Yok ben değilim canım bizimde bı açılıyor bı kapaniyor iştah uyku derken bizim iyice bozuldu geceleri uyanıyor dis üzünden sanırım bazen iki uyku yapiyor sadece uyumuyor yani
Yok canım tuz atmiyoruz da her zaman vermiyorum öylede denk gelirse balik verdim az mesela corba içti geçen gün sevdi
Yemeklere sonradan atabilirsiniz ama tuzu sofra çocuğu daha iştahlı oluyor kendi yiyor ileride, bu peynir zeytin ne kullanicaz bilmiyorum ama labne verme dedi doktor
Yoğurtlu ve normal bebek tarhanasida iyi oluyor
Birde kuzu kıyma kemik suyu ekliyorum genelde canım yapınca peynir altı suyu yapayım dedim kaldı öyle
kizlar bebekleriniz haziran dogumlu ve ek gida yazismalari var ben daha baslamadim 2 hafta once 3 gun yogurt 3 gun patates verdik dontor erken diyince 1 ay ara vermeye karar verdim ama bi cok kisi baslamis gecmi kaldik acaba
kizlar bebekleriniz haziran dogumlu ve ek gida yazismalari var ben daha baslamadim 2 hafta once 3 gun yogurt 3 gun patates verdik dontor erken diyince 1 ay ara vermeye karar verdim ama bi cok kisi baslamis gecmi kaldik acaba
bende oyle okudum bir cok yerde 6 ay diyor ama bazi mlar 4/6 arasi diyo bende heveslendim basladim sorna biraktim . kizlarim yogurtu sevdi ama patates puresi tiksindi gibi oldular . biri cok istahli olucak
Adetsiz nasıl taktı dr. O yüzden belkide bu kadar sancın var. Adetli iken takılmasının amacı sonuçta kaygan olması vajinanın. Peki spirali kendin mi aldın giderken
Adetsiz nasıl taktı dr. O yüzden belkide bu kadar sancın var. Adetli iken takılmasının amacı sonuçta kaygan olması vajinanın. Peki spirali kendin mi aldın giderken
Qdet olmuyordum hastahanenin gebelik okulunda adetsiz taktiklarini söylediler kuzenimde benimle adetsiz takındı onda bir sorun olmadı. Yok cnm kendim almadım jinekoloğa aldim randevu onlar gebelik var mi diye baktı ordan aile planlamasına yönlendirdi o gün taktılar hemen
Taktırmadan önce son 10 gün ilişki istemiyorlar