Seninde göğüslerin kaşınıyormu . Sanki tekrar süt artımına geçti göğüslerim felaket kaşınıyor . Bebek daha fazla emiyor vücüt daha fazla süt üretmeye başlıyor gibime geliyor birdeBenimki de bugün sürekli kustu ya korktum ben de hiç kusmazdı. fazla fazla kaldı hep memede. Saatte bir emmek istedi. Kolum kalkmıyor yorgunluktan o kim bilir ne halde. Yüzü isilik doldu zaten. Sıcaktan kesinlikle.
Yıkadım şimdi hoşuna gitti sızdı kaldı. Nolur bir daha sancı gelmesin. 15 dk maksimum uyuyor ve viyaklayarak uyanıyor dayanamıyorum
Herkesin tavsiyesi herkes gitsin bir rahatla yönünde:) evde birileri varken daha cok yoruluyor sanki insan ve gündüz uyumak imkansız oluyorİlk 1 haftam benimde öyle geçti
Annem ve kayınvalidem vardı yanımda
Ablam ve eşimin abisi hariç hiç kimse gelmedi bize ama ben çok yoruldum yinede
Annem sürekli temizlik yapmak istiyor yemek yapmak istiyor kayınvalidem hiç yerinden kalmak istemiyor ben anneme yardım edicem diye stres oluyorum falan ayy fenalıklar geldi herkes evine gitti rahatladım
Vakit bulursak eşimle temizlikte yapıyoruz yemek te
Vakit olmazsa dağınıkta kalıyor dışardan da söylüyoruz en azından kafam rahat
Seninde göğüslerin kaşınıyormu . Sanki tekrar süt artımına geçti göğüslerim felaket kaşınıyor . Bebek daha fazla emiyor vücüt daha fazla süt üretmeye başlıyor gibime geliyor birde
Paketin üstüne bak açıldıktan belli bir süre sonra kullanılmıyor diye biliyorum ama tam süreyi bilmiyorum. Çevrende ihtiyacı olan biri varsa verebilirsin yada gece yatmadan verebilirsin sabaha kadar tok tutar rahat edersiniz ikinizdeAynen banada hipp önerdiler elimde kaldı bir kac ay sonra versem ne olur suan iyi emmesi vs
Bizim 2 no bez var biraz daha. 3 ü hiç denemedim de henüz. 3 eğer gelirse, 2 no bittikten sonra bağlamaya başlarım heraldeKızlar 3no bez aldırdım ama Merte baya büyük oldu ya bantlar ustuste gelince ancak tutuyor belini.
Sizin bebelere nasıl tam oluyor
Bence bebeğin süt ihtiyacı artıyor ondan huysuz ve bizim sütümüzde artıyor. Büyüme atağı deniyor fransızca bence şuan onu yaşıyoruz bizde bebeğimizde değişiyor. İki gün fln böyle olur huysuzlaşır havada sıcak bence sonra geçerAaaa o yüzden mi kaşınıyor? Bayağı kaşıntı var dokununca hassasiyet var ama içi eskisi kadar dolu değil. İnşallh artar yeniden.
Ben bu gece mama deneyeceğim ya. Mama uyuşturuyor sanki daha güzel uyutuyor.
Canim ben ayin 9 da dogum yaptim hala dusmedi dikisler gecen hafta birtane dustu diyerleri hep duruyor pet yuzudende maf etti beni her tarafim isilemisKızlar normal doğum dikişleriniz ne kadar zamanda düştü?
