- 5 Ekim 2020
- 14.629
- 40.011
- 548
- 36
İlan vermek için ödeme yapman lazım yoksa ilanın yayınlanmaz diğe biliyorum belkide yanlış biliyorum hadi hayırlısı bakalım inşallah iyi birini bulursun
Canım xiaominin 1070 (350₺) olanı var ve 2 k (445₺)olanı var . 3 kamera aldık ilk başta 1 adet 2k 2 adette 1070 . Sonra gittik o iki ucuzu olanı değiştirip 2 k aldık . Bildiğin hışırtı cızırtı bebeğin sesi zor dyuluyor . 3 kameraya 1500₺ para verdik ama memnunuz. Yalnız bebeğin odası için telsiz alman lazım cünkü kamera bildirim göndermiyor bebek ağlayınca sadece hareket algılayınca bildirim geliyor bilgin olsunYok ilan veriyorsun başvurular geliyor görüntülemek için para verin diye arıyorlar.. yani yalandan ilan işte.
Bir de kameranı sormuştum canım ya
Canım xiaominin 1070 (350₺) olanı var ve 2 k (445₺)olanı var . 3 kamera aldık ilk başta 1 adet 2k 2 adette 1070 . Sonra gittik o iki ucuzu olanı değiştirip 2 k aldık . Bildiğin hışırtı cızırtı bebeğin sesi zor dyuluyor . 3 kameraya 1500₺ para verdik ama memnunuz. Yalnız bebeğin odası için telsiz alman lazım cünkü kamera bildirim göndermiyor bebek ağlayınca sadece hareket algılayınca bildirim geliyor bilgin olsun
Bizim ev büyük balkonda oturunca içeriden ses gelmiyor birde bakıcı duymaz fln diye yinede aldık ama küçükse sorun olmaz . Sana tavsiyem referansız hiç kimseyi almaaa ben yanlış yaptım .. ve diploma fln boş vallah diplomalı diye 5 000₺ para istiyorlar işe gelince ben temizlikçi değilim diyor . İyi vallah o paraya kendi çocuğuma oturup ben bakarım
Canım sen ne kadar veriyosun ben de görüştüm bi iki kişi ile şartları değişken şimdi bi teyze geldi bu akşamda uğradiBakıcı bulmak için bakıcı ilanı verdim evdekibakıcı diye bir site var 300₺ gibi bişeydi sanırım oradan başvuranlar oluyor ve bizim ki 55 yaşında ama çok hareketli bir bayan yani evi hergün süpürüm siliyor bebekle çok ilgili ve bilgili . Referanslı ama diploması yok . İlk başta dipllmalı istedim ama 1 hafta sonra bi pazar günü mesaj atıp beni yüz üstü bıraktı . Diplomalıydı ama bebeği tek başında alt değiştirme masasında bıraktı yani diplomayla olacak bişey değil gerçekten. Ve bakıcının avantajlı yanı sanada destek olması olmicaksa o kadar para vermenin bir anlamı yok bence . Eve gelince evim temiz oluyor bebek mutlu oluyor birlikte vakit geçirip akşam dinleniyorum . Şöyle söyliyeyim bebekten önce bile bukadar rahat değildim daha fazla yoruluyordum
Ya temizliği direk yakıştıramıyorlar kendilerine yani benim görüştüklerinde öyle 2000 vereceğiz biz. Büyük kiz küçük kiz annem birine bakacak bi toparlama yemek. Yarım gün. Tam gün olursa bakarız dedi çok daha uyguna çalişanlar var bildiğim bizde hep böyle olur. Hadi hayırlısı bakalım 12.ye kadar çalişicam sonra 3 saat izin olcakCanım ben 4500e kadar gözden çıkardım. Ama ev işi yaparsa ya da çocuğuma hiç gözümün arkada kalmayacağı mükemmel biriyse her şeyiyle. Oturması kalkması konuşması düzgün akıllı biri çıkarsa işten de gocunmazsa veririm 5i de hadi. Temizlikçi değilim saçma. Ben evi toplu bırakıyorum o da bana toplu temiz bırakması lazım. Gerekirse süpürge açacak yerlere bi vileda sürecek. Ben ona pis evi temizle demem temizlikçi değil eyvallah da. Ben de temizlikçi değilim
Selam, rotayı kaçıncı haftada yaptırdın? Bizim de günü geliyor da.Ben rotayı 367 ye aldım 2 gün önce
Ya temizliği direk yakıştıramıyorlar kendilerine yani benim görüştüklerinde öyle 2000 vereceğiz biz. Büyük kiz küçük kiz annem birine bakacak bi toparlama yemek. Yarım gün. Tam gün olursa bakarız dedi çok daha uyguna çalişanlar var bildiğim bizde hep böyle olur. Hadi hayırlısı bakalım 12.ye kadar çalişicam sonra 3 saat izin olcak
Hemşireyim canım şimdi bir hafta on gün kadar böyle sonra üç saat Ocak gibide bir buçuk saate düşecek yani 2.30 da çikmiş olucam sonrada tam gün olacak bir yaşından sonraymıs sımdı baktım.Canım ne iş yapıyordun sen? Rahatmış yarım gün..
