Ay olsun ya masallahGerçekten öyle. Peynir yemeyi özledim vallahi. Bir de kilo da verdim baya 55 kilo oldum. Böyle giderse iğne ipliğe dönücem
Ben kizimda 3 ay yapmadım 1ay tam kati diyet yapmıştım ondan sonra açtım bir sorun olmamıştı . Bunda da böyle denemeyi düşünüyorum inşallah atlatır o zamana.
Bugün vermedim maaşallah hiç kusmadı bakalım birşey çıkacakmıBence o mama ağır geldi yüksek kalorili dedin ya kaldırmadı bünyesi. Gidene kadar eski mamadan devam et istersen sakınca yoksa
Gittniz mi canm ?Bugün vermedim maaşallah hiç kusmadı bakalım birşey çıkacakmı
Yaa gittik ama boşuna tıklım tıklımdı doktor dinlemedi bile anlattıklarımı sadece ciğerlere inmiş bronşit dedi tahlil istedi boşuna neye baktıysa. Kusması var dedim diye enfeksiyondan şüphelendi ama bıgün kusmadı desemde mamayı anlatsam da pek iplemedi maalesef. Adında hayır yok doktorun Mediha Arzu İstanbullu Maviş mişGittniz mi canm ?
Geçmiş olsun canımYaa gittik ama boşuna tıklım tıklımdı doktor dinlemedi bile anlattıklarımı sadece ciğerlere inmiş bronşit dedi tahlil istedi boşuna neye baktıysa. Kusması var dedim diye enfeksiyondan şüphelendi ama bıgün kusmadı desemde mamayı anlatsam da pek iplemedi maalesef. Adında hayır yok doktorun Mediha Arzu İstanbullu Maviş mişgitmiş birde antibiyotik yazmış tahlili beklemedik ben eve geldim eşim gitti sonuçlara. Dedim alma ateşi yok bişeyi yok meyvesuyu sanki bunlar. Asistle burun açıcı sprey aldık bakalım. En iyi doktor sizsiniz gerçekten anneler. Doktorun her dediğini yapmayın gerçekten içinize sinmediyse. Ben burun yıkamaya devam edeyim yarın mamayı tekrar vermeye başlıcam kusarsa kendi doktoruna götürücem.
Doğumda 72ydim canim o günden bu güne verdim isteKac kilodan düştün cnm ay ben kilo aldm tam tersi 71 oldum ideal kilom 57
Ama ben pek zayıflığı sevmiyorum 60 benim için ideal suan istemeden veriyorumAy olsun ya masallahkilona
Canim ucu sivilce şeklinde bir kez kolunda çıktı hatta hiç farketmedim de banyo yaptirinca görmüştüm cok üzüldüm içi dolu mercimek kadardı o. Yüzünde pek olmuyor bazen agzinin kenarı kızarıyor ama genelde bacağında ve gövdesinde böyle minik minik kırmızı noktalar çıkıyor. İsiliğe benzer vücuda yayılı şekilde bizim ben önce isilik sanmıştım hatta. Sizin büyük büyük mu?LesaM alerji olunca böyle sivilce gibi bişey çıkıp (ucu beyazımsı) sonra sönüyor mu?
Yüzünde veya başka yerinde nohuttan biraz büyük yuvarlak şekilde kırmızılık oldu mu mertin?
Helal olsun cnm kiskandim vallaha bende zayiflmayı düşünüyorum ama sadece düşünüyorumDoğumda 72ydim canim o günden bu güne verdim iste
Ama ben pek zayıflığı sevmiyorum 60 benim için ideal suan istemeden veriyorum
Canim ucu sivilce şeklinde bir kez kolunda çıktı hatta hiç farketmedim de banyo yaptirinca görmüştüm cok üzüldüm içi dolu mercimek kadardı o. Yüzünde pek olmuyor bazen agzinin kenarı kızarıyor ama genelde bacağında ve gövdesinde böyle minik minik kırmızı noktalar çıkıyor. İsiliğe benzer vücuda yayılı şekilde bizim ben önce isilik sanmıştım hatta. Sizin büyük büyük mu?
