Biz daha hic dis cikartmadik geçmiş olsun cnm insallah geçmez.Ne zamandır yazamıyorum benim büyük kızım yine hasta antibiyotik aldım dün inşallah kardeşine geçirmez ben de çalışıyorum
Diş çıkaran anneler illa hastalık oluyor mu kaç tane cikti bizim ikincide yolda. Yumurta alerjisi çıkmıştı direk tuketmiyoruz onu sadece ek gidada sadece iki üç yemek kasigi daha istekli yiyor ama bu aralar iştahı kaçtı gibi süt konusunda hala gün içi aynı miktarlari içiyolarmi.
Benimki iştahsız canım.Ne zamandır yazamıyorum benim büyük kızım yine hasta antibiyotik aldım dün inşallah kardeşine geçirmez ben de çalışıyorum
Diş çıkaran anneler illa hastalık oluyor mu kaç tane cikti bizim ikincide yolda. Yumurta alerjisi çıkmıştı direk tuketmiyoruz onu sadece ek gidada sadece iki üç yemek kasigi daha istekli yiyor ama bu aralar iştahı kaçtı gibi süt konusunda hala gün içi aynı miktarlari içiyolarmi.
Masallah ya nazar degmesinmerhabalarr bende grubu buldum katildimhaziran dogum ikiz kizlarim var 34 haftada. size bizim gece gun rutini yazim fikir alayim istedim .
sabah 8/9 gibi uyanirlar kizlar, gunde 3 saatte bir 120mil mama veririm . ortalama 2 saatte bir 30 daka gibi uyurlar ve bir uykularida 2 saati bulabiliyor. kendi kendilerine oyun ounarken uyurlar bende uyuduklari yerde birakiyorum . xogu zaman ayni anda uyurlar . ek gidaya daha gecmedim gecen ay denedim doktor erken diyince bir ay daha beklemeye karar verdim . aksam 8/10 arasi uyurlar kendi kendilelerine ama mizmizlanirlarsa ben ayakta sallarim . biri uyursa digerinide cok gecmeden uyutmauw calisirim . uyuduktan sorna uyaniksam ve 3 saat gecmisse mama veririm ama uyumaya gecersem mama icin aglayinca uyanip veririmsizde durumlar nasil
Masallah ya nazar degmesinbenimki ne emerken uyuyo ne kendi kendine . ortalik yikiyo 1 saat salluyrm uyusun diye oda en fazla 45 dk gun icinde gece de uyaniyo ama daha iyi gunduze gore . demek ki Rabbim sana yardimci oluyo yoksa zor iki bebek ayni anda yardim eden yoksa
seninkide normal bir cok bebek uyaniyor gece zaman gectikcr duzene girer bu gunleri unutup geceriz yeterki iyi olsunlarMasallah ya nazar degmesinbenimki ne emerken uyuyo ne kendi kendine . ortalik yikiyo 1 saat salluyrm uyusun diye oda en fazla 45 dk gun icinde gece de uyaniyo ama daha iyi gunduze gore . demek ki Rabbim sana yardimci oluyo yoksa zor iki bebek ayni anda yardim eden yoksa
Senle yakın sayılırız doğumlarda başladım ben dün bugün de verdim birazBiz daha hic dis cikartmadik geçmiş olsun cnm insallah geçmez.
Emme sıkıntımız da ayni pazartesi baslayacagm bende ek gidaya
Yok ben değilim canım bizimde bı açılıyor bı kapaniyor iştah uyku derken bizim iyice bozuldu geceleri uyanıyor dis üzünden sanırım bazen iki uyku yapiyor sadece uyumuyor yaniBenimki iştahsız canım.sen uyku eğitimi alıyordun değil mi canım.nasil gidiyor memnun musun
İnşallah canım amin yaBiz daha hic dis cikartmadik geçmiş olsun cnm insallah geçmez.
