- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
Normal demişti bize doktorumuz ilk ay kontrolündeOğlum dün akşam ve bu sabah şaşı baktı iki kez korktum ama düzeldi sizde de arada oluyor mu kızlar
Paracetamol icerikli agri kesicilerin bebege suan bir zarari yok cnm.. bende verdim asi vuruldugu gun 2 x kilosuna gore ama.. cay kasigi fln degil kilosuna gore cekip verdim ve sukur guzel atlattik.. cunku verene kadar hafif sicakligi ve huzursuzlugu vardi sonra rahatladiSelam hanımlar..Biz de bugün iki ay aşısını olduk sabah.Ateş henüz yok ama çok huzursuz oldu.Az uyuyor gözünü açıp çok fena ağlıyor.Verme taraftarı değildim hiç ama verdim bir çay kaşığı parol az önce.İnşallah çabucak döner eski haline çok acıdığı belli halinden,bacağı özellikle.onun dışında bi sorun çıkmadı şükür
Zararı yok deniliyor ama yine de vermek istemiyordum,verdim ama huzursuzluk devam ediyor,saatlerdir ayaklarım koptu uyanık olduğu sürede kucakta uyuyunca da dalamıyor.sanırım bacağını hareket ettirdikçe acıyor.bağladım az önce bacağını bakalım fayda edecek mi?Paracetamol icerikli agri kesicilerin bebege suan bir zarari yok cnm.. bende verdim asi vuruldugu gun 2 x kilosuna gore ama.. cay kasigi fln degil kilosuna gore cekip verdim ve sukur guzel atlattik.. cunku verene kadar hafif sicakligi ve huzursuzlugu vardi sonra rahatladi
Ben de hep öyle tartıyorum tutuyor her zaman.kaç kilo şu an kaç numara bezdesin?küçükse yükselt bacağını sıkmasınkızlar evdeki tartıları kullanan var mı bebeklerin kilosunu öğrenmek için ilk önce tartıya çıkıyorum sonra kucağıma alıp tartıya çıkıyorum. 1 aylık kontrol öncesi denedim evdekiyle aynı ölçmüştü şimdi bebeğimin kıyafetleri falan baya küçüldü bezin numarasını yükseltsem mi diye düşünüyorum falan o yüzden gene tartım 27 sinde kontrolü aşısı falan var ama almış gibi kilo şuan. tosbik diye seviyoruz zaten hepimiz ama hakkını veriyor yani.
Cnm hani bebeklere kilosuna gore veriliyorya.. kilosuna gore cekip ml seklinde vermen gerekirki ise yarasin. Bizim burda kullandigimiz ismi perdolan ( paracetamol icerikli) ve icinden cikan ml ölcek bu sekilde:) her 6 saatte bi verilebilir. Yani benm 2 x dedigim gunde 2 x verdim kilosuna gore her 6 saatte birZararı yok deniliyor ama yine de vermek istemiyordum,verdim ama huzursuzluk devam ediyor,saatlerdir ayaklarım koptu uyanık olduğu sürede kucakta uyuyunca da dalamıyor.sanırım bacağını hareket ettirdikçe acıyor.bağladım az önce bacağını bakalım fayda edecek mi?
2xkilo derken ml cinsinden mi,fazla değil mi ?
Ben de hep öyle tartıyorum tutuyor her zaman.kaç kilo şu an kaç numara bezdesin?küçükse yükselt bacağını sıkmasın
3 numara bez kullanıyorum bugün kilosu 6800 çıktı. sıkmıyor ama hem sünnet olduğu için hemde biraz daha kilo alırsa sıkıcağı için 4 de geçmeyi düşünüyorum.Ben de hep öyle tartıyorum tutuyor her zaman.kaç kilo şu an kaç numara
Masallah anne sutu mu aliyor sadece3 numara bez kullanıyorum bugün kilosu 6800 çıktı. sıkmıyor ama hem sünnet olduğu için hemde biraz daha kilo alırsa sıkıcağı için 4 de geçmeyi düşünüyorum.
