Yok oturamıyor koltuğa dayıyorum yanlarında yastıkla kayıyor aşağı doğru ayaklar durmuyor ki çırpa çırpa. Mama sandalyesinde önüne oyuncak koyuyorum onda oturma süresi uzadı maaşallah. Her yemekte kucağıma alıyorum alışsın diye tattırıyorum ağzını açıyor yiyecekmiş gibi öne doğru uzanıyor ama yok ne verirsem çıkıyor geri:) bekleyeceğiz mecburCanım hazır değildir belki daha. Oturabiliyor mu şu an. Baştan biz de çok zorlandık. Ama şu an çok seviyor. Sabır azıcık
Akşam uyutmadan önce rutin gibi değiştiriyorum ben. Işıkları kapatıyorum gece ışığında değiştirip yatağına koyuyorum sabaha kadar da almıyorum 5 numara prima kullanıyoruz şu an hiç taşmadı daha ama sabah dolmuş ağır oluyor tabiKızlar selamlar bebeğinizin bezini gece en son kaçta değiştiriyorsunuz? uykusundan uyanmasın acılmasın diye genelde sabah acmaya calısıyorum son bezi akşam 8 de ve 1 numara büyük takıyorum ama sabah bez aşırı ağırlasmıs full kapasite dolu ve tasmıs bile oluyor, napsam ki…
Ben kaşık mamasıyla başladım direkt şarkı söyleyerek yedirdim şarkı söylerken gülüyor ağzını açınca küt diye geçiriyorum hemen yutuyor mecburenKızlar siz ek gıdayı sulu dahi olsa içirmeyi nasıl başardınız? Ya ne denesem yapamadım yedirmeyi geçtim çay kaşığı kadar çorba bile kabul etmiyor. Ek gıda reddi var bizde:)
Hqngi marka cmm mamaBen kaşık mamasıyla başladım direkt şarkı söyleyerek yedirdim şarkı söylerken gülüyor ağzını açınca küt diye geçiriyorum hemen yutuyor mecburen
Bende bela okuyorum onlara dun Gaziantep videoyu izlemez olsaydım kendime hala gelemedim.Kızlar ya şu son bikaç gündür okuduğum haberler beni kahretti. Bu çocuklardan bebeklerden ne istiyolar insanlar kafayı mı yemiş kendi çocuğunu bi anne nasıl öldürür, bi baba nasıl el kaldırır. Haberi okudukça kalbim sıkışıyor gidip bebeğime sarılıyorum bağrıma basıyorum. O yavrucukların suçu neydi canilerin evladı oldular Allah belalarını versin pislik canilerin
Hipp 5 tahıllıyla başladım şimdi aptamil iyi geceler bisküvili veriyorum ama galiba o alerji yaptı boynunda küçük küçük kabartılar oldu ama annem de çok öpüyor boynundan o yüzden emin olamıyorumHqngi marka cmm mama
Afiyet olsun yarasın tosuna Defne 'de çıldırıyor yemekleri görünce yemek istiyor 6 aralıkta doktordan sonra baslayacağım.Hipp 5 tahıllıyla başladım şimdi aptamil iyi geceler bisküvili veriyorum ama galiba o alerji yaptı boynunda küçük küçük kabartılar oldu ama annem de çok öpüyor boynundan o yüzden emin olamıyorum
Canim bizimki hala alışamadı tam olarak yavaş yavaş oluyor önce minik minik kaşığını ucuyla tattır yalasın. Sonra yiyor iyi kötüKızlar siz ek gıdayı sulu dahi olsa içirmeyi nasıl başardınız? Ya ne denesem yapamadım yedirmeyi geçtim çay kaşığı kadar çorba bile kabul etmiyor. Ek gıda reddi var bizde:)
Geçmiş osun canim doktor oksuruk surubu vs vermedimiİyi aksamlar . benim cocuklar grip olmustu . 10 gun kadar oldu . grip baya azaldi ama bebekte oksuruk kaldi . gecmiyo napsam bilemiyorm . dr goturdum cigerde bisey yok dedi . burnunu surekli aciyorum . ama hep bogazi tıkalı . ihlamur ben iciyorum ona veriyorm . pekmez ilitip zeytinyag ile hem ben iciyrm onada cok az veriyorm . ama gecmedi bi turlu napsam bilemdm . dis sancisi da var ,bide tasinma surecindem daha da siddetlendi oksuruk
Ah ah o haber dün beni kahretti mahvetti . Adama beddua etmekten kendimi alamadim. elden başka bir şey gelmiyor çünkü. Bir de açıklama yapmış şerefsiz bir anlık sinirle oldu diye. Umarım 1 2 seneye çıkarmazlar caniyi. Diğer haberi bilmiyorumKızlar ya şu son bikaç gündür okuduğum haberler beni kahretti. Bu çocuklardan bebeklerden ne istiyolar insanlar kafayı mı yemiş kendi çocuğunu bi anne nasıl öldürür, bi baba nasıl el kaldırır. Haberi okudukça kalbim sıkışıyor gidip bebeğime sarılıyorum bağrıma basıyorum. O yavrucukların suçu neydi canilerin evladı oldular Allah belalarını versin pislik canilerin
Sormamkac hündür etkisindeyim biri Antalya daki 3 aylık bebek beraber yasadıgı cani kadını bırakıp cocugu dövüyor kadın ertesi gün işe gidecek diye cocugu götürmüyor, cocuk sabaha ölü. Yarabbim melek bunlar ya melek ağla ağla 2 gündür yavruma sarılyorum o bebeklere üzülüyorum. Antepteki cani herifin o videosu gece rüyalarıma girdi yarabbim cok herseyden herkesden bu dünyadan cok korumamız lazım canlarımızı bu nasıl bir zamanKızlar ya şu son bikaç gündür okuduğum haberler beni kahretti. Bu çocuklardan bebeklerden ne istiyolar insanlar kafayı mı yemiş kendi çocuğunu bi anne nasıl öldürür, bi baba nasıl el kaldırır. Haberi okudukça kalbim sıkışıyor gidip bebeğime sarılıyorum bağrıma basıyorum. O yavrucukların suçu neydi canilerin evladı oldular Allah belalarını versin pislik canilerin
Ben sarpın yanında bir şeyler yerken bakıyorum tepki veriyor mu diye hiç ilgisini bile çekmiyor varsa yoksa saçımı avuçlasın ağzına soksunAfiyet olsun yarasın tosuna Defne 'de çıldırıyor yemekleri görünce yemek istiyor 6 aralıkta doktordan sonra baslayacağım.
