İki sene ederse çok iyi zaten canım o kadar bile oturmuyor benimkiler taş çatlasa bir sene.Evet herşeyiyle..oturma yeri dar haklısın ama 2 sene filan idare eder sanki ya
Bizim uyku düzenimiz berbat gece 2 de uyuyor oglen 12 de kalkiyoruz gece 2 e kadar4 kere uyuyorBir de arkadaşlar gündüz kaç uyku yapıyor sizinkiler.benimki üç ama beni ciddi yormaya başladı uykuları uyutmasam sefil olur diye düşünüyorum yorgunluktan bir iki defa denedim iki uyku yatırdım akşam kalktı bir saat sürmeden yine üçledi.var mı ikiye düşen sizde durumlar nasıl
Mama sandalyesini ben bimden aldım kizlar siyah birsey minderli 150 tl idi inşallqh kullanışlıdir arada geliyor a101 bime takip edin
Kullanmaya basladimiz mi cnm kutu da duruyor daha kurmadım 10 güne açarım 6. Ayda başlayacağız ek gıdayaBen de ondan aldım bence çok kullanışlı sürekli kullanıyoruz
Bizim uyku düzenimiz berbat gece 2 de uyuyor oglen 12 de kalkiyoruz gece 2 e kadar4 kere uyuyor
Bizimki de akşam 7 civarı uyuyor gece 4.30 da uyanıyor.aksam 7 ye kadar 4-5 kez uyuyorBir de arkadaşlar gündüz kaç uyku yapıyor sizinkiler.benimki üç ama beni ciddi yormaya başladı uykuları uyutmasam sefil olur diye düşünüyorum yorgunluktan bir iki defa denedim iki uyku yatırdım akşam kalktı bir saat sürmeden yine üçledi.var mı ikiye düşen sizde durumlar nasıl
10 gune kadar doktorlar normal diyor 10 gunu gecince hemen hastahaneye gidinKızlar bebeğim 9 gündür kaka yapmıyor sadece anne sutu alıyor daha öncede 5 gubde yapıyordu ana hiç Bi şikayeti yok kabız gibi gazını cikariyor poposunda hafif kizariklik var böyle bu durum başına gelen oldu mu
4-5 uyku yapıyor malesef. Uyumazsa kuduruyor ortalıgı yıkıyor . Uyandıktan 1 saat 15 dk gecınce baslıyor delı gibi ağlamaya emiyor uyuyor yarım saat 1 saat sonra uyanıp yıne aynı seyı yasıyoruz.Bir de arkadaşlar gündüz kaç uyku yapıyor sizinkiler.benimki üç ama beni ciddi yormaya başladı uykuları uyutmasam sefil olur diye düşünüyorum yorgunluktan bir iki defa denedim iki uyku yatırdım akşam kalktı bir saat sürmeden yine üçledi.var mı ikiye düşen sizde durumlar nasıl
Zaten seninki uykuyu seven bi bebek maşallah.benimki zorla gibi uyuyor üçüncüyü4-5 uyku yapıyor malesef. Uyumazsa kuduruyor ortalıgı yıkıyor . Uyandıktan 1 saat 15 dk gecınce baslıyor delı gibi ağlamaya emiyor uyuyor yarım saat 1 saat sonra uyanıp yıne aynı seyı yasıyoruz.
Kızlar bebeğim 9 gündür kaka yapmıyor sadece anne sutu alıyor daha öncede 5 gubde yapıyordu ana hiç Bi şikayeti yok kabız gibi gazını cikariyor poposunda hafif kizariklik var böyle bu durum başına gelen oldu mu
12.günde yaptı. Baya huzursuzlandı. Gerci 12.günde de bu bebekler icn fitil varya onunla yaptı sonradan 4-5 güne indi suan da en gec 4.gün yapıyor sadece anne sutu aldıgı ıcın normal demislerdi ama doktorumuz katı meyvelere basla suyunu ver , suyunu cogalt artık su ıcır dedi . Yaptıgı zamanda kabız gıbı yapmıyordu 12 güne gore.
