- 14 Şubat 2018
- 652
- 814
- 103
- 29
Onun hiiiç yaşla alakası yok bence selülite tanıştığımda daha reşit bile değildimEvet bebek zor her türlü ama bence vücut çok bozulmuyor 30 öncesi. 22 yaşımda ne göbeğim vardı ne popomda selülitim. 50 kiloydum. 33 yaşımda 60 kilo götlü göbekli olmuştum artık. Bir de gebelik eklenince pörsüdüm
Yoksa bebeğe bakma kısmı belki yaş ilerledikçe daha bilinçli olur daha rahat da olabilir o kişiye göre değişir bence.
Bizimki de dün bütün gün yediğini çıkarttı salya artışı bir süredir var, uyku bizde ilk günden beri olmadığı için onu belirtiden sayamadımKızlar sizde hiç diş çıkarma belirtileri başladı mı? Bende terleyip soğumaktan hasta olmuşum. Ona da mı geçti yoksa diş belirtileri mi anlamadım. Bütün gün zar zor içirdim bir kısmını hep yutmadan çıkardı içmesi gerekenin yarısını içti. Elleri ağzından çıkmadı ve sallarken dahi uykuda ķalamadı uzun süre ellerini bağladım anca biraz öyle uyudu. Az da ateşi çıktı (37.4)çok halsizdi calpol verdim ağrısı mı var acaba diye. Kakasını kendi yapamayan bebik 2gündür maaşallah kendi yapıyo biraz da sulu. İnş yarına geçmiş olur bakalım
Ben de katı diyet yaptım ve özel mamaya gectik doktor deneyelim dediği için ama hiç bir gelişme olmadığı gibi sütüm çekildi diyet yapmaktanAlerjisi varmi cnm? Benim 2. Kizimda aynisiydi cok cektim en sonunda kanda inek sutu alerjisi cikmisti ve ozel mama kullanarak cok rahatlamistik
Oğlumda 2 aylık böyle başlayıp 4 aylıkken çıkarmıştı. Yine 2 ay çekmek istemiyorum bu sıkıntıları vallaCanım inanır mısın aynı şeyş yazacaktım . Güzel uyuyan çocuk uyumamaya başladı huysuz eli sürekli ağzında ıslak . Çok erken değil mi ya diş için ne yapacagımı şaşırdım hiç ama hiç uyumuyor
İnş değildir de birkaç güne geçer yoksa ayvayı yediğimizin resmidir erkenden:)Benmki de uykusunda tükürük biriktiriyor ağzında. Onu sordum. Dış belirtisi değil dedi direkoysa dış için sormayacaktim. Tükürük bezleri çalışıyor salyasi da akar tükürükte çıkarır hatta ellerini ağzına götürür dedi. Keşif zamanı artık herşeyi keşfetmeye başlıyor dedi. Hemen diş e yorma demişti
En çok güzel yemeye yeni başlamıştı o kötüleşecek diye korkuyorum valla hiç durmuyor.sütüm zaten az, olanı da sağamıyorum böyle kesilecek derdindeyim biyandanOnun hiiiç yaşla alakası yok bence selülite tanıştığımda daha reşit bile değildimşimdi 25 yaşımdayım doğumdan sonra bütün bacağım boydan boya çatlak oldu göbişte aldı başını gitti
Bizimki de dün bütün gün yediğini çıkarttı salya artışı bir süredir var, uyku bizde ilk günden beri olmadığı için onu belirtiden sayamadım
Bende de oluyor ve bence normal. Gün içinde veya akşam, gecesinde vs kocaların da biraz sorumluluk alıp bizi dinlendirmesi lazım ama nerdee iki ağlayınca hemen aç mı bu çocuk, al tutsana , çok yorgunum bitmiyor. Müsait bir işi olmasına rağmen geceleri “iyi geceler” deyip yatıyor çocukla başbaşa kalıyorum uyumadıkça yoruluyorum. Bence babanın asıl görevi anneyi rahat ettirmek yoksa bebek bakımı da bekleyen yokKızlar siz de bebişiniz uyumayınca çok sinirleniyor musunuzçok mutsuzum ama bazen böyle oluyorum sanki hiç sabrım kalmıyor
Onun hiiiç yaşla alakası yok bence selülite tanıştığımda daha reşit bile değildimşimdi 25 yaşımdayım doğumdan sonra bütün bacağım boydan boya çatlak oldu göbişte aldı başını gitti
Bizimki de dün bütün gün yediğini çıkarttı salya artışı bir süredir var, uyku bizde ilk günden beri olmadığı için onu belirtiden sayamadım
Yine şükür ki içinden ölçeği çıkıyorIlk defa duyuyorum bunu cnm cok degisikmis.. burda hep kg gore verilir cocuklarda..
