Sanmıyorum ama inşallah diyelim benim maaşım zaten asgari ücretten hallice kaldıEvet sizin nerdeyse yarım gün. Ben 10 saat çalıştırıcam kadını asgariden az vermek insafsızlık olurdu. Umarım bizler de zam alabiliriz..
Aynen ben de öyle bakıyorum sonra kızım bı istemiyor artık ağzını kapayip ağlıyor zorladik sanırım. Onlardan etkileniyoruz ister istemez ama yetmezse yemesin aslında yoksa bu hep böyle gidicek.Şu İnstagram annelerine fazla takıldım heralde ya.şunu verdim bunu verdim bir ton ek gıda tarifleri ağzım açık bakıyorum bunları mı yemiş diye,sonra da böyle çöküntü sanırım.valla kızlar bu internet ne kötü şey ya.ortanca da hiç girmedim vaktim de yoktu öyle rahat büyüttüm ki herşeyi de yedi valla ama şimdi bi bakıyım diyorum bakakalıyorumyarın yayla çorbası yapcam haklısın
Burun kenarında ufak bi tahriş olmuştur canım takma boşver
Sorma hep aynıyiz yaAynen ya bazen diyorum ben mi abartıyorum sonuçta doğduğunda zorluk çeken bi bizim çocuğumuz değil fazla mı kıyamıyoruz diyorum ama yok yani seveceği şeylerde bile yemiyor istemiyor. Midesi mi bulandı yoksa öksürükten falan mı mamasınıda az içmeye başladı. Nedense hep birşeyler yaptıkça daha da beter ediyorum gibi.
Bizim ev soğudu diye yatağı yan salona almıştık malum perdeler yetmedi iyi karartmadım ve eşyalar ortam değişik geldi uykuya direniyor galiba. Böyle giderse odasına geri alacağım soba yansın napayım anam ne zor çocuklar bunlar yah. Oğlumda ne rahatmışım
Korkma canım hiç ben o halde yine çekmek zorunda kaldım çünkü tikaliydi nefes alamıyordu sıkınca biraz beklet iyice nemlensin bir de içerinin nem dengesini ayarlardan iyi gelebilirKati yapiyor cnm artk eskisi gibi sivi yapmiyor cikmiyor disina yag verince karınları agriyor mu
Korktum baya ama cok doluyor burnu bozana inince tikaniyor
Babamiz bize sormadan 20 30 tane almis bende veriyorum arada cok seviyor bizim ki
Ben aldım hipp organic kayısı püresi cok güzeldi bir de mandalinalı muzlu armutlu vb hero baby aldım bikac kavonoz duruyor dolapta acil bir şey olursa dışarı cıkmalık vs yanımda dursun pratik
Bugn diş jeli aldım sürdüm ve hiç aglamadan uyuduBenim kızım da yapıyor onu 8 de yatırıyorum mesela 12 ye kadar uykusunda agliyor bazen telsiz den sesi geliyor gidiyorm sallıyorum beşiğini geri dalıyor bazen meme veriyorum hemen dalıyor bı 12 20dk sonra yine aynı sekilde. Çok yoruldugunda yapıyor diye tahmin ediyorum bı kaç gün önce yine aynısı oldu. 3 4 sefer gidip geldim baktım olmayacak konuştum ben burdayım bak kızım sakin ol vs. Dedim gözünü açtı bana baktı sonra geri sallamaya başladım hemen uyudu bu sefer uyanmadı. Dene istersen bı gözünü açtir tekrardsn uyut.
Ne kadara aldn cnmBen de o herobaby muzlu armutlu mandalinalı olandan 1 tane almıştım gerçekten tadını çok sevdi. Koruyucu falan zararlı içerik yazmıyor ama son kullanma tarihi baya uzun Nasıl dayanıyor o kadar ki kafam karıştı biraz. Bi de fiyatı da çok ucuz geldi genelde bebek şeyleri çok pahalı olur ya buna zam yapmayı unutmuşlar galiba
Kızlar ya bu alerji testi çok can yakıyor mu? Pazartesi bizde yaptiricaz ama içim içimi yiyor
3.5 ₺ ydi sanırımNe kadara aldn cnm
Ben de o herobaby muzlu armutlu mandalinalı olandan 1 tane almıştım gerçekten tadını çok sevdi. Koruyucu falan zararlı içerik yazmıyor ama son kullanma tarihi baya uzun Nasıl dayanıyor o kadar ki kafam karıştı biraz. Bi de fiyatı da çok ucuz geldi genelde bebek şeyleri çok pahalı olur ya buna zam yapmayı unutmuşlar galiba
Bizim sırttan yapıldı koldan değil de.aslında çok da can yakıcı bişey değil dedi doktor ama kımramasın diye omuzlarından tuttum ben doktor yaparken ağladı tabi,endişe duyuyorlar bana göre.sonrasında da yüzü yere bakacak şekilde tuttuk kucağımızda sırtındaki dökülen maddelerin sağa sola bulaşmayıp etkisini görmek için onbeş dakika.bi kucağıma alabilseydim sakinleyecekti ama işte boşlukta kalıyor bebek o yüzden ağladı bizimki beş dakika kadar.acıdan değil kaygıdan yani huzursuzluğu aslında.Kızlar ya bu alerji testi çok can yakıyor mu? Pazartesi bizde yaptiricaz ama içim içimi yiyor
Baya ucuzmuş gerber marka var onlarda guzele benziyor denicm3.5 ₺ ydi sanırım
Ben bir çay bardagi veriyorum artik dogru duzgun emmiyor zaten :/Kizlar ek gıda için olcunuz ne
Kizlar ek gıda için olcunuz ne
Hiç bişey yemek istemiyor ya süte düştü canım ek gıda reddi mi oluştu ne anlamadım 6 yk yedi üstüne 100 CC süt içti sonraAldığı kadar canım. Ölçme sayma.
Gece emiyosa yeter canım istiyosa ver bende severken sütünü içsin diye vermiyodum sonra soğuduBen bir çay bardagi veriyorum artik dogru duzgun emmiyor zaten :/
Hiç bişey yemek istemiyor ya süte düştü canım ek gıda reddi mi oluştu ne anlamadım 6 yk yedi üstüne 100 CC süt içti sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?