Canim 3-4 aylıkken 14 gün yapmadığı oldu.Aynı dedigin gibi kabızlık belirtisi yok ama kaka yapmiyordu yapınca da zorlanıyordu.sonra damla kullandik geçti.4-5 gün yapmazsa uyar demişti Dr bana.Kızlar bebeğim 9 gündür kaka yapmıyor sadece anne sutu alıyor daha öncede 5 gubde yapıyordu ana hiç Bi şikayeti yok kabız gibi gazını cikariyor poposunda hafif kizariklik var böyle bu durum başına gelen oldu mu
Merhaba cnm ben yavas yavas oturtuyorumMerhaba hanımlar nasılsınız. Oturturuyormusunuz artık bebekleri. Yürüteç kullanmaya başlayan var mı. Biz ek gıdaya hiç giremedik bile. Ağzına doğru bir şey götürünce direk kafasını geri atıp dudaklarını kitliyor bizim ki. Napıcam bilmiyorum.
çok teşekkür ederim canım.Merhaba cnm ben yavas yavas oturtuyorum
Yürüteçte kullaniyoruz 10 dk kalıyor içinde bayılıyor Yürüteçe evin icinde geziyor kendi
Sofrada yemek yerken yaninda tutun bebegi sizden görerek o da isteyecektir
Biz 2 yapmaya basladık yeni bi uyku eğitmeniyle anlastık diğeriyle sonlandırdım cok sacmaladı eğitim namına bir sey yoktu. Yenisiyle iyi gidiyoruz masallah. Emerek uyumasını bıraktırmaya calısıyoruz. Sabah 8.30 güne baslıyor 10.30 uyku ve 2 saat 12.30 uyansa sonra 15.30 da yine 1 veya 2 saatlik kendi isteğine baglı uykusu var daha sonra 20.00 21.00 arası yataktayız ama yarım saat sonra uyanıp meme diye aglanıyor onu henüz asamadım gece gündüz oturtmaya calısıyoruz keza gece 4 lerde yatan en erken tas catlasa 2 de uyuyan bi bebeğim var uykusuzluktan delirdim dostlarBir de arkadaşlar gündüz kaç uyku yapıyor sizinkiler.benimki üç ama beni ciddi yormaya başladı uykuları uyutmasam sefil olur diye düşünüyorum yorgunluktan bir iki defa denedim iki uyku yatırdım akşam kalktı bir saat sürmeden yine üçledi.var mı ikiye düşen sizde durumlar nasıl
Canım selam ben bayadır bu uyku konularını hem okuyorum hem arastırıyorum hem de cocuga 2. Eğitimi aldırıyorum yukarıda bi entry girdim arkadaşımızınkine cevaben istersen oku, ama günde 4 uyku cok fazla 14 saatte ayakta olması da tabi öyle. Max 2.5 - 3 saat ayakta kalıp sonra cupp yatak:))Merhaba kızlar.. Bebişlerinizin uykuları nasıl.. Bizimki gündüz 4 5 kere uyuyo ama 30dakikayı asla geçmiyo uykusu ve uyuturken çığlık ata ata 1 saat ağlayarak anca uykuya geçiyo.. Hergün migrenim tutuyobugunse ağlamaktan hiç uyutamadım tam 14 saattir ayakta.. Uyumayınca neşesi keyfide yerinde yoksa bişeyimi var dicem ama.. Bu uykular ne zmn düzene giriyo ya da diş çıkarma sürecinde böle olması normal mi
Kesinlikle haklısın cnm ama uyku konusunda bi düzen oturtamıyorum maalesefCanım selam ben bayadır bu uyku konularını hem okuyorum hem arastırıyorum hem de cocuga 2. Eğitimi aldırıyorum yukarıda bi entry girdim arkadaşımızınkine cevaben istersen oku, ama günde 4 uyku cok fazla 14 saatte ayakta olması da tabi öyle. Max 2.5 - 3 saat ayakta kalıp sonra cupp yatak:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?