canım eğer gerçekten istiyorsan zayıfla.insanın psikolojisini çok olumlu yönde etkiliyor. ben de sürekli zayıflıcam diyodum bi türlü harekete geçemiyordum sonra artık dedim bişeyler yapmalıyım böyle olmaz gittikçe kilo alıyodum. aynaya bakınca, tartılınca psikolojim bozuluyordu. kasımda diyet ve spora başladım, yaklaşık 2 ay oldu.8 kg verdim inanılmaz olumlu yönde etkiledi beni. daha mutluyum artık. şu an ara verdim ama ocakta tekrar başlayacağım bi 5 kg kaldı gitmesi gereken onu vermek için uğraşacağım ocak ayında. ayrıca emziriyorum hiçbir sorun yaşamadım süt azalması falan olmadı. diyet yapamazsan bile hergün Leslie yapmak inanılmaz farkettiriyor inceltiyor onu tavsiye ederim.Helal olsun cnm kiskandim vallaha bende zayiflmayı düşünüyorum ama sadece düşünüyorumsu saat olmus gazozla cips keyfi yapiyorum ben biraz zor zayiflarim ☺
İlk gebeliğimde leslie ve diyetle 13 kilo vermistim bende. Bunda ılk hamıle kalma kıloma dondum ama fazlam var. Bende baslıcam yaza kadar karnımı ınceltmem gerekiyor . Bunda kan sulandırıcı igne verdi doktor. Sonrasında cok cabuk kurtuldum kılolardan. 40 ım cıkmadan 19 kılo gitticanım eğer gerçekten istiyorsan zayıfla.insanın psikolojisini çok olumlu yönde etkiliyor. ben de sürekli zayıflıcam diyodum bi türlü harekete geçemiyordum sonra artık dedim bişeyler yapmalıyım böyle olmaz gittikçe kilo alıyodum. aynaya bakınca, tartılınca psikolojim bozuluyordu. kasımda diyet ve spora başladım, yaklaşık 2 ay oldu.8 kg verdim inanılmaz olumlu yönde etkiledi beni. daha mutluyum artık. şu an ara verdim ama ocakta tekrar başlayacağım bi 5 kg kaldı gitmesi gereken onu vermek için uğraşacağım ocak ayında. ayrıca emziriyorum hiçbir sorun yaşamadım süt azalması falan olmadı. diyet yapamazsan bile hergün Leslie yapmak inanılmaz farkettiriyor inceltiyor onu tavsiye ederim.
Bazı hastalıklar antibiyotik kullanmadan geçmiyor. O kullanmayan kullnmak zorunda kalmamıs demekki hiç. Doktor ne dedıyse onu yap canım . Ben kızımda bi ara düzenli kullanmamıstım yaz vakti zatürre olmustu. Antıbıyotık , ıgneler daha cok ugrasmıstım. Nasıl ki ilaca basladm düzeldi yavrum. Hic birsey bosuna degil. Bosuna hicbir doktor antibiyotik de vermez zatenKizlar antibiyotik basladim baya öksürüyor hiç olmadığı kadsr ise geldim ben çocuklarıma hiç kullanmam dedi birisi kendimi kötü hissettim 3. Olacak ama ateside var hafif boğazı fena napsam
Canim doktor ateşi çıkmadan başlama dedi ama o zamanda dönüşü çok zor olur diye başladım Allah şifa versin yavrularımıza korusun inşallahİlk gebeliğimde leslie ve diyetle 13 kilo vermistim bende. Bunda ılk hamıle kalma kıloma dondum ama fazlam var. Bende baslıcam yaza kadar karnımı ınceltmem gerekiyor . Bunda kan sulandırıcı igne verdi doktor. Sonrasında cok cabuk kurtuldum kılolardan. 40 ım cıkmadan 19 kılo gittibu arada 25 kılo olmstm suan 60 ım 55 olmam lazm . Ama gögüsleri cok takıyorum ben kafaya. 55 beden vucutta da 90 beden gögüs kötü duruyor ozellıkle tesettürdeyken.. emzırme bitmeden kuculmez demi bunlar
Bazı hastalıklar antibiyotik kullanmadan geçmiyor. O kullanmayan kullnmak zorunda kalmamıs demekki hiç. Doktor ne dedıyse onu yap canım . Ben kızımda bi ara düzenli kullanmamıstım yaz vakti zatürre olmustu. Antıbıyotık , ıgneler daha cok ugrasmıstım. Nasıl ki ilaca basladm düzeldi yavrum. Hic birsey bosuna degil. Bosuna hicbir doktor antibiyotik de vermez zaten
Öksürük. Var mı canım öksürüğü varsa başla bizim öksürük var cigerde bişey duumadi biraz hırıltı dedi boğazı kipkırmızı olmuş çok huzursuz rahatlatacaksa ver biz yirmi gün çektik iyi olur kendiliğinden diye kabus gibiydi ek gıdayı bile unuttu o dönemde ne kadar çabuk toparlarsa o kadar iyi bir şey yoksa tabi verme niye sürekli hastalar anlamiyorum yaYaa gittik ama boşuna tıklım tıklımdı doktor dinlemedi bile anlattıklarımı sadece ciğerlere inmiş bronşit dedi tahlil istedi boşuna neye baktıysa. Kusması var dedim diye enfeksiyondan şüphelendi ama bıgün kusmadı desemde mamayı anlatsam da pek iplemedi maalesef. Adında hayır yok doktorun Mediha Arzu İstanbullu Maviş mişgitmiş birde antibiyotik yazmış tahlili beklemedik ben eve geldim eşim gitti sonuçlara. Dedim alma ateşi yok bişeyi yok meyvesuyu sanki bunlar. Asistle burun açıcı sprey aldık bakalım. En iyi doktor sizsiniz gerçekten anneler. Doktorun her dediğini yapmayın gerçekten içinize sinmediyse. Ben burun yıkamaya devam edeyim yarın mamayı tekrar vermeye başlıcam kusarsa kendi doktoruna götürücem.
