2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Allah yardımcın olsun kötü düşünme belki de yarın herşey yokuna girecek,dualarımız seninle

Canim ya neden uyumadı ki o kadar saat bir sıkıntısı mı var acaba ağlıyor mu surekli?
Canim benim Rabbim saglik versin sana insallah hiçbir sorunun yoktur. Üzülme lütfen sütüne zarari olmasın. Sagma imkanın yok degilmi sagip göndersen sütünü
Allah seni bebeğine bebeğini de sana bağışlasın amin

Eşime geçen sabahladigim gün menopoza kadar görüşmeyelim , benden normal çocuk olmuyor bı kolik daha yüreğim kaldırmaz dedim. En iyi korunma hiç yaklasmamak

Geçmiş olsun acil şifalar inşallah canım

Benimki sukur uyuyor cnm yatagina koyuyorum emzigini veriyorum uyuyor gece 23den1 kdr arada agliyor oda uykuya dalabilmek icin sonra tekrar sorunsuz uyuyor

oglen 15-16 arasi uyanik oluyor oda oyun halisina koyuyorum etrafina bakiyor aglamadan
Erken değil mi oyun halısı için

Yok zaten bir iki defa uyandırmayı denedim gece uyusun diye baktım daha beter oldu daha da yapmadım. Dediğin gibi uyandığında oynatarak falan biraz daha yormaya çalışıyorum ama hiç hadi ben yoruldum beni uyutun noktasına gelemiyoruz hep uyanık kalmak istiyo bak akşam 7 buçukta uyandı kavga dövüş daha yeni daldı yatırdım ama kipirdaniyo yine uyanicak gibi. Daldığını fark ettiğimde beşiğine koymaya çalıştım kaç defa her seferinde gözlerini fal taşı gibi açıyo ve ağlamaya başlıyo her şeyi denedim artık böyle kabullenicez sanırım büyüyene kadar çekicez

Beşik var babası yaptı bayağı köy işi tavandan sarkıtmalı beşik yaptık ama içinde 1 defa bile uykuya dalmadı hep kucağımızda uyutup koyuyoruz. Hatta bi tane de otomatik sallanan beşiği var ama onun içinde durmak bile istemiyo ağlaya ağlaya mosmor yapıyo kendini o da odanın köşesinde duruyo öylece

Yok zaten istesekte mükemmel olamayız ama dikkat ederkenki hali böyleyse kendimi bıraksam iyice çıldıracağız. Emziriyorum doymuyo, beşiğine bırakıp mama yapmaya gidiyorum mutfağım açık mutfak zaten sürekli sesleniyorum etrafta olduğumu bilsin diye maksimum 1 dakika içinde mosmor olana kadar ağlıyo biberonu alana kadar. Biberonu alınca susuyo, mama bitince başlıyo yine ağlamaya hiç bir sıkıntısı yokken. Bu beni yıpratıyo işte, derdi olmadığı halde zir zir ağlaması.

Hayır canım sürekli aglamıyor uykusu gelince ağlıyor uyuyamayınca mızmızlanıyor gazını çıkarıyor kakasınıda yapıyor karnını doyuruyor duşda aldırdım ara ara 5 /10 dk uyuyor geri kalkıyor sıcakdanmı yoksa yapısı mı bilemedim neyseki 22;30 da uyudu 3 saat ilk defa emmeye kalkmadı 2 saatte bir emen çocuk

Canım 2.ayda rota asısının ilk dozu yapılıyor. Özel aşı oldugu için devlet desteği yok ben yaptırmadım çünkü 17 günlükken rota geçirdi.bu yüzden ası yapılamıyor. Menenjit yaptıracağım inş

Hanımlar dünden beri başıma birsey geldi uyuyamiyorum bile karin agrisi ve dk başı büyük abdest çıkma istegi makatta baski var gidiyorum ne kabizim ne ishal sonunda gelen geliyor ama önce afedersiniz mukuslu kan geliyor basina gelen oldu mu sonunda hastahaneye gitmem gerekecek sanırım dünden beri çok kötüyüm

Çok geçmiş olsun canım tahlil versen iyi olabilir bağırsakta bir şey var sanırım

Kızlar günaydın bu gece bize nazar değdi hiç uyumadık yarım saatte bir uyandı. Emmek istemedi. Ağladı. Kucağıma alıp yatıştırıp uyutuyorum salıyor kendini uyumak istiyor sanki yarım saat sonra acıyla uyanıyor. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi acaba? Bez değiştirdim gece 2 saat geçti bez kupkuruydu hiç çiş yoktu. Sonra ağlarken bir ara baktım maviye döndü ve sustu çocuk. Napılır ki böyle durumlarda

Bizde akşam . 5-6 da huzursuzlanmaya başlıyor, emmek istiyor emmiyor, morarana kadar ağlıyor, memeyi tutuyor bırakıyor. Hadi emmesin toktur belki diyoruz, kucağımızda meme arıyor, omzumuzu emiyor. Valla şaştık kaldık.. aç mı huzursuzluktan mı çözemedik.. zor şer emince sakinleşip uyuyor ama o hale gelene kadar ne sırt ne bacak ne bel ne de psikoloji kalıyor.. Ne yapalım öyle böyle büyüyecek sağlık sıhhat olsun da hamdolsun

Günaydın kızlar, sabah uyandığımda elimdeki damarın üstünde ağrılı minik bir şişlik vardı araştırdım kist yada damar tıkanıklığı olabilirmiş Ne oldu bize böyle nazarlara mı geldik ya hepimize bir şeyler oluyor

Bazı bebekler büyüse dahi uykuyu sevmiyor da olabiliyor canım evet kabullenmek lazım.İnan benim büyük oğlum da öyle idi hemen uyanırdı hala da öyle saatlerce arabada yol gitsek hala bile uyumuyor,bir büyüsün cin gibi oğlun olacak inşallah.günü atlatmaya çalış keşke böyle olmasa ama yapacak bişey yok
İdrar verebilirsin için rahatlar en azından,özel poşetler var onla kolayca alınıyor.pipisinin ucu geçici tıkanmış da olabilir orda birikebiliyor bişeyler haliyle,devam ederse doktora bir götür istersen.fazla zorlamadan elinle de bakabilirsin

Önemli olabilir doktora git istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…