- 8 Haziran 2016
- 3.260
- 5.499
- 158
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorlar bqna hergun temizlememi söyledi cnm hastada olmaz güzelde emer diyeSukur cnm atesi cikmiyor artik
Yaptim cnm birde burnunu actim surekli, ablalari gripti ordan gecti sanirim ama buna sukur
Hergun yapmiyorum gerek duymuyorum zaten kendini belli ediyor burnu tikandiginda :) ara ara yapiyordum
Ama üsütünce surekli yapiyorum
Bizde kızlar için ayrı bir hesapta biriktiriyoruz bazen çok bazen az ne kadar olursaKızlar nasılsınız? Fikir olsun diye paylaşıyorum. Öykü için bireysel emeklilik yaptırdım her ay 150 TL yatırıyorum.40 TL devlet destek veriyor. Gelecekleri için minik minik biriktirelim belki sizde yapmak isterseniz aklınızda bulunsun
Kızlar hayırlı cumalar herkese
Sizlende saçları dökülüyomu kızlar. Benim son 2 defadır banyodayken saçlarım öbek öbek dökülüyor resmen… sebebi ne olabilir ki
Kızlar nasılsınız? Fikir olsun diye paylaşıyorum. Öykü için bireysel emeklilik yaptırdım her ay 150 TL yatırıyorum.40 TL devlet destek veriyor. Gelecekleri için minik minik biriktirelim belki sizde yapmak isterseniz aklınızda bulunsun
Bugün 33 yaş oldum artık![]()
Ne ara oldum anlamadım çok hızlı gidiyor günler aylar yıllar![]()
Zor emiyorsa oyle yap icin nasil rahat etcekse cnm benim 3. Cocugum ben hergun temizlemedim ara ara yaptimDoktorlar bqna hergun temizlememi söyledi cnm hastada olmaz güzelde emer diye
Iyiki doğdun canim❤Bugün 33 yaş oldum artık![]()
Emekliliği istediğin fonda biriktirebiliyorsun, altın, döviz, hisse senedi vs :) üstelik hepsini de deneyebilirsin atıyorum yüzde ellisi dolar yüzde yirmi altın yüzde otuz hisse gibi,yeni yaptırdım ben de oğlum için.Benim de çok fena canım. 15-20 gündür öbek öbek dökülüyor ama aylardır hiç dökülmüyordu kafam aslan yelesi gibi olmuştu. Kısa da kestirdim. Sadece oraya buraya dökülmese iyi
Ben işe başlayınca döviz hesabı yapacağım her ay 10-20 dolar civarı atmak istiyorum. Eşime daha fazla yüklenmeyeyim dedim
Bireysel emeklilik tl cinsinden ddevlet destek verse de eriyor ya. Tl de tutmaya güvenemiyorum..
Aynen bizim emmemiz bastan sıkıntı inşallah hemn iyilesir buralar soğumaya başladı Belçika nasılZor emiyorsa oyle yap icin nasil rahat etcekse cnm benim 3. Cocugum ben hergun temizlemedim ara ara yaptim
Ya kızlar iyi mi kötü mü bilmem ama bizim oğlan da dün gece uykusuna yattı ve sabah 4te uyandi. Sadece gece 12de elini emmeye başladı mizildadi ama kalkmadı bende nasıl olsa birazdan uyanır emzirim diye beklerken uyuyakalmışım o da geri uyumuş nasıl olduysa.
Yaa bizim kız hep böle son zmnlarda parmağını emerken alıp emzirsem de 2dk ya emio ya emmio, gündüzleri de emmio pek öle kendini geri atıo etrafı izlio ağlıo fln :/ kilo almıo die korkuorm. Gunde 700-900 ml süt içmesi gerekio dio kızlar nerden nası ölçcem ki :/ oğlumda hiç böle olmamştı emerdi cok cok bu kız nie böle yapıo annemadm :S meme reddi car desem yok gibi de var gibi de uykudan önce emmio, o yüzden kısa uyuo uyanınca emio onda da 2-3dk bişi :/ gece emer diorm o da olmuo napcaımı şaşırdımBaya bir ac kaldı yani gece.
Hasta mı diye de düşündüm bir şeyi yoktu çok vicdan yaptim![]()
Yaşıtmışız ismindne dolayı sana sempatim ayrı burdaBugün 33 yaş oldum artık![]()
Emekliliği istediğin fonda biriktirebiliyorsun, altın, döviz, hisse senedi vs :) üstelik hepsini de deneyebilirsin atıyorum yüzde ellisi dolar yüzde yirmi altın yüzde otuz hisse gibi,yeni yaptırdım ben de oğlum için.
Bizim kızda öyle devlet hastahanesinin emzirme destek birimine gittim meme reddi dediler emzik yasakladılar biberonde sagdigim sütleri hep döküyor ziyan ediyor napcam bilmiyorumYaa bizim kız hep böle son zmnlarda parmağını emerken alıp emzirsem de 2dk ya emio ya emmio, gündüzleri de emmio pek öle kendini geri atıo etrafı izlio ağlıo fln :/ kilo almıo die korkuorm. Gunde 700-900 ml süt içmesi gerekio dio kızlar nerden nası ölçcem ki :/ oğlumda hiç böle olmamştı emerdi cok cok bu kız nie böle yapıo annemadm :S meme reddi car desem yok gibi de var gibi de uykudan önce emmio, o yüzden kısa uyuo uyanınca emio onda da 2-3dk bişi :/ gece emer diorm o da olmuo napcaımı şaşırdım![]()
Bende 33Yaşıtmışız ismindne dolayı sana sempatim ayrı burda![]()
Ama uykudan snra emmesi saçma deil mi? Uykudan önce red uykudan snra teslimiyet mi oluo? Emziği vereli bi gün olmştu ve akabinde de vermedm hala aynı durum, işe gittiğim gün biberondan içmiş ama normalde hiç biberon kullanmıorm?!?Bizim kızda öyle devlet hastahanesinin emzirme destek birimine gittim meme reddi dediler emzik yasakladılar biberonde sagdigim sütleri hep döküyor ziyan ediyor napcam bilmiyorum
Bnm ikinci oğlum 5yaşınfa bnm deBende 33ilk çocuklarınız mı benim 7yaşında oğlum var bide kızım oldu
![]()