Benimki de uyumuyor savas halindeyiz evde bebek arabasyla geziyoruz o dereceUyumayan bebe denk geldi bana dasabahtan beri toplasan 10 dk uyumadı ya sürekli mız mız . çok sıcak ondan mı acaba yanıyo heryer . sabah 6 da ayaktayz hergun anlamıyorm ben ilk kızımda uyumazdı buda uyumuyo şansıma
Hiç kendini üzme canım bak ben emziriyorum ama sütüm yetmiyor mama vermek zorunda kalıyorum içinde bir sürü madde var sen en azından kendi sütünle doyuruyorsun. Hamileyken göğüslerim o kadar şişmişti ki bir ton sütüm olacak stok bile yaparım diye düşünmeye başlamıştım ama her şey düşündüğümüz gibi olmuyor. Biz bebişlerimizle güzel güzel ilgilenip onlara pozitif enerji verelim, sağlıkla büyüsünler de gerisi boşDoğduğu ilk andan itibaren memeyi hiç tutmadı. Göğüs uçlarım yok ama emmesi içinde gögüs ucuna ihtiyac yoktu. Bütün alternatif yöntemleri denedim şırınga kadeh yöntemi eds silikon uç.. özel yatılı hemşire tuttum iki gün boyunca uğraştık diliyle ittiriyor ve öğürüyorbir anne olarak süt varken emzirememek cok çok üzücü. 2 aydır hem öykü hem ben çok yıprandım olmayınca olmuyor. Emzirme önlüğü yastığı bile almıştım bazen çok isteyince de olmuyor sanırım .aşırı hassas konu yazarken bile ağlıyorum şuan . Toparlanıp Süt sağmaya devam ( :
Benim annem de bu kafada. Mama ver gitsin hem kilo alır hem yorulmazsın. Kendi de emzirmemiş hiç. Sütüm yoktu emmedin vs vs diyordu ama şimdi anlıyorum ki uğraşmamış.Evet bnm kuzenim hiç süt vermedi direk mama basladı .değerli vaktımi sağarak yada emzirmek harcayamam dedi .herkes bir tuhaf
Ben coktan gectim kilosunu tam bilmiyorum ama 3 ayliklar sıkıyor kızımı 6 9 ayliklar daha iyi terletmiyorBide merak ettiğim bi konu var bebeklerınze 3 ay zıbın gıydırebılıyrmusnz ? Benim kzıma olmuyo artık 6-9aya gectim . kilosu 5,600
Teşekkür ederimHa evet ücretli tabi canım sen eczaneden alıp götüreceksin
Hangi mamayı kullanıyorsunuzBende mama kullaniyorum gaz problemi olmadi sukur bebekten bebege degisiyor bence
Nestle nan evolia cnm belcikada kaliyorum benHangi mamayı kullanıyorsunuz
Ben aptamil veriyorum ama içtikten sonra birazını çıkarıyor ve eskiden büyük tıvaletini günde 3 kez yaparken şimdi 1 kez ama baya kendini sıkıyor sizin bebişte mamadan sonra birazını çıkarıyor muNestle nan evolia cnm belcikada kaliyorum ben
En önemlisi sağlıklı olmaları canım öpüyorum kuzucuğunu. Desteğin için teşekkür ederimHiç kendini üzme canım bak ben emziriyorum ama sütüm yetmiyor mama vermek zorunda kalıyorum içinde bir sürü madde var sen en azından kendi sütünle doyuruyorsun. Hamileyken göğüslerim o kadar şişmişti ki bir ton sütüm olacak stok bile yaparım diye düşünmeye başlamıştım ama her şey düşündüğümüz gibi olmuyor. Biz bebişlerimizle güzel güzel ilgilenip onlara pozitif enerji verelim, sağlıkla büyüsünler de gerisi boş
Bazı insanlar rahatına düşkün oluyor.bizde uğraşmayı seviyoruz sanırımBenim annem de bu kafada. Mama ver gitsin hem kilo alır hem yorulmazsın. Kendi de emzirmemiş hiç. Sütüm yoktu emmedin vs vs diyordu ama şimdi anlıyorum ki uğraşmamış.
