Kimsemiz yok ki. Kızımda sessizdir . Apartmanda öyle. Bir yeri agrısa yada saglık problemi olsa gün icnde de aglamaz mı ? Sadece geceleri yapıyo artık kafayı yicem. Aıle hekımıne sordum uykuya dalamıyodur dıyor. 2-3 saat ayakta sallıyoruz nasıl dalamıyor anlamıyorumBir yerimi ağrıyor ki cnm acaba yada gündüzleri cok mu gürültü oluyor korkuncada geceleri aglamalar cok oluyor
Hergün yeni huyları çıkıyor cnm ya bizimki 1 haftadir burnu tikaniyor balgam çıkıyor burnundan zor uyuyor agizindan gündüz nefes alıyor gece burnundan almaya çalışıyor bi tıkanıklık olunca susturamıyorum iki gündür başucunda soganla yatiriyorum Allah yardımcımız olsun zor vallaha birde 24 25 haftalar atak haftasiymis ondan olabilirmi ki ağlamaları bebişinKimsemiz yok ki. Kızımda sessizdir . Apartmanda öyle. Bir yeri agrısa yada saglık problemi olsa gün icnde de aglamaz mı ? Sadece geceleri yapıyo artık kafayı yicem. Aıle hekımıne sordum uykuya dalamıyodur dıyor. 2-3 saat ayakta sallıyoruz nasıl dalamıyor anlamıyorumyoruldm acaba aşı mı etkiledi ne bileym bilemiyorum. Huy mu degıstırıyor.
Bilmiyorum . Geçen hafta Pazartesi olduk asıyı. O ara kızım hastalandı sonra oglan bi basladı hala devam. Ackcası 2 haftadr cok yoruldum. Kızın atesinden uyuyamama, oglanın aglamalarından uyuyamama, eşim askeri personel 24-24 calısıyor geliyor uyuyor hep.. sanırm birazda daraldım.. cocukda benm negatifliğimi alıyor.Hergün yeni huyları çıkıyor cnm ya bizimki 1 haftadir burnu tikaniyor balgam çıkıyor burnundan zor uyuyor agizindan gündüz nefes alıyor gece burnundan almaya çalışıyor bi tıkanıklık olunca susturamıyorum iki gündür başucunda soganla yatiriyorum Allah yardımcımız olsun zor vallaha birde 24 25 haftalar atak haftasiymis ondan olabilirmi ki ağlamaları bebişin
Canım bence negatifliğini alsa gündüz de ağlar uykuda yada uyanıkken.sallıyoruz demişsin ya bir kaç saat ondan mı acaba.henüz uykusu gelmemiş olabilir mi.6 aylık oldgumuzdan beri aksam uykusuna yatıyor sureklı aglayarak uyanıyor. Karnı tok, altı temiz, diş kabarması da yok. Gazını da cıkarıyorum ama surekli 8-9 gibi baslıyor 12 ye kadar sürekli uykusunda aglamalarsabrım tükendi aksamları zehir gibi geçiyor.
Bizde de ilk defa bu gece oldu ağlaya ağlaya uyandı sürekli sqkinleştiremedim. İlk defa da kucağıma alıp yattım ki hiç sevmez öyle sıkıştırılmış pışpışlanmayı ama uyudu öyle. Ne oldu bende anlamadım cnm. Dişi çıktı karnı tok öksürük vs o kadar çok değil ama içli içli ağlıyodu6 aylık oldgumuzdan beri aksam uykusuna yatıyor sureklı aglayarak uyanıyor. Karnı tok, altı temiz, diş kabarması da yok. Gazını da cıkarıyorum ama surekli 8-9 gibi baslıyor 12 ye kadar sürekli uykusunda aglamalarsabrım tükendi aksamları zehir gibi geçiyor.
Bizimde öyle bugece uyandı sabaha kadar eşim bakti uyumamis gündüz uykuları nasıl bizim felaket büyükçe sorunlar arttiKimsemiz yok ki. Kızımda sessizdir . Apartmanda öyle. Bir yeri agrısa yada saglık problemi olsa gün icnde de aglamaz mı ? Sadece geceleri yapıyo artık kafayı yicem. Aıle hekımıne sordum uykuya dalamıyodur dıyor. 2-3 saat ayakta sallıyoruz nasıl dalamıyor anlamıyorumyoruldm acaba aşı mı etkiledi ne bileym bilemiyorum. Huy mu degıstırıyor.
Yok uykusu geliyor aglıyor. Dediğin gibi atak haftası olabilir.Canım bence negatifliğini alsa gündüz de ağlar uykuda yada uyanıkken.sallıyoruz demişsin ya bir kaç saat ondan mı acaba.henüz uykusu gelmemiş olabilir mi.
Kucağına alarak mı sakinleştiriyorsun.benim de bazen çok yapıyor onu geçen iki gün kafayı yiyecektim ve sadece akşam yatırdığımda aynı yazdığın gibi.pek inanmazdım ben şu atak haftalarına ama gerçekten de örtüştüğünü farkettim benimkiyle bi baktım da.bazen de hiç yapmıyor nasıl bişeyse.
