- 5 Ekim 2020
- 14.779
- 40.648
- 598
- 36
Tabiki canım. Zaten alerjisi çıktı çıkalı geceleri hiç uyumuyor . Vücudu cok kötüydü hatta buraya da atmıştım. krem verdi bende diyet yapmaya başlayınca düzeldi ama alerji doktoruna randevu bulamıyoruz cocuk doktoru yönlendirdi bizi bunlara ki bende zaten tahmin ediyordum
Ben sebzeli çorba yapınca seviyor mert ya yiyor. Kendi yemeklerimizden de elimle.ezip veriyorum onları da iyi kötü yiyor
Ben mesela bugün z.yagi soğan kabak şehriye azcik da salça ile çorba yaptım yarı blenderlayip verdim . Dün de yine soğan havuç pirinçli çorba yaptım. Böyle döngü halinde bizim![]()
Kusura bakma takip edememişim. Çünkü bizim doktorumuz kilo kaybı kusma yoksa devam diyor da. Çocuğun gıdalara alışabilmesi için biraz üzerne gidiliyormuş alerjinin. Ondan sordum. Ama huzursuzluk varsa o şekilde ilerlenmez tabi.
Ek gıdaya geçince başlayan alerjiler daha kalıcı olabiliyormuş sanırım. SadeceAnne sütünde bir problem yoktu değil mi.
Randevu alamaman çok normal. Çocuk alerji çok kısıtlı bir bölüm. Ve devlette doktor kalmadı.