2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benim doğumum da oldu kızlar çok şükür iyiyiz sadece bebeğim emmiyor çok üzgünüm 4 gün oldu aöa hiç tutmadı memeyi mama verıyorz mecburen

Gözün aydın canım. Ben 24 saat sonra duş aldım.
Emzirme için de
Azıcık sabır vazgeçme zamanla alışırsınız umarım

Evet bandajlıyken aldım hastanede. Duştan çıkınca bandajımı çıkardılar. Bandajın altında minik strp bantlardan vardı ama. Eve gidince de o bantlar varken devam ettim duş almaya.
Dış dikis mi attilar sana cnm benm direk 24 saat sonra cikardilar merak ettim bant vs yoktu sanki kolunu cizersin ya onun gibi cizik

Bu arada ben hala slepy 1 numara kullanabiliyorum 2 yi açtım denedim sanki biraz bol 1 den devam etmicem ama sanırım artık
Bende hala yenidoğan kullanıyorum , iki bant üst üste gelıyo hala . bide molfıx bacak arası baya geniş ayrık durmasın dıye ben 2 numaraya gecmedm hala 3,500 kılo benim kız , gecsem mi ki herkes gecmiş

Dış dikis mi attilar sana cnm benm direk 24 saat sonra cikardilar merak ettim bant vs yoktu sanki kolunu cizersin ya onun gibi cizik

Dikiş vardı bende bence bilmiyorum. Bir hafta sonra gittiğimde dikişimi aldı sanki doktor. Ya benim o bölge konusunda psikolojim biraz bozuktu dokunamıyorum bakamıyorum sormadım da bir şey doktora. Bakmadım da hiç aynadan falan.
Bandajın altında minik minik bir sürü dikiş bantlarından vardı. Hani dikiş atmayınca tutturmak için kullanılan bantlar var ya onlardan.

Eklentiler

• C9DD2A9C-0E1D-4D4A-B956-8D9184580530.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 48
Bu arada ben hala slepy 1 numara kullanabiliyorum 2 yi açtım denedim sanki biraz bol 1 den devam etmicem ama sanırım artık
İki bize küçük geliyo birde öyleydi büyükte almadım olmaz diye ama kızarıklık yapiyor krem sürmezsem iz çikiyor

Bende hala 1 numara kullanıyorum tam oluyor
Paketin yarısındayım bitsin 2 numaraya geçerim bende

Selam kızlar ben doğumdan çok korkuyorum sezeryendende korkuyorum daha çok var ama zaman çabuk geçiyo sezeryen olcam tabi korktuğum için acılara dayanıklı biri değilimsonta ilk yürüyüş çok zor diyolar hangi sezeryen daha iyi fikir verirmisiniz herkese geçmiş olsun sağlıklı büyütün doğum yapmayanlarada acil şifalar sağlıkla alın kucağınıza

Hayirlisi olsun hakkinizda simdiden bunlari düşünüp strese girmeyin hepsi geciyor sonunda yavrunuza kavusuyorsunuz. Hemsireler vs yardim ediyor ilk yürüyüşe 48 saatten oncede taburcu ediyorlar korkmayin cokta acımıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…