Benmki aglayınca kucakta da aglıyor gogsumde de aglıyor emzik biberonda almıyor garip bisey.Bizde de ilk defa bu gece oldu ağlaya ağlaya uyandı sürekli sqkinleştiremedim. İlk defa da kucağıma alıp yattım ki hiç sevmez öyle sıkıştırılmış pışpışlanmayı ama uyudu öyle. Ne oldu bende anlamadım cnm. Dişi çıktı karnı tok öksürük vs o kadar çok değil ama içli içli ağlıyodu
Cok zor . Eşimde yoktu . Hatta ilk gün 4 de esimi kaldırıp yeter ben bakamıcam kalk sen bak dediğimi hatırlıyorumBizimde öyle bugece uyandı sabaha kadar eşim bakti uyumamis gündüz uykuları nasıl bizim felaket büyükçe sorunlar artti
Bizimde öyle neden böyle oldu anlamıyorum bı sıkıntısı var demekki ne ama bilmiyorum hep elleri agizinda baktim sisende yok dış etindeYok uykusu geliyor aglıyor. Dediğin gibi atak haftası olabilir.
Benmki aglayınca kucakta da aglıyor gogsumde de aglıyor emzik biberonda almıyor garip bisey.
Cok zor . Eşimde yoktu . Hatta ilk gün 4 de esimi kaldırıp yeter ben bakamıcam kalk sen bak dediğimi hatırlıyorumbizm dogdu dogalı oyle aglayan bi bebek değildi. Cok garipsiyorum o yüzden
Valla bende şaşırdım kucakta sakinleşmedi yatağa birlikte yattık kolumla sıkıştırdım yani pışpışlayıp öyle uyudu. Alışmaz inş valla gece bari uyuyorlardı o da biterse yandıkYok uykusu geliyor aglıyor. Dediğin gibi atak haftası olabilir.
Benmki aglayınca kucakta da aglıyor gogsumde de aglıyor emzik biberonda almıyor garip bisey.
Cok zor . Eşimde yoktu . Hatta ilk gün 4 de esimi kaldırıp yeter ben bakamıcam kalk sen bak dediğimi hatırlıyorumbizm dogdu dogalı oyle aglayan bi bebek değildi. Cok garipsiyorum o yüzden
Bizimde öyle neden böyle oldu anlamıyorum bı sıkıntısı var demekki ne ama bilmiyorum hep elleri agizinda baktim sisende yok dış etinde
Acaba atak dönemi huyU mu bu daValla bende şaşırdım kucakta sakinleşmedi yatağa birlikte yattık kolumla sıkıştırdım yani pışpışlayıp öyle uyudu. Alışmaz inş valla gece bari uyuyorlardı o da biterse yandık
İşte bizimkiler normal olmadığı için malesef diğerlerine göre biraz daha zor oluyor. Şimdi ben annemlerdeyken falan da her şeyi kaşıkla yedirmeye çalışıyorum annem de sürekli sulu pirinç unu yapalım biberonla verelim falan diyor çabucak içiyormuş kaşıkla çok uğraşıyormuşuzAynen ya kaşık olayına alıştırmak için kalktım gittim aldım şu kaşık mamasından valla. Bende bir deneyim. Bizimki 1 ay kaldı 1 ayda biberona alışma süreci epey gerideyiz o zaman ama hiç ona göre besle diyen olmadı. Ben diyorum çocuk biberonada zor alıştı kaşığada zor alışabilir falan ama anlatamıyorum. Zor sen diyorlar sık sık verecekmişim. 2 gün zorladjm denedim her verdiğimde içtiğinide kustu..:
Bizimki de bu aralar ağlayarak uyanıyor ya geceleri deliksiz uyuyor çok şükür ama uyuturken tam savaş veriyoruz gündüz uykusundan uyanırken de normalde sakin sakin uyanırdı kendi kendine oynardı şimdi allaaaah bağırarak uyanıyor sakinlestirmekte zor oluyor dediğiniz gibi atak haftasındanmıymışBizde de ilk defa bu gece oldu ağlaya ağlaya uyandı sürekli sqkinleştiremedim. İlk defa da kucağıma alıp yattım ki hiç sevmez öyle sıkıştırılmış pışpışlanmayı ama uyudu öyle. Ne oldu bende anlamadım cnm. Dişi çıktı karnı tok öksürük vs o kadar çok değil ama içli içli ağlıyodu
Arkadaşlar bu e bebekte hatta marketlerde kavanoz püre mamalar falan var meyveli tahıllı falan kavonozda genellikle. Onlardan deneyen oldu mu ? Tavsiye eder misiniz içeriği güvenilir midir?
