2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Aynen ben de öyle bakıyorum sonra kızım bı istemiyor artık ağzını kapayip ağlıyor zorladik sanırım. Onlardan etkileniyoruz ister istemez ama yetmezse yemesin aslında yoksa bu hep böyle gidicek.

Sorma hep aynıyiz ya ben de yan odada uyutuyum dedim uyuma di bı turlu ya ağladı durdu bağırdı kalkınca oturunca uyumak istiyor ama uyumuyor emecek bı sey istiyor ama yok sutude içiyor sonra istemiyor en azından emzikle oyalarsin canım

Kati yapiyor cnm artk eskisi gibi sivi yapmiyor cikmiyor disina yag verince karınları agriyor mu

Korktum baya ama cok doluyor burnu bozana inince tikaniyor
Korkma canım hiç ben o halde yine çekmek zorunda kaldım çünkü tikaliydi nefes alamıyordu sıkınca biraz beklet iyice nemlensin bir de içerinin nem dengesini ayarlardan iyi gelebilir
Bı çay kaşığı verdim sürekli gaz yaptı bı de ağladı bence agritti bağırsakları çalıştırıyor ya ondan canım

Kızlar ya bu alerji testi çok can yakıyor mu? Pazartesi bizde yaptiricaz ama içim içimi yiyor

Babamiz bize sormadan 20 30 tane almis bende veriyorum arada cok seviyor bizim ki

Ben aldım hipp organic kayısı püresi cok güzeldi bir de mandalinalı muzlu armutlu vb hero baby aldım bikac kavonoz duruyor dolapta acil bir şey olursa dışarı cıkmalık vs yanımda dursun pratik

Ben de o herobaby muzlu armutlu mandalinalı olandan 1 tane almıştım gerçekten tadını çok sevdi. Koruyucu falan zararlı içerik yazmıyor ama son kullanma tarihi baya uzun Nasıl dayanıyor o kadar ki kafam karıştı biraz. Bi de fiyatı da çok ucuz geldi genelde bebek şeyleri çok pahalı olur ya buna zam yapmayı unutmuşlar galiba

Bugn diş jeli aldım sürdüm ve hiç aglamadan uyudu sanırm dişleri sancı yapıyor. Onu da denerim canım

Ne kadara aldn cnm

Arkadaşlar selam çok yazmasam da ara ara topici takip ediyorum

Bebeklerinize gün içinde ne yediriyorsunuz ne kadar yediriyorsunuz? Ben henüz ek gıdaya tam anlamıyla geçmedim. Doktorumuz bir iki çay kaşığı vermemi istedi sadece ama daha fazla istiyor püre yoğurt vs. Yani günde tüm yedikleri yarım çay bardagini geçmesin dedi ama bebeğim istiyor hatta biz yerken kasiklara atılıyor ona da vermemiz için :) Siz nasıl yapıyorsunuz tam olarak neler veriyorsunuz bebeklerinize ve ne kadar veriyorsunuz ?

Kızlar ya bu alerji testi çok can yakıyor mu? Pazartesi bizde yaptiricaz ama içim içimi yiyor

Ağlıyorlar bayağı ama biraz soğukkanlı olmak lazım. İçini yiyecek bir durum yok. İyiliği için yapıyorsun.
Bizimki ağlayınca memeyi teklif ettik aldı hemen. Doktor kolunu tuttu. Halloldu.

Konserve dayanır canım ya evde yaptığımızda da dayanıyor bence de yoktur koruyucu. Sadece tazesini yedirmek daha faydalı. Konserve tazesi kadar yararlı olmuyor sanırım. Besin değerleri azalıyormuş. Arada bunları da verebiliriz.

Bizim sırttan yapıldı koldan değil de.aslında çok da can yakıcı bişey değil dedi doktor ama kımramasın diye omuzlarından tuttum ben doktor yaparken ağladı tabi,endişe duyuyorlar bana göre.sonrasında da yüzü yere bakacak şekilde tuttuk kucağımızda sırtındaki dökülen maddelerin sağa sola bulaşmayıp etkisini görmek için onbeş dakika.bi kucağıma alabilseydim sakinleyecekti ama işte boşlukta kalıyor bebek o yüzden ağladı bizimki beş dakika kadar.acıdan değil kaygıdan yani huzursuzluğu aslında.
Mümkünse hemen öncesinde emzirmeye çalış bence.benimki birkaç saat emmemişti en az işlem sonrası hemen emzirebilseydim sakinleyecekti ama mümkün değildi,meme aradı yani birazda.geri kalan on dakika gülücükler atarak geçti abisiyle cee falan oynadık çok mutluydu.

Hiç bişey yemek istemiyor ya süte düştü canım ek gıda reddi mi oluştu ne anlamadım 6 yk yedi üstüne 100 CC süt içti sonra

Tamam canım yeter zorlama sakın. Sen canını sıkma. Yediği kadar. Aldığı ek gıdanın besin değeri anlamında ona bi faydası yok. Süt içsin zaten. Biz tatları öğrensin diye uğraşıyoruz şu an. Yavaş yavaş olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…