• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Kızlaarr molfix premium almak zorunda kaldım bugünn. Kullanan bacımların yorumlarını merak ederimm ona göre gece hazırlıklı olalım 🤣🤣 goon kullanıyordum ama stoğum bitti 2 numaraya geçmek istemedim azıcık büyük geldi gözüme. Molfix 1 numara aldım yine. Kalıbı goona göre daha hoşuma gitti ama sızıntı vs diyordunuzz

valla sabırsızlıkla bekliyorum 🤩

sarılık geçirdiği için zaten ilk 1 ay 2,5 saatte bir emzirdiğim için, uykusuzluk kısmını çok net yaşadım uyandırmak için. Şimdiye kadar geceleri çok güzel uyudu, tek duam o bozulmasın istiyorum
İnşallah o devam ederr. Gece uykusu olmayınca şiraze kayıyor 🥲

Kızlaarr molfix premium almak zorunda kaldım bugünn. Kullanan bacımların yorumlarını merak ederimm ona göre gece hazırlıklı olalım 🤣🤣 goon kullanıyordum ama stoğum bitti 2 numaraya geçmek istemedim azıcık büyük geldi gözüme. Molfix 1 numara aldım yine. Kalıbı goona göre daha hoşuma gitti ama sızıntı vs diyordunuzz
Ben cok sevdim molfix premium u. Normalini buyuk kizimda kullaniyordum hep. Bizde bir iki kere sizinti oldu ama benim kiz bir dolduruyor bezde mm yer kalmiyor

Ben cok sevdim molfix premium u. Normalini buyuk kizimda kullaniyordum hep. Bizde bir iki kere sizinti oldu ama benim kiz bir dolduruyor bezde mm yer kalmiyor
Ay inşallah pişik yapmazda devam ederim bundan yaa. Goon hiç sızdırma vs yapmadı ama çekildi türkiyeden. Molfix goon karışık ilerlicem birazcık. Gece daha uzun poposunda duruyor bez diye goon devam alışkın nasılsa, gündüz molfixle gözlemleyeyimde

Kızlar bebeğim pişik oldu , poposunun yanları kızarmıştı , pişik kremi kullandık , o kızarıklık önceye göre azaldı ama bir tarafta kızarıklığın olduğu yer beyazladı biraz , normal mi bu durum
Benim bebeğim ikinci günden pişik oldu sleepy yüzünden. Mustela, hametan, bepanten ve sudocrem denedik ve prima geçtik ama pişik geçmedi. Her alt açmamda lavaboda yıkadım iyice kuruladım biraz açık bıraktım güneş varsa oraya koydum ve annem zorla hakiki zeytinyağı sürdü iki güne iyileşti. Bizde de beyaz beyaz pütürlü yaralar vardı. Ben zyağı asirli sürdürmem demiştim annem ben senin pişiğinide öyle geçirdim dedi 🥹 nitekim kızımda da işe yaradı.

Uyumuyo demeyelimde yaşamayı seviyo bizim bebeler gece gündüz diyelim 🤣🤣🤣🤣🤣

Eklentiler

• Screenshot_2025-09-23-20-30-09-737_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2025-09-23-20-30-09-737_com.instagram.android.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 38
Ya çok gözüm yok valla 3-3-3 uyusun pna razıyım😂 ilk döngüden sonra bizim başlıyo maraton karnı tok altı temiz ne diye uyanıyon gecenin bi yarısı saatte 1 😂
Dün gece benimki de 5 kere felan uyandı normalde 2 kere uyanıyorum bir 3-4 de birde 7-8 de değişiyordu nazar ettim diyorum çocuğa

Benim bebeğim ikinci günden pişik oldu sleepy yüzünden. Mustela, hametan, bepanten ve sudocrem denedik ve prima geçtik ama pişik geçmedi. Her alt açmamda lavaboda yıkadım iyice kuruladım biraz açık bıraktım güneş varsa oraya koydum ve annem zorla hakiki zeytinyağı sürdü iki güne iyileşti. Bizde de beyaz beyaz pütürlü yaralar vardı. Ben zyağı asirli sürdürmem demiştim annem ben senin pişiğinide öyle geçirdim dedi 🥹 nitekim kızımda da işe yaradı.
Pişikçiiii geldi hanııııımmmmm tüp arko krem var ya ondan sür sonra cevabını bekliyorum birde evet zeytinyağı ve kantaron karışımı başkasında çözüm arama

Bende hep sızıntı yaptı molfix ama pişik vs hiç olmadı hakkını yemeyeyim. Gerçi sızıntı yapıyo diye sürekli değiştirdiğim için pişiğe sıra gelmedi 😅 ama bence kız bebek erkek bebek farkediyordur. Bizimki pipisini kaldırıp yaptığı için bezin üst kısmından arkaya doğru sızıyor. kaç kere kendi kafasına işedi çocuğum djjdkd. O konuda prima daha yüksek bi bez olduğundan aşırı memnunum.

