2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
O kuruluk dediğin egzama olabilir. Bizde de alerjiye bağlı egzama var. Doktor krem verdi iyi geldi biraz. Bir de vücudunu kasimaya çalışıyor mu? Egzama çok kaşınır çünkü
Ayaklarinda ve bacaklarında var.kasimaya çalışıyorsa da ben fark etmedim ki ya

Böyle birsey buldum. Sizin ek gıda tarıflerı ıle takıp ettıgnz sayfa, uygulama varmı kızlar

Eklentiler

• 7999D564-AC70-46B4-83AD-BCE6A4326D7D.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 69
LesaM Vizeci06 kızlar siz spiral taktırcaktınız? Taktırdınızmı? Taktırdıysanız nerede taktırdınız ?
Bebegim 3 aylikti taktirdim cnm devlet hastahanesinde bakır olanı ama beni cok zorladı cok sancılar çektim arada yine sanciyor ve hergun leke geliyor doktora gittim emziriyorsun gelmesi normal dedi beni biraz daha zorlarsa çıkarttıracağm.

Doğumdan degıl de onu taktırmaktan korkar mı bi insan ben korkuma taktıramıyorum. Bazıları kilo aldırıyormus dogru mu

Anladım cnm. Hastaneden randevu alarak gittin değil mi. Alla alla. Niye öyle leke sancı oldu ki? Aslında ha takılmış ha takılmamış hiç fark etmemesi gerekiyor. Bi ilk 15 dk ağrısı olur sonra normal devam ederdin hayatına.

Vücudum kabul etmiyor sanırım bugun adet oldum önceden boyle sancı cekmezdm bu cok farklı

Kızlar siz bu çocuk şarkılarından dinletiyor musunuz bebislere bizimki kırmızı balık hastası oldu kardiyoloji doktorundayken muayene etmek için doktor açmıştı orda baktım bizimki hemen durdu kulak kabarttı ilgisini çekti geçenlerde ne yapsam mutlu edemedim sürekli mızlanıyordu en son aklıma geldi açtım kırmızı balığı susuverdi şimdi de ben bi iş yapacağım zaman açıyorum mızlanmasın ağlamasın diye ekranı izlemiyor televizyon göz hizasının yukarısında kalıyor bakmıyor ondan eminim ama dinliyor hatta bazen kıçını sallıyor iyi mi kötü mü yapıyorum bilemedim

Inanirmisin bizde cuma kardiyolojiye gittik kırmızı balık açtı gecen durmadı bende actım cok guzel dinliyor sonra arılı bi şarkı çıkıyor ona kızıyor

Kızlar Egemen gece uykusunda da 40 dk da uyanıyor, o da bende geceleri yoruluyoruz.destekli uyuttugum icin mi boyle oluyor acaba, destekli uyuyan her bebek mi böyle?

Kızlar Egemen gece uykusunda da 40 dk da uyanıyor, o da bende geceleri yoruluyoruz.destekli uyuttugum icin mi boyle oluyor acaba, destekli uyuyan her bebek mi böyle?
Destekli uyku derken ben salliyorum . ama gece o kadar sık uyanmiyo . dis sancisi olabilir mi yada karni iyice doydu mu emin olmak lazim . bizde bi haftadir hem grip hem dis cikariyo diye yatarken ilac veriyrm agri kesici dr dedi

Destekli uyku derken ben salliyorum . ama gece o kadar sık uyanmiyo . dis sancisi olabilir mi yada karni iyice doydu mu emin olmak lazim . bizde bi haftadir hem grip hem dis cikariyo diye yatarken ilac veriyrm agri kesici dr dedi
Bende sallıyorum aslında.valla dis belirtisi yok gibi kabarıklık falan.

Ne zamandır yazamıyorum benim büyük kızım yine hasta antibiyotik aldım dün inşallah kardeşine geçirmez ben de çalışıyorum
Diş çıkaran anneler illa hastalık oluyor mu kaç tane cikti bizim ikincide yolda. Yumurta alerjisi çıkmıştı direk tuketmiyoruz onu sadece ek gidada sadece iki üç yemek kasigi daha istekli yiyor ama bu aralar iştahı kaçtı gibi süt konusunda hala gün içi aynı miktarlari içiyolarmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…