• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Ahhh bunların hepsini günde kackez söylüyorum kendime bir bilsen ben hayat dolu gözlerinin içi gulen bir kadinken nasıl bu duruma geldim hergun ama hergun duzeliceksin basaracaksin diye telkinler veriyorum kendime.ama hele bu saatlerde bildiğin karabasanlar basiyor sanki beni eşimi aramamak için zor tutuyorum kendimi.sabahtan beri 5 kez konuştuk şimdi aramaya utanıyorum artık.hani bir video vardı hatırlarsiniz belki ee tatile gittim denize girdim uzandım ne oldu😂😂şuan ben 2 saat dinlensem ne olucak çıksam dışarı ne olacak diye kendime bunların aslında birşeyleri duzeltemeyeceginw inandiriyorum kendimi aslında başlasam rahatlicam belki ama ne çocuğu bırakacak kimse var ne onu merdivenlerden indirecek bir bel var enerji desen hepten kayiplarda
Kuzu acaba sling gibi bir seyle disari mi ciksan? Hayir kendin disari cikabilecegini hissetmek cok sey degistirir. Niye aksine inandiriyorsun kendini. Keske esin kabul etseymis bir saat bile olsa cok iyi gelir gercekten. Ne olacak biberonla beslerler ya da uyaninca haber ederlerdi yakin bir yere giderdiniz. Geline soylesen size gelse bir saat onunla otursa sen de bir cikip kahve icsen? Benim evim de ilk kizimda merdivenliydi bebek arabasi hafifti omzuma asipbir koluma da kizimi alip iniyordum. Daha buyuktu tabi basini vs tutuyordu. Her zaman olmuyordu tabi. Sonra giris kattan rica ettim arabayi oraya kitledim asagi tasimam gerekmedi belki boyle cozumlerle yarim saat bile ciksan cok iyi gelir ya

Kuzu acaba sling gibi bir seyle disari mi ciksan? Hayir kendin disari cikabilecegini hissetmek cok sey degistirir. Niye aksine inandiriyorsun kendini. Keske esin kabul etseymis bir saat bile olsa cok iyi gelir gercekten. Ne olacak biberonla beslerler ya da uyaninca haber ederlerdi yakin bir yere giderdiniz. Geline soylesen size gelse bir saat onunla otursa sen de bir cikip kahve icsen? Benim evim de ilk kizimda merdivenliydi bebek arabasi hafifti omzuma asipbir koluma da kizimi alip iniyordum. Daha buyuktu tabi basini vs tutuyordu. Her zaman olmuyordu tabi. Sonra giris kattan rica ettim arabayi oraya kitledim asagi tasimam gerekmedi belki boyle cozumlerle yarim saat bile ciksan cok iyi gelir ya
Kuzum bacağımda yırtık var belindeki fıtık sinire baski yapıyor.boyun fitigim aynı şekilde cok çaresiz kaldim

Kimseye eşimden başka zaten bu kadar kötü olduğumu belli etmiyorum maskeli depresyon gibi düşünün.size yazmak istiyorum ama sizinde içinizi daraltmak sizide boğmak istemiyorum.esime dedim minigi 2 veya 3 saatliğine bizim gelinimize bırakıp başbaşa biyerde otursak konuşmamiza gerek yok sadece Bos boş bakmak istiyorum kabuk etmedi birakamayiz dedi birşey olur dedi.oysa o kdr ihtiyacım varki yalnız kalmaya.kosturmasiz telaşsız birkaç saate.bebek arabasını merdivenlerden bile indiremiyorum belimden kaynaklı eve tikandim kaldım.belim tutmuyor doğumdan sonra
Saçmalama içimizi karartmıyorsun 🫶🏻💐 istediğim zaman özelden bile yazabilirsin 🥰
Eve çağır gelininizi öyle bırak sen çık canım dışarı hava almaya bi yürüyüş yap bi kahve ısmarla kendine inan çok iyi gelecek. Kahveni yudumlarken de ben çok iyi bi anneyim daha iyi olacağım diye olumlama yap ❣️
Unutma hepimiz çok güçlüyüz dün akşam da miremsux miremsux bana demişti ❣️😍