Kilo benim de moralimi bozuyor. Daha doğrusu doğum sonrası genel olarak fiziğim. Çatlak falan da var çünkü. Geçen arkadaşım evlendiğim yıl çekindiğimiz bi fotoyu atmış Allahım dedim ne kadar değişmişim o zamandan beri. O zaman zayıf ince fit biriymişim şimdi ekstra 12 kilom var.Günaydın arkadaşlar bu kiloları nasil vereceğiz ya dogumdan önce 68 dim şimdide şimdi de 68 im ama karnım simit bölgem heryerim sallaniyor yayemek az yesem evdekiler ye ye ye süt olsun off sinirlerim bozuldu
Günaydın arkadaşlar bu kiloları nasil vereceğiz ya dogumdan önce 68 dim şimdide şimdi de 68 im ama karnım simit bölgem heryerim sallaniyor yayemek az yesem evdekiler ye ye ye süt olsun off sinirlerim bozuldu
Kilo benim de moralimi bozuyor. Daha doğrusu doğum sonrası genel olarak fiziğim. Çatlak falan da var çünkü. Geçen arkadaşım evlendiğim yıl çekindiğimiz bi fotoyu atmış Allahım dedim ne kadar değişmişim o zamandan beri. O zaman zayıf ince fit biriymişim şimdi ekstra 12 kilom var.psikolojimi etkiliyor ama ben yemedikçe süt olmuyor malesef benim süt az zaten. 6 ayda ek gıdaya geçince diyet yapıcam inş
Gerçekten öyle yemeğince süt olmuyor mecbur yiyorum yavrumun sağlığı benim kilomdan daha önemli 2 yaşına gelsin anca spora giderim diye düşünüyorum catlaklar maalesef bende de var kişiden kişiye değişiyor kuzenim 20 gün once yaptı dogum dogru düzgün yok bile çatlağı benim harita sankiCanım sütün yemekle alakası yok su iç yeter diyenlere ben asla inanmıyorum artık. Yemekle çok alakası var. Az yediğimde farkediyor gerçekten. Diyet psikolojisinden çıkmak lazım. Götü göbeği sallanan etleri umursamamak lazım ne var yani çocuk çıktı ordan.
Yani ye süt olsun bence de. 6 aylık olana kadar ben diyet miyet yapamicam.
Kızlar 31inde başlıyorum okulatabi ki bebeğim için üzülüyorum yoksa mesleğimi çok özledim sorun bebeğim nasıl beslenecek?sanırım biberon vermeyeceğim,daha önce paylaşılmıştı kalık biberon değişik çeşitleri var internette iş görür mü acaba kullananınız var mı
Resmini attığımı paylaşmıştınız önceden ama ağzı sert falan yazmışlar var mı kullanan ya da başka görüşü olan?
succulentaski cnm pazartesi alerji bölümüne gidecegim ince ince kan var sanki ya kakada sizde durum nasıl
2. Kizimda kandan cikmisti alerji oldugu ve diyetle inan mumkun degildi az bi miktar kacsa bile hemen etkiliyordu bende ozel mama verdim.. zaten ben mamaya asla karsi degilim zaten bu bebegimdede basindan beri hem anne sutu hem mama verdim .. yeterli saglikli huzurlu mutlu olsunlarKan görmedim bir daha ben. Ama yarın evimize dönücez artık. Pazartesi salı ben de doktoruna götüreceğim. Dün gece 12den beri 5. Defa kaka yaptı. aşırı mukuslu sırtına kadar çıktı. 2 kere duş aldırmak zorunda kaldım. Çok kıvranıyor.
Normal değil artık bu kadarı ya çocuk uyuyamıyor gece.
Ne yapacağımı şaşırdım internette okudum kandan da bakılıyormuş süt alerjisine sanki.
Sen gidince bana da söyle napıyorlar diye.
Sütü kestim ama bir kaçak var sanki. Mesela makarnada süt var mı? Makarna yedim. Tereyağını annem iyice yakıp sütünden ayırıyor öyle koyuyor yemeğe. Koyma diyorum ama zeytinyağıyla sevmiyor o da çok şey yapamadım. Evime gidiyorum artık evde komple zeytinyağı kullanıcam.
