2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Götür canım bi doktora inşallah basit bi sorundur

Gerçekten öyle. Peynir yemeyi özledim vallahi. Bir de kilo da verdim baya 55 kilo oldum. Böyle giderse iğne ipliğe dönücem
Ben kizimda 3 ay yapmadım 1ay tam kati diyet yapmıştım ondan sonra açtım bir sorun olmamıştı . Bunda da böyle denemeyi düşünüyorum inşallah atlatır o zamana.

Evet yumurta çaktırmıyor ama sütten daha zor nerdeyse. Ben yumurta yemeğe başlayınca anladım

Gerçekten az yememek ve bebeğin emmesi kesinlikle.bende verdim bile bi kaç kilo.maşallah sen daha verme bende 58dim hamilelik öncesi ama şimdi o kadar düşme hevesim yok gören çok zayıfsın diyor bana ya
Evet yumurta çaktırmıyor ama sütten daha zor nerdeyse. Ben yumurta yemeğe başlayınca anladım
Gerçekten demi gizli kahramanmış

Alerji neye olacak ki ek gıda vermiyorum hala kendi mamalarını içiyor sadece. İyileşmesini bekledim tekrar başlamak için iyice tıkandı çocuk öksürük burun vs. Günde kaç kere yıkıyoruz burnu şırıngayla o da bıktı. Niye özellikle haftasonu artar bunların sorunları onuda bilmem. Babayı bekliyoruz bi doktora gidicez yer varsa bakalım

Maması inek süt bazlı canım. Götür bakalım. Ama sütsüz mama deneyebilsen çok güzel olur. Doktorlarda numune oluyor. Sor istersen gittiğinde.

Mamasjnı mı değiştiriyoruz alerjisi varsa. Sanırım bu kalorili mamaya geçince başladı ona alerjisi olabilir mi ki ya. Şimdi aklıma takıldı içeriğini de tam bilmiyorum. Beni zaten emmiyor, nerdeyse 1 haftadır ek gıdayıda kestim. 2haftadır içiyor yeni mamasını bir tek o kaldı geriye. Söyleyeyim doktora

4 ölçek içiyorsa 3ü çıkıyor nerdeyse. Eskiden 5 6 içiyordu o da azaldı midesi almıyor sanki. Yeni mamasından şüphelendim şimdi sadece siz deyince. Normal mamasında şimdiye kadar sorun yaşamıyorduk doğduğundan beri ilk kez kusuyor çocuk.

Maması inek süt bazlı canım. Götür bakalım. Ama sütsüz mama deneyebilsen çok güzel olur. Doktorlarda numune oluyor. Sor istersen gittiğinde.
Bugünde yokmuş yer akşam 7den sonra nöbetçi doktorda bulduk ay iyi bakar inş. Sorcam canım tek sorun o dur inş alerjiyle uprqşmayalım birde mamayı bırakırız

Canim ek gıda vermeye gerek yok mamasında ona dokunacak bir şey olabilir. Mamalarda süt var sütten olabilir belli olmaz ama inşallah yoktur bizim dedigimiz bir ihtimal tabi ama bu kadar kusmasi normal değil mert de beterdi tüm üstü mahvoluyordu.

Evet canım mama değişiyor. 2 haftadır farklı mama içiyorsa o rahatsız etmiş olabilir ya. Evet mutlaka söyle bunu.

Biz yine hasta olmuşuz boğazı kızarık kızımın antibiyotik başlama ateşi çıkana kadar dedi doktor belki öyle bir durumuda olabilir MrvCn bı doktora gidin isterseniz çünkü geçen hafta vardı hafif kusmustu

Gidicez akşama cnm nöbetçi doktormuş ama nasıl bakar bilemiyorum. Yarına kalmasın dedik sabahları tıkanmış kalkıyor çünkü. Ateş falan bizde yok sizdede çıkmaz inş iyileşmeden tekrar oluyorlar onun da belki toza bişeye falan alerjisi vardır. Annemde öyledir sürekli boğazları sinüsleri dolu herşey dokunuyor.

Evet biseye var ama neye anlamadım bakicida temizleyemedi burnunu böyle oldu biraz hiriltidi var dedi bu toz alerjisine filan nasıl baktiririz bilmiyorum

Bence o mama ağır geldi yüksek kalorili dedin ya kaldırmadı bünyesi. Gidene kadar eski mamadan devam et istersen sakınca yoksa

Kac kilodan düştün cnm ay ben kilo aldm tam tersi 71 oldum ideal kilom 57

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…