Dün gece benimki de 5 kere felan uyandı normalde 2 kere uyanıyorum bir 3-4 de birde 7-8 de değişiyordu nazar ettim diyorum çocuğa
Ayy hep böylemiydi yoksa gaz bitince mi düzeldi? Nolur gaz bitince de yoksa ümitlerim solacak djdkkd

Chipbaby Chipbaby sana kocaman sarılıyorum. Eğer aileden arada bir de olsa desteğim olmasaydı, aynı senin gibi hissedeceğime çok eminim. Yalnız değilsin çoğumuz yaşıyoruz aynı şeyleri. Kim ne derse ne düşünürse düşünsün. Destek istemekten çekinme. Ailene, geline, komşuya ‘ yardıma ihtiyacım var’ de.
Ben asla burnundan kıl aldırmayan her işimi kendim yaparım güçlü kadınım modunda bir insanım. Asla yardım istemem hatta hamileyken buraya yazmıştım. Ailem vs gelecek ama ben kimseyi istemiyorum. Bebekle başbaşa kalmak istiyorum diye. Ailem sağlık sorunlarından ötürü gidince başbaşa kalışımın 3.cü günü ağlayarak eşimin ailesini aradım yapamıyorum gelin diye. Saolsunlar bebeğe bakamasalar da yemeğimi suyumu verdiler evimi toparladılar. O bile nasıl iyi geldi. Aradığımda geleceklerinç bilmeme rağmen hala eşim göreve giderken yalnız kalıcam diye panik oluyorum.
Destek istemekten çekinme. Bırak ayıplasınlar. Miniğinin sana ihtiyacı var.

Chipbaby Chipbaby sana kocaman sarılıyorum. Eğer aileden arada bir de olsa desteğim olmasaydı, aynı senin gibi hissedeceğime çok eminim. Yalnız değilsin çoğumuz yaşıyoruz aynı şeyleri. Kim ne derse ne düşünürse düşünsün. Destek istemekten çekinme. Ailene, geline, komşuya ‘ yardıma ihtiyacım var’ de.
Ben asla burnundan kıl aldırmayan her işimi kendim yaparım güçlü kadınım modunda bir insanım. Asla yardım istemem hatta hamileyken buraya yazmıştım. Ailem vs gelecek ama ben kimseyi istemiyorum. Bebekle başbaşa kalmak istiyorum diye. Ailem sağlık sorunlarından ötürü gidince başbaşa kalışımın 3.cü günü ağlayarak eşimin ailesini aradım yapamıyorum gelin diye. Saolsunlar bebeğe bakamasalar da yemeğimi suyumu verdiler evimi toparladılar. O bile nasıl iyi geldi. Aradığımda geleceklerinç bilmeme rağmen hala eşim göreve giderken yalnız kalıcam diye panik oluyorum.
Destek istemekten çekinme. Bırak ayıplasınlar. Miniğinin sana ihtiyacı var.
Belkide haklısın bende öyleyim güçsüz zayıf yönümü kimse görmesin istiyorum.gulucukler saciyorum etrafa ama içim kan ağlıyor.ev darma duman komşum geçenlerde dedi yarım saat alayım toplan diye ama yok dedim istemsizce belki ısrar etmesini bekledim hemen hop al diyip kucağına veremedim.kendim isteyerek yaptım sonuçlarına katlanicam gibi hissediyorum com yanlis biliyorum ama kocaman kadın bir çocuğa bakamadi denilmesi bile ağrıma gidiyor kendimi suçluyorum beceriksizlik yapamıyorum diye kendime sayıyorum.birine sarılıp ağlamaya o kadar ihtiyacım varki eşim harici.

