2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Nerde oturyosnz canim ? Bu kadar parayi bakiciya mi veriyosnz bide sigorta bizim burda 1000 lira verene baya gidip bakiyolar . valla iyimis sizin ben bile bakarim o kadar paraya evi de toplasin yani eline mi yapisiyo sanki
1000 lira iyimiş ama istanbuldamısın ? Merak ettim doğrusu. Şöyle söyliym bakıcı arayışına girmeden bende piyasanın bu kadar yüksek olsuğunu bilmiyordum ama şöyle düşün asgari ücret 3000₺. Eve gelem kişi hafta da 40 saat çalışıyor nerdeyse ve bence dünyanın en zor işini yapıyor başkasının çocuğuna bakarak . Bu çok büyük bir sorumluluk inan bana 1000₺ ye yapılcak iş değil . Bana 5000₺ verseler yapmam çok korkarım

Yok ben hatay dayim ilcesinde . elbette zor bakmak ama o kadar paraya bakici tutup calisan insanlara da zor . bana yuksek geldi .

Yok ben hatay dayim ilcesinde . elbette zor bakmak ama o kadar paraya bakici tutup calisan insanlara da zor . bana yuksek geldi .
Zor cnm ama maalesef herkesin kv veya annesi yanında yok .. ilk 3 ay annem yanımdaydı ama şuan yurtdışında kv desen … ne sen sor ne ben söyliym parasıyla bile bakmadı . Ondan mecbur yapcak bişey yok . Zorla gelin bakın desen banamı sordum da çocuk yaptın derler

Olanda tek başina bakmıyor bnm annem evde yanına birini bulduk kızıma göz kulak olsunda içim rahat eder belki

Olanda tek başina bakmıyor bnm annem evde yanına birini bulduk kızıma göz kulak olsunda içim rahat eder belki

Benim annem de ben bakarım diyor ama hafta içi benim evimde kalıcak. Yanıma kadın tutacaksın. Hafta sonu gel al diyor. Oldu paşam başka..

Selam kızlar nasılsınız biz sanırım diş çıkaracağız eller hep ağızında bazen canı acıyor sanırım ağlıyor cok huysuzlandı bugun calpol verdim. İnşallah kolay atlatırız

Benim annem de ben bakarım diyor ama hafta içi benim evimde kalıcak. Yanıma kadın tutacaksın. Hafta sonu gel al diyor. Oldu paşam başka..
Benim büyük kizimda var gerçi ona da bakıcı tutuk yanında bekledi arada sonrada hemen kreşe gitti küçücükken pandemide kapanınca büyüdü şükür bakti
Aslında sende kalsa idare edersin en azından için rahat olur tek torun Yinede öyle kabul etmiyormu.

Yok canım kalmaz istanbul içindeyiz ikimiz de. Yani o izmire gidiyor geliyor arada. Ama bu sene de gitmeyiversin mesela istanbulda kalsın. Ay neyse bir sürü şey yazdım geri sildim. Torun havasına giremedi henğz :)

Yok canım kalmaz istanbul içindeyiz ikimiz de. Yani o izmire gidiyor geliyor arada. Ama bu sene de gitmeyiversin mesela istanbulda kalsın. Ay neyse bir sürü şey yazdım geri sildim. Torun havasına giremedi henğz :)
Öyle canim alt tarafı hadi diyelim iki yaşina kadar ilgi bekliyorlar ekstra sonra yine hayatına devam eder ama gel de anlat işte onlarda yaşamak istiyor gerçi benim annem hep arkamızda ama yine de almak istemiyor tek başina sorumluluk öyle kabul etmek lazim büyürler bi şekilde sen de kimseye muhtaç olmamiş olursun bişeye karişmazlar

Maflor u ne kadar süre kullanın dedi dr. Bizimki şimdi de kaka yapamıyor. Kesmek mi lazım acaba? Kendi dr umuza ne kadar kullanalım diye sormayı da unuttuk

Maflor u ne kadar süre kullanın dedi dr. Bizimki şimdi de kaka yapamıyor. Kesmek mi lazım acaba? Kendi dr umuza ne kadar kullanalım diye sormayı da unuttuk

Bizimki günde 7-8 kez kaka yaptığı için hep kullanın dedi. Ama internette okudum kabız olanlara da veriyorlarmış bunu ya. tamam probiyotik de var içinde. Ama ishal ilacı bildiğim reflor tarzı.

Bizimki günde 7-8 kez kaka yaptığı için hep kullanın dedi. Ama internette okudum kabız olanlara da veriyorlarmış bunu ya. tamam probiyotik de var içinde. Ama ishal ilacı bildiğim reflor tarzı.
Evet ishal ilacı zaten de uzun süre kullanım kabızlık yapıomu acaba ? Siz ne zamandır kullanıosunuz

Demet in gözleri
Yarı açıkmış
Bilinci tam yerinde değilmiş
Ama iyi olacak diyor görümce
Çocuklarinin sesi dinletince kalp atışları hızlaniyomuş
Çocuklardan bahsedince gözleri sulaniyomuş
Süreç uzun demiş doktorlar

Dualarımızı eksik etmeyelim
LesaM tubaslk soruyordunuz

Yaa gerçekten çok sevindim canım Allahim ona sifa versin safi ismi ile bilinci yerine gelsin tekrar hayata dönsün amin aminnn.
Kıyamam ya Rabbim yardımcıları olsun

Evet ishal ilacı zaten de uzun süre kullanım kabızlık yapıomu acaba ? Siz ne zamandır kullanıosunuz

1 aydan fazla olmuştur 3. Kutuyu aldım ben.
Ya ama internette okuduğum kadarıyla sadece ishalde kullanılmıyor işte. Bayağı normal probiyotikler gibi ishale de kabıza da reçete ediliyormuş. O yüzden kabız yapacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…