Canım bizde hiç kesmedik kendi elimle törpüledim tırnağını , tırnak makasıyla değil. Zaten bebeğin tırnağı yumuşacık eldivende hiç takmam çizmiyor yani yüzünüKendiliğinden tırnak nasıl dökülüyor ya
Herkesin gecmis bayramı kutlu olsun kızlar . Bende giremedim ancak bakabildim yazdıklarınıza . Aile ziyareti yaptık babanne dede teyze amca ama gerçekten bu son . Birdaha hiçbir yere gitmeyeceğim. Hep aynı muhabbet , bu bebek aç bu bebeğin gazı var yok ayağı üşümüş yok çok soğuk değil mi fln fln herkes aynı şeyleri sorup durdu. Afedersiniz Her boka karıştı . Bitti çocuk bir yaşına gelene kadar gitmicem bir yere . Bunaldım vallaha. İnsanın evi gibisi yokmuş .
Mastit olabilir bende ilk korona sanmıştım zeytinyag ile memeyi ov ve sağ gecmis olsun cok zorAkşamdan bu yana ben de kötüyüm kızlar.bir önceki geceden biraz üşütmüştüm sanırım,akşam bir de yirmilik dişimin yeri ağrımaya başladı(çıkmadı benim ),yattım bi huzursuzlukla,birkaç gündür de memeyi tam boşaltamıyordu oğlum sol göğsüm ağrı yaptı gece.sabah beşte bir uyandım ki resmen hastayım hırka çorap girdim yatağa (yanlış ama)dua ederek bebek ağlamasın diye.öncesinde yarım saat arayla iki kez sağdım yok düzelmedi emzirdim düzelmedi zaten istediğim gibi emmiyor.yedide eşime verdim bebeği duş aldım sıcak su döktüm hala da var tam düzelmedi.benden mi anlıyor bilmiyorum oğlum da daha düzensiz huzursuz bugün.üç gün önce de bayram için geldi bizimkiler ben gitmedim bu sefer onlarla görüşmüştük ye iç falan.şimdi diş mi üşütme mi göğsüm mü bir ihtimal(eşimin vesvesesi)korona mı beni kırgın yapan bilmiyorumson seçenek zayıf ama belli mi olur diyorum hiç enerjim yok
Büyük ihtimalle mastit.. memeni sağ mutlaka sıcak masaj yapıp. Geçmiş olsun bende yaşadım 2 kez.. 2. Sefer 2 günde zor iyileştimAkşamdan bu yana ben de kötüyüm kızlar.bir önceki geceden biraz üşütmüştüm sanırım,akşam bir de yirmilik dişimin yeri ağrımaya başladı(çıkmadı benim ),yattım bi huzursuzlukla,birkaç gündür de memeyi tam boşaltamıyordu oğlum sol göğsüm ağrı yaptı gece.sabah beşte bir uyandım ki resmen hastayım hırka çorap girdim yatağa (yanlış ama)dua ederek bebek ağlamasın diye.öncesinde yarım saat arayla iki kez sağdım yok düzelmedi emzirdim düzelmedi zaten istediğim gibi emmiyor.yedide eşime verdim bebeği duş aldım sıcak su döktüm hala da var tam düzelmedi.benden mi anlıyor bilmiyorum oğlum da daha düzensiz huzursuz bugün.üç gün önce de bayram için geldi bizimkiler ben gitmedim bu sefer onlarla görüşmüştük ye iç falan.şimdi diş mi üşütme mi göğsüm mü bir ihtimal(eşimin vesvesesi)korona mı beni kırgın yapan bilmiyorumson seçenek zayıf ama belli mi olur diyorum hiç enerjim yok
Mastit olabilir bende ilk korona sanmıştım zeytinyag ile memeyi ov ve sağ gecmis olsun cok zor
Sıcak duş aldım sağdım da ama düzelmedi tam acıyor hala bir yeri.bu ara ya meme çok yumuşak oluyor ya çok dolu boşaltamıuor onu da,gece de saate pek bakmıyorum artık güzel emse olmayacak aslında.sağolun kızlar inşallah düzelirimBüyük ihtimalle mastit.. memeni sağ mutlaka sıcak masaj yapıp. Geçmiş olsun bende yaşadım 2 kez.. 2. Sefer 2 günde zor iyileştim
Ben soğuk yememeye dikkat ediyorum fazla kısıtlama yapmıyorum.kimyon falan kullan istediğini yiyip,bir gün de öyle dene.gerçekten zor herşeye engel koymak zaten emzirirken daha çok iştahı oluyor insanınKızlar ayıptır sorması siz ne yiyip ne içiyosunuz peynir yumurta yoğurt süt baklagiller gaz yapiyo kavun karpuz zaten yok anca tavuk et pilav mı yicez napicaz böyle ben anlamadım yemek yemeye korkar oldum dün canım çekti 1 kaşık sarimsakli yoğurt yedim bütün gece gaz sancisindan uyumadi çocuk ya emzirmeyi bırakıcam onu da istemiyorum ya da kuru ekmek suyla beslenicem artık
