2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Istersen kan verdir doktorunda.. o sekilde varsa alerjsii cikar en guveniliri kan vermek cnm baska turlu anlamasi biraz zor cidden

Istersen kan verdir doktorunda.. o sekilde varsa alerjsii cikar en guveniliri kan vermek cnm baska turlu anlamasi biraz zor cidden

Doktorumuz onu bile söylemedi ben de internetten okudum.
Kaka tahliliyle anlaşılıyor. o da çok zor kakaya çiş bulaşmicak yarım saat içinde getiricen vs vs. Gerek yok dedi.
Başka doktor bakıyorum şu an.
Belki gerçekten önemsiz üzerinde durulmayacak bir düzeyde alerjisi. Ama bütün gece ıkınıyor uyku düzeni bozulacak diye taktım.

benim ablam bebek hemşireliği yaptı uzun süre. Mukuslu kaka gördüğümde yazmıştım bana şöyle dedi: bebeğin vücudu şu an her besine yabancı olduğu için ilk karşılaştığı besinlerde alerjik tepki gösterebilir bikaç defa oluyosa sorun olmaz zamanla bebeğin sistemi gıdayı tanıdıkça düzelir demişti.
Geçici değil de normal kalıcı alerjisi olsa bebek sürekli huzursuz olur. Bi tanıdığımın bebeğinin mesela yumurta alerjisi varmış annesi emzirdiği süreçte çok ağlıyomyş bebek bi sürü test yapmışlar en son yumurta alerjisi teşhis etmişler anneyumurtayı kesince çocuk düzelmiş

Sanırım her gün yediğim bir şeylere alerji var her kakası mukuslu çok sulu ve çok fazla sayıda gaz bombası gibi. Kaka yapmadan önce de çok ıkınıyor. Bütün günümüz kaka seansı önce ağlama ve ıkınma ile geçiyor şu an. Bir kez kan gördüm ama sonra sütü ve yumurtayı kestim işte. Kan bir daha olmadı.
Kilo alamayacak diye üzülüyorum ama neyse ki alıyor da o kadar kakaya.
Doktorumuz da öyle diyor alışacak diyor önemsemiyor. Ben huzursuzlanıyor diye üzülüyorum işte. Gece de uyuyamıyor ıkınmaktan en çok onu taktım açıkçası. O yüzden şu an başka doktor araştırıyorum pazartesi götüreceğim.

canım benim var iyi ki de var şu an bebekler oturana kadar gelişimine katkıda bulunacak nadir şeylerden . Ben 40ı çıktıkran sonra kullanmaya başladım her gün emzirme sonralarında koyuyorum 20 25 dk güzel oluyor elini uzatmayı öğrenmesine yardımcı oluyor . Ya halıya koyarak oyalıyorum ya da anakucagına oturup karşısına geçip konusuyorum şarkı söylüyorum hışırtışı kitabı var onu gösterip elliyorum vs

Sabirli ol cnm gececek bu gunlerde.. illaki
Hepimiz insaniz baktin sinirleniyosun esine ver bebegi azcik nefes al Sakinles
İnşallah canım çok sağol
Kesinlikle öyle canım çok sağol . Aslında evet sorumluluk fazlası bizde ama bebeği sallamak uyutmak vs de yardım esebilirler biz de zorlanıyoruz uyumayınca . Ben uyutuyorum diye şak diye uyumuyor ki
Günaydın arkadaşlar bu kiloları nasil vereceğiz ya dogumdan önce 68 dim şimdide şimdi de 68 im ama karnım simit bölgem heryerim sallaniyor ya yemek az yesem evdekiler ye ye ye süt olsun off sinirlerim bozuldu
Benim de çok sinirim bozuk . Şu an 66yım daha önce de 65 olmuştum bir ara maksimum ama normal kilom 57 benim . Götten göbekten aynı kilo oldugum zamanlardaki kıyafetler bile olmuyor ainir oluyorum . Tatlı bağımlısı oldum normalde asla yemezdim . Sinir oluyorum bakalım ne olcak şeker diyetine başlicam normal yiyip ve spor yapıcam artık bölgesel bir program buldum 30 günlük atarım buraya
Canım ben kaşık biberon aldım çok hevesliydim de aslında sert değil ama uğraştırıcı bence biraz . Meme reddi yapmaz kesinlikle ama annen ugraşır mı bununla bilmiyorum ağzına döküyor gibi oluyorsun tam emilmiyor. Ben sana nukun biberonunu ve emziğini öneririm akış hızı az ve küçük meme kısmı .
Canım bol su iç bence yemekle alakası yok hatta okudugum kitapta kıtlıkta kalmadıgınız süreçte sütünüz azalmaz diyor ama diyet yapmak kolay değil bence de 2 aylık bebekle canım tatlı istiyor kendimi bşraz temekle mutlu ediyorum ben de ama başlicam yakında diyete ve spora

