2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canim burda mı okudum başka yerde mi hatırlamıyorum ama geniz akıntısı da kaka da mukus yapıyormuşm burnundaki mukuslar mide de erimeyince o yüzden olurmuş. bizimde vardı mukus fakat şu aralar pek gormuyorum. bazen oluyor bazen olmuyor

Şöyle geniz akıntısı ve kakadaki mukus birlikte alerji ile ilişkili bizim doktorumuzun dediği.
Kaka mukuslu diyince muhtemelen sabah uyandığında genzi de dolu oluyordur lütfen üzerine düşmeyin kendinizi üzmeyin bunlarla çocuğun bağırskları geliştikçe düzelecek dedi daha 20 günlük falandı.
Ama bizim hep daha kötüye gitti sanki.

Alifuatserpeni takip ediyorum ama internette çok olumlu yorumlar okumadım kendisi ile ilgili. Bilmiyorum gitmedim ama evime de çok uzak avrupa yakasında. Ben anadoludayım.
Hande namal türkyılmaz var cocukdoktoru diye instagram hesabı var. Onu düşünüyorum. Ama çok pahalıdır çünkğ çok takipçili. öyle pahalı doktora gidip kendimizi didikletmeye gerek var mı emin olamadım.
Kendi doktorumuzun tavırları da fazla rahat. Gevşek geldi. Sorularıma cevap alamıyorum. Mesela meme reddi yaşıyorum. Mesaj atıyorum geçici olur öyle şeyler canınızı sıkmayın tarzı bir cevap. Ama düzelmedi kendim çabalayarak azalttım. Bugün pörtledi yine bir anda başa döndük.
Orta ayar fazla pimpirikli olmayan gereksiz işlem yapmayan antbiyotik ve ilaç karşıtı ama çok da rahat olmayan biri olsa mesela çok mu şey istiyorum

Cnm 4+ olan alıştırma bardağı aldım Bn şimdide kullanıyor ve meme reddi yapmıyor bnde 31 inde okula başlıyorum diye
Olabilir aslında evet ama benim ona da alıştırmam lazım içebilir mi ki acaba,d vitaminini zorla veriyorum ben daha hoşlanarak almıyor,gün ettikçe kaygılarım artıyor,hangi marka aldın sen canım bi bakayım ben de
Matematik canım.ama branşta çokuz okulda,şu an onbeşer düşmüyor bile seçmeli iki düzeye seçilse,seçilse de tüm şubelerde on altı onsekiz düşüyor,onu da sanmıyorum.dersem şöyle istiyorum diye itiraz etmez müdür bey.acaba diyorum dört gün dörder mi alsam örneğin,ya da beş gün üçer mi acaba.bir gün az gitmek cazip gelmiyor değil bebek yönünden düşününce.kayınvalidem bakacak.ben de gitmeyi çok istiyorum ama bebek aklıma gelince kalakalıyorum.acaba yine 30 dk mı yoksa 40 dk mı olur,tam gün mü olur yarım gün mü.açıklasalar bir an önce keşke

Kızlar bu zamana kadar siz hiç bebeklerinizden 3 saat ayrı geçirdiniz mi?
Uyurken bıraktım babasına bir kez.birbıçuk saat kadar da anneme bıraktım bir defa.emzirdim uyuttum gittim anneme bırakınca geldim ki uyanmış kucakta bekliyor beni.az belli olsa uyuma acıkma saat araları daha rahat olacak aslımda ama hiç belli değil özellikle anne sütü alıyorsa.bugün örneğin hep boş gibiydi göğsüm sürekli emmek istedi hep hıysuzdu,öyle olunca ne yaparım okuldayken bilmiyorum

Ooo geveze olacak bacaksız
Hıc sorma diliyle şimdiden kendine bağlıyor milleti uyaninca aguluyor agu agı diye sanki rüyasını anlatiyor ay birde aksam uzeri emerken iki emiyor bırakıyor vidividi birseyler diyor iki emir yine aynı sanki çay sohbeti yapıyoruz hanımefendiyle

D denizana canım ben kaşık biberonu kaldırmıştım annemdeydim ya. Bugün çantaları toplarken buldum kaşığına baktım yumuşak plastikten silikon gibi. Bebedor marka aklında bulunsun.
trendyolda da buldum yorumlarda yumuşak demişler hep.

