2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bize doktor oturt dedi ama alamadık daha. Ek gıdayı yatarak verme dedi
Ben ikinci el aldım dolap uygulamasından, ikeanın klasik modeli antilop..
Bu arada bende ufaktan ek gıdaya başladım 3 gün yoğurt verdim biraz, bugün de havuç haşladım ezdim verdim..

Yerde yediğimiz icin bundan aldım. Sünger gibi yumusak olanından burda kalmamıs trendyolda da yorumları beğenmedim. Ackcası oglumdan cok ablası isgal etti

Eklentiler

• image.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 84
Ben ikinci el aldım dolap uygulamasından, ikeanın klasik modeli antilop..
Bu arada bende ufaktan ek gıdaya başladım 3 gün yoğurt verdim biraz, bugün de havuç haşladım ezdim verdim..
Ben de onu düşünüyorum canım nasıl memnun musun yorumlar iyi yönünde ama sence nasıl ve kaça aldın

Ben de ona bakıyordum. cumartesi ikeaya gidip alayım dedim. Kullanışlı mı o model?

Ben de onu düşünüyorum canım nasıl memnun musun yorumlar iyi yönünde ama sence nasıl ve kaça aldın
Evet bende tavsiye üzerine aldım ilk çocuğumda komşum vermişti ödünç olarak o büyük ve yer kaplıyordu, bu ise gayet normal boyutta çok yer kaplamıyor ayakları çıkartılıp takılabilir tepsisi de öyle..
80 e aldım ben ikinci el..

Herşeyiyle mi seksene aldın.baktım da yenisi bayağı pahalı ya zaten benim son çocuk ikinci ellere de elim varmıyor nasıl çıkar falan diye bilemedim.bi aklımda şundan almak çıkıp masa sandalye olabiliyormuş ama dar diyenler var oturma yerine benim çocuklar bebekken zaten minyon olmuyorlar sığar mı diye şüphedeyim kullanan var mı yada bilen arkadaşlar

Eklentiler

• 3B4CECCE-8DB6-4A5B-B77A-EE6252C44EB1.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 73

Canım ikea antilop 200tl falan olmalı.

Mama sandalyesini ben bimden aldım kizlar siyah birsey minderli 150 tl idi inşallqh kullanışlıdir arada geliyor a101 bime takip edin

Mama sandalyesini ben bimden aldım kizlar siyah birsey minderli 150 tl idi inşallqh kullanışlıdir arada geliyor a101 bime takip edin
Bende kızımda bimden almıstm 45 tl di o zamanlar tayin görürken çoğu seyı sattıgm için getirmedim birde ev kucuk masa da satılınca yere gore bisey aldm bende ama bim 101 dekiler de uzun sure is goruyor . Sglam yani

Benim en önemsediğim kısmı sağlamlıktan sonra oturma yeri çok dar olmasın bazen restoranlarda falan bi getiriyorlar sıkışıyor içine resmen bebek

Evet yenisi. Yakında bu fiyatları mumla arayacağız. Her şey ithal.
Dolaptan bak bence. Ben bir sürü şey almıştım bebek hazırlığında.
Yenisi trendyolda 380lerde imiş bitmiş sadece Antalya ikea da görünüyor 170e.sitesinde satışta olsa idi hemen alacaktım

Evet herşeyiyle..oturma yeri dar haklısın ama 2 sene filan idare eder sanki ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…