Bende bugün bebişi doktora götürdüm canım sıkıldı epeyce.. doktorla hiç göz teması kurmadı. Çocuk nörolojisine sıra al dedi bi götür emin olalım. Göz teması kuramadı epeyce uğraştım dedi. Gerçektende uğraştı. Adama asla bakmıyor. Adam o kadar uğraştı ki yok bana mısın demedi. Bizimle kuruyordu. Ya da mesela daha dün gece ortamıza aldık kardeşimle bi bana bi ona bakıyor. Ya da işte onunla konuşuyoruz göz teması kuruyor kısa kısa ama zaten benimki daha ufak.. Küvezdeki ilk gün zaten beyin ultrasonu yapılmış sorun yokmuş şimdi buldumda onuda. Yarına sıra buldum nörolojiye bakayım gidicem 🥹
Endişe etme canım bi şeycik yoktur yağız Paşa'nın 🤲🏻 o an ya keyfi yoktur ya anlık olmuştur

Saçmalama içimizi karartmıyorsun 🫶🏻💐 istediğim zaman özelden bile yazabilirsin 🥰
Eve çağır gelininizi öyle bırak sen çık canım dışarı hava almaya bi yürüyüş yap bi kahve ısmarla kendine inan çok iyi gelecek. Kahveni yudumlarken de ben çok iyi bi anneyim daha iyi olacağım diye olumlama yap ❣️
Unutma hepimiz çok güçlüyüz dün akşam da miremsux miremsux bana demişti ❣️😍
Ahhh kuzum inan bana her akşam yatarken diyorum yarın farklı olucak alisicam minigime duzelicem gulucem oynayacağım onunla çocuk hicbirsey yapmasa bile içim huzun dolu.bu sabah eşime dedim bu çocuk benim gibi bir anneyi haketmiyor ve ağlamaya başladım.gune böyle başladım akşam verdigim sözlerin aksine .şimdi eşim aradı geliyorum dedi sanki dünyalar benim oldu.dun kadın doğuma kontrole gittim gecikmeli olarak oradaki hamileleri görünce bile nefesim daraldı düşün öyle bir kaçış var bende

Ahhh kuzum inan bana her akşam yatarken diyorum yarın farklı olucak alisicam minigime duzelicem gulucem oynayacağım onunla çocuk hicbirsey yapmasa bile içim huzun dolu.bu sabah eşime dedim bu çocuk benim gibi bir anneyi haketmiyor ve ağlamaya başladım.gune böyle başladım akşam verdigim sözlerin aksine .şimdi eşim aradı geliyorum dedi sanki dünyalar benim oldu.dun kadın doğuma kontrole gittim gecikmeli olarak oradaki hamileleri görünce bile nefesim daraldı düşün öyle bir kaçış var bende
Ay senin adına çook sevindim eşin aramış ne güzel ❣️ bak anladı demekki. Kendine haksızlık etmee inanki bizde de oluyor bebişe iyi bakamıyorum beceremiyorum vs diye dert yanıp ağlıyorum arada sonra bi gülüyor anam yulaff kendine gel s*çarım çarkına diyip toparlanıyorum 😂

Rabbim içindeki sıkıntılarına ferahlık versin inşallah geçer giderler rahata erersin🤲 hepimizin ihtiyacı var bu ic sıkıntılardan kurtulmaya bende dua ediyorum sürekli . Okadar sıkıntı var ki içimde rahat edemiyorum bogulacak gibiyim bide sürekli evdeyim yapacağım bi aktivite yok gidecek kapısını calacagim bi yakinim yok aynı şekil gelenim de yok halbuki okadar iyi gelirdi ki bana şimdi sevdiğim bir insanla oturup sohbet etmek bi çay kahve içmek çok iyi gelirdi ama yok resmen içimdeki sıkıntılardan dolayı bogulacak gibi hissediyorum ama zaman geçerse geçeceğini de düşünüp kendimi avutuyorum 🥲 Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bizi sıkıntılarımızdan kurtarsın inşallah 🤲

