- 13 Ocak 2021
- 1.272
- 878
- 73
- 33
Ayy inşallah ya dün yeğenim sünnet oldu evde onda bile tansiyonum düştü 9yaşında kendini bilmediği zaman yapcan çok korktu hep çığlık çığlığa aletleri görünce bile insan kötü oluyoHayirlisi olsun hakkinizda simdiden bunlari düşünüp strese girmeyin hepsi geciyor sonunda yavrunuza kavusuyorsunuz. Hemsireler vs yardim ediyor ilk yürüyüşe 48 saatten oncede taburcu ediyorlar korkmayin cokta acımıyor
Korkuyorum çok enfeksiyon olur dıye canım ama yapıcaö bugün artıkEvet bandajlıyken aldım hastanede. Duştan çıkınca bandajımı çıkardılar. Bandajın altında minik strp bantlardan vardı ama. Eve gidince de o bantlar varken devam ettim duş almaya.
Bende korkuyorum ama herkes bunu soluyor süt ınmıyormuşBen hemen ertesi gün dus aldım. Zaten duş almadan süt tam inmiyor
4gun uzun olmuş canim. Bugun yap banyonu benceBende korkuyorum ama herkes bunu soluyor süt ınmıyormuş
Bende henuz gecmedim pampers 1 nr kullaniyorum suan guzel oluyor :)Bende hala yenidoğan kullanıyorum , iki bant üst üste gelıyo hala . bide molfıx bacak arası baya geniş ayrık durmasın dıye ben 2 numaraya gecmedm hala 3,500 kılo benim kız , gecsem mi ki herkes gecmiş
Kızlar ben farklı bir konuda yazıyorum size: dün 9 ay sonra ilk sıgaramı içtim. Bir yandan vicdan azabı bi yandan rahatlama. Kötü bir anne olduğumu düşünüyorum . Sıgara içtikten 3 saat sonra emzirdim bebeğimi. Ama bunaldım gerçekten. Ve bugün yine canım birtane içmek istiyor. Ya vücudum hiç kurtulamicak gibi . Birtek benmi böyle hissediyorum acaba
Molfix canımSleepy mi kac kilo bebis
Sütümü sağdım olurda içersem sıgara bir sonraki emzirmeyi yapmicam biberondan vercem ama yinede vicdan azabı çekiyorum resmen ama düşünmedende yapamıyorum. Hamileyken bebeğimin ciğerleri gelişmez diye kendimi tuttum ama şuan o kadar zararlı değildir diğe kendimi avutuyorum resmenBen de sigara kahve moduma gelmek istiyorum ama lohusa modundan çıkamadım. Bence bir nevi iyileşme belirtisi senin için iyi topqrlanıp normal hayatına dönüyorsun :)
Ama sigara ne kadar süre sonra süte geçiyor bilmiyorum. İçtikten sonra o sütü sağıp atsan acaba.
Ben de 40ımız çıkınca alkol ve sigara planım var enerjim yerine gelirse inşallah. ama 24 saat emzirmicem sütümü atıcam.
Kötü anne değilsin. Çok uzun zamandır çok fazla fedakarlık yaptık. Şu an da bitik haldeyiz eski hayatımıza dair minik şeyler özlüyoruz.
Sütümü sağdım olurda içersem sıgara bir sonraki emzirmeyi yapmicam biberondan vercem ama yinede vicdan azabı çekiyorum resmen ama düşünmedende yapamıyorum. Hamileyken bebeğimin ciğerleri gelişmez diye kendimi tuttum ama şuan o kadar zararlı değildir diğe kendimi avutuyorum resmen
Ben de sigara kahve moduma gelmek istiyorum ama lohusa modundan çıkamadım. Bence bir nevi iyileşme belirtisi senin için iyi topqrlanıp normal hayatına dönüyorsun :)
Ama sigara ne kadar süre sonra süte geçiyor bilmiyorum. İçtikten sonra o sütü sağıp atsan acaba.
Ben de 40ımız çıkınca alkol ve sigara planım var enerjim yerine gelirse inşallah. ama 24 saat emzirmicem sütümü atıcam.
Kötü anne değilsin. Çok uzun zamandır çok fazla fedakarlık yaptık. Şu an da bitik haldeyiz eski hayatımıza dair minik şeyler özlüyoruz.
Ben de sigaraya çok düşkün değilim içerdim de bırakıcam diyince bırakırım. Benim için alkol biraz daha sıkıntı. Çok özlüyorum. Hamileyken doktor arada şarap iç emzirirken asla dedi. Ama ben hamileyken içemedim içimde bebiş varken hep direk ona gidiyor gibi hissettim. Emzirirken en kötü mama veririm dedim
Alkol için sütten geçmesi daha zararlıymış ama sigara öyle değil sanırım. Sigara hamileyken daha kötü heralde.
Hiç korkacak bir şey yok. Ben epiduralli sezaryen oldum, zaten sonrasında ağrı kesici veriyorlar. Ayağa kalkarken ilk başlarda ağrı oldu ama ilk gün dışında hiç ağrı kesici kullanmadım çok şükür.Selam kızlarben doğumdan çok korkuyorum sezeryendende korkuyorum daha çok var ama zaman çabuk geçiyo sezeryen olcam tabi korktuğum için acılara dayanıklı biri değilim sonta ilk yürüyüş çok zor diyolar hangi sezeryen daha iyi fikir verirmisiniz herkese geçmiş olsun sağlıklı büyütün doğum yapmayanlarada acil şifalar sağlıkla alın kucağınıza
Ne güzel olmaması bünye meselesi sanırım sağlıklı büyütünHiç korkacak bir şey yok. Ben epiduralli sezaryen oldum, zaten sonrasında ağrı kesici veriyorlar. Ayağa kalkarken ilk başlarda ağrı oldu ama ilk gün dışında hiç ağrı kesici kullanmadım çok şükür.
Cnm valla bebekler ya ilgi icin aglar ya ac diye ya alti pis diye ya uykuya dalamiyor diye yada gazi var diye yada cok sicak veya üsuyor diye… biz anne olarakta zamanla hareketlerinden anlicaz derdinin ne oldugunu.. zor ama olcak cnmBebeğim hep uyurken ağlıyor kızlar ara ara ağlıyor susuyor korkuyor gibi neden olabilir başlarda sadece gazı var sandım ama gazı olmadığında da öyle
Teşekkür ederim canım amin . Darısı sizlere inşallahCanim ogluna maasallah sünnet etmissiniz damat olduğunu da görürsünüz insallah
Bende de bu ilaç var artı furacin ve anestol var .Madecassol verdi sadece krem olarak onu kullanıyorum
10 gün içinde 10 kere bile gidebilirsin ücret almıyorlarKızlar bir sorum olacak. Özel hastanelerde kontrol süresi 10gün ancak 2. Kere kontrol muayenesi için gidilirse yinede ücret verilmiyor mu yoksa tek seferlik mi oluyor bu kontrol muayenesi? Annem 5.gün gitmişti birkaç gün sonra yine gel demiş de kulaklarına damlaya devam ediyor, eğer ücretli olacaksa 10günden sonra gitmek istiyor. Var mıdır 2 kere gitmiş olan içimizden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?