Cnm oğlumda küçükken böyle çok hastalanırdı her öksürükte burun tıkanıklığında çok yazdılar antibiyotik. Doktorlarda uğraşmak istemiyor biryerden sonra. Ateşi yoksa, kanda enfeksiyon yüksek değilse ve çocuğu çok rahatsız etmiyorsa bu hastalıkkar çocuk için iyi bile aslında. Bağışıklığı güçleniyor. Büyüdüğünde atlatmaları daha zor oluyor illa antibiyotiksiz geçmiyor. Yani tamam hastadır ama ilerlemesin diye hemen ilaca sarılırsak onsuz atlatamıyor bağışıklığı güçsüz kalıyor. Bol sıvı alsın, sürekli burnu temizlensin boğaza inmeden ve bir balgam söktürücü ile desteklesek ilerlemeden yeterli oluyor. Ama sizde tekrarlanan hastalık ve ateş var sende yanında değilsin sürekli daha zor tabi. O kullanmıyorum diyen de bu şekilde halletmiş olabilir. Kesinlikle her doktorun yazdığı doğrudur diye birşey yok doğru dürüst bakmıyorlar bile hele şu pandemide. Kendi doktorumuz kilosu için bile son ana kadar bekledi ufak sorunları takip etti sadece ilacla başından savmadı. Onlar daha bebek inan ki ilaçtan çok düzenli bakıma ihtiyacı var sadece.Öksürük. Var mı canım öksürüğü varsa başla bizim öksürük var cigerde bişey duumadi biraz hırıltı dedi boğazı kipkırmızı olmuş çok huzursuz rahatlatacaksa ver biz yirmi gün çektik iyi olur kendiliğinden diye kabus gibiydi ek gıdayı bile unuttu o dönemde ne kadar çabuk toparlarsa o kadar iyi bir şey yoksa tabi verme niye sürekli hastalar anlamiyorum ya
Ver canım sen boşver.ya insanlar gerçekten hiç yorum yapmasın daha iyi ya.Benim de iki büyükler ateşli iki gündür canım çıkıyor,belki yadırgadı bazıları anneme canım sıkılınca ama dün telde konuşuyoruz ateşleri var diyorum g.tleri doğrulmadı bu sene bi diyo.üç çocuk birer defa hasta olsalar zaten bir ay hastalıkla geçer bir evde.halbuki büyüğümün ilk hastalığı.onuncu kez de hasta olabilirdi.niye kaçıncı kez hasta olduğunu yada antibiyotik beden verdiğimizi açıklamak zorunda kalıyoruz anlamıyorum ya.gerçekten kimseyle görüşmemek en iyisi bazenKizlar antibiyotik basladim baya öksürüyor hiç olmadığı kadsr ise geldim ben çocuklarıma hiç kullanmam dedi birisi kendimi kötü hissettim 3. Olacak ama ateside var hafif boğazı fena napsam
İyice yemeye başlasın bebek küçülür canım,çok çok eski galibe gelmesi tabi bulur emmeyi bırakmasınıİlk gebeliğimde leslie ve diyetle 13 kilo vermistim bende. Bunda ılk hamıle kalma kıloma dondum ama fazlam var. Bende baslıcam yaza kadar karnımı ınceltmem gerekiyor . Bunda kan sulandırıcı igne verdi doktor. Sonrasında cok cabuk kurtuldum kılolardan. 40 ım cıkmadan 19 kılo gittibu arada 25 kılo olmstm suan 60 ım 55 olmam lazm . Ama gögüsleri cok takıyorum ben kafaya. 55 beden vucutta da 90 beden gögüs kötü duruyor ozellıkle tesettürdeyken.. emzırme bitmeden kuculmez demi bunlar
Bazı hastalıklar antibiyotik kullanmadan geçmiyor. O kullanmayan kullnmak zorunda kalmamıs demekki hiç. Doktor ne dedıyse onu yap canım . Ben kızımda bi ara düzenli kullanmamıstım yaz vakti zatürre olmustu. Antıbıyotık , ıgneler daha cok ugrasmıstım. Nasıl ki ilaca basladm düzeldi yavrum. Hic birsey bosuna degil. Bosuna hicbir doktor antibiyotik de vermez zaten