Rabbim içindeki sıkıntılarına ferahlık versin inşallah geçer giderler rahata erersin🤲 hepimizin ihtiyacı var bu ic sıkıntılardan kurtulmaya bende dua ediyorum sürekli . Okadar sıkıntı var ki içimde rahat edemiyorum bogulacak gibiyim bide sürekli evdeyim yapacağım bi aktivite yok gidecek kapısını calacagim bi yakinim yok aynı şekil gelenim de yok halbuki okadar iyi gelirdi ki bana şimdi sevdiğim bir insanla oturup sohbet etmek bi çay kahve içmek çok iyi gelirdi ama yok resmen içimdeki sıkıntılardan dolayı bogulacak gibi hissediyorum ama zaman geçerse geçeceğini de düşünüp kendimi avutuyorum 🥲 Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bizi sıkıntılarımızdan kurtarsın inşallah 🤲
Ah cnm aynı inan bı el boğazima yapışmış gibi ne yapsam şuan aslında keyif alamıyorum

Ay senin adına çook sevindim eşin aramış ne güzel ❣️ bak anladı demekki. Kendine haksızlık etmee inanki bizde de oluyor bebişe iyi bakamıyorum beceremiyorum vs diye dert yanıp ağlıyorum arada sonra bi gülüyor anam yulaff kendine gel s*çarım çarkına diyip toparlanıyorum 😂
O kdr uzun süre rahatlık hakimdiki hayatımda şimdi çok bocaliyorum.her anlamda bir ksiitlanmislik var.hic böyle hâyal etmemiştim hUzur hakimdi hayallerimde.esim olmasa simdiyeli pes etmiştim belkide.

Keşke yakın olsak paylasirdik huznumuzu yalnızligimizi

Bende bugün bebişi doktora götürdüm canım sıkıldı epeyce.. doktorla hiç göz teması kurmadı. Çocuk nörolojisine sıra al dedi bi götür emin olalım. Göz teması kuramadı epeyce uğraştım dedi. Gerçektende uğraştı. Adama asla bakmıyor. Adam o kadar uğraştı ki yok bana mısın demedi. Bizimle kuruyordu. Ya da mesela daha dün gece ortamıza aldık kardeşimle bi bana bi ona bakıyor. Ya da işte onunla konuşuyoruz göz teması kuruyor kısa kısa ama zaten benimki daha ufak.. Küvezdeki ilk gün zaten beyin ultrasonu yapılmış sorun yokmuş şimdi buldumda onuda. Yarına sıra buldum nörolojiye bakayım gidicem 🥹
Bişey cıkmaz umarım canım ama cıkcağını sanmıyorum sen anlarsın bebeğini size bakıyormuş sonucta bir günde bişey olmadıya.

