Götür canım bi doktora inşallah basit bi sorundurBizim kızda yine beslenme sorunu başladı. Hastalığından midesi mi bulanıyor, farklı mama dokunuyor mu bilmiyorum sürekli kusmalar başladı. Üşütecek bir durumu da olmuyor ki evin içinde mideyi üşüttü desem. Bugün her beslenmesinden bir süre sonra kustu. Su verdim, ıhlamur verdim susuz kalacak diye korktum artık
Gerçekten öyle. Peynir yemeyi özledim vallahi. Bir de kilo da verdim baya 55 kilo oldum. Böyle giderse iğne ipliğe dönücemGidermez mi ne diyorsun senvalla bişeyin kıymeti yokluğunda anlaşılıyormuş.düşünüyorum canım dışardan şöyle paketli bişeyler istiyor ama bulamıyorum düzgün bişey yumurtasız.evde desen çoğu şey onlaymış.sen süt diyeti de yapıyorsun Allah kolaylık versin gerçekten ama en fazla altı ay var,bize dedi ya üç ay sonra gelin diye hiç onu düşünmüyorum,direkt diyorum ki altı ay var en fazla tabi inşallah
Gidermez mi ne diyorsun senvalla bişeyin kıymeti yokluğunda anlaşılıyormuş.düşünüyorum canım dışardan şöyle paketli bişeyler istiyor ama bulamıyorum düzgün bişey yumurtasız.evde desen çoğu şey onlaymış.sen süt diyeti de yapıyorsun Allah kolaylık versin gerçekten ama en fazla altı ay var,bize dedi ya üç ay sonra gelin diye hiç onu düşünmüyorum,direkt diyorum ki altı ay var en fazla tabi inşallah
Gerçekten az yememek ve bebeğin emmesi kesinlikle.bende verdim bile bi kaç kilo.maşallah sen daha verme bende 58dim hamilelik öncesi ama şimdi o kadar düşme hevesim yok gören çok zayıfsın diyor bana yaGerçekten öyle. Peynir yemeyi özledim vallahi. Bir de kilo da verdim baya 55 kilo oldum. Böyle giderse iğne ipliğe dönücem
Ben kizimda 3 ay yapmadım 1ay tam kati diyet yapmıştım ondan sonra açtım bir sorun olmamıştı . Bunda da böyle denemeyi düşünüyorum inşallah atlatır o zamana.
Gerçekten demi gizli kahramanmışEvet yumurta çaktırmıyor ama sütten daha zor nerdeyse. Ben yumurta yemeğe başlayınca anladım
Kesinlikle insan stres oluyor sonra yaAldığı kadar canım. Ölçme sayma.
Zeytin naısl zeytin veriyorsun canım?Kahvaltı ekleyebilirsin belki. Ama özel bir şey hazırlmadan. Bizim doktorumuz salatalık zeytin ve yumurta sarısı verdi kahvaltı için önüne koyuyorum oynuyor. Biraz yiyor. Sonra geri mama.
Alerji neye olacak ki ek gıda vermiyorum hala kendi mamalarını içiyor sadece. İyileşmesini bekledim tekrar başlamak için iyice tıkandı çocuk öksürük burun vs. Günde kaç kere yıkıyoruz burnu şırıngayla o da bıktı. Niye özellikle haftasonu artar bunların sorunları onuda bilmem. Babayı bekliyoruz bi doktora gidicez yer varsa bakalımBize kakao varmi bilmiyorum da diyet yaptığımdan beri ilkkez yedim bende kakaolu. Umarım sorun olmaz. Senin tarife de bakıp yapayım tatli yoksunluğu cekiyorum resmen
Canim alerjisi olmadığından emin misin? Ben diyet yaptığımdan beri mertin kusmasi baya azaldı çünkü diğer türlü ne yese mutlaka kusardi. Şimdi de kusuyor ama gunde bir iki kez.
Sen kilo sorunu da var demiştin alerji ağır oldugunda kılo da alamıyor bebek
Alerji neye olacak ki ek gıda vermiyorum hala kendi mamalarını içiyor sadece. İyileşmesini bekledim tekrar başlamak için iyice tıkandı çocuk öksürük burun vs. Günde kaç kere yıkıyoruz burnu şırıngayla o da bıktı. Niye özellikle haftasonu artar bunların sorunları onuda bilmem. Babayı bekliyoruz bi doktora gidicez yer varsa bakalım
Kesinlikle insan stres oluyor sonra ya
Zeytin naısl zeytin veriyorsun canım?
Mamasjnı mı değiştiriyoruz alerjisi varsa. Sanırım bu kalorili mamaya geçince başladı ona alerjisi olabilir mi ki ya. Şimdi aklıma takıldı içeriğini de tam bilmiyorum. Beni zaten emmiyor, nerdeyse 1 haftadır ek gıdayıda kestim. 2haftadır içiyor yeni mamasını bir tek o kaldı geriye. Söyleyeyim doktoraMrvCn buna katılıyorum bazı bebelern mide ve bağırsakları daha hassas. Bizim de kusmamız hiç kalmadı. Ve kilo alımımız arttı bu ay. Bu sürece girdiğimden beri farkettiğim şey inek sütü özellikle bize ağır geliyor. Bebeleri ise çıldırtıyor.
Ben gebeliğimin son dönemi ve lohusalığımda çok hastaydım romatizmadan. Diyetten sonra ben de iyileştim. 2-3 ayda bebeğin kusması azalarak bitti.