Emme sıkıntımız da ayni pazartesi baslayacagm bende ek gidaya
Ne ile basladin cnm bizim pazartesi doktor kontrolu var ondan o zaman başlayım diyorumSenle yakın sayılırız doğumlarda başladım ben dün bugün de verdim biraz
Sebze ile başladım canım havuç patates kabak balkabagi sonra bunlara pirinç ekledim meyvelerle devam ettim bı kaç çay kasigi kadar sonra şehriye tambugday unu yulaf pirinç unu irmikte ekledim yumurta ya gelince sıkıntı oldu onu verme istersen, bana geç ver demişti doktor bildiğim senin bebeğinde alerjik durumu olabilir, şimdi istahsizlasti yine miray ama canı isterse yiyor şükürNe ile basladin cnm bizim pazartesi doktor kontrolu var ondan o zaman başlayım diyorum
Sehriyeyi yutabildi mi cnm et suyu tavuk suyu ekledin miSebze ile başladım canım havuç patates kabak balkabagi sonra bunlara pirinç ekledim meyvelerle devam ettim bı kaç çay kasigi kadar sonra şehriye tambugday unu yulaf pirinç unu irmikte ekledim yumurta ya gelince sıkıntı oldu onu verme istersen, bana geç ver demişti doktor bildiğim senin bebeğinde alerjik durumu olabilir, şimdi istahsizlasti yine miray ama canı isterse yiyor şükür
Bana da dediler gece beslemezsen alismaz ama daha bebek ya nasil emzirme ,mama verme diyolar anlamiyrm .herkes emzirecek diye kural yok canim iki bebege ayni anda yetmek kolay mi sen icini ferah tut ,heekes bisey der . sen elinden geleni yapiyosun sonucta . bizde de vardi kolik halleri hep ayni saatte sukur daha rahatim sabirla hepsi geciyoamin inshallah butun bebelerimize ilk 3 ay annem yardim etti sorna 1 ay kaynanam . 3 ay aksam 7 gibi kolic saatileri vardi . 1 ay oncesine kadarda 5 de uyaniyorlardi . bencede rutinimiz iyi ama etrafimda (ne zaman uyku duzeni olucak, gece beslenmesini niye kesmiyorsun buyuduler artik, enzirmedigin icin guven hissetmiyorlar) gibi seyler duyunca huzursuz oluyorum . 2 ay anne sutu verdim ama 3 ay gece 5 daka bile uyumadim 34 haftada dogudular ve birinde reflu var diye cok fazla kusuyordu . stresden uykusuzluktan ve ac kalmaktan sut cok azaldi sorna cogaltamadim
oyle valla bebeklikten 2/3 saatte en fazla mecbur beslenmek zorunda kan sekerleri dusermis yoksa , buda buyudukca aliskanlik haline geliyor yani acliktan mi aliskanliktanmi artik bu ayda bende bilmiyom ama yinede veriyomBana da dediler gece beslemezsen alismaz ama daha bebek ya nasil emzirme ,mama verme diyolar anlamiyrm .herkes emzirecek diye kural yok canim iki bebege ayni anda yetmek kolay mi sen icini ferah tut ,heekes bisey der . sen elinden geleni yapiyosun sonucta . bizde de vardi kolik halleri hep ayni saatte sukur daha rahatim sabirla hepsi geciyouyku duzeni bebekte nasil olacak bilemdm kendileri yapabiliyo mu acaba onu uyanirsa napalim yani . herkes konusuyo
Cok iyi anliyrm canim bende ilk bebegimde ayni seyleri yasadm herkes bisey diyodu . bide ben ailelere yakin oturuyrm bi orda bi burdayimoyle valla bebeklikten 2/3 saatte en fazla mecbur beslenmek zorunda kan sekerleri dusermis yoksa , buda buyudukca aliskanlik haline geliyor yani acliktan mi aliskanliktanmi artik bu ayda bende bilmiyom ama yinede veriyomher bi bebek huyu suyu farkli oluyo mesela internette bakinca uyku ortami sagla diyo yika masaj kitap oku yataga birak uyusun ama okadar kolay degil ben ne zaman uyumak isteyince uyusunlar diyom ama cok erken uykulari gelibcede oyalamaya calisiyom . insnalar gercekten cok fazla mudahele ediyo bazen herseye karisiyo ilk cocuklarim istedigim gibi olsun istiyom hersey, yanlis biseyde yapiyosam birak hata yapim ama icin rahat olsun kendi istedigimi gibi buyutum degilmi
Havuçla başladım canım.az miktar suda haşladım,cam rendede ezdim.az da zeytinyağı gezdirdim.dün çay kaşığı bugün tatlı kaşığı.sebzelerden devam edeceğim bu on gün.altı ay doluyor o zaman da yoğurtla devam edip peşinden meyvelere geçmeyi planlıyorum bakalım.et suyu tavuk suyu bunlar yedi ay gibi başlayacağım.yumurta yulaf unu irmik falan da ekleyeceğim yedi ay olmadan.fikir olsun diye yazıyorum sana daNe ile basladin cnm bizim pazartesi doktor kontrolu var ondan o zaman başlayım diyorum
Saol cnmHavuçla başladım canım.az miktar suda haşladım,cam rendede ezdim.az da zeytinyağı gezdirdim.dün çay kaşığı bugün tatlı kaşığı.sebzelerden devam edeceğim bu on gün.altı ay doluyor o zaman da yoğurtla devam edip peşinden meyvelere geçmeyi planlıyorum bakalım.et suyu tavuk suyu bunlar yedi ay gibi başlayacağım.yumurta yulaf unu irmik falan da ekleyeceğim yedi ay olmadan.fikir olsun diye yazıyorum sana da
Bizimde aşılar 6.12 de yapılacak. Siz menenjit aşısı olcakmısınız ?Bizim diş henüz yok büyük kızımın 11. Ay çıkmıştı bakalım minik kaçıncı ayda çıkaracak
Şehriyeli tavuk çorbası yapmıştım geçen gün çok az tattırdım bekledim alerjik bir şey olmasın diye sonra baktım yalanıyor istiyor gibi, besledim ilk defa bir ek gıdadan o kadar yediben şok çünkü pek iştahlı değil ek gıdaya gerçi mamayıda en fazla 4 ölçek içiyor benim kız onuda zorla bitiriyor
Yarın kontrolümüz var 6. Ay aşıları yapılacak
Kilosunu boyunu merak ediyorum geçen ay hastalanmıştı çok az kilo almıştı en son 6.5 kg dı bakalım bu ay toparladı mı
Benim kız sesli oyuncakları çok seviyor eline alınca baya oyalanıyor
Mutfakta iş yaparkende yanıma alıyorum ben çocuk şarkıları söylüyorum ona gülüyor
Bizimde aşılar 6.12 de yapılacak. Siz menenjit aşısı olcakmısınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?