2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canım hiç üzülme.. ne güzel kavuşmuşsunuz ötesi var mı.. Sütünü de içiyormuş zaten ohh ne güzel Sağdıkça göğüs ucunda çıkar, kimbilir tutar bile bebiş çeneleri de kuvvetleniyor çünkü zamanla.. Sağlık sıhhat olsun gerisi boş vallahi. Hiç takmaya değmez mama aldı emmedi vs vs diye

Bu yorumuna yüzde yüz katılıyorm ne kadar üstüne düşüyrm o kadar hasta benim çocuklar saldım artık ama çok az istemsiz yapıyorm düştü mü ağladı mı dıye kandımı paralıyorm

Bu arada benimki emiyor güya.. emzik de yok, memeyi bırakır diye.. Amma velakin 1 haftadır zoorla emiyor, akşamları çıldırıyor… Hem emmek istiyor, aranıyor hem de memeye gelince çıldırıyor.. derdini anlayan beri gelsin

2 gündür biz de öyleyiz sütüm mü azaldı diyorum. Regl oldum bir de etkiler mi acaba bilmiyorum ama savaşıyoruz.

Evet bnm kuzenim hiç süt vermedi direk mama basladı .değerli vaktımi sağarak yada emzirmek harcayamam dedi .herkes bir tuhaf

Uyumayan bebe denk geldi bana da sabahtan beri toplasan 10 dk uyumadı ya sürekli mız mız . çok sıcak ondan mı acaba yanıyo heryer . sabah 6 da ayaktayz hergun anlamıyorm ben ilk kızımda uyumazdı buda uyumuyo şansıma

İşte benim kız emseydi belki çıkardı ucu.nasip napalım

Haklısın canım emzirip sütü yetmeyenler var keyfi emzirmeyenler var . Ben her halime sükrediyorum ama emzirenlere de özeniyorum ne yalan söyleyim

Haha çocuk nıye yapmş ya degerli vaktı gıdıyo hey Allah ım ne insanlar var ya
40 günlük bebeği annesine bırakıp kafeye kahve içmeye gitti .neler neler var .Ben emziremiyorum diye ona dert yandım aklın mı yok ver mama gec dedi

Merhaba kızlar biz 40 günlük olduk bugün. Gaz sancımız var çok fazla uyuyamıyor yavrum ağlıyor hep Nurse şurup kullandık biogaıa kullandık şimdide sap simplex kullanıyoruz ama işe yaramadı tavsıye edebilceğiniz bişey var mı

Tatile gidenler tavsiye eder misiniz bizde gidelim mi tatile
Ağustos sonu Eylül başı gibi gitmeyi düşünüyoruz İzmir tarafına hem havalar biraz daha serinlemiş olur hem de biraz daha büyümüş oluruz diye düşündük
Büyük kızımda Haziran doğumlu ama o prematüre doğduğu için o yaz gitmemiştik tatile sadece
Şimdi 3 aylık bebekle nasıl olur biraz endişeliyim üstelik virüs var
Kontrole gittiğimde doktorada danışacağım bakalım ne diyecek

Haklısın canım emzirip sütü yetmeyenler var keyfi emzirmeyenler var . Ben her halime sükrediyorum ama emzirenlere de özeniyorum ne yalan söyleyim
Canım arada sene sen yine.. Bir şey önermeye de gerek yok aslında sen eminim her şeyi denemişsindir. Nasipten öte yol yok..

Ayy geçmiş olsun canım inşaAllah tekrar yaşanmaz öyle bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…