Bazen diyorum canım anlamaması mümkün değil.görümcem yirmi yola yakın evli hala çekmemişler ellerini üstünden diyorum bi evdeki görümcem yanında bi annesi haftada kaç kez.aylardır annemi getiremedim buraya en son geçen ben gün boyu binbir iş içinde biri bebek üç çocukla uğraşırken kaynanamın gelip eve dahi çıkmaması bi gün önce görümcemi gezerken görmek iyice beni depresyona soktu,anneme kızgınlığımı katladı.şimdi kardeşimle gitti aylarca gelmeyecek.her işin üstesinden gelirim Allah’ın izniyle ama yarından sonra çocuklarım birer delikanlı olacaklar tuttuklarını koparacaklar inşallah o zaman da gerine gerine medet bekleyecek herkes onlardan.e zor günümde neredeydiniz o zaman.aman ne bileyim ya arada bi fena depreşiyorum unutup yoluma devam edeceğim ama gün geçmiyor ki biri bir düşüncesizlik daha yapmasın.ben çalışmasam bi nebze görmeyeceğim ama çalıştığım için babaanne baktığı için o büyüttü oluyor adı,bakacak olması altı ay en zor zamanında adım atmamalarını mı gerektirir bilmiyorum ki.kızının en küçüğü altı yaşında ama sürekli ordalar mübarek.kişi seçmiyorum anneme de çok kızıyorum aman bana dokunmasın ne hali varsa görsün havasında.patlayınca da adın geçimsiz sinirli oluyor.annenin kıymetini bil ne güzel ,ısrarla da olsa geliyormuş.Canım seni o kadar iyi anlıyorum kiii....ne kadar zor ve kırıcı olduğunu bilirim.bir de senin üç çocuk ve aynı yerdesiniz.isin daha da zor.annen açısından dusunemiyor olabilir mi acaba? Yoksa hep mi böyle? Allah razı olsun annem gelir gider hep yardım eder ama ben defalarca soylucem ısrar Etcem ancak öyle.esumden çekiniyor rahat edemiyorum diyor ama yine de geliyor.kayinvidem var yok belli değil.is var desen yok ama gezmeye gidelim tatile gidelim desen herkesten önce yola düşer.ben ev taşıdım ertesi gün sezeryanla doğum yaptım.her yer koli.annem 67 yaşında.ben ameliyatlı hastaneden gelir gelmez ev yerleştirdik kayınvalide üç dört gün sonra gezmeye geldi.daha da gelmedi.ikisi de bir bucuk saatlik mesafede.gecen günlerde egemen küçük bı islem gördü.anne sana gelelim diyoruz dedik.dedigi şey benden yardım bekliyorsanız benim faydam olmaz baştan soyliyim ona göre gelin gidin dedi.onlar merkezde biz ilcedeyiz.uc gün de işimiz vardi.orda kalırız demiştik.kalmadik artık eşim üç gün bir buçuk saat geldi gitti.taragin var mı başını kasican kimsenin dusundugu yokmuş.ama bende senin gibi düşünüyorum çocuğu goturmuyorum en son 4 aylıkken gördü.