bazı günler mama veriyorum canım. yorgun olduğumda yada sık sık emdiğinde sütüm azalıyor sanki o zamanlar yatma saatimizde ek olarak 1 kere mama veriyorum. iyi doyduğunda iyi uyuyor bende dinlendiğim için sütüm oluyor.Masallah anne sutu mu aliyor sadece
Anladım aslında ama buradakiyle farklıymış sizin.onun içeriği 32 mg iken bizdeki 120 mg.sen çarpı iki yazınca bizimkine göre çok çıkmıştı.bizde kilo hiç yok bu tür ilaçlarda ata göre veriliyor,sadece antibiyotikler kg ye göreCnm hani bebeklere kilosuna gore veriliyorya.. kilosuna gore cekip ml seklinde vermen gerekirki ise yarasin. Bizim burda kullandigimiz ismi perdolan ( paracetamol icerikli) ve icinden cikan ml ölcek bu sekilde:) her 6 saatte bi verilebilir. Yani benm 2 x dedigim gunde 2 x verdim kilosuna gore her 6 saatte bir
Bence geçmelisin,yakınız kg olarak ben 4 Sleepy bio takıyıyorum anca oluyor3 numara bez kullanıyorum bugün kilosu 6800 çıktı. sıkmıyor ama hem sünnet olduğu için hemde biraz daha kilo alırsa sıkıcağı için 4 de geçmeyi düşünüyorum.
Bence geçmelisin,yakınız kg olarak ben 4 Sleepy bio takıyıyorum anca oluyor
4 alayım o zaman bende. teşekkür ederim canım.
Canım inanır mısın aynı şeyş yazacaktım . Güzel uyuyan çocuk uyumamaya başladı huysuz eli sürekli ağzında ıslak . Çok erken değil mi ya diş için ne yapacagımı şaşırdım hiç ama hiç uyumuyorKızlar sizde hiç diş çıkarma belirtileri başladı mı? Bende terleyip soğumaktan hasta olmuşum. Ona da mı geçti yoksa diş belirtileri mi anlamadım. Bütün gün zar zor içirdim bir kısmını hep yutmadan çıkardı içmesi gerekenin yarısını içti. Elleri ağzından çıkmadı ve sallarken dahi uykuda ķalamadı uzun süre ellerini bağladım anca biraz öyle uyudu. Az da ateşi çıktı (37.4)çok halsizdi calpol verdim ağrısı mı var acaba diye. Kakasını kendi yapamayan bebik 2gündür maaşallah kendi yapıyo biraz da sulu. İnş yarına geçmiş olur bakalım
Ilk defa duyuyorum bunu cnm cok degisikmis.. burda hep kg gore verilir cocuklarda..Anladım aslında ama buradakiyle farklıymış sizin.onun içeriği 32 mg iken bizdeki 120 mg.sen çarpı iki yazınca bizimkine göre çok çıkmıştı.bizde kilo hiç yok bu tür ilaçlarda ata göre veriliyor,sadece antibiyotikler kg ye göre
Bence geçmelisin,yakınız kg olarak ben 4 Sleepy bio takıyıyorum anca oluyor
Sabirli ol cnm gececek bu gunlerde.. illakiKızlar siz de bebişiniz uyumayınca çok sinirleniyor musunuzçok mutsuzum ama bazen böyle oluyorum sanki hiç sabrım kalmıyor
BizideKızlar doktor bizi kalça ultrasyonu için 3.ayda bidaha çağırdı ya var mı böyle olan
Benmki de uykusunda tükürük biriktiriyor ağzında. Onu sordum. Dış belirtisi değil dedi direkKızlar sizde hiç diş çıkarma belirtileri başladı mı? Bende terleyip soğumaktan hasta olmuşum. Ona da mı geçti yoksa diş belirtileri mi anlamadım. Bütün gün zar zor içirdim bir kısmını hep yutmadan çıkardı içmesi gerekenin yarısını içti. Elleri ağzından çıkmadı ve sallarken dahi uykuda ķalamadı uzun süre ellerini bağladım anca biraz öyle uyudu. Az da ateşi çıktı (37.4)çok halsizdi calpol verdim ağrısı mı var acaba diye. Kakasını kendi yapamayan bebik 2gündür maaşallah kendi yapıyo biraz da sulu. İnş yarına geçmiş olur bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?