- 5 Ekim 2020
- 14.698
- 40.235
- 548
- 36
buugn kontrolumuz vardi kizim 4900 kg olmus az iciyor 1 haftadir vee gece 6 saat boyunca icmek istemiyor uyuyor kendim uyandirsam bile icmek istemiyor uyumak istiyor
Simdi süt sagiyorum cnm acile gidecegim sabaha kadar cektim kv bakacak defneye Insallah dururÖnemli olabilir doktora git istersen
Canım haberdar et bizi inş önemli bir durum yoktur.Simdi süt sagiyorum cnm acile gidecegim sabaha kadar cektim kv bakacak defneye Insallah durur
Bekliyorum cnm bagirsak tikanikligi var mi diye bakiyorlar ama sanirim genel cerraha gitmem gerek dışta basur vardi doktor icindede olabilir o sistigi icin dışkılama istegi olabilir diyor ins bağırsak tıkanıklığı yokturCanım haberdar et bizi inş önemli bir durum yoktur.
İnş canım .küçük bir tedaviyle sorun çözülür umarım dualarım seninleBekliyorum cnm bagirsak tikanikligi var mi diye bakiyorlar ama sanirim genel cerraha gitmem gerek dışta basur vardi doktor icindede olabilir o sistigi icin dışkılama istegi olabilir diyor ins bağırsak tıkanıklığı yoktur
Ne kadar almış yani canımbuugn kontrolumuz vardi kizim 4900 kg olmus az iciyor 1 haftadir vee gece 6 saat boyunca icmek istemiyor uyuyor kendim uyandirsam bile icmek istemiyor uyumak istiyor
Çok geçmiş olsun canım gitmişsin Dr a umarım önemli birşey değildirHanımlar dünden beri başıma birsey geldi uyuyamiyorum bile karin agrisi ve dk başı büyük abdest çıkma istegi makatta baski var gidiyorum ne kabizim ne ishal sonunda gelen geliyor ama önce afedersiniz mukuslu kan geliyor basina gelen oldu musonunda hastahaneye gitmem gerekecek sanırım dünden beri çok kötüyüm
Sanki banada çiş yapamadığı için öyle gibi geldi, ne yaptınız? Şimdi nasıl alicik?Kızlar günaydın bu gece bize nazar değdi hiç uyumadık yarım saatte bir uyandı. Emmek istemedi. Ağladı. Kucağıma alıp yatıştırıp uyutuyorum salıyor kendini uyumak istiyor sanki yarım saat sonra acıyla uyanıyor. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi acaba? Bez değiştirdim gece 2 saat geçti bez kupkuruydu hiç çiş yoktu. Sonra ağlarken bir ara baktım maviye döndü ve sustu çocuk. Napılır ki böyle durumlarda
Rabbim hayırlı sağlıklı ömür versin inşallah.Bu da benim paşam
Bazen yetişmiyor yada yapayım dersem ben yorgun düşüyorum.şu robot süpürgeyiiyiki almışım o biraz hafifletiyor en azından ben topluyorum o süpürüyor.beni en çok çocuklaryoruyor az bi uyuyayım diyorum ya ses yapıyorlar ya bişey istiyorlar.küçük beyimiz de o kadar hassaski sese az ses yapsalar hemen uyanıyor ya,bir de öyle strese giriyorum.o kadar iştahım arttı ki yemeyiveriyim diyemiyorum sürekli canım bişeyler istiyor.Yaa kızlar siz evin işlerini nasıl hallediyorsunuz .Ben hiçbir seye yetişemiyorum. Kızım emmiyor sütü sağarak veriyorum .Süt sağ doyur alt değiştir yemek bile yiyemiyorum. Hamilelik öncesi kilomun altına düştümyakında eriyeceğim.
Sürekli sağmak başlıbaşınabir iş zaten resmen iki çocuk büyütmek gibi bişey.Allah yardımcın olsun ama hepsi geçiyor günü gelince,bende ondört ay sağmıştım şimdi koca oğlan olduBazen yetişmiyor yada yapayım dersem ben yorgun düşüyorum.şu robot süpürgeyiiyiki almışım o biraz hafifletiyor en azından ben topluyorum o süpürüyor.beni en çok çocuklaryoruyor az bi uyuyayım diyorum ya ses yapıyorlar ya bişey istiyorlar.küçük beyimiz de o kadar hassaski sese az ses yapsalar hemen uyanıyor ya,bir de öyle strese giriyorum.o kadar iştahım arttı ki yemeyiveriyim diyemiyorum sürekli canım bişeyler istiyor.
Canim Mert de ilk ay çiş yaparken huzursuzlanirdi. İdrar tahlili yaptık temiz çıktı sonra düzeldi kendiliğindenKızlar günaydın bu gece bize nazar değdi hiç uyumadık yarım saatte bir uyandı. Emmek istemedi. Ağladı. Kucağıma alıp yatıştırıp uyutuyorum salıyor kendini uyumak istiyor sanki yarım saat sonra acıyla uyanıyor. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi acaba? Bez değiştirdim gece 2 saat geçti bez kupkuruydu hiç çiş yoktu. Sonra ağlarken bir ara baktım maviye döndü ve sustu çocuk. Napılır ki böyle durumlarda
Cok gecmis olsun canim bir sorun yoktur insallahGünaydın kızlar, sabah uyandığımda elimdeki damarın üstünde ağrılı minik bir şişlik vardı araştırdım kist yada damar tıkanıklığı olabilirmişNe oldu bize böyle nazarlara mı geldik ya hepimize bir şeyler oluyor
Maasallah seni tosun pasaBu da benim paşam
Cok şükür bagirsak tikanikligi degilmis iceride basur şişmiş ilac yazdi ama kısa zamanda genel cerraha gitmem gerekİnş canım .küçük bir tedaviyle sorun çözülür umarım dualarım seninle
Canim Mert de ilk ay çiş yaparken huzursuzlanirdi. İdrar tahlili yaptık temiz çıktı sonra düzeldi kendiliğinden
Çok geçmiş olsun canım gitmişsin Dr a umarım önemli birşey değildir
Sanki banada çiş yapamadığı için öyle gibi geldi, ne yaptınız? Şimdi nasıl alicik?
Çok geçmiş olsun . inşallah bişey cıkmaz hemen evine dönersinBekliyorum cnm bagirsak tikanikligi var mi diye bakiyorlar ama sanirim genel cerraha gitmem gerek dışta basur vardi doktor icindede olabilir o sistigi icin dışkılama istegi olabilir diyor ins bağırsak tıkanıklığı yoktur
MaşallahBu da benim paşam
Haha aynı ben büyüğü uyıtsam küçük uyanıyo . küçügu uyutsam büyük uyumam dıye aglıyo dınlenemiyrm . ama ev işlerini halldeyrm şükür aşırı problem olmuyo . yada ben umursamaz ol uşum haberim yokBazen yetişmiyor yada yapayım dersem ben yorgun düşüyorum.şu robot süpürgeyiiyiki almışım o biraz hafifletiyor en azından ben topluyorum o süpürüyor.beni en çok çocuklaryoruyor az bi uyuyayım diyorum ya ses yapıyorlar ya bişey istiyorlar.küçük beyimiz de o kadar hassaski sese az ses yapsalar hemen uyanıyor ya,bir de öyle strese giriyorum.o kadar iştahım arttı ki yemeyiveriyim diyemiyorum sürekli canım bişeyler istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?