2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Su saat oldu 6.30 da uyandı 2.uykusuna yattı dusunun 9 da uyanmıstı uykudan..
Bende uyku süresini uzatamıyorum ya. Emzik uyutmakta kolaylık ama destek haline dönüştü uykusumda kendi çıkarıyor ama geri alamıyor ağzına uyanıyor öylede. Ama uyanıklık süresini uzattım birkaç gündür. 2saat civarı geçmeden yatırmıyorum. Önce maması sonra hareketli yormalı oyunlar sonra sakince kucakta gezdirme derken 2 saat oluyor. Ben işimi o uyanıkken kucağımda yapabiliyorum artık uyurken yapmaya çalişmaktan vazgeçtim

Vardır o zaman canım ben anlamamış olabilirim. Spesifik ige dediği belli yiyeceklere grup halinde bakılan bir şey olmalı. Sende iki tane spesifik ige var. Bir de total igr var. Total olan alerji var yok. Spesifikler de neye olduğunu gösteriyor. Bana sonuç normal gibi gelmişti de bilemedim.
Benim de sütüm azaldı. Mama ek gıda geceleri çoğunlukla anne sütü şeklinde gidiyorz işte.
Ek gıda iyi gidiyor evde ne sebze varsa haşlayıp pirinçle çorba yapıyorum. Akşam üzeri de meyve ezip veriyorum. Gayet hoşuna gidiyor. Havuç balkabağı brokoli falan bayağı sevdi hatta

Anladım teşekkür ederim

Maşallah ya Bizimde baya sevmiştide boğazi ağrisi yiyemedi ondan sonra baya istemiyor yani araları nasıl ayarlıyorsun mama süt arasi kaç saat oluyor canım

Kizlar 13 Haziran oğlum sünnet ettirmek istiyorum var mı Fikri olan
Biz 3 aylıkken yaptırdık. Hareketlenmeden ayaklanmadan yapılırsa rahat edersin
Ben yapmamayı tercih ediyorum gunduz süpürge yemek yetıyor ya da oda oda. Aksam erken yatıyor koca da hergn evde olmadıgı ıcın musaıt oluyorum. Bızmkı 1 saat 15 dk oldu mu sanki bi yerden düşmüş gibi aglıyor cok fena

Heryerde böyle mi acaba ben de daha yaptırmadım

Genel olarak çocuk cerrahlarının tarzı bu canım. Hareketlendikleri için iyice 6 ay veya 7kg itibariyle lokal anestezi ile çocuğu sabit tutmak zor oluyormuş.
Bence bi görünün genel anestezi de dese yaptırın. Ayaklanmaya başlayınca çok zorlaşıyor. Ya da 7 yaşına kadar hiç ellenmemeli bence.
Kardeşim 3 yaşında sünnet olmuştu. Çok zorlanmıştık.

Bende 7 yaşı bekliyorum oğluş için

Haklısın canım diğerlerini de küçükken yaptırmıştım ama güvendiğimiz dr altı ay yuttdışına çıkmış şimdikini de pek önermediler,şehir dışına çıkmayı da istemiyorum bakalım halletsek iyi olacak

Kizlar İstanbul Avrupa yakasında sünnet için onerebileceginiz doktor var mı klipsli dikişsiz sünnet istiyorum Türkiye ye gelmişken yaptıracağım sünnet

Kizlar İstanbul Avrupa yakasında sünnet için onerebileceginiz doktor var mı klipsli dikişsiz sünnet istiyorum Türkiye ye gelmişken yaptıracağım sünnet

Prof Yunus söylet vardı ama çalışıyor mu nerede çalışıyor şu an bilmiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…