Hanımlar şimdi genel cerrahtan çıktım siz siz olun kabiz olmamaya çalışın kroniklesmiş yırtık varmıs makatta yara olmus basur degilmis 4 hafta ilaca basladık bakalim ins gecer geçmezse ameliyat diyor ama ameliyatta sonu kötü gaz tuttamama oluyormus yarabbim şifa versin düşmanımın başına bile vermesin
Ben izmire anneme geldim yazlık yerdeyiz. Çocuğa iyi oldu denize falan sokuyoruz bütün gün balkonda. Dışarda. Ama tatile gidemezmişiz çünkü kolik ve gündüz uykuları aşırı problem. Bir halt anlamayız heralde. Gündüz sakinse gidilir aslında.Tatile gidenler tavsiye eder misiniz bizde gidelim mi tatile
Ağustos sonu Eylül başı gibi gitmeyi düşünüyoruz İzmir tarafına hem havalar biraz daha serinlemiş olur hem de biraz daha büyümüş oluruz diye düşündük
Büyük kızımda Haziran doğumlu ama o prematüre doğduğu için o yaz gitmemiştik tatile sadece
Şimdi 3 aylık bebekle nasıl olur biraz endişeliyim üstelik virüs var
Kontrole gittiğimde doktorada danışacağım bakalım ne diyecek
Ben aptamil veriyorum ama içtikten sonra birazını çıkarıyor ve eskiden büyük tıvaletini günde 3 kez yaparken şimdi 1 kez ama baya kendini sıkıyor sizin bebişte mamadan sonra birazını çıkarıyor mu
Kac cc iciyor cnm? Eger gazini cikaramazsam ozaman cikardigi oluyor ama cikarirsam pek cikarmiyorBen aptamil veriyorum ama içtikten sonra birazını çıkarıyor ve eskiden büyük tıvaletini günde 3 kez yaparken şimdi 1 kez ama baya kendini sıkıyor sizin bebişte mamadan sonra birazını çıkarıyor mu
Gündüz pek sakin değil aslında ama çok kötü de değil belki biraz daha değişir büyüdükçe bilmiyorumİlaç ne verdi canım? Benim de kötü oldu doğumdan sonra sinirsel azıyor ara ara çatlak benim de. Madecassol içsıcak su banyosu falan yaptım eh işte rahatlatıyordu. Denize girdim tamamen geçti.
Normalde nitrojenli yapma bir ilacım vardı çat diye geçirirdi. ama emzirirken kullanılmıyor maalesef.
Ben izmire anneme geldim yazlık yerdeyiz. Çocuğa iyi oldu denize falan sokuyoruz bütün gün balkonda. Dışarda. Ama tatile gidemezmişiz çünkü kolik ve gündüz uykuları aşırı problem. Bir halt anlamayız heralde. Gündüz sakinse gidilir aslında.
Bende 1-3 aylık giydiriyorum 6-9 çok büyük olur bize 3-6 aya geçebilirim ben
Anestol (uyusturucu kremmis)İlaç ne verdi canım? Benim de kötü oldu doğumdan sonra sinirsel azıyor ara ara çatlak benim de. Madecassol içsıcak su banyosu falan yaptım eh işte rahatlatıyordu. Denize girdim tamamen geçti.
Normalde nitrojenli yapma bir ilacım vardı çat diye geçirirdi. ama emzirirken kullanılmıyor maalesef.
Ben izmire anneme geldim yazlık yerdeyiz. Çocuğa iyi oldu denize falan sokuyoruz bütün gün balkonda. Dışarda. Ama tatile gidemezmişiz çünkü kolik ve gündüz uykuları aşırı problem. Bir halt anlamayız heralde. Gündüz sakinse gidilir aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?