Canım tam tarifi bilmiyorum ama internetten bi bak istersen sarımsağı galiba zeytinyağında bekletip sonra o yağı bebeğin tabanlarına sürüp ayağını sarıyormuşsun gece boyunca kalıyormuş öksürüğü kesiyormuş hiç denemedim açıkçası ama bir kaç kişiden duydumİyi aksamlar . benim cocuklar grip olmustu . 10 gun kadar oldu . grip baya azaldi ama bebekte oksuruk kaldi . gecmiyo napsam bilemiyorm . dr goturdum cigerde bisey yok dedi . burnunu surekli aciyorum . ama hep bogazi tıkalı . ihlamur ben iciyorum ona veriyorm . pekmez ilitip zeytinyag ile hem ben iciyrm onada cok az veriyorm . ama gecmedi bi turlu napsam bilemdm . dis sancisi da var ,bide tasinma surecindem daha da siddetlendi oksuruk
Kızlar günaydın.Sabah sabah morelim çok bozuldu.egemen tam 4 kez meme reddi yaşadı.surekli kusuyor ama kilo çok az alıyor.son ay zayiflamis bile.herkes fazlasını kusar dedi normal dedi.dr meme reddine bazı bebekler yaşıyor normal dedi.bende saf gibi oturdum yerime.ama reflunun çoğu belirtileri var bizde.ek gıdaya geçince büyük insan gibi kusmaya başladı çocuk.hemen Dr a götürucem artık.ama reflü tanısı için mide borusuna bişey takiliomus sanırım(prob) yazıyor.baska yolu yok mu bunun.yasayan bilen var mı ya.
Kakada bişey görmedim.su ara 4-5 güne bir falan yapıyor.ciltte geçmeyen kuruluk var birde.bunlar bı alerji sebebi mi bilmiyorum.pazartesi üniversite hastanesinden prof çocuk Dr na randevu aldım.burda gittim ama onemsemediler o yüzden neyden suphelenmem gerektiğini bile bilemedimTek bildiğim konu olduğu için soruyorum. alerjiden şüphelendiniz mi hiç? Bizim reflü ona bağlıydı. Şu an çok az şikayetimiz kaldı. Meme reddi yapıştı huy oldu ama çok kusmuyor artık..
Cok fazla kusuyor kilo alamiyor bu olabilir galiba alerji sebebiKakada bişey görmedim.su ara 4-5 güne bir falan yapıyor.ciltte geçmeyen kuruluk var birde.bunlar bı alerji sebebi mi bilmiyorum.pazartesi üniversite hastanesinden prof çocuk Dr na randevu aldım.burda gittim ama onemsemediler o yüzden neyden suphelenmem gerektiğini bile bilemedim
Kucuk oldugu icin cok tavsiye etmiyrm dedi cigerler temiz dedi . nane limon ver dedi . ihlamur falan veriyrm ama gece cok fazla oksurme varCanim bizimki hala alışamadı tam olarak yavaş yavaş oluyor önce minik minik kaşığını ucuyla tattır yalasın. Sonra yiyor iyi kötü
Geçmiş osun canim doktor oksuruk surubu vs vermedimi
Ah ah o haber dün beni kahretti mahvetti . Adama beddua etmekten kendimi alamadim. elden başka bir şey gelmiyor çünkü. Bir de açıklama yapmış şerefsiz bir anlık sinirle oldu diye. Umarım 1 2 seneye çıkarmazlar caniyi. Diğer haberi bilmiyorum
Kakada bişey görmedim.su ara 4-5 güne bir falan yapıyor.ciltte geçmeyen kuruluk var birde.bunlar bı alerji sebebi mi bilmiyorum.pazartesi üniversite hastanesinden prof çocuk Dr na randevu aldım.burda gittim ama onemsemediler o yüzden neyden suphelenmem gerektiğini bile bilemedim
O kuruluk dediğin egzama olabilir. Bizde de alerjiye bağlı egzama var. Doktor krem verdi iyi geldi biraz. Bir de vücudunu kasimaya çalışıyor mu? Egzama çok kaşınır çünküKakada bişey görmedim.su ara 4-5 güne bir falan yapıyor.ciltte geçmeyen kuruluk var birde.bunlar bı alerji sebebi mi bilmiyorum.pazartesi üniversite hastanesinden prof çocuk Dr na randevu aldım.burda gittim ama onemsemediler o yüzden neyden suphelenmem gerektiğini bile bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?