Senin dediklerine katılıyorum canım atlatabiliyorsa denemek lazım bende o görüşteyim.yorumlarımız üst üste gelmiş sakın yanlış anlamaCnm oğlumda küçükken böyle çok hastalanırdı her öksürükte burun tıkanıklığında çok yazdılar antibiyotik. Doktorlarda uğraşmak istemiyor biryerden sonra. Ateşi yoksa, kanda enfeksiyon yüksek değilse ve çocuğu çok rahatsız etmiyorsa bu hastalıkkar çocuk için iyi bile aslında. Bağışıklığı güçleniyor. Büyüdüğünde atlatmaları daha zor oluyor illa antibiyotiksiz geçmiyor. Yani tamam hastadır ama ilerlemesin diye hemen ilaca sarılırsak onsuz atlatamıyor bağışıklığı güçsüz kalıyor. Bol sıvı alsın, sürekli burnu temizlensin boğaza inmeden ve bir balgam söktürücü ile desteklesek ilerlemeden yeterli oluyor. Ama sizde tekrarlanan hastalık ve ateş var sende yanında değilsin sürekli daha zor tabi. O kullanmıyorum diyen de bu şekilde halletmiş olabilir. Kesinlikle her doktorun yazdığı doğrudur diye birşey yok doğru dürüst bakmıyorlar bile hele şu pandemide. Kendi doktorumuz kilosu için bile son ana kadar bekledi ufak sorunları takip etti sadece ilacla başından savmadı. Onlar daha bebek inan ki ilaçtan çok düzenli bakıma ihtiyacı var sadece.
Yok cnm alınmadımSenin dediklerine katılıyorum canım atlatabiliyorsa denemek lazım bende o görüşteyim.yorumlarımız üst üste gelmiş sakın yanlış anlamalafım hiçbişey kazandırmayacak boş yorum yapan çevremize
Aynen öyle bağışıklıkları güçleniyor.ama doktorların kolayına kaçıyor veriyorlar,çoğu Avrupa ülkesinde sınırlı antibiyotik ama bizde maşallah herşeye yazılıyor.keşke versemmi endişesini anne hiç yaşamasa doktor güzel analiz yapsa daYok cnm alınmadımben kendi yaşadıklarımı anlattım en azından aynı şeyleri yaşamamak için ben zorunlu kalmadıkça kullanmak istemiyorum. Bebek için tehlikeli olan şeyler ateş ve enfeksiyon. Gerisi onu büyütür bağışıklık kazandırır. Rüzgardan bile üşütüp hastalanırdı bizim paşa. Şimdi yalınayak gezsede maaşallahı var sadece okul başlayınca bi oldu işte iyileştirsek de tekrarlıyor ona birşey yapılmıyor
Ben kızımı 1.5 yaşında ayırmıştım kendi odasına. Suan daha küçükler bence. Gece beslenmesi de ancak 1 yaşından sonra biter sanırım bazısı daha da uzatıyor bu süreyi hattakızlar bebekler kaçıncı aydan itibaren gece beslenmesini bırakıyor? bizimki hala anne yanı beşikte uyuyor geceleri emzirdiğim için. odasındaki büyük beşiğe geçirmek istiyorum anne yanı beşiğe sığmıyor artık çocukcağız eli kolu çarpıyor :) gece emmeye uyanırsa duymazsam diye endişe ediyorum başka odadayken.
Canim niye kötü hissediyorsun ben kullanırım sahsen öyle cok inceleme bence iyi gelecekse ver ne olacakKizlar antibiyotik basladim baya öksürüyor hiç olmadığı kadsr ise geldim ben çocuklarıma hiç kullanmam dedi birisi kendimi kötü hissettim 3. Olacak ama ateside var hafif boğazı fena napsam
Ya benim memeler normalde küçüktü ama suan memnunum böyle kalsalar iyiİlk gebeliğimde leslie ve diyetle 13 kilo vermistim bende. Bunda ılk hamıle kalma kıloma dondum ama fazlam var. Bende baslıcam yaza kadar karnımı ınceltmem gerekiyor . Bunda kan sulandırıcı igne verdi doktor. Sonrasında cok cabuk kurtuldum kılolardan. 40 ım cıkmadan 19 kılo gittibu arada 25 kılo olmstm suan 60 ım 55 olmam lazm . Ama gögüsleri cok takıyorum ben kafaya. 55 beden vucutta da 90 beden gögüs kötü duruyor ozellıkle tesettürdeyken.. emzırme bitmeden kuculmez demi bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?