- 13 Haziran 2020
- 545
- 477
- 103
- 30
Canim burda mı okudum başka yerde mi hatırlamıyorum ama geniz akıntısı da kaka da mukus yapıyormuşm burnundaki mukuslar mide de erimeyince o yüzden olurmuş. bizimde vardı mukus fakat şu aralar pek gormuyorum. bazen oluyor bazen olmuyorKan görmedim bir daha ben. Ama yarın evimize dönücez artık. Pazartesi salı ben de doktoruna götüreceğim. Dün gece 12den beri 5. Defa kaka yaptı. aşırı mukuslu sırtına kadar çıktı. 2 kere duş aldırmak zorunda kaldım. Çok kıvranıyor.
Normal değil artık bu kadarı ya çocuk uyuyamıyor gece.
Ne yapacağımı şaşırdım internette okudum kandan da bakılıyormuş süt alerjisine sanki.
Sen gidince bana da söyle napıyorlar diye.
Sütü kestim ama bir kaçak var sanki. Mesela makarnada süt var mı? Makarna yedim. Tereyağını annem iyice yakıp sütünden ayırıyor öyle koyuyor yemeğe. Koyma diyorum ama zeytinyağıyla sevmiyor o da çok şey yapamadım. Evime gidiyorum artık evde komple zeytinyağı kullanıcam.
Başka ne kaçak olabilir bilmiyorum. Paketli hiçbir şey yemiyorum. Dışarıdan alınan simit açma vs yemiyorum. Olur da yağında vs bir şey vardır diye.
Geçen gün bir arkadaşımla konuştum. Onun kızında da varmış alerji komple mamaya geçmişler. Ben sanırım geçmem mamaya daha. emsin böyle gittiği yere kadar diyorum. Çok zor geliyor mama olayı.
Dolu olduğum bir konudan vurdun yani şu an çenem düştü.
Canim burda mı okudum başka yerde mi hatırlamıyorum ama geniz akıntısı da kaka da mukus yapıyormuşm burnundaki mukuslar mide de erimeyince o yüzden olurmuş. bizimde vardı mukus fakat şu aralar pek gormuyorum. bazen oluyor bazen olmuyor
İnstagramdan takip ettiğim kadarıyla İstanbul da alifuatserpen var,alanı özel alerji değil ama bayağı tutulan bir doktor anladığım kadarıyla bi bak istersen.başka bir derdi olsa alanında dr bul derdim ama bu alerji konusunda alanındaki doktorlar çok farklı görüşlere sahip kimi diyor ye kimi diyor yeme,bi arkadaşımın oğlu çok fazla alerjiye sahipti oradan biliyorum,kaç profa gitti ama hepsi ayrı görüştelerdi.bi bakabilirsin belki beğenirsin
Kilo konusunda bende senin gibiyim ilk defa bu denli kiloluyum hamilelik dışında.ama herşeyi yemek istiyorum tatlı tuzlu farketmez ama şu an diyet yapmak istemiyorum sütüm azalır diye yoksa veririm o kadar ekmeği kesersem kesin
Bilmiyorum bu besleme işini ne yapsam kararsız kaldım,sağrak verenler daha iyi bilir taş çatlasa 100cc içmez mi ki,günde bi kez zor mu verilir acaba
Evde olmayan biberon yok ilk oğlumdan tüm markalar vardı bi nuk olmayabilir,bi bakayım her tür öneriyi dinlerim arkadaşlar varsa fikriniz
Gecirdim. Kayinbabam hastanede yatiyor kayinvalidem yoruluyor diye 1 gunlugune ben gittim ilgilendim oda bebegime bakti. Idare edebilmisti sukurKızlar bu zamana kadar siz hiç bebeklerinizden 3 saat ayrı geçirdiniz mi?