Tamam canım kaşık biberon alırsam ona bakacağım,gaza geldim bir de mochi aldım bugünsabah emzirirken okula gideceğimi hayal ettim,birini emzirirken diğeri sağılır diye hayal ettim.sabah sağmayı planlıyorum ve o onbeş dk benim için çok önemli oluyor,inşallah işe yarar yaramazsa da napıyım dedim aldım.olmadı lansinoh var onla sağacağım bakalım.altı aylık olmasını hayal ediyorum inşallah sorunsuzca dolar şu süre

Be zaman dönüyorsun bu arada,sende kolay alışırsın evindeki düzene inşallah,bugün babası uyuttu benimkini ay bi iyi geldi ki bana,ben uyutsam uyanır amma da uzun uyudu.yenidoğan kıyafetlerini kaldırdımçocukların dolaplarını elden geçirdim okul açılıyor ya,kendim uyutsam çökerdim hiçbirini yapamazdım

Yoldayız hayırlısıyla dönüyoruz evimize. Gelirken çok kolay geldik. İstanbul izmir ankara izmir yaptık hiç sorunsuz. Şimdi büyümüş algıları açılmış sanırım koltukta durmadı. Bir de kolik müziklerini anlamıyordu. Şimdi açtığımız an uyuyor o müzikle ilk kez oldu valla şoktayız ama kucağımda mutlu. Koltuk yok
Hep babası uyutsun hafta sonları madem güzel beceriyor bu işi

Canım gecmis olsun. Benimki de kaka yapmayan versiyonu 5. Güne kadar bekledim fitille yaptırıyorum ancak doktor bana da süt alerjisi olabilir deneyelim dediği için her şeyi kestim et dahil ama olan sütüme oldu, sütüm azaldı ve hiç bir işe de yaramadı. Çocuk kendiliğinden kaka yapmıyor. Hatta arada akşamları aptamil veriyordum özel diyet mamaya geçtik alfamino adında tadı ve kokusu berbat. O bile işe yaramadı tekrar aptamile döndüm gerektiğinde veriyorum ve yemeğe de başladım sütüm artsın diye. Döndüğümde cocuk gastroentrolojiye götürmeyi düşünüyorum çok canımı sıkıyor bu durum

Ne güzel ya benimki araba falan sevmedi zor oluyor bir saat yol bile bana,artık gaz vereyim bari sen güzel uyutuyorsun diye napıyım
Yarin ise başlıyorum çok buruğum arkadaslar tedirginlik çabası sabahtandir yemek yiyemiyorum aklımda sorular herkes bu duyguları yaşıyormudur.
Benim bir hafta var şimdiden burukluk çöktü üzerimeHep de böyle okuyordur sanırım başlayanlar,bir de çok küçükler ya onun azabı var sanırım.bir iki gün geçince deneyimlerini paylaş olur mu canım,diğer başlayan arkadaşlar sizler de yazarsanız sevinirim

Kaka yapmamasi alerji olduğu anlamına mı geliyor

Yaa onları kesince yerine güzel alternatiflerini koyabilmek lazım. Benim şansım annemdeydim hep annem bana vegan etsiz sütsüz yumurtasız şeyler yapmaya çalıştı. Şimdi evimdeyim nasıl yapıcam bilmiyorum.
Süt için aşure yaptı mesela annem sürekli bana. Evde kendim de yapmak istiyorum. Bakalım vakit bulabilcem mi. Buğday ve bulgur etkisi çok iyi. Buğday salatası. Bol soğanlı bulgur pilavı. Bol soğanlı biberli domatesli iç ile hazırlanmış yufka böreği. Zeytinyağlı sebzeler. Et yememek çok zor ama. Süt yumurta neyse de.
Biz de bir çocuk doktoru bulduk. Götürmek istiyordum bu hafta ama yıllık izindeymiş.
Gastroenterolojiye eşim ikna olmuyor çocuk doktoru yönlendirmeden götürüp oralarda didikletmem çocuğu diyor. Kaka yapamamak tabi daha zor öyle bir durum olsa direk götürürdüm dinlemezdim.
Bir de sünnet işimiz var bu cumartesi sünnet için cerraha gidicez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…