İnstagramdan takip ettiğim kadarıyla İstanbul da alifuatserpen var,alanı özel alerji değil ama bayağı tutulan bir doktor anladığım kadarıyla bi bak istersen.başka bir derdi olsa alanında dr bul derdim ama bu alerji konusunda alanındaki doktorlar çok farklı görüşlere sahip kimi diyor ye kimi diyor yeme,bi arkadaşımın oğlu çok fazla alerjiye sahipti oradan biliyorum,kaç profa gitti ama hepsi ayrı görüştelerdi.bi bakabilirsin belki beğenirsin
Kilo konusunda bende senin gibiyim ilk defa bu denli kiloluyum hamilelik dışında.ama herşeyi yemek istiyorum tatlı tuzlu farketmez ama şu an diyet yapmak istemiyorum sütüm azalır diye yoksa veririm o kadar ekmeği kesersem kesin
Bilmiyorum bu besleme işini ne yapsam kararsız kaldım,sağrak verenler daha iyi bilir taş çatlasa 100cc içmez mi ki,günde bi kez zor mu verilir acaba
Evde olmayan biberon yok ilk oğlumdan tüm markalar vardı bi nuk olmayabilir,bi bakayım her tür öneriyi dinlerim arkadaşlar varsa fikriniz

Allah razı olsun eşimden hem kızımı hem oğlumu ona bıraktım damat bohçası için davete geldim. hem moralim düzeliyor hem enerjim yükseliyor eve döndüğümde daha pozitif oluyorum her seferinde. Yoksa en ufak şeyler bile beni sinirlendiriyor sütümü etkiliyor.

Cnm 4+ olan alıştırma bardağı aldım Bn şimdide kullanıyor ve meme reddi yapmıyor bnde 31 inde okula başlıyorum diye

Cnm senin branşın neydi? Birde ortalama kaç saat okulda kalacaksın? Süt izni kullanmak, ders saatlerini ona göre ayarlamak zor die çoğu branşçı arkadaşım süt iznini kullanmazdı. Sen kullanabilecekmsn? Birde bebeğine kim bakacak? Benimde 20sinde başLamam gerekiyo normalde. Ama bir türlü karar veremiorm. Çok sıkıldım aslında evde, benimde nefes almaya ihtiyacım var. Kaç aydır evlere kapandık. Hem zaten 3 saat gidip gelicem. Ama işte bebek dururmu, uyutabilirmi, susturabilirmi, doyurabilirmi kv die cesaret edemiorm bi türlü

Son düzenleme:
Canım tahmini kaç saat bebekten uzak kalmışsındır. Ben işe başlayınca 3 saat işte olucam ya, hesap yapıorm az mı çok mu bebek için die? Yani 3 saat bensiz kalabilirmi 4 aylık bebek onun hesabını yapıorm. Şuana bakarsak bensiz asla susturamıolar. 4.ayda bana bağımlılığı birazda olsa azalır heralde

Kızlar bu zamana kadar siz hiç bebeklerinizden 3 saat ayrı geçirdiniz mi?

Kızlar bu zamana kadar siz hiç bebeklerinizden 3 saat ayrı geçirdiniz mi?
Cnm nasılsa senden ayrı kalmak zorunda deneme yapsana öyleyse 3 saatliğine 2 saatliğine Bi yere gt bırakta bnde öğretmenim 15 saat ders alıcm günlük 3 saat yapıyor dediğin gbi şu ana kadar 2saat gttm eşim bktu hep 1 er saat özel derslerim oluyor eşim bakıyor o sırada

Günaydın arkadaşlar bu kiloları nasil vereceğiz ya dogumdan önce 68 dim şimdide şimdi de 68 im ama karnım simit bölgem heryerim sallaniyor ya yemek az yesem evdekiler ye ye ye süt olsun off sinirlerim bozuldu
Az yemekle ya da çok yemekle sütün hiçbir alakası yok cnm. İlk zamanlar akşam 10lara kadar aç kalırdım, ağzıma arada bi iki lokma ya atardım ya atamazdım yinede sütüm olurdu çok şükür. çok yediğimde de değişen bişey olmadı. Bence en çok insan psikolojisi, su ve uyku etkiliyor sütün durumunu

Daha ben hiç bebekten ayrı ev dışına çıkmadım. Dediğin gibi 7sinde tam 3 aylık olcak. Arada babaannesine bırakıp çıksam iyi olur aslında, hem ona alışır hem ben alışmış olurum

Daha ben hiç bebekten ayrı ev dışına çıkmadım. Dediğin gibi 7sinde tam 3 aylık olcak. Arada babaannesine bırakıp çıksam iyi olur aslında, hem ona alışır hem ben alışmış olurum
Bnde hep kendim baktım dolayısıyla ne bebeğin düzenini ne benm düzenimi bilmiyorlar dı 2 anne de şimdi onların yanına götürüyorum ki öğrensinler neye dikkat edip etmediğimi beraber vakit geçirelim çocuğun düzenini bilsinler diye öyle de yapabilirsin cnm başta çok üzülüyordum ama çalışmak bana iyi gelecek birde ha 3 aylıkken bakmışlar ha 5 ne farketcek önemli olan güzel bakmaları dedim

Babaanneye ben ne anlatsam ne desem de o çok bilmişliğiyle beni dinlemeyeceği için öyle bi düşüncem olmadı hiç maalesef. İyi baksında yeter.

3 saati geçti eve gelmemiz canım. ama benim eşim zaten sürekli bakıyor ve bebeğim benden çok babasında rahat duruyor. kızım baba bağımlısıydı çok dua ettim oğlum bana düşkün olsun diye ama oda babacı çıktı. geçen eşimle düğüne katıldık o zaman annem 2 saat baktı sonra bizi arayıp huzursuz olduğunu söyledi döndük. Günü gününü tutmuyor bebeklerin bir günle anlayamazsın bence durup durmayacağını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…