Olabilir aslında evet ama benim ona da alıştırmam lazım içebilir mi ki acaba,d vitaminini zorla veriyorum ben daha hoşlanarak almıyor,gün ettikçe kaygılarım artıyor,hangi marka aldın sen canım bi bakayım ben deCnm 4+ olan alıştırma bardağı aldım Bn şimdide kullanıyor ve meme reddi yapmıyor bnde 31 inde okula başlıyorum diye
Matematik canım.ama branşta çokuz okulda,şu an onbeşer düşmüyor bile seçmeli iki düzeye seçilse,seçilse de tüm şubelerde on altı onsekiz düşüyor,onu da sanmıyorum.dersem şöyle istiyorum diye itiraz etmez müdür bey.acaba diyorum dört gün dörder mi alsam örneğin,ya da beş gün üçer mi acaba.bir gün az gitmek cazip gelmiyor değil bebek yönünden düşününce.kayınvalidem bakacak.ben de gitmeyi çok istiyorum ama bebek aklıma gelince kalakalıyorum.acaba yine 30 dk mı yoksa 40 dk mı olur,tam gün mü olur yarım gün mü.açıklasalar bir an önce keşkeCnm senin branşın neydi? Birde ortalama kaç saat okulda kalacaksın? Süt izni kullanmak, ders saatlerini ona göre ayarlamak zor die çoğu branşçı arkadaşım süt iznini kullanmazdı. Sen kullanabilecekmsn? Birde bebeğine kim bakacak? Benimde 20sinde başLamam gerekiyo normalde. Ama bir türlü karar veremiorm. Çok sıkıldım aslında evde, benimde nefes almaya ihtiyacım var. Kaç aydır evlere kapandık. Hem zaten 3 saat gidip gelicem. Ama işte bebek dururmu, uyutabilirmi, susturabilirmi, doyurabilirmi kv die cesaret edemiorm bi türlü
Uyurken bıraktım babasına bir kez.birbıçuk saat kadar da anneme bıraktım bir defa.emzirdim uyuttum gittim anneme bırakınca geldim ki uyanmış kucakta bekliyor beni.az belli olsa uyuma acıkma saat araları daha rahat olacak aslımda ama hiç belli değil özellikle anne sütü alıyorsa.bugün örneğin hep boş gibiydi göğsüm sürekli emmek istedi hep hıysuzdu,öyle olunca ne yaparım okuldayken bilmiyorumKızlar bu zamana kadar siz hiç bebeklerinizden 3 saat ayrı geçirdiniz mi?
Kizim 1.5 aydan beri aguluyorBebisleer gulmeye konusmaya ( ses cikarmaya ) basladi yavas yavas cok tatlilar ya
Hıc sormaOoo geveze olacak bacaksız
Benimkide yapiyor ama bu aralar baya belirginlesti bilincli senilde gulmesi cok tatli yaKizim 1.5 aydan beri aguluyor
Chicco nun kini aldım canmOlabilir aslında evet ama benim ona da alıştırmam lazım içebilir mi ki acaba,d vitaminini zorla veriyorum ben daha hoşlanarak almıyor,gün ettikçe kaygılarım artıyor,hangi marka aldın sen canım bi bakayım ben de
Tamam canım kaşık biberon alırsam ona bakacağım,gaza geldim bir de mochi aldım bugün
Be zaman dönüyorsun bu arada,sende kolay alışırsın evindeki düzene inşallah,bugün babası uyuttu benimkini ay bi iyi geldi ki bana,ben uyutsam uyanır amma da uzun uyudu.yenidoğan kıyafetlerini kaldırdım
Be zaman dönüyorsun bu arada,sende kolay alışırsın evindeki düzene inşallah,bugün babası uyuttu benimkini ay bi iyi geldi ki bana,ben uyutsam uyanır amma da uzun uyudu.yenidoğan kıyafetlerini kaldırdımçocukların dolaplarını elden geçirdim okul açılıyor ya,kendim uyutsam çökerdim hiçbirini yapamazdım
Kan görmedim bir daha ben. Ama yarın evimize dönücez artık. Pazartesi salı ben de doktoruna götüreceğim. Dün gece 12den beri 5. Defa kaka yaptı. aşırı mukuslu sırtına kadar çıktı. 2 kere duş aldırmak zorunda kaldım. Çok kıvranıyor.
