Bu sistem sigortasi olanlar icin mi gecerlj10 gün içinde 10 kere bile gidebilirsin
Hayır normal ücret ödersende geçerli .Bu sistem sigortasi olanlar icin mi gecerlj
Canım hayırlı olsun, 40’ında bazı düzenler oturuyor mu yemesi uyuması vs gibi yoksa kandırılıyor muyuzBen sukur lohusaligi atlattim kendimi cok daha iyi hissediyorum kaynanama anneme oturmaya gidiyorum fln.. sukur 3 cocuklu anne olmaya alistim bide uykusuz geceleri atlattikmi tamamdir
Aynı döngü bizde var, saatlerce uykuya dalması sürüyor emzir gaz, sonra uyanıklık, mama veriyorum 30 cc doymuyor. Ve memeyi direkt tutamıyor silikon uç kullanıyorum savaşıyor resmenSarılık olmasın diye sık sık emziriyorum ama çenesi yoruluyor uyuya kalıyor biriyle emzirirken biriyle süt sağıyorum uyuduğunda biberonla veriyorum. ara ara emziğide mecbur kaldık mı veriyorum altını açınca üstünü değiştirince çok fazla ağlıyor o bize kurtarıcı oldu baya sevdi emziği hatta. Memeyle kavga ediyor ama ben kızımda hiç birini kullanmadığım halde çok şiddetli meme reddi yaşamıştım şimdi hepsine alışsın zor zamanlarda hepsini kullanabileyim istiyorum. Emzirirken uyuyor gaz çıkarayım diyorum uyanıyor tekrar emmek istiyor uykuda sorun yaşıyoruz daha şimdiden.
Evet ya her doktor farklı bana batikonu sadece büyük abdestini yaptıktan sonra sür dedi mesela, sana verdiği kremler çok iyi, biri anestezik sanırım diğeri enfeksiyon için baktım geçmiyor gidip eczaneden onları da alırımTeşekkür ederim canım amin . Darısı sizlere inşallah
Bende de bu ilaç var artı furacin ve anestol var .
bi arkadaşa sadece batikon sür demiş doktoru ,
Bütün doktorların farklı reçeteleri var :)
Ilk 2 kizimda duzenim hemen oturmustu 2 haftalikken gece cok guzel uyurlardi.. fakat bu kizim gazli cikti diyerlerinde yasamadim hicCanım hayırlı olsun, 40’ında bazı düzenler oturuyor mu yemesi uyuması vs gibi yoksa kandırılıyor muyuz
biran önce düzene binse her şey keşke.❤Aynı döngü bizde var, saatlerce uykuya dalması sürüyor emzir gaz, sonra uyanıklık, mama veriyorum 30 cc doymuyor. Ve memeyi direkt tutamıyor silikon uç kullanıyorum savaşıyor resmen
Bizim de öyle ne var bu gecede anlamıyorum. Gündüz daha rahatlar gece olunca mesai başlıyorIlk 2 kizimda duzenim hemen oturmustu 2 haftalikken gece cok guzel uyurlardi.. fakat bu kizim gazli cikti diyerlerinde yasamadim hicbu gece esim 1 den 4 e kdr bakti sonra ben baktim sabaha kdr uyudu uyandi… sabah 8 den sonra gun icinde cok guzel uyuyor ama gece basliyoruz suanlik
Dünyanın cani tatlı en pisirik insaniyimdir. Karşımdaki insanın eli kesilse bayılan biriyim ki sargılı olsa bile yarası o acıyı kalbimde hissediyorum. Bütün sulalem bilir bu huyumu hastaneye giremem. Çok zorundaysam etrafa bakmadan girip çıkardım düşün o derece. İlk dogumum sezeryan oldu ikincisi normal . Ben yaptıysam herkes yapar diyorum. Başkalarının doğum anılarını dinleyip özellikle kötü yanları bilincaltiniza islemeyin. Su gibi kolay doğumlar iki günde ayaklananlar da var. İyi olacak güzel olacak hissedecegin sancilarla güzel yavruna kavuşacağını telkin et. İnan herşey daha kolay olacak.Ayy inşallah ya dün yeğenim sünnet oldu evde onda bile tansiyonum düştü 9yaşında kendini bilmediği zaman yapcan çok korktu hep çığlık çığlığa aletleri görünce bile insan kötü oluyoBizim burda 1 gece yatılıyo sezeryende pandemi olmadan öncede böyleydi iyi bi dr seçtim inşallah acım olmaz pek
Bu bir seferlik 10 gun mu oluyor cnmHayır normal ücret ödersende geçerli .
10 gün kontrol hakkın var hem kendim hem kızım kullandık. Biliyorsunuz 40 tan sonra ben hergün muayene gittim 6 gün hergün kullandık
Canım 1 muayene parası ödüyorsun ve 10 gün içinde istediğin kadar muayene olabılırsın . 1-2-3-4 farketmez .Bu bir seferlik 10 gun mu oluyor cnm
Anladim cnm teşekkür ederimCanım 1 muayene parası ödüyorsun ve 10 gün içinde istediğin kadar muayene olabılırsın . 1-2-3-4 farketmez .
Bu durum 1 seferlik değil 10 gün bitince yine muayene parası ödersin yine 10 gün istediğin kadar gidersin
Biz eşim için kontrol süresinde 3. Kez gitmiştik 15₺ gibi bir ücret aldılar SGK alıyor biz almıyoruz dediler kandırmışlar biziCanım 1 muayene parası ödüyorsun ve 10 gün içinde istediğin kadar muayene olabılırsın . 1-2-3-4 farketmez .
Bu durum 1 seferlik değil 10 gün bitince yine muayene parası ödersin yine 10 gün istediğin kadar gidersin
Sarılık olmasın diye sık sık emziriyorum ama çenesi yoruluyor uyuya kalıyor biriyle emzirirken biriyle süt sağıyorum uyuduğunda biberonla veriyorum. ara ara emziğide mecbur kaldık mı veriyorum altını açınca üstünü değiştirince çok fazla ağlıyor o bize kurtarıcı oldu baya sevdi emziği hatta. Memeyle kavga ediyor ama ben kızımda hiç birini kullanmadığım halde çok şiddetli meme reddi yaşamıştım şimdi hepsine alışsın zor zamanlarda hepsini kullanabileyim istiyorum. Emzirirken uyuyor gaz çıkarayım diyorum uyanıyor tekrar emmek istiyor uykuda sorun yaşıyoruz daha şimdiden.
Emzik tavsiyesi istiyorum kızlar bebeğim 10 günlük almıyor emziği nuk ve weebaby aldım almıyor nasıl alıştırdnz hamgi marka
Hanimlar bebeğinizin yüzüne krem suruyormusunuz ? Hangi marka ?
Kızlar sol göğsüm taş gibi oldu. Kızardı, taşıyamıyorum. Sanırım mastit oldum. Ne yapmam gerekiyor başına gelen var mı
Sıcak suyla duş almak iyi geliyor duşta biraz masajla ovalayabilirsin. Sık sık sağmaya elinle sağmaya çalış makineyle sağamıyorsan ben elimle sağabilmiştim. Sıcak su torbası da iyi geliyor bir müddet tutup sürekli masaj yaparak kanalları açman lazım cnm. Geçmiş olsun ilerlemez inşKızlar sol göğsüm taş gibi oldu. Kızardı, taşıyamıyorum. Sanırım mastit oldum. Ne yapmam gerekiyor başına gelen var mı
Bugün sistikten sonra sağmaya başladım ama cok az geliyor süt cnmSağıyor musun canım? Makinen varsa boşaltmaya çalışsan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?