2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

Bizim doktorumuz açmıyor diyeti henüz. Açarken de fırınlanmış bir ürün içerisinde yoğurt ile başlayacağız.
ama doktor bir arkadaşımla görüştüm. Siz Üniversite hastanesine falan mı gidiyorsunuz? Artık bu şekilde yapılıyor dedi o da bana.
Bir de kusma, meme reddi, kilo kaybı yoksa diyet açma konusunda biraz daha cesur davranılıyor bildiğim kadarıyla.
Size tavsiyem doktoru dinleyin. Herkese anlatıp akıl arayıp kafa karıştırmayın. Doktorunuz bizlerden daha iyisini bilir zaten. Her alerji kendine özel. Size o yöntemi uygun gören doktor başkasına görmeyebilir.
İnşallah diyeti açtığınızda sorun yaşamazsınız

Yastığı sırıl sıklam oluyor bizimkinin de. Ben de 22 gibi tutuyorum odayı. Bilmiyorum öyle üst baş değiştirecek kadar olmadığı için doktora sormadım tabi.

Yok canım zaten doktorumun söylediğinin dışına çıkmam ama sadece başka doktorlar nasıl bir uygulama yapıyor onu merak ediyorum şehir hastanesine gidiyorum insalalh sorun yasamadan en erken şekilde atlatırız sagol cevabın için

Kızlar selamlar bebeğinizin bezini gece en son kaçta değiştiriyorsunuz? uykusundan uyanmasın acılmasın diye genelde sabah acmaya calısıyorum son bezi akşam 8 de ve 1 numara büyük takıyorum ama sabah bez aşırı ağırlasmıs full kapasite dolu ve tasmıs bile oluyor, napsam ki…

aynı sorunu ben de yaşıyorum ya. Sleepy kullanıyordum çişi çıkıyordu. gece kullanmak için prima aldım hatta. Şimdi çıkmıyor. Ama çok dolmuş oluyor. Muhtemelen rahatsız oluyordur. Ben de akşam 7de takıyorum. Sabah 6ya kadar kalıyor bez. Gece 11de beslemeden değiştirmeyi düşünüyordum ama zaten uykuları bozuk. Daha beter olmasından korkuyorum.

Ben 12de değiştiriyorum sonra sabah 5te değiştiriyorum zaten çoğu kez kenarlardan taşmış oluyor ama bu sekilde gidiyoruz valla uykusuzluktan tek gözüm kapalı emziriyorum zaten bugün sabah 5 te uyanacak gibi oldu değiştirmedim bende. sabah baktimki tüm üstü ıslanmış

12saat aynı bezle kalıyor mu ya nasil uyuyor peki? Ben gece 12de mutlaka değiştiriyorum bezi ıslak olunca da bin kere uyaniyor çünkü

12saat aynı bezle kalıyor mu ya nasil uyuyor peki? Ben gece 12de mutlaka değiştiriyorum bezi ıslak olunca da bin kere uyaniyor çünkü

Evet kalıyor ya değiştirsem mi gece bir kere.. çişten rahatsız olduğunu hiç hissetmedim ya. Son 2-3 haftadır uykuları bozuldu. ama onun öncesinde gece deliksiz uyuyordu o yüzden hiç ellemiyordum.
Daha önce de bütün gece kaka yapıyordu bez değişiyorduk. Gece kaka yapmayı bıraktı 1.5 aydan beri. O zamandan beri böyleyiz. Ama son 2-3 haftadır olan uyku şeyleri ondan olabilir mi ki..

Yani Mertin altını sabah 5te degistirmesem 6 7 de uyanıyor ama değiştirdiğim zaman 8e kadar uyuyor cogu kez. Ben ona bağlıyorum.
Bugun değiştirmedim 6da uyandı çişini taşirmış olarak. Bir dene istersen.

Zaten prima kullanıyormuşsun pek ıslaklık hissetmez bence,tabi bomboş bir bez gibi rahat değildir ama.değiştireyim desen senin de uykun iyice açılacak bilki bebeğin de.şahsen ben değiştirmiyorum.bu çıkıp çıkmaması neye göre anlayabilmiş de değilim bazen az dolu olsa da kenarlardan taşmış olabiliyor bazen de hiç çıkmıyor sanırım bağlamayla alakalı

Evet yamuk bağlayınca falan da taşıyor ama prima ile daha hiç öyle bir şey başıma gelmedi açıkçası. Sleepy illa ki taşıyordu.
Benim uykum yok artık zaten o önemli değil de bebişinki açılmasın

Yastığı sırıl sıklam oluyor bizimkinin de. Ben de 22 gibi tutuyorum odayı. Bilmiyorum öyle üst baş değiştirecek kadar olmadığı için doktora sormadım tabi.
Aynen yattigi yer sırılsıklam ama ben hala yastık kullanmiyorum kızlar

Bizimkinin çooook ince varla yok arası yün bir yastığı var. Başı az yukarıda kalsın diye koymuştu annem ilk doğduğunda.
Hanımefendi uyanir uyanmaz gözler kapalı kaldırıyor başını gövdesini yastıkla iyice kalkar yuvarlanır diye korkuyom. Emeklemeden yürüyecek gibi bir havası var zillinin

Hanımefendi uyanir uyanmaz gözler kapalı kaldırıyor başını gövdesini yastıkla iyice kalkar yuvarlanır diye korkuyom. Emeklemeden yürüyecek gibi bir havası var zillinin
Yastıkta bende denedim birkaç kere ama hiç uyandığında yastığında olmuyor:) kafası düzelsin diye yatırmak istedim ama hala yamuğuz

Kızlar siz ek gıdayı sulu dahi olsa içirmeyi nasıl başardınız? Ya ne denesem yapamadım yedirmeyi geçtim çay kaşığı kadar çorba bile kabul etmiyor. Ek gıda reddi var bizde:)

Kızlar siz ek gıdayı sulu dahi olsa içirmeyi nasıl başardınız? Ya ne denesem yapamadım yedirmeyi geçtim çay kaşığı kadar çorba bile kabul etmiyor. Ek gıda reddi var bizde:)

Canım hazır değildir belki daha. Oturabiliyor mu şu an. Baştan biz de çok zorlandık. Ama şu an çok seviyor. Sabır azıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…