Hemşireyim canım şimdi bir hafta on gün kadar böyle sonra üç saat Ocak gibide bir buçuk saate düşecek yani 2.30 da çikmiş olucam sonrada tam gün olacak bir yaşından sonraymıs sımdı baktım.
Yarım gün iyide az kalmıs onada izin rapor kullandım 2.çocukta 4 ay oluyor ilk çocukta 2 ay yarım gün..
Canım sen ne kadar veriyosun ben de görüştüm bi iki kişi ile şartları değişken şimdi bi teyze geldi bu akşamda uğradi
Onla anlaştik ama öyle süpürüp silme herkes karşi bide annem var evde düşün yani
Canım biz 3500₺+ sgk veriyoruz haftada 5 gün sabah 8 akşam 5 . Vallah onlardan dünya temizliği istemiyoruz. Çocuk gündüz 5 saat uyuyor evi süpürüp toparlamak 1 saat en fazla . Biz zahmet o paraya yapsınlarYa temizliği direk yakıştıramıyorlar kendilerine yani benim görüştüklerinde öyle 2000 vereceğiz biz. Büyük kiz küçük kiz annem birine bakacak bi toparlama yemek. Yarım gün. Tam gün olursa bakarız dedi çok daha uyguna çalişanlar var bildiğim bizde hep böyle olur. Hadi hayırlısı bakalım 12.ye kadar çalişicam sonra 3 saat izin olcak
Biz antibiyotikle birlikte kullanmıştık canım doktor vermişt bağırsaklarını bozabilir bu damlayı mutlaka kullan demişti çok şükür ishal olmamıştıkızlar bizim gibi hasta olup antibiyotik kullanan çok bebiş vardı burda. Antibiyotik ishal yapar ama Biz antibiyotiği keseli 10 gün olmasına rağmen, 10 gündür ishalimiz devam ediyodu. Dr u aradık. Dediki “bağırsak florası bozulmuştur, maflor plus damla kullanın” ki bizde öylece başladık. Şükür şimdi daha iyi. Sizinde aklınızda olsun. Antibiyotikle beraber aslında bu damlanında verilmesi lazımmış.
Yok ya bnm annem var bebeğide o bakar daha çok yine yapmıyolar hemen kaçiyolar büyük temizlik zaten beklenilmez bizim kinin saati yokta yanında durmazsan uyanır zaten ama baştan direk istemiyoruz demeleri garipCanım biz 3500₺+ sgk veriyoruz haftada 5 gün sabah 8 akşam 5 . Vallah onlardan dünya temizliği istemiyoruz. Çocuk gündüz 5 saat uyuyor evi süpürüp toparlamak 1 saat en fazla . Biz zahmet o paraya yapsınlar
Evet canım devlette böyle oluyor özelde nasıl bilmiyorum çok daha zordur 1 yaşina kadar nöbet yok anca biliyorumAaa süpermiş ya devlette mi böyle?
Bilmiyordum hemşire olduğunu..
Ben bile unuttum bu arada sanki yaAaa süpermiş ya devlette mi böyle?
Bilmiyordum hemşire olduğunu..
Ben bile unuttum bu arada sanki ya
pandemi başindan beri evdeyim bir buçuk yıl oldu diğer kizimda izin kullandım emekli olamıycm bu gidişle
Nasıl adapte olucaz bakalım
Seninde iyi canım mesai saatlerin bizim iş ağir işte bi de covid riski kafamı kariştiriyor daha geçirmedik şükür inşallah içimize siner sen de iyi birisini bulursunBen de evdeyim geçen kasımdan beri. Hamile olduğumu söyledim ücretsize çıkardılar işte. Ben 5te çıkıyorum işten normalde. Şimde 3.30da çıkıcam süt izni.
Selam ilki 3 aylıkken, ikinci doz 5 aylıkkenSelam, rotayı kaçıncı haftada yaptırdın? Bizim de günü geliyor da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?