2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canım dısarda normal sıcaklığa ulaşmaz .sıcak termos bulundur yanında bir kaba koyar ısıtırsın.hatta buz küpün varsa sütün yanına koy dısarda bekleme süresi de uzar bu sayede

Canım dısarda normal sıcaklığa ulaşmaz .sıcak termos bulundur yanında bir kaba koyar ısıtırsın.hatta buz küpün varsa sütün yanına koy dısarda bekleme süresi de uzar bu sayede
Jel olarak var . Aslında çok durmayacağım ama ne zaman emmek istedikleri belli olmuyor. Tesettürlü biri emzirirken de dışarıda mal gibi bakan çok yoksa ben emzirme taraftarıyım. Olmadı öyle yapaym sıcak su bı kap yeterli madem . Sağol canım

Havalar cok sıcak cok bekletme hemen eksiyor süt .öncesinde tadına bajmanı da öneririm. Emzirmek mucizevi birsey bana nasıp olmadı tadını cıkar ( :

Havalar cok sıcak cok bekletme hemen eksiyor süt .öncesinde tadına bajmanı da öneririm. Emzirmek mucizevi birsey bana nasıp olmadı tadını cıkar ( :
İlk kızımda bende emziremedim . Sağmak zor mama kolayıma geldi. Sağma makinesini duzgn kullanmamıştım . Cahillik yaşadım çok ilk çocukta.

kızlar benim oğlumun aşırı saçı dökülüyor ya. kesmeye kıyamamıştım ama kafasında yine saç kalmayacak gibi.

Bende tesettürlüyüm canım dişarda emziriyrm emzirme önlüğü yada bebegin battanıyesını onume alıpta. Gittiğin yerede baglı elbette parka falan gidiyrz arada cafey mesela emziriyrm ben

Benim kızımda öyle kel oğlan oldu bebeklik sacları dökülüp yeni sacları gelecekmiş
Bizim de dökülüyor keltoş oldu

Neden keseceksin kessen de dökülür bencr çok tatlışlar böyle
Normal canım bütün çocuklarda oluyor nerdeyse
Ay tek değilmişiz. kızımda kesmiştim o yüzden dökülme yaşamadım garip geldi. Baya baya çarşafları boynu hep saç korktum biraz.

Benim bebegim de normal de gunde 3 kez falan yapıyordu. Biogaia kullanıyordum o ara. Damla bitince yenisini almadim kullanmadigim süre boyunca 2 gun de bir yaptı kakasini. Dün damla aldim normale döndü

Cnm arkadaşa yazdım biogaia damla bize iyi geldi doktoruna danışıp kullanabilirsin

Özel degılse neden emziremdınz ki ? Sagmak çok yorucu çünkü şükür ben sagmıyrm ama
Doğduğu ilk andan itibaren memeyi hiç tutmadı. Göğüs uçlarım yok ama emmesi içinde gögüs ucuna ihtiyac yoktu. Bütün alternatif yöntemleri denedim şırınga kadeh yöntemi eds silikon uç.. özel yatılı hemşire tuttum iki gün boyunca uğraştık diliyle ittiriyor ve öğürüyor bir anne olarak süt varken emzirememek cok çok üzücü. 2 aydır hem öykü hem ben çok yıprandım olmayınca olmuyor. Emzirme önlüğü yastığı bile almıştım bazen çok isteyince de olmuyor sanırım .aşırı hassas konu yazarken bile ağlıyorum şuan . Toparlanıp Süt sağmaya devam ( :

Yaaa o kadar üzülecek bir şey yok. Sadece işin bir tık zorlaşmış sürekli o alet edevatı yıka tak çıkar uzun iş. Ama üzücü falan değil. En azından sütünü içiyor yavrucak

Yaaa o kadar üzülecek bir şey yok. Sadece işin bir tık zorlaşmış sürekli o alet edevatı yıka tak çıkar uzun iş. Ama üzücü falan değil. En azından sütünü içiyor yavrucak
Senin su motive edici yorumlarına bayılıyorum. İyiki varsın . Gecen Doktora dert yanıyorum enmiyor diye... doktor tüp bebek yaparken senin bebeğin olacak ama emmeyecek yinede istiyor musun desem kabul etmeyecekmiydin dedi.o sözü hiç aklımdan cıkmıyor. Kilosu sağlığı iyi çok şükür hatta baya tontiş oldu .şükür bu günlerimize

Benim bebegim de normal de gunde 3 kez falan yapıyordu. Biogaia kullanıyordum o ara. Damla bitince yenisini almadim kullanmadigim süre boyunca 2 gun de bir yaptı kakasini. Dün damla aldim normale döndü
Ne damlası bu, dr mu yazıyo canım. Sen ne için kullanıyosun peki

Bi kendimi mıtive edemiyorum
Yok ciddi diyorum motive etmek için değil ya. Millet keyfine gezmek tozmak için emzirmiyor biberona alıştırıyor. Sütleri stoklayıp geziyor tozuyor. Benim kuzenimlerim falan hep öyle yapardı. Bebeği sütlerle anasına bırakır tatile giderdi. Yani böyle rahat tiplerin çocuklarına bakıyorum çok kolay büyüyorlar hiç hastalanmıyorlar pişik olmuyorlar. Biz canımızı sıktıkça öyle daha zor büyüyor sanki.

Anladım canım bebekle alakalı bi durum demek ki . benimde göğüs ucum çok çok küçük , buyuk kızımda bu beebgımde başta alamayıp çok agladılar ama emdıkçe çıktı benim ki şükür hala arada sinirleniyo tıtamayınca ama mide bulantısı yok şükür . biberon alıyosa sagıp vercen mecbur anne olmak zor gercekten benim ilk kozda biberon ve emzikten midesi bulanordı hala alamaz ama bu bebeğim emziği arada alıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…