Dirençli pişik süt alerjisi belirtisi olabiliyor çok gazlı bir bebekse kakadan yapılan alerji testini yaptırabilirsiniz belki boşuna gaz sancısı çekmesin çocuk

Ay inşallah pişik yapmazda devam ederim bundan yaa. Goon hiç sızdırma vs yapmadı ama çekildi türkiyeden. Molfix goon karışık ilerlicem birazcık. Gece daha uzun poposunda duruyor bez diye goon devam alışkın nasılsa, gündüz molfixle gözlemleyeyimde
Pisik yapmiyor sleepy oisik yapinca almistim. Benimki yanlardan hic tasirmadi ama ustten gobekten tasti o yuzden bir sey diyemiyorum. Bez o kadar dolmus ki uste gelmis bazen asiri cis yapiyor ozellikle sabah ilk kalktiginda emdikten sonra. Onda bile kenardan cikmamisti ama🤣
Bende hep sızıntı yaptı molfix ama pişik vs hiç olmadı hakkını yemeyeyim. Gerçi sızıntı yapıyo diye sürekli değiştirdiğim için pişiğe sıra gelmedi 😅 ama bence kız bebek erkek bebek farkediyordur. Bizimki pipisini kaldırıp yaptığı için bezin üst kısmından arkaya doğru sızıyor. kaç kere kendi kafasına işedi çocuğum djjdkd. O konuda prima daha yüksek bi bez olduğundan aşırı memnunum.

Ayy hep böylemiydi yoksa gaz bitince mi düzeldi? Nolur gaz bitince de yoksa ümitlerim solacak djdkkd
Ahahahahhaha kahkaha attim kafasina iserken surat ifadesi geldi gozumun onune yicem ya. Benim kiz da asiri doldurunca ustten cikiyor gobusun oradan
Şuan beni emzik olarak kullanıyo boş güçsüz çekiyor ama o kadar mutluyum ki meme ağzında en azından 🥹
Birkaç saat böyle kalabilirim. Uyusun diye bir umut memeyi teklif ettim. Sadece çenesi oynuyor yutkunmuyor ama meme bebemin ağzında 💃🤸👯 🧿
Yaa sevincini o kadar hissettim ki icime dokundu. Daim olsun arkadasim🌺🌺🌺

Belkide haklısın bende öyleyim güçsüz zayıf yönümü kimse görmesin istiyorum.gulucukler saciyorum etrafa ama içim kan ağlıyor.ev darma duman komşum geçenlerde dedi yarım saat alayım toplan diye ama yok dedim istemsizce belki ısrar etmesini bekledim hemen hop al diyip kucağına veremedim.kendim isteyerek yaptım sonuçlarına katlanicam gibi hissediyorum com yanlis biliyorum ama kocaman kadın bir çocuğa bakamadi denilmesi bile ağrıma gidiyor kendimi suçluyorum beceriksizlik yapamıyorum diye kendime sayıyorum.birine sarılıp ağlamaya o kadar ihtiyacım varki eşim harici.
Ben de oyleydim ilk kizimda kimseden yardim istemedim zorlandigimi kimseye gostermedim bunda tam tersi ihtiyacim var diyebildim cunku cok dipteydim fiziksel olarak belliydi yapamayacagim. Hic bir yardima hayir demedim once zoruma gitti agir geldi sonra aglama istegiyle gelen bir zevk basladi, cok ihtiyacim varmis. Ayakta gorunmek cok zor bizim de soyle bir cokmeye ihtiyacimiz var. Cokelim ki etrafimizdakiler bizim de insan oldugumuzu, yardima ihtiyacimiz olabilecegini hatirlasin. Ben herkesin herseyine kosarim kimse bana gelmezdi. Esim bir gun dedi ki o kadar her seyi hallediyorsun ki insanlar senin bir seye ihtiyacin oldugunu dusunmuyorlar. Terapistim de bir gun kayinvaldem icin belki sana annelik yapmaya ihtiyaci vardir ama sen ona ihtiyacin oldugunu gostermedigin icin hem kendi hem onun ihtiyacini blokluyorsundur demisti. Bu sefer ipleri saldim benim icin bir sey yapmasina izin verdim yapamadigimi gosterdim. Gercekten onun da benim icin bir sey yapmasi ikimize de iyi geldi. Kendi ailenin de senin de onlara ihtiyacin oldugunu bilmeleri gerekiyordur kuzum belki. Degilse ben hem fiziksel hem ruhsal olarak cok kotu durumdaydim. Her turlu yardima tamam demek zorunda kaldim acikcasi. Ve sonra farkettim ne denli ihtiyacim oldugunu. Sal kendini birak senin icin cabalasinlar belki onlarin da ihtiyaci vardir

Dirençli pişik süt alerjisi belirtisi olabiliyor çok gazlı bir bebekse kakadan yapılan alerji testini yaptırabilirsiniz belki boşuna gaz sancısı çekmesin çocuk
2 yaşından evvel alerji testleri doğru sonuç vermiyor diyor doktorlar bir de 🤦🏻‍♀️ 3 gün kuralı da denenebilir. Ek gıdada lazım olacak çünkü. Alerji olduğundan şüphelendiğin besini 3 gün yiyerek ya da yemeyerek gözlemleyebiliyosun

Back
X