2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Hayirlisi olsun hakkinizda simdiden bunlari düşünüp strese girmeyin hepsi geciyor sonunda yavrunuza kavusuyorsunuz. Hemsireler vs yardim ediyor ilk yürüyüşe 48 saatten oncede taburcu ediyorlar korkmayin cokta acımıyor
Ayy inşallah ya dün yeğenim sünnet oldu evde onda bile tansiyonum düştü 9yaşında kendini bilmediği zaman yapcan çok korktu hep çığlık çığlığa aletleri görünce bile insan kötü oluyo Bizim burda 1 gece yatılıyo sezeryende pandemi olmadan öncede böyleydi iyi bi dr seçtim inşallah acım olmaz pek

Kızlar ben farklı bir konuda yazıyorum size: dün 9 ay sonra ilk sıgaramı içtim. Bir yandan vicdan azabı bi yandan rahatlama. Kötü bir anne olduğumu düşünüyorum . Sıgara içtikten 3 saat sonra emzirdim bebeğimi. Ama bunaldım gerçekten. Ve bugün yine canım birtane içmek istiyor. Ya vücudum hiç kurtulamicak gibi . Birtek benmi böyle hissediyorum acaba

Bende hala yenidoğan kullanıyorum , iki bant üst üste gelıyo hala . bide molfıx bacak arası baya geniş ayrık durmasın dıye ben 2 numaraya gecmedm hala 3,500 kılo benim kız , gecsem mi ki herkes gecmiş
Bende henuz gecmedim pampers 1 nr kullaniyorum suan guzel oluyor :)

Ben de sigara kahve moduma gelmek istiyorum ama lohusa modundan çıkamadım. Bence bir nevi iyileşme belirtisi senin için iyi topqrlanıp normal hayatına dönüyorsun :)
Ama sigara ne kadar süre sonra süte geçiyor bilmiyorum. İçtikten sonra o sütü sağıp atsan acaba.
Ben de 40ımız çıkınca alkol ve sigara planım var enerjim yerine gelirse inşallah. ama 24 saat emzirmicem sütümü atıcam.
Kötü anne değilsin. Çok uzun zamandır çok fazla fedakarlık yaptık. Şu an da bitik haldeyiz eski hayatımıza dair minik şeyler özlüyoruz.

Sütümü sağdım olurda içersem sıgara bir sonraki emzirmeyi yapmicam biberondan vercem ama yinede vicdan azabı çekiyorum resmen ama düşünmedende yapamıyorum. Hamileyken bebeğimin ciğerleri gelişmez diye kendimi tuttum ama şuan o kadar zararlı değildir diğe kendimi avutuyorum resmen

Ben de sigaraya çok düşkün değilim içerdim de bırakıcam diyince bırakırım. Benim için alkol biraz daha sıkıntı. Çok özlüyorum. Hamileyken doktor arada şarap iç emzirirken asla dedi. Ama ben hamileyken içemedim içimde bebiş varken hep direk ona gidiyor gibi hissettim. Emzirirken en kötü mama veririm dedim

Alkol için sütten geçmesi daha zararlıymış ama sigara öyle değil sanırım. Sigara hamileyken daha kötü heralde.

Vallah keşke hiç içmesek ama işte ..

Hiç korkacak bir şey yok. Ben epiduralli sezaryen oldum, zaten sonrasında ağrı kesici veriyorlar. Ayağa kalkarken ilk başlarda ağrı oldu ama ilk gün dışında hiç ağrı kesici kullanmadım çok şükür.

Ne güzel olmaması bünye meselesi sanırım sağlıklı büyütün

Bebeğim hep uyurken ağlıyor kızlar ara ara ağlıyor susuyor korkuyor gibi neden olabilir başlarda sadece gazı var sandım ama gazı olmadığında da öyle

Bebeğim hep uyurken ağlıyor kızlar ara ara ağlıyor susuyor korkuyor gibi neden olabilir başlarda sadece gazı var sandım ama gazı olmadığında da öyle
Cnm valla bebekler ya ilgi icin aglar ya ac diye ya alti pis diye ya uykuya dalamiyor diye yada gazi var diye yada cok sicak veya üsuyor diye… biz anne olarakta zamanla hareketlerinden anlicaz derdinin ne oldugunu.. zor ama olcak cnm

Canim ogluna maasallah sünnet etmissiniz damat olduğunu da görürsünüz insallah
Teşekkür ederim canım amin . Darısı sizlere inşallah
Madecassol verdi sadece krem olarak onu kullanıyorum
Bende de bu ilaç var artı furacin ve anestol var .
bi arkadaşa sadece batikon sür demiş doktoru ,

Bütün doktorların farklı reçeteleri var :)

Kızlar bir sorum olacak. Özel hastanelerde kontrol süresi 10gün ancak 2. Kere kontrol muayenesi için gidilirse yinede ücret verilmiyor mu yoksa tek seferlik mi oluyor bu kontrol muayenesi? Annem 5.gün gitmişti birkaç gün sonra yine gel demiş de kulaklarına damlaya devam ediyor, eğer ücretli olacaksa 10günden sonra gitmek istiyor. Var mıdır 2 kere gitmiş olan içimizden?

Reactions: H E
Sarılık olmasın diye sık sık emziriyorum ama çenesi yoruluyor uyuya kalıyor biriyle emzirirken biriyle süt sağıyorum uyuduğunda biberonla veriyorum. ara ara emziğide mecbur kaldık mı veriyorum altını açınca üstünü değiştirince çok fazla ağlıyor o bize kurtarıcı oldu baya sevdi emziği hatta. Memeyle kavga ediyor ama ben kızımda hiç birini kullanmadığım halde çok şiddetli meme reddi yaşamıştım şimdi hepsine alışsın zor zamanlarda hepsini kullanabileyim istiyorum. Emzirirken uyuyor gaz çıkarayım diyorum uyanıyor tekrar emmek istiyor uykuda sorun yaşıyoruz daha şimdiden.

10 gün içinde 10 kere bile gidebilirsin ücret almıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…