2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
İlan vermek için ödeme yapman lazım yoksa ilanın yayınlanmaz diğe biliyorum belkide yanlış biliyorum hadi hayırlısı bakalım inşallah iyi birini bulursun

Yok ilan veriyorsun başvurular geliyor görüntülemek için para verin diye arıyorlar.. yani yalandan ilan işte.

Bir de kameranı sormuştum canım ya

Yok ilan veriyorsun başvurular geliyor görüntülemek için para verin diye arıyorlar.. yani yalandan ilan işte.

Bir de kameranı sormuştum canım ya
Canım xiaominin 1070 (350₺) olanı var ve 2 k (445₺)olanı var . 3 kamera aldık ilk başta 1 adet 2k 2 adette 1070 . Sonra gittik o iki ucuzu olanı değiştirip 2 k aldık . Bildiğin hışırtı cızırtı bebeğin sesi zor dyuluyor . 3 kameraya 1500₺ para verdik ama memnunuz. Yalnız bebeğin odası için telsiz alman lazım cünkü kamera bildirim göndermiyor bebek ağlayınca sadece hareket algılayınca bildirim geliyor bilgin olsun

Çok teşekkür ederim o modelleri çok anlamamıştım ben de ne değişiyor diye.
Bizim ev çok küçük canım bebeğin odası ile bizim odamız içiçe gibi. Sesi duymamam imkansız. Telsize gerek olmaz diye düşünüyorum

Bizim ev büyük balkonda oturunca içeriden ses gelmiyor birde bakıcı duymaz fln diye yinede aldık ama küçükse sorun olmaz . Sana tavsiyem referansız hiç kimseyi almaaa ben yanlış yaptım .. ve diploma fln boş vallah diplomalı diye 5 000₺ para istiyorlar işe gelince ben temizlikçi değilim diyor . İyi vallah o paraya kendi çocuğuma oturup ben bakarım

Bu arada sahibinden de ilan verebilirsin cnm ben ilan vermiştim numaramı sana özelden yaziym istiyorsan ilan içeriğini atiym sana succulentaski

Canım ben 4500e kadar gözden çıkardım. Ama ev işi yaparsa ya da çocuğuma hiç gözümün arkada kalmayacağı mükemmel biriyse her şeyiyle. Oturması kalkması konuşması düzgün akıllı biri çıkarsa işten de gocunmazsa veririm 5i de hadi. Temizlikçi değilim saçma. Ben evi toplu bırakıyorum o da bana toplu temiz bırakması lazım. Gerekirse süpürge açacak yerlere bi vileda sürecek. Ben ona pis evi temizle demem temizlikçi değil eyvallah da. Ben de temizlikçi değilim

Canım sen ne kadar veriyosun ben de görüştüm bi iki kişi ile şartları değişken şimdi bi teyze geldi bu akşamda uğradi
Onla anlaştik ama öyle süpürüp silme herkes karşi bide annem var evde düşün yani

Ya temizliği direk yakıştıramıyorlar kendilerine yani benim görüştüklerinde öyle 2000 vereceğiz biz. Büyük kiz küçük kiz annem birine bakacak bi toparlama yemek. Yarım gün. Tam gün olursa bakarız dedi çok daha uyguna çalişanlar var bildiğim bizde hep böyle olur. Hadi hayırlısı bakalım 12.ye kadar çalişicam sonra 3 saat izin olcak

Canım ne iş yapıyordun sen? Rahatmış yarım gün..

Canım ne iş yapıyordun sen? Rahatmış yarım gün..
Hemşireyim canım şimdi bir hafta on gün kadar böyle sonra üç saat Ocak gibide bir buçuk saate düşecek yani 2.30 da çikmiş olucam sonrada tam gün olacak bir yaşından sonraymıs sımdı baktım.
Yarım gün iyide az kalmıs onada izin rapor kullandım 2.çocukta 4 ay oluyor ilk çocukta 2 ay yarım gün..

Aaa süpermiş ya devlette mi böyle?
Bilmiyordum hemşire olduğunu..

Canım biz 3500₺+ sgk veriyoruz haftada 5 gün sabah 8 akşam 5 . Vallah onlardan dünya temizliği istemiyoruz. Çocuk gündüz 5 saat uyuyor evi süpürüp toparlamak 1 saat en fazla . Biz zahmet o paraya yapsınlar

Biz antibiyotikle birlikte kullanmıştık canım doktor vermişt bağırsaklarını bozabilir bu damlayı mutlaka kullan demişti çok şükür ishal olmamıştı
Sizinkide geçmiş sevindim canım

Canım biz 3500₺+ sgk veriyoruz haftada 5 gün sabah 8 akşam 5 . Vallah onlardan dünya temizliği istemiyoruz. Çocuk gündüz 5 saat uyuyor evi süpürüp toparlamak 1 saat en fazla . Biz zahmet o paraya yapsınlar
Yok ya bnm annem var bebeğide o bakar daha çok yine yapmıyolar hemen kaçiyolar büyük temizlik zaten beklenilmez bizim kinin saati yokta yanında durmazsan uyanır zaten ama baştan direk istemiyoruz demeleri garip
O zamn bizim fiyat iyi çok büyük bi yerde yaşamıyoruz 16.da çikicam tam güne kadar böyle olur sanırım

Aaa süpermiş ya devlette mi böyle?
Bilmiyordum hemşire olduğunu..
Evet canım devlette böyle oluyor özelde nasıl bilmiyorum çok daha zordur 1 yaşina kadar nöbet yok anca biliyorum

Normal memur yönetmenliğinde böyle Bizimde 2 yaş kadar nöbet yok sonrası zor olur işte sen kaçta çikacaksın

Ben bile unuttum bu arada sanki ya
pandemi başindan beri evdeyim bir buçuk yıl oldu diğer kizimda izin kullandım emekli olamıycm bu gidişle
Nasıl adapte olucaz bakalım

Ben de evdeyim geçen kasımdan beri. Hamile olduğumu söyledim ücretsize çıkardılar işte. Ben 5te çıkıyorum işten normalde. Şimde 3.30da çıkıcam süt izni.

Ben de evdeyim geçen kasımdan beri. Hamile olduğumu söyledim ücretsize çıkardılar işte. Ben 5te çıkıyorum işten normalde. Şimde 3.30da çıkıcam süt izni.
Seninde iyi canım mesai saatlerin bizim iş ağir işte bi de covid riski kafamı kariştiriyor daha geçirmedik şükür inşallah içimize siner sen de iyi birisini bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…