyi emmesi vs
Paketin üstüne bak açıldıktan belli bir süre sonra kullanılmıyor diye biliyorum ama tam süreyi bilmiyorum. Çevrende ihtiyacı olan biri varsa verebilirsin yada gece yatmadan verebilirsin sabaha kadar tok tutar rahat edersiniz ikinizde

Kızlar 3no bez aldırdım ama Merte baya büyük oldu ya bantlar ustuste gelince ancak tutuyor belini.
Sizin bebelere nasıl tam oluyor
Bizim 2 no bez var biraz daha. 3 ü hiç denemedim de henüz. 3 eğer gelirse, 2 no bittikten sonra bağlamaya başlarım heralde

Bence bebeğin süt ihtiyacı artıyor ondan huysuz ve bizim sütümüzde artıyor. Büyüme atağı deniyor fransızca bence şuan onu yaşıyoruz bizde bebeğimizde değişiyor. İki gün fln böyle olur huysuzlaşır havada sıcak bence sonra geçer

Selam canim biz bugun dr kontrole gittik kilosu 3900u gecmis ve hala ayni pozisyonda. Hic bir sekilde dogum kanalina girmemis kafasi bile yukarda dedi. Sali gunu tekrar gdecegiz eger pozisyon ayniysa 1 temmuzda yani 40+6’da sezeryan olacak
Anladım canım aynı durumdayiz benimkinin kilosu birazcık daha fazla artık bundan sonra kendi sancım bile gelse normal doğumda kararsızım çünkü bir çok riskleri saydı doktor. O yüzden yarın tekrar kontrole gidince en yakın zamanda sezaryen olup olamayacağımı soracağım. Benim karnım da hiç düşmedi, bebek kanala kesinlikle inmiyor baskı bile yok o yüzden doğumda da takılabilir iri bebek olduğu ve hareketsiz olduğu için. Bu durumda risk almak çok zor

Merhaba kızlar ,
Bugün oğlumuz sünnetini oldu . Doktorumuz uyuşturucu iğne yapmadan sünnet yaptı.
Azda olsa yan etkisi oluyor riske girmeyelim dedi.
İşlem 5 dk kadar sürdü be maalesef ağladı.
İşlemden sonra emzirdim Allah’a şükğrler olsun gün boyunca hep uyuyarak geçirdi.
Bitek altını açtığımda krem sürerken uyanıp ağladı ama hemen emzirince uykusuna devam etti.
Doktor 3. Gün iyileşmiş olur banyo yaptıranısınız dedi ,

çok şükğr bunuda atlattık

Kızlar normal doğum dikişleriniz ne kadar zamanda düştü?
12 sinde doğum yaptım . Hala varlar . Doktor 20 güne kadar düşmezse gel ben alayım dedi..
Zaten 2 tane var düşmezseler gitmem onun için 40 ında gidicem zaten ozaman duruyor olurlarda alır

Kızlar 3no bez aldırdım ama Merte baya büyük oldu ya bantlar ustuste gelince ancak tutuyor belini.
Sizin bebelere nasıl tam oluyor
Oh maşallah ben hala bir kullanıyorum ama Hamza daha anca 4 kilo oldu

Ben hiç emzik kullanmadim kızlar ne kziimda ne oğlumda denemedim bile.
Emzikten dolayi meme reddi yaşayan bebekler var dikkat edin yine de.
İlk oğlum tutmamıştı Selim e en iyisini alacağım dedim avent air aldım şükür tuttu büyük kurtarıcım oldu benim Allah yokluğunu göstermesin
Geçmiş olsun canım Hamza kardeşimize

Canim ben ayin 9 da dogum yaptim hala dusmedi dikisler gecen hafta birtane dustu diyerleri hep duruyor pet yuzudende maf etti beni her tarafim isilemis

12 sinde doğum yaptım . Hala varlar . Doktor 20 güne kadar düşmezse gel ben alayım dedi..
Zaten 2 tane var düşmezseler gitmem onun için 40 ında gidicem zaten ozaman duruyor olurlarda alır
Allah razı olsun ikinizdende, ben 15’inde doğum yaptım ilk başta 2 tane düştü kalanlar düşmüyor, bir de dikiş yerlerim biraz şişti iyileşmiyor, internette hep 7-10 günde düşer yazıyordu 10’u geçince bende bir sorun oldu herhalde diye düşünmeye başlamıştım

Valla canım sen gece bunu yazmışsın ben sabah sırıl sıklam memelerle uyandım. Kaç gündür çok azalmıştı bugün taşmış yine.
Ama memeyle resmen kavga ettik yine. 2 fırt alıp kaçıyor bağırıyor sonra tekrar istiyor. Aç da biliyorum kaç saattir emmemiş. Çıldırıcam. Boynumu sırtımı sakat bırakacak şu çocuk. Şöyle sabit arkama yaslanıp aynı pozisyonda 20 dk emzirdiğim hiç olmadı.

Kr
Krem verdi demi doktorun ?
ben düzenli 3 tane krem kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…