Cok gecmis olsun. Moralini yuksek tut ve bol bol dinlenn...Kızlar merhaba, sorduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim,iyki varsınız. Dün hastaneye gittik daha geç gelseydiniz bebeklerden birini kaybedebilirdiniz dediler. Ağrısız düşük yapabilirmişim,Gece boyu kanamam devam etti. Şu an düşük riskim var tuvalet dışında yerinden kalkma dedi, umarım herşey iyi olur
Çok kanamam vardı, ağrı yoktu ama küçük bir parça gibi birşey gördüm sonra hemen hastaneye gittik ağrısız düşük olabileceğini söyledi kanama ve parça en belirgin düşük belirtisiydi zaten, bebeklerden biri gidebilirdi tam zamanında gitmişimBende yeningeldim aranıza inşallh bebegınz sızınle kalır . agrınz mı vardı dr onun için mi gittinz düşük riski var dedi
Inşallah canım inşallah bu aralar hep kötü haberler alıyoruz yarın benimde kontrolüm ama korkuyorum körü haber alcam diyeEvet wc ye gitmeye bile korkuyoruminşallah sağlıklı bir şekilde gelirler annelerine
Çok geçmiş olsun inşallh sag salim kucagına alırsınÇok kanamam vardı, ağrı yoktu ama küçük bir parça gibi birşey gördüm sonra hemen hastaneye gittik ağrısız düşük olabileceğini söyledi kanama ve parça en belirgin düşük belirtisiydi zaten, bebeklerden biri gidebilirdi tam zamanında gitmişim
Geçmiş olsun canım inşallah bir sıkıntı olmaz canimBenimde simdi kanamam baskadi baya adet kanamasi gibi yogun acile geldim duaedin bana
İnşallah çok iyi haberlerle gelirsin ve başka kötü haber almayız hiçInşallah canım inşallah bu aralar hep kötü haberler alıyoruz yarın benimde kontrolüm ama korkuyorum körü haber alcam diye
Allah yardımcın olsun inşallah bir sorun olmazBenimde simdi kanamam baskadi baya adet kanamasi gibi yogun acile geldim duaedin bana
Canim çok geçmiş olsun. Yat hiç kalkma. Bol bol da şu iç bir sorun olmaz inşallah.İnşallah canım benimde seninki gibi olur iki üç saattir hiç gelmiyor ama bilemiyorum ki
İnşallah canım hayırlı olsunÇok geçmiş olsun inşallh sag salim kucagına alırsınbende dr gıtmedm hala test yaptım çıktı bakalım umarım bı sorun olmaz hepimzn ki saglıklı olur
Ben de aynı durumdayım canım yumurtlama testiyle takip ettiğim için az çok gününü biliyorum. Bugün bende 6+0 diye gittim ama 4+6 çıktı kese ölçüsü. 2 hafta sonra tekrar gidicem kalp atışı için. İnşallah sağlıkla ilerlesin hepimizin minikleri.
Canım benim tüp bebek olmasına ragmen yani döllenme zamanı belli ama 1 hafta geri çıktı ultrasonda perşembe kontrolüm dü ben 6+0 diye gittim 4+5 çıktı sadece kese göründü ve doktor gayet normal dedi ultrason ölçümleri ile alakalı bence ölçü boyut a göre hafta hesabı yapıyorlar direkt bazen bebiş ler geriden gelebiliyor bende sabırsızlıkla 4 Kasım ı bekliyorum kalp atışı için inşallah sende cuma günü görürsün hiç endişelenme
Amin canım inşallahİnşallah çok iyi haberlerle gelirsin ve başka kötü haber almayız hiç
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah bişey olmaz. Benimde altıncı haftamda aynı öyle adet kanaması gibi kanamam vardı. Şimdi şükür azaldı ama devam ediyor. Herhalde doğurana kadar kanayacağım.Benimde simdi kanamam baskadi baya adet kanamasi gibi yogun acile geldim duaedin bana
Kese var yolk var dedı doktor da, yolk nezaman kayboluyor acaba, bebek olustultan sonra mı???Valla bence beta değerin çok iyi bebiş az geriden geliyor olabilir belki yeni 6 ya girdi ama bu değerle boş gebelik olmaz gibi sen moralini yüksek tut çünkü cuma günü kalp atışı duyacaksın
Tabıkı eklerımMerhaba beni de eklr misnz dr gıtmedm ama, son sata gore 5 haftalık gorunuyo takvımde muhtemel dogum tarıhı 27 hazıran ama ikinci olacak daha erkende olabılır
Oyy sakın oyle dusunme, sen yarın guzel haberler getır bıze, moral olsun bıze deInşallah canım inşallah bu aralar hep kötü haberler alıyoruz yarın benimde kontrolüm ama korkuyorum körü haber alcam diye
Ayy sadece kanamada düşük falan olmadı mı yani ağrı falan yok bende sadece ara sıra adet kanı gibi kan geliyorAllah yardımcın olsun canım. İnşallah bişey olmaz. Benimde altıncı haftamda aynı öyle adet kanaması gibi kanamam vardı. Şimdi şükür azaldı ama devam ediyor. Herhalde doğurana kadar kanayacağım.
Yok canım Allah korusun öyle birşey olduysa onu anlıyorlar ve kürtaj yapıyorlarBişey sorucam, benım mesela kalp atısı alınmadı, beta 19bın cıktı, kalp durduysa(Allah korusun) bebek kendılıgınden duser mı, kanama leke hıcbısey yok
Yok canım Allah korusun öyle birşey olduysa onu anlıyorlar ve kürtaj yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?