Yani 2 dedim ama tabi bilmiyorum inşallah otururİki sene ederse çok iyi zaten canım o kadar bile oturmuyor benimkiler taş çatlasa bir sene.

Genelde 2 uyku bazen 3Bir de arkadaşlar gündüz kaç uyku yapıyor sizinkiler.benimki üç ama beni ciddi yormaya başladı uykuları uyutmasam sefil olur diye düşünüyorum yorgunluktan bir iki defa denedim iki uyku yatırdım akşam kalktı bir saat sürmeden yine üçledi.var mı ikiye düşen sizde durumlar nasıl
Ayy gece 4.30 da uyanınca bir daha kaçta uyuyor?Allah kolaylık versin yaBizimki de akşam 7 civarı uyuyor gece 4.30 da uyanıyor.aksam 7 ye kadar 4-5 kez uyuyor
Evet oturuyorum bende, mama sandalyesine başladık koltukta kucakta hep oturuyoruz artık.. Ek gıdaya da başladım şükür şimdilik iştahlı seviyor kaşığı görünce heyecanlanıyor maşallahMerhaba hanımlar nasılsınız. Oturturuyormusunuz artık bebekleri. Yürüteç kullanmaya başlayan var mı. Biz ek gıdaya hiç giremedik bile. Ağzına doğru bir şey götürünce direk kafasını geri atıp dudaklarını kitliyor bizim ki. Napıcam bilmiyorum.
Çok geçmiş olsun canımSelam kızlar
Bende hastalandım ama neyseki çabuk toparladım çocuklar hasta olmadan.Hatta ilk gün kovid mi oldum acaba dedim ama çok şükür değilmişim
Sayfalar birikmiş okudum hasta bebişler ve anneleri var çok geçmiş olsun herkese
Bizde ek gıdaya yavaş yavaş alışmaya çalışıyoruz.kısa sürelerle mama sandalyesine oturtuyorum
Neler verdin miktar olarak ne kadar?