2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Helal olsun cnm benn 10 kilo fazlam var psikoloji olarak kendini düzlemem gerek gercekten sanki hala lohusayım gibi leslie hep aklimda yapacagm insallah gaza gelmem gerek kac kilodaqn düştün cnm

Evett aynısı başıma geldi 20 gün perişan oldu çocuk başka bı doktorada gittik özel vermeyin dedi ama toparlanamadi hiç bu sefer okusuruk başı ateş gibi korktum açıkçası her doktor yazıyor acile bile gidince evet ona dikkat etmek lazim ayırt ekmek lazım sende biraz takip et bakalım canım

Ya ben hamıle kaldıgımı goguslerden anlıyorum asırı sisiyor hic hoslanmıyorum. Kılo alsamda bel kısmım hep ınce kalıyor annemnde öyle. Gobek bile olsa gogus gobek arası ınce kalıyo. Ee gpgus iri bel ince olunca da cok dikkat cekiyor. Hele tesettürde

İnsanlar senin dediğin fizik için para harcıyor estetik yapıyor sen memnun degilsin

Helal olsun cnm benn 10 kilo fazlam var psikoloji olarak kendini düzlemem gerek gercekten sanki hala lohusayım gibi leslie hep aklimda yapacagm insallah gaza gelmem gerek kac kilodaqn düştün cnm

58 le hamile kaldım, 76 ile doğuma gittim, şu an 60 ım. Hedef 55 sayılar arasında dolaşıyom öyle ben
Hamilelikten dolayı gelen kilolar oturmamış kilolar olduğu için çabuk veriliyor.
Benim de göğüsler vücuda göre büyük malesef yani emzirme bitince biraz küçülür ama çokta küçülmez en fazla 85 bedene düşerler diye düşünüyorum

Ya o emzirdikten sonraki sarkık göğüslerin görüntüsü de benim moralimi bozuyor. Emzirdikten sonra dirileşir tekrar dimi yoksa silikon taktırcam bak
Benim memeler zaten küçük olduğundan mı bilmiyorum ama çok burusmamisti ilk kızımda eskisinden bir tık daha büyümüştü ama bunda ne olur bilemiyorum

Ya o emzirdikten sonraki sarkık göğüslerin görüntüsü de benim moralimi bozuyor. Emzirdikten sonra dirileşir tekrar dimi yoksa silikon taktırcam bak
Malesef hafif sarkma olmuştu. Birde asırı boyun agrısı yapıyor iri gogus
Bnmde öyle 85 e düştü ilkinde. Kürtajda ruhsal sorun yaşadm 1 ayda 13 kilo verdm o zaman cok sarktı kuculdu 80 e düştü . Ama suan küçülecek gibi durmuyor 85 e de razıym sütyen cevresinden pırtmasın yeter

Dün banyoda