2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Emzik tavsiyesi istiyorum kızlar bebeğim 10 günlük almıyor emziği nuk ve weebaby aldım almıyor nasıl alıştırdnz hamgi marka

Ben sukur lohusaligi atlattim kendimi cok daha iyi hissediyorum kaynanama anneme oturmaya gidiyorum fln.. sukur 3 cocuklu anne olmaya alistim bide uykusuz geceleri atlattikmi tamamdir
Canım hayırlı olsun, 40’ında bazı düzenler oturuyor mu yemesi uyuması vs gibi yoksa kandırılıyor muyuz

Aynı döngü bizde var, saatlerce uykuya dalması sürüyor emzir gaz, sonra uyanıklık, mama veriyorum 30 cc doymuyor. Ve memeyi direkt tutamıyor silikon uç kullanıyorum savaşıyor resmen

Teşekkür ederim canım amin . Darısı sizlere inşallah

Bende de bu ilaç var artı furacin ve anestol var .
bi arkadaşa sadece batikon sür demiş doktoru ,

Bütün doktorların farklı reçeteleri var :)
Evet ya her doktor farklı bana batikonu sadece büyük abdestini yaptıktan sonra sür dedi mesela, sana verdiği kremler çok iyi, biri anestezik sanırım diğeri enfeksiyon için baktım geçmiyor gidip eczaneden onları da alırım

Reactions: H E
Canım hayırlı olsun, 40’ında bazı düzenler oturuyor mu yemesi uyuması vs gibi yoksa kandırılıyor muyuz
Ilk 2 kizimda duzenim hemen oturmustu 2 haftalikken gece cok guzel uyurlardi.. fakat bu kizim gazli cikti diyerlerinde yasamadim hic bu gece esim 1 den 4 e kdr bakti sonra ben baktim sabaha kdr uyudu uyandi… sabah 8 den sonra gun icinde cok guzel uyuyor ama gece basliyoruz suanlik

Aynı döngü bizde var, saatlerce uykuya dalması sürüyor emzir gaz, sonra uyanıklık, mama veriyorum 30 cc doymuyor. Ve memeyi direkt tutamıyor silikon uç kullanıyorum savaşıyor resmen
biran önce düzene binse her şey keşke.❤

Bizim de öyle ne var bu gecede anlamıyorum. Gündüz daha rahatlar gece olunca mesai başlıyor

Dünyanın cani tatlı en pisirik insaniyimdir. Karşımdaki insanın eli kesilse bayılan biriyim ki sargılı olsa bile yarası o acıyı kalbimde hissediyorum. Bütün sulalem bilir bu huyumu hastaneye giremem. Çok zorundaysam etrafa bakmadan girip çıkardım düşün o derece. İlk dogumum sezeryan oldu ikincisi normal . Ben yaptıysam herkes yapar diyorum. Başkalarının doğum anılarını dinleyip özellikle kötü yanları bilincaltiniza islemeyin. Su gibi kolay doğumlar iki günde ayaklananlar da var. İyi olacak güzel olacak hissedecegin sancilarla güzel yavruna kavuşacağını telkin et. İnan herşey daha kolay olacak.

Hayır normal ücret ödersende geçerli .
10 gün kontrol hakkın var hem kendim hem kızım kullandık. Biliyorsunuz 40 tan sonra ben hergün muayene gittim 6 gün hergün kullandık
Bu bir seferlik 10 gun mu oluyor cnm

Bu bir seferlik 10 gun mu oluyor cnm
Canım 1 muayene parası ödüyorsun ve 10 gün içinde istediğin kadar muayene olabılırsın . 1-2-3-4 farketmez .

Bu durum 1 seferlik değil 10 gün bitince yine muayene parası ödersin yine 10 gün istediğin kadar gidersin

Anladim cnm teşekkür ederim

Hanimlar bebeğinizin yüzüne krem suruyormusunuz ? Hangi marka ?

Kızlar sol göğsüm taş gibi oldu. Kızardı, taşıyamıyorum. Sanırım mastit oldum. Ne yapmam gerekiyor başına gelen var mı

Biz eşim için kontrol süresinde 3. Kez gitmiştik 15₺ gibi bir ücret aldılar SGK alıyor biz almıyoruz dediler kandırmışlar bizi

Ben de o döngüdeyim. Memede 5dk kalıyor uyuyor. O 5 dk da hep kavgalı. Bir fırt alıyor çekiliyor. Tekrar geliyor. Boynum sırtım ağrıdı mücadele etmekten. Bakıyorum meme boşalmış sanki sütüm mü az diyorum. Ama gündüz sağıp verme olayını komple bıraktım doktora gittim kilo alımı çok iyidi çok zayıf bebek olmasına rağmen. Doktor parmağını falan soktu ağzına. Çok iyi emiyor dedi 5 dk da memeyi boşaltır bu dedi. Gerçekten de öyle oluyor demek ki. Ben sürekli 5 dk da memede uyuyor desem de doktor ciddiye almıyor kilosu iyi oldukça.
Gece uykuda biberonla veriyorum o daha uzun sürüyor memeden.
Meme reddinden çok korkuyorum hatta şu memede kavga olayı acaba meme reddinden mi diyorum. Doktor kolik bebek bu memede durmaz kolay kolay sakinleştirip emzirmeye çalış dedi. Sakinleşince de uyuyor. Ay kafamı çok karıştırıyor. Keşke memeden emerken kaç cc emdiğini görebilsek

Emzik tavsiyesi istiyorum kızlar bebeğim 10 günlük almıyor emziği nuk ve weebaby aldım almıyor nasıl alıştırdnz hamgi marka

Avent aldım ben daha ilk günlerde direk aldı hiç zorlamadı.

Hanimlar bebeğinizin yüzüne krem suruyormusunuz ? Hangi marka ?

Sirenol marka losyon almıştım hem vücuduna hem yüzüne sürüyorum.

Kızlar sol göğsüm taş gibi oldu. Kızardı, taşıyamıyorum. Sanırım mastit oldum. Ne yapmam gerekiyor başına gelen var mı
Sıcak suyla duş almak iyi geliyor duşta biraz masajla ovalayabilirsin. Sık sık sağmaya elinle sağmaya çalış makineyle sağamıyorsan ben elimle sağabilmiştim. Sıcak su torbası da iyi geliyor bir müddet tutup sürekli masaj yaparak kanalları açman lazım cnm. Geçmiş olsun ilerlemez inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…