Ben süt alerjisinin bir hastalık olarak görülmesine inanmıyorum artık bence direkt tüketilmemeli. Sen de bir deneyebilirsin kusma var diyorsan.
4 ölçek içiyorsa 3ü çıkıyor nerdeyse. Eskiden 5 6 içiyordu o da azaldı midesi almıyor sanki. Yeni mamasından şüphelendim şimdi sadece siz deyince. Normal mamasında şimdiye kadar sorun yaşamıyorduk doğduğundan beri ilk kez kusuyor çocuk.Nasıl kusma canım avuç şeklinde mi. Yumurtayi kesti bı dönem biz onu verdiğim zaman uykuda bile ogurmustu kusturdu çok kotu bu kusma bizde çok çektik. Bı test yaptır istersen. Rahatsız eden bı şey var ama ne
Bugünde yokmuş yer akşam 7den sonra nöbetçi doktorda bulduk ay iyi bakar inş. Sorcam canım tek sorun o dur inş alerjiyle uprqşmayalım birde mamayı bırakırızMaması inek süt bazlı canım. Götür bakalım. Ama sütsüz mama deneyebilsen çok güzel olur. Doktorlarda numune oluyor. Sor istersen gittiğinde.
Canim ek gıda vermeye gerek yok mamasında ona dokunacak bir şey olabilir. Mamalarda süt var sütten olabilir belli olmaz ama inşallah yoktur bizim dedigimiz bir ihtimal tabi ama bu kadar kusmasi normal değil mert de beterdi tüm üstü mahvoluyordu.Alerji neye olacak ki ek gıda vermiyorum hala kendi mamalarını içiyor sadece. İyileşmesini bekledim tekrar başlamak için iyice tıkandı çocuk öksürük burun vs. Günde kaç kere yıkıyoruz burnu şırıngayla o da bıktı. Niye özellikle haftasonu artar bunların sorunları onuda bilmem. Babayı bekliyoruz bi doktora gidicez yer varsa bakalım
Mamasjnı mı değiştiriyoruz alerjisi varsa. Sanırım bu kalorili mamaya geçince başladı ona alerjisi olabilir mi ki ya. Şimdi aklıma takıldı içeriğini de tam bilmiyorum. Beni zaten emmiyor, nerdeyse 1 haftadır ek gıdayıda kestim. 2haftadır içiyor yeni mamasını bir tek o kaldı geriye. Söyleyeyim doktora
Haber et mutlaka canım. Umarm sadece mamadandır degıstırdıgnde fln sorun kalkar.Bugünde yokmuş yer akşam 7den sonra nöbetçi doktorda bulduk ay iyi bakar inş. Sorcam canım tek sorun o dur inş alerjiyle uprqşmayalım birde mamayı bırakırız
Gidicez akşama cnm nöbetçi doktormuş ama nasıl bakar bilemiyorum. Yarına kalmasın dedik sabahları tıkanmış kalkıyor çünkü. Ateş falan bizde yok sizdede çıkmaz inş iyileşmeden tekrar oluyorlar onun da belki toza bişeye falan alerjisi vardır. Annemde öyledir sürekli boğazları sinüsleri dolu herşey dokunuyor.Biz yine hasta olmuşuz boğazı kızarık kızımın antibiyotik başlama ateşi çıkana kadar dedi doktor belki öyle bir durumuda olabilirMrvCn bı doktora gidin isterseniz çünkü geçen hafta vardı hafif kusmustu
Ederim cnm hastanelerden yer bulamadık valla atakente gideceğiz akşam yazarım yine çıkıncaHaber et mutlaka canım. Umarm sadece mamadandır degıstırdıgnde fln sorun kalkar.
Evet biseye var ama neye anlamadım bakicida temizleyemedi burnunu böyle oldu biraz hiriltidi var dedi bu toz alerjisine filan nasıl baktiririz bilmiyorumGidicez akşama cnm nöbetçi doktormuş ama nasıl bakar bilemiyorum. Yarına kalmasın dedik sabahları tıkanmış kalkıyor çünkü. Ateş falan bizde yok sizdede çıkmaz inş iyileşmeden tekrar oluyorlar onun da belki toza bişeye falan alerjisi vardır. Annemde öyledir sürekli boğazları sinüsleri dolu herşey dokunuyor.
Bence o mama ağır geldi yüksek kalorili dedin ya kaldırmadı bünyesi. Gidene kadar eski mamadan devam et istersen sakınca yoksaGidicez akşama cnm nöbetçi doktormuş ama nasıl bakar bilemiyorum. Yarına kalmasın dedik sabahları tıkanmış kalkıyor çünkü. Ateş falan bizde yok sizdede çıkmaz inş iyileşmeden tekrar oluyorlar onun da belki toza bişeye falan alerjisi vardır. Annemde öyledir sürekli boğazları sinüsleri dolu herşey dokunuyor.
Kac kilodan düştün cnm ay ben kilo aldm tam tersi 71 oldum ideal kilom 57Gerçekten öyle. Peynir yemeyi özledim vallahi. Bir de kilo da verdim baya 55 kilo oldum. Böyle giderse iğne ipliğe dönücem
Ben kizimda 3 ay yapmadım 1ay tam kati diyet yapmıştım ondan sonra açtım bir sorun olmamıştı . Bunda da böyle denemeyi düşünüyorum inşallah atlatır o zamana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?