2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bende şu korse olayını hala düşünüyorum fark eder mi acaba taksam
Sen kaç kilosun L beden aldın
Ben 65 kiloyum şu an göbeğim var
Bu halimden hiç memnun değilim

Şehir hastanesinde yaptırıyoruz canım.
Anladım cnm. Kötü olmuş. Özel ise hemen kaçın ordan dicektim. Daha kan almayı bilmiolarsa, sünneti nasıl yaparlardı allah bilir. Bende büyük kızımda bi kere yaşadım onu. Damara girdi çıktı bulamadı falan. Tamam dedim bırak alma kalsın. Çıktık ordan. Hiç dayanamıorm öyle şeylere

Şuan 72 kiloyum. Ama kiloya göre değilde bel çevresine göre değişio bedenleri. Benim belim 86 cm geldi ama L olmadı işte. Bide şuan bu korsede indirim var baya. Ondan kaçırmak istemedim. Şimdi 3xl ile 4xl sipariş ettim. Bakalım bunlardan hangisi olursa onu kullanır, diğerini iade ederim. Ölçüleri koydum resime

Eklentiler

• 12EF163A-017A-4DBF-B0C7-D0CD21657206.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 32
Alamayan bayan sonradan sorunca öğrendik yeni başlamış işe. Sünnet için cerrah önerisi almış gelmiştik bu hastanede ilk defa sorun yaşadık oda sünnet gününe denk geldi aksi gibi. Neyse çok şükür halloldu. İnan bende hiç dayanamıyorum Rabbim düşürmesin buralara bir daha.

Çok teşekkür ederim canım

Geçmiş olsun canım Allah damatlığını göstersin
Bunuda atlattınız

Bende aynı şeyi merak ediyorum kilolarım gittide çok şükür rahatsızlıklarımdan dolayı perhiz yapmam gerekti o şekilde verdim,ama göbeğim gitmiyor hiç, oturunca löp diye çıkıyor sinir oluyorum o yüzden kilolu gibi duruyorum yoksa göbeğim gitse fit durcam, yaşımda 23 yaşla alakalıysa toplaması lazımdı,anca mı toplar acaba özel birşey mi yapmak gerekir,sadece korse takmayla göbek düzleşir mi,kafamda deli sorular

Kanı sünnet için mi aldılar canım? Bizde sünnet olduk ama kan falan almadilar

Ayyyyyhhhhh yaş 23 ne güzelçok gençsin toparlarsın yakın zamanda
Gençken çocukları yapmak lazım yaş ilerledikçe daha zor oluyor

Canim hangi şehirde sin. Bende devlette sünnet yapılmıyor diye şehir Hastanesi'ne sormak aklıma gelmemişti. Şimdi randevu bulabilirsem yaptırayım bende. Ozellerde pahalı 750-850 demişler.
Bugun covit asisi oldum bebeğimi emzirsem mi bilemedim bu surecte asi olan anneler ne yaptınız ysrfimci olur musunuz
Ben asi olduğumda emzirdim . Sıkıntı yaşamadım. Hemşire emzir bırakma dedi.

Canim hangi şehirde sin. Bende devlette sünnet yapılmıyor diye şehir Hastanesi'ne sormak aklıma gelmemişti. Şimdi randevu bulabilirsem yaptırayım bende. Ozellerde pahalı 750-850 demişler.
Eskişehirde yaptırdık biz canım. Ben özellere hiç sormadım hamileliğimde de doğumda da memnun kaldığım için direk bu hastanede doktor aradık. Cerrah çok nazik bir adamdı zaten sağolsun hemşirelerde çok yardım etti sadece kanda sorun yaşadık oda geçti gitti elhamdülillah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…