Bende uyku süresini uzatamıyorum ya. Emzik uyutmakta kolaylık ama destek haline dönüştü uykusumda kendi çıkarıyor ama geri alamıyor ağzına uyanıyor öylede. Ama uyanıklık süresini uzattım birkaç gündür. 2saat civarı geçmeden yatırmıyorum. Önce maması sonra hareketli yormalı oyunlar sonra sakince kucakta gezdirme derken 2 saat oluyor. Ben işimi o uyanıkken kucağımda yapabiliyorum artık uyurken yapmaya çalişmaktan vazgeçtimSu saat oldu 6.30 da uyandı 2.uykusuna yattı dusunun 9 da uyanmıstı uykudan..
Sağol canim görmedim mesajını e burada nasıl bakipta yumurta dediler anlamadim haftasonu Bülent şekerel diye bi doktor gördüm ona gidip geleceğim olmadı
O da yok deyip gönderirse biterim ben deli gözüyle bakarlar artik
Ben öyle yapamam artik sütümde azaldi ek gida alerji maması daha kötü olur diye korkum yani ondan canim sizin ek gida nasıl gidiyor ?
Anladım teşekkür ederimVardır o zaman canım ben anlamamış olabilirim. Spesifik ige dediği belli yiyeceklere grup halinde bakılan bir şey olmalı. Sende iki tane spesifik ige var. Bir de total igr var. Total olan alerji var yok. Spesifikler de neye olduğunu gösteriyor. Bana sonuç normal gibi gelmişti de bilemedim.
Benim de sütüm azaldı. Mama ek gıda geceleri çoğunlukla anne sütü şeklinde gidiyorz işte.
Ek gıda iyi gidiyor evde ne sebze varsa haşlayıp pirinçle çorba yapıyorum. Akşam üzeri de meyve ezip veriyorum. Gayet hoşuna gidiyor. Havuç balkabağı brokoli falan bayağı sevdi hatta
Kizlar 13 Haziran oğlum sünnet ettirmek istiyorum var mı Fikri olan
Biz 3 aylıkken yaptırdık. Hareketlenmeden ayaklanmadan yapılırsa rahat edersinKizlar 13 Haziran oğlum sünnet ettirmek istiyorum var mı Fikri olan
Ben yapmamayı tercih ediyorumBende uyku süresini uzatamıyorum ya. Emzik uyutmakta kolaylık ama destek haline dönüştü uykusumda kendi çıkarıyor ama geri alamıyor ağzına uyanıyor öylede. Ama uyanıklık süresini uzattım birkaç gündür. 2saat civarı geçmeden yatırmıyorum. Önce maması sonra hareketli yormalı oyunlar sonra sakince kucakta gezdirme derken 2 saat oluyor. Ben işimi o uyanıkken kucağımda yapabiliyorum artık uyurken yapmaya çalişmaktan vazgeçtim
Heryerde böyle mi acaba ben de daha yaptırmadımCanım ettir bir an önce çekilsin kafandan. 1 yaşını falan geçince zorlaşır. Kaç kg bebe. 7kiloyu geçince genel anestezi yapıyorlar yalnız bilgin olsun.
Heryerde böyle mi acaba ben de daha yaptırmadım
Bende 7 yaşı bekliyorum oğluş içinGenel olarak çocuk cerrahlarının tarzı bu canım. Hareketlendikleri için iyice 6 ay veya 7kg itibariyle lokal anestezi ile çocuğu sabit tutmak zor oluyormuş.
Bence bi görünün genel anestezi de dese yaptırın. Ayaklanmaya başlayınca çok zorlaşıyor. Ya da 7 yaşına kadar hiç ellenmemeli bence.
Kardeşim 3 yaşında sünnet olmuştu. Çok zorlanmıştık.
Haklısın canım diğerlerini de küçükken yaptırmıştım ama güvendiğimiz dr altı ay yuttdışına çıkmış şimdikini de pek önermediler,şehir dışına çıkmayı da istemiyorum bakalım halletsek iyi olacakGenel olarak çocuk cerrahlarının tarzı bu canım. Hareketlendikleri için iyice 6 ay veya 7kg itibariyle lokal anestezi ile çocuğu sabit tutmak zor oluyormuş.
Bence bi görünün genel anestezi de dese yaptırın. Ayaklanmaya başlayınca çok zorlaşıyor. Ya da 7 yaşına kadar hiç ellenmemeli bence.
Kardeşim 3 yaşında sünnet olmuştu. Çok zorlanmıştık.
Bende 7 yaşı bekliyorum oğluş için
Benimki de öyle inanılmaz yorucu. Yatıyor kalkıyor devamlı napcaz böyle ya cidden kafa yedittmelikUyku bizde de sıkıntı oldu bu aralar geceleri 2 bucukta anca uyuyor ya 5 saat uyanik kaliyor
Evet kıpır kıpırSizin bebeler de artık iyice dönmeye, yattıgı yerden baska yere kaymaya başladı mı ? İyice büyüyorlar
Rabbim acı vermesin cocuklarımıza . Agrıyor ki sızlanıyolarEvet kıpır kıpırhamdolsun bi de diş sancıları olmasa gece hep mızmız şekilde uyuyor
Masallah bizimki 3 ayliktan beri yuz üstü dönüyor yuvarlaniyor poposunu havaya kaldirarak sürünüyor kendince emekliyorSizin bebeler de artık iyice dönmeye, yattıgı yerden baska yere kaymaya başladı mı ? İyice büyüyorlar
Masallah bende 2 3 gündür farkediyorm normalde uyusuk bi bebektiMasallah bizimki 3 ayliktan beri yuz üstü dönüyor yuvarlaniyor poposunu havaya kaldirarak sürünüyor kendince emekliyor
Sağlıklı olsunlarda er geç farketmezMasallah bende 2 3 gündür farkediyorm normalde uyusuk bi bebekti
Kizlar İstanbul Avrupa yakasında sünnet için onerebileceginiz doktor var mı klipsli dikişsiz sünnet istiyorum Türkiye ye gelmişken yaptıracağım sünnet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?