Anladım canım aynı durumdayiz benimkinin kilosu birazcık daha fazla artık bundan sonra kendi sancım bile gelse normal doğumda kararsızım çünkü bir çok riskleri saydı doktor. O yüzden yarın tekrar kontrole gidince en yakın zamanda sezaryen olup olamayacağımı soracağım. Benim karnım da hiç düşmedi, bebek kanala kesinlikle inmiyor baskı bile yok o yüzden doğumda da takılabilir iri bebek olduğu ve hareketsiz olduğu için. Bu durumda risk almak çok zorSelam canim biz bugun dr kontrole gittik kilosu 3900u gecmis ve hala ayni pozisyonda. Hic bir sekilde dogum kanalina girmemis kafasi bile yukarda dedi. Sali gunu tekrar gdecegiz eger pozisyon ayniysa 1 temmuzda yani 40+6’da sezeryan olacak
12 sinde doğum yaptım . Hala varlar . Doktor 20 güne kadar düşmezse gel ben alayım dedi..Kızlar normal doğum dikişleriniz ne kadar zamanda düştü?
Oh maşallahKızlar 3no bez aldırdım ama Merte baya büyük oldu ya bantlar ustuste gelince ancak tutuyor belini.
Sizin bebelere nasıl tam oluyor
Bende hiç bir belirti yok bugün kasığıma bıçak saplandı ama ani kalkınca olmuş dinlenince geçtiAmin canim sen de durumlar nasil
İlk oğlum tutmamıştı Selim e en iyisini alacağım dedim avent air aldım şükür tuttu büyük kurtarıcım oldu benim Allah yokluğunu göstermesinBen hiç emzik kullanmadim kızlar ne kziimda ne oğlumda denemedim bile.
Emzikten dolayi meme reddi yaşayan bebekler var dikkat edin yine de.
Geçmiş olsun canım Hamza kardeşimizeMerhaba kızlar ,
Bugün oğlumuz sünnetini oldu . Doktorumuz uyuşturucu iğne yapmadan sünnet yaptı.
Azda olsa yan etkisi oluyor riske girmeyelim dedi.
İşlem 5 dk kadar sürdü be maalesef ağladı.
İşlemden sonra emzirdim Allah’a şükğrler olsun gün boyunca hep uyuyarak geçirdi.
Bitek altını açtığımda krem sürerken uyanıp ağladı ama hemen emzirince uykusuna devam etti.
Doktor 3. Gün iyileşmiş olur banyo yaptıranısınız dedi ,
çok şükğr bunuda atlattık
Canim ben ayin 9 da dogum yaptim hala dusmedi dikisler gecen hafta birtane dustu diyerleri hep duruyor pet yuzudende maf etti beni her tarafim isilemis
Allah razı olsun ikinizdende, ben 15’inde doğum yaptım ilk başta 2 tane düştü kalanlar düşmüyor, bir de dikiş yerlerim biraz şişti iyileşmiyor, internette hep 7-10 günde düşer yazıyordu 10’u geçince bende bir sorun oldu herhalde diye düşünmeye başlamıştım12 sinde doğum yaptım . Hala varlar . Doktor 20 güne kadar düşmezse gel ben alayım dedi..
Zaten 2 tane var düşmezseler gitmem onun için 40 ında gidicem zaten ozaman duruyor olurlarda alır
Bence bebeğin süt ihtiyacı artıyor ondan huysuz ve bizim sütümüzde artıyor. Büyüme atağı deniyor fransızca bence şuan onu yaşıyoruz bizde bebeğimizde değişiyor. İki gün fln böyle olur huysuzlaşır havada sıcak bence sonra geçer
3,5 kiloyuz bizde hla 1 kullanıyoruz siz kç kiloBu arada ben hala slepy 1 numara kullanabiliyorum 2 yi açtım denedim sanki biraz bol 1 den devam etmicem ama sanırım artık
Krem verdi demi doktorun ?Allah razı olsun ikinizdende, ben 15’inde doğum yaptım ilk başta 2 tane düştü kalanlar düşmüyor, bir de dikiş yerlerim biraz şişti iyileşmiyor, internette hep 7-10 günde düşer yazıyordu 10’u geçince bende bir sorun oldu herhalde diye düşünmeye başlamıştım
Canim ogluna maasallah sünnet etmissiniz damat olduğunu da görürsünüz insallahKr
Krem verdi demi doktorun ?
ben düzenli 3 tane krem kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?