Normal değil artık bu kadarı ya çocuk uyuyamıyor gece.
Ne yapacağımı şaşırdım internette okudum kandan da bakılıyormuş süt alerjisine sanki.
Sen gidince bana da söyle napıyorlar diye.
Sütü kestim ama bir kaçak var sanki. Mesela makarnada süt var mı? Makarna yedim. Tereyağını annem iyice yakıp sütünden ayırıyor öyle koyuyor yemeğe. Koyma diyorum ama zeytinyağıyla sevmiyor o da çok şey yapamadım. Evime gidiyorum artık evde komple zeytinyağı kullanıcam.
Başka ne kaçak olabilir bilmiyorum. Paketli hiçbir şey yemiyorum. Dışarıdan alınan simit açma vs yemiyorum. Olur da yağında vs bir şey vardır diye.
Geçen gün bir arkadaşımla konuştum. Onun kızında da varmış alerji komple mamaya geçmişler. Ben sanırım geçmem mamaya daha. emsin böyle gittiği yere kadar diyorum. Çok zor geliyor mama olayı.
Dolu olduğum bir konudan vurdun yani şu an çenem düştü.
Ne güzel ya benimki araba falan sevmedi zor oluyor bir saat yol bile bana,artık gaz vereyim bari sen güzel uyutuyorsun diye napıyımYoldayız hayırlısıyla dönüyoruz evimize. Gelirken çok kolay geldik. İstanbul izmir ankara izmir yaptık hiç sorunsuz. Şimdi büyümüş algıları açılmış sanırım koltukta durmadı. Bir de kolik müziklerini anlamıyordu. Şimdi açtığımız an uyuyor o müzikle ilk kez oldu valla şoktayızama kucağımda mutlu. Koltuk yok
Hep babası uyutsun hafta sonları madem güzel beceriyor bu işi
Benim bir hafta var şimdiden burukluk çöktü üzerimeYarin ise başlıyorum çok buruğum arkadaslar tedirginlik çabası sabahtandir yemek yiyemiyorum aklımda sorular herkes bu duyguları yaşıyormudur.
Kaka yapmamasi alerji olduğu anlamına mı geliyorCanım gecmis olsun. Benimki de kaka yapmayan versiyonu 5. Güne kadar bekledim fitille yaptırıyorum ancak doktor bana da süt alerjisi olabilir deneyelim dediği için her şeyi kestim et dahil ama olan sütüme oldu, sütüm azaldı ve hiç bir işe de yaramadı. Çocuk kendiliğinden kaka yapmıyor. Hatta arada akşamları aptamil veriyordum özel diyet mamaya geçtik alfamino adında tadı ve kokusu berbat. O bile işe yaramadı tekrar aptamile döndüm gerektiğinde veriyorum ve yemeğe de başladım sütüm artsın diye. Döndüğümde cocuk gastroentrolojiye götürmeyi düşünüyorum çok canımı sıkıyor bu durum
Canım gecmis olsun. Benimki de kaka yapmayan versiyonu 5. Güne kadar bekledim fitille yaptırıyorum ancak doktor bana da süt alerjisi olabilir deneyelim dediği için her şeyi kestim et dahil ama olan sütüme oldu, sütüm azaldı ve hiç bir işe de yaramadı. Çocuk kendiliğinden kaka yapmıyor. Hatta arada akşamları aptamil veriyordum özel diyet mamaya geçtik alfamino adında tadı ve kokusu berbat. O bile işe yaramadı tekrar aptamile döndüm gerektiğinde veriyorum ve yemeğe de başladım sütüm artsın diye. Döndüğümde cocuk gastroentrolojiye götürmeyi düşünüyorum çok canımı sıkıyor bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?