40 cıktı bizim ben artik yiyorum ama bakliyat kavun karpuz yemiyorum arada 1 catal alıyorum onu yeme bunu yeme afedersin kabizliktan basur oldumKızlar ayıptır sorması siz ne yiyip ne içiyosunuz peynir yumurta yoğurt süt baklagiller gaz yapiyo kavun karpuz zaten yok anca tavuk et pilav mı yicez napicaz böyle ben anlamadım yemek yemeye korkar oldum dün canım çekti 1 kaşık sarimsakli yoğurt yedim bütün gece gaz sancisindan uyumadi çocuk ya emzirmeyi bırakıcam onu da istemiyorum ya da kuru ekmek suyla beslenicem artık
Valla 40 çıktı da daha beter oldu sanki midesini üşüttü bi de üstüne tam ondan toparlandı dedim şimdi bi de gaz sancısı çıktı üstüne sütümü almıyo zaten şu an bugün sirf mamayla gidicem bakalim toparlansın yine emzirmeye çalışırım yarın40 cıktı bizim ben artik yiyorum ama bakliyat kavun karpuz yemiyorum arada 1 catal alıyorum onu yeme bunu yeme afedersin kabizliktan basur oldum
Gecmis olsun mide usutmesini nasil anladınız kizimda cok huysuz 40 i çıksın düzelir dediler daha beter olduValla 40 çıktı da daha beter oldu sanki midesini üşüttü bi de üstüne tam ondan toparlandı dedim şimdi bi de gaz sancısı çıktı üstüne sütümü almıyo zaten şu an bugün sirf mamayla gidicem bakalim toparlansın yine emzirmeye çalışırım yarın
Aynen yaa, kavunlar, karpuzlar, sütler, dondurmalar önümden geçiyor ama yiyemiyorumKızlar ayıptır sorması siz ne yiyip ne içiyosunuz peynir yumurta yoğurt süt baklagiller gaz yapiyo kavun karpuz zaten yok anca tavuk et pilav mı yicez napicaz böyle ben anlamadım yemek yemeye korkar oldum dün canım çekti 1 kaşık sarimsakli yoğurt yedim bütün gece gaz sancisindan uyumadi çocuk ya emzirmeyi bırakıcam onu da istemiyorum ya da kuru ekmek suyla beslenicem artık
Kızlar bir de şöyle bir sorunum var:İki oğlumu da kraft ın güzel bi bebek arabasıyla büyüttük.zaten yürümeyi öğrenince o kadar da kullanmıyorum ben işi bitiyor gibi bişey yani.şimdi aynı arabamızın önde tablası olur ya geçmeli o kırılmış.eşim diyor ki yeni alalım.bende diyorum ki toputopu bir sene kullanacağız buna çözüm bulalım diyorum.çok aktif kullanacak olsam acımam parasına ama kullanmayacağım zaten çok,zaten pandemi devam ediyor.ağır arabalara para vermektense alırsam baston tip hafif bişey alırım o parayla en azından diye düşünüyorum.ama acilen kara da vermem lazım.ya alacağım ya da ona çözüm bulacağım.sizce ne yapayım.ucuz ama yine de işimi rahat göreceğim ne alabilirim alırsam.zaten daha kullanmayacağım fazla para vermek istemiyorum
Kızlar ayıptır sorması siz ne yiyip ne içiyosunuz peynir yumurta yoğurt süt baklagiller gaz yapiyo kavun karpuz zaten yok anca tavuk et pilav mı yicez napicaz böyle ben anlamadım yemek yemeye korkar oldum dün canım çekti 1 kaşık sarimsakli yoğurt yedim bütün gece gaz sancisindan uyumadi çocuk ya emzirmeyi bırakıcam onu da istemiyorum ya da kuru ekmek suyla beslenicem artık
Aynen yaa, kavunlar, karpuzlar, sütler, dondurmalar önümden geçiyor ama yiyemiyorumCanımda çok istiyor. Sarımsaklı yoğurdun gaz yaptığını da bilmiodum ben. Bi kaç kez yemiştim Gaz yaptıĞını bilmeyipte yediğimiz başka şeylerde vardır belki … Gaz sancıları bitince biraz daha esnek davranırız inşallah ama. Yoksa 2 yaşına kadar emziricez diye hiçbişey yememekte olmaz. Sütün kaliteside düşüyor böyle yemeyince çünkü…
Masallah gazi oluyor mu bebeginBen bunların hepsini yiyorum hele karpuz eşimle ikimiz günde bir karpuz bitiriyoruz
Biz meme reddi yaşadık ve aynı dediğin gibiydi canım inşallah seninki değildir biraz zor oluyorKızlar benim bebek bugün memeyi almıyor memeyi ağzına veriyorum feryat figan ağlıyor meme reddi mi yaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?