Ben daha önce hiç kullanmadım kaşık maması deniyor sanırım onlardan. Ama bazen acil durumda kullanmak için almayı düşünüyorum danışmak istedim
İşte bizimkiler normal olmadığı için malesef diğerlerine göre biraz daha zor oluyor. Şimdi ben annemlerdeyken falan da her şeyi kaşıkla yedirmeye çalışıyorum annem de sürekli sulu pirinç unu yapalım biberonla verelim falan diyor çabucak içiyormuş kaşıkla çok uğraşıyormuşuzyahu zaten ben kaşığa alıştırmaya çalışıyorum biberondan koparmaya çalışıyorum o da daha çok biberona yükleniyor. Bir de her şeyin içine şeker atma sevdası Allahım bi şey de diyemiyorum işe başladığımda o bakacak. Yoğurt veriyor içine şeker atıyor çocuğun midesi yanıyor yutkunup duruyor ya da kusup duruyor eve gidince anne yapma diyodum yok, en son dün çıkıştım anne nolur bak daha alışamadı sen de şeker basıp duruyosun verme dedim alındı biraz ama ne yapayım yaramıyor çocuğa
Bnm de ikinci öyle oldu bı de üstüne kusma mahvediyo bni. Sanki o kisimlar hafif kabarmis gibi inşallah gecicidir huylariAcaba atak dönemi huyU mu bu dabizim kopek dişleri kısmında şişme var gibi tam anlayamıyorum da sanki hic cocuk büyütmemişim gibi
Daha işin başında hesap sormaya mı çalışıyor bir de gerçekten hayret yaBen aldım gerber diye marka vardı. Bir kere yedirdim dışarıdaydık hoşuna gitti. Bikaç tane daha aldım evde stok tutuyorum. Bir de beyorganik in kavanoz mamaları var. Onu da verdim sevdi ama pahalı geldi.
Yaramıyor çünkü zehir şeker. Vermemek gerekiyor zaten. Verdirtme bence de. Alınsın. Tamam bakacak ama Senin çocuğun sonuçta seni dinlemesi lazım.
Beyorganik hurma pekmezi var ondan al ver annene. İçine sinmiyorsa bari doğal bir şeyler versin.
Ben muhallebilerine kullanıyorum pekmezi. Sadece meyveyle ekşi oluyor pekmez koyunca daha hevesli yiyor.
Bizim de bakıcımız başladı. Dün kabak tatlısı yedirecekken yakaladım. Şekerli o söylemiştim şeker koymuyoruz dedim. Bana hesap soruyor bir de kim dedi şeker yasak diye. Ben dedim dedim. Bakıcı parayla yaptığı halde bu işi anneanne moduna giriyor. Anneanneyle eminim daha zordur uğraşmak.
Bizimkide hep muhallebi türu yapıyor karıştırıyor çorbalarıda öyle yapıyor katı olmuyor daha küçük diyor hiç öyle yemiyor yani hep öğüruyor kızımdaBen aldım gerber diye marka vardı. Bir kere yedirdim dışarıdaydık hoşuna gitti. Bikaç tane daha aldım evde stok tutuyorum. Bir de beyorganik in kavanoz mamaları var. Onu da verdim sevdi ama pahalı geldi.
Yaramıyor çünkü zehir şeker. Vermemek gerekiyor zaten. Verdirtme bence de. Alınsın. Tamam bakacak ama Senin çocuğun sonuçta seni dinlemesi lazım.
Beyorganik hurma pekmezi var ondan al ver annene. İçine sinmiyorsa bari doğal bir şeyler versin.
Ben muhallebilerine kullanıyorum pekmezi. Sadece meyveyle ekşi oluyor pekmez koyunca daha hevesli yiyor.
Bizim de bakıcımız başladı. Dün kabak tatlısı yedirecekken yakaladım. Şekerli o söylemiştim şeker koymuyoruz dedim. Bana hesap soruyor bir de kim dedi şeker yasak diye. Ben dedim dedim. Bakıcı parayla yaptığı halde bu işi anneanne moduna giriyor. Anneanneyle eminim daha zordur uğraşmak.
Gün kurusu haslayıp ez ver cnm bizde de var kabizlik maalesef ve masj iyi geliyorBenim kızımda üç gundur kaka yapmadı ne yapsa m Z. Yağı verdim masaj yaptım birazda burnu tikali gibi inşallah yine hasta olmaz ya
Acaba elma suyu mu versem dedim kabız gibi de değil zorlamıyor anlamadım öyle mi oluyor canım fitil le yaptırmak zorunda kalmayimda öyleyse canları çok acıyorGün kurusu haslayıp ez ver cnm bizde de var kabizlik maalesef ve masj iyi geliyor
Elmayı cam rende de rendele ver cnm sade suyunu verme lifleride işe yarar ben daha hic fitil kullanmadim almadım da unutuyorum hep gecen hafta sonu cok kötü oldu kv sabunla yaptırdı bir daha olmaz ins kayısı cok işe yariyor gunde 1 tane verebilirizAcaba elma suyu mu versem dedim kabız gibi de değil zorlamıyor anlamadım öyle mi oluyor canım fitil le yaptırmak zorunda kalmayimda öyleyse canları çok acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?