Ahhh bunların hepsini günde kackez söylüyorum kendime bir bilsen ben hayat dolu gözlerinin içi gulen bir kadinken nasıl bu duruma geldim hergun ama hergun duzeliceksin basaracaksin diye telkinler veriyorum kendime.ama hele bu saatlerde bildiğin karabasanlar basiyor sanki beni eşimi aramamak için zor tutuyorum kendimi.sabahtan beri 5 kez konuştuk şimdi aramaya utanıyorum artık.hani bir video vardı hatırlarsiniz belki ee tatile gittim denize girdim uzandım ne oldu😂😂şuan ben 2 saat dinlensem ne olucak çıksam dışarı ne olacak diye kendime bunların aslında birşeyleri duzeltemeyeceginw inandiriyorum kendimi aslında başlasam rahatlicam belki ama ne çocuğu bırakacak kimse var ne onu merdivenlerden indirecek bir bel var enerji desen hepten kayiplarda
Aşkım kocana söyle arabayı işe girerken apt kapısının oraya indirsin. Sende sabah kalkınca büyük çocukini okula yolla bebeni kap in aşşa. Ya da bi komşunun kapısını çal arabayı indiriversin yeni bebekli kadınsın herkes yardım etmek ister. Azcık yürü, derin nefes al. Ağlarsa çıkart memeni veriver. Açık havada emzirmek çok güzel bişi ben bayıldım. Bide sling gibi bişiyle de çıkabilirsin ben babybjörn mini aldım kanguru. Dr çok onaylamadı ama napim benimde bi hayatım var yani koyuyorum kanguruya bakkala gidiyorum ya da çöp atıyorum 🤣

Benim ilk kizim gece hic yapmazdi. Sabah bez tasmak uzere olurdu. Bu da bir kac kere bos bez aldim. Uyaninca dolduruyorsa sikinti yok hatta cok guzel cise alistirirken gece hic ugrasmiyorsun🤣
Ay korktum valla dedim bişisi mi var çocuğun. Sürekli ateşini falan kontrol ettim enfeksiyon var çiş yaparken acıyo o yüzden mi yapmıyo falan kurdum kafada 🤣🤣🤣🤣

Keşke yakın olsak paylasirdik huznumuzu yalnızligimizi
Bu geçici bir süreç. Bunalmak nefes almak istemek, yalnız kalma isteği eski özgürlüğü özlemek çok normal. İnan ben de dibine kadar yaşıyorum. Altımda araba istediğim saatte çıkıyor seyahat edip geliyordum şimdi dişimi fırçalamaya vaktim yok. Ablam annem vs hepsi kendi derdindeler ve duygusal anlamda da uzağız. Eşimle yalnızız yani bebek hususunda.
Bebek bakımı çok zor cidden büyük sorumluluk. Yalnızlaşınca herşey ağır geliyor. Ve bunlar biriktikçe bunalım da derinleşiyor. İnan geçecek 🙏
Daha kolay geçmesi için şükredecek şeylere bakmamız lazım. Çok şükür ki bebeklerimiz sağlıklı. Günden güne büyüyecek bize yaren olacaklar. Güzel günlerini göreceğiz yavrularımızın. Bizi bizden daha iyi anlayabilecek kimse yok. Ben anadolu yakasındayım. İster telefondan ister yüz yüze İmkan olduğu ölçüde de seni dinlemek isterim seve seve, dertleşiriz. Bu buradaki herkes için geçerli 💕
Kan bağından öte can bağı mühim olan.

4 kilo oldu tiyzesi kızım 🤣 narin bir kız bide başlarda yanlış emzirmişim bebemi ön sütü verip geçmişim çocuğa 🤣 ama sırf bu da değil bence ben hamileyken de geriden geliyordu bu çocuk demekki minik olacak tırtılım
İnşallah yaşıtlarını yakarlar kuzular fazlasında gözümüz yok 🥹🥲😅

Ya çocuk drla muhatap olmak istememiş demekki napsın herkesin gözünün içine mi baksın ne değişik şeyler bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler ya

İnşallah yaşıtlarını yakarlar kuzular fazlasında gözümüz yok 🥹🥲😅
Amaaaaan boşver ben ömrüm boyunca diyetteydim zayıflıcam diye, zayıflayamadımda. E benim eşim 175 ben 164. İri bi çocuk beklemiyorum🤣Beyin gelişimi, zekası vs normalse boy killo çok elzem değil. Benim anne tarafı kısa hep. Dalga geçiyodum annemin babannesi bigün napcam uzun olup deve g.tü mü yalıcam sanki dedi o gün bu gündür çok mantıklı gelir 🤣🤣🤣🤣

Back
X