Başka ne kaçak olabilir bilmiyorum. Paketli hiçbir şey yemiyorum. Dışarıdan alınan simit açma vs yemiyorum. Olur da yağında vs bir şey vardır diye.
Geçen gün bir arkadaşımla konuştum. Onun kızında da varmış alerji komple mamaya geçmişler. Ben sanırım geçmem mamaya daha. emsin böyle gittiği yere kadar diyorum. Çok zor geliyor mama olayı.
Dolu olduğum bir konudan vurdun yani şu an çenem düştü.
Canım bu durum hep mi vardı sonradan mı başladı ? Yani anne sütü genel olarak şifadır herşeye ama. Ben mesela geçen fıstık ezmesi yedim o zaman mukuslu kaka ve ince kan görmüştüm. Daha yemedim düzeldi. Acaba süt değil de başka bişeyden kaynaklı olmasın alerji ?Kan görmedim bir daha ben. Ama yarın evimize dönücez artık. Pazartesi salı ben de doktoruna götüreceğim. Dün gece 12den beri 5. Defa kaka yaptı. aşırı mukuslu sırtına kadar çıktı. 2 kere duş aldırmak zorunda kaldım. Çok kıvranıyor.
Normal değil artık bu kadarı ya çocuk uyuyamıyor gece.
Ne yapacağımı şaşırdım internette okudum kandan da bakılıyormuş süt alerjisine sanki.
Sen gidince bana da söyle napıyorlar diye.
Sütü kestim ama bir kaçak var sanki. Mesela makarnada süt var mı? Makarna yedim. Tereyağını annem iyice yakıp sütünden ayırıyor öyle koyuyor yemeğe. Koyma diyorum ama zeytinyağıyla sevmiyor o da çok şey yapamadım. Evime gidiyorum artık evde komple zeytinyağı kullanıcam.
Başka ne kaçak olabilir bilmiyorum. Paketli hiçbir şey yemiyorum. Dışarıdan alınan simit açma vs yemiyorum. Olur da yağında vs bir şey vardır diye.
Geçen gün bir arkadaşımla konuştum. Onun kızında da varmış alerji komple mamaya geçmişler. Ben sanırım geçmem mamaya daha. emsin böyle gittiği yere kadar diyorum. Çok zor geliyor mama olayı.
Dolu olduğum bir konudan vurdun yani şu an çenem düştü.
Zordur evet canım ama inş benim günde bir defa öyle olacak.yumuşak mıydı biberonun ucu diğerinin ucunu sert bulmuşlar bir de kaynatınca erimiş yazan olmuş olmazsa bende bebedor bakayımHayırlısı olsun artık yapacak bir şey yok. Başlayacağız bi yerden eaki hayatımıza bebeker de alışacak.
Ben bebedor marka aldım kaşık biberon ama zorlandım. Kaşıkla beslemek zor geldi bana.
Benim kizim cok seviyor oyle bakiyor heyecanlaniyorKızlar oyun halısı almalı mıyım sizce tavsiye eder misiniz kullanan varsa?
Artık yattığı yerde canı sıkılıyor ya kucak olacak ya da sesli oyuncak var onları göstercem anca öyle duruyor. Arkadaşım oyun halısı tavsiye etti ama o da 2-3 ay anca kullanabilir küçükler çünkü.
Annemde diyo havalar serinleyecek yerde halıda yatıramazsın gerek yok alma dedi. Alternatif dönence gibi bişey düşündüm ama bi de size danışayım dedim bebişleri nasıl oyalıyosunz
2. Kizimda kandan cikmisti alerji oldugu ve diyetle inan mumkun degildi az bi miktar kacsa bile hemen etkiliyordu bende ozel mama verdim.. zaten ben mamaya asla karsi degilim zaten bu bebegimdede basindan beri hem anne sutu hem mama verdim .. yeterli saglikli huzurlu mutlu olsunlar
Canım bu durum hep mi vardı sonradan mı başladı ? Yani anne sütü genel olarak şifadır herşeye ama. Ben mesela geçen fıstık ezmesi yedim o zaman mukuslu kaka ve ince kan görmüştüm. Daha yemedim düzeldi. Acaba süt değil de başka bişeyden kaynaklı olmasın alerji ?
Zordur evet canım ama inş benim günde bir defa öyle olacak.yumuşak mıydı biberonun ucu diğerinin ucunu sert bulmuşlar bir de kaynatınca erimiş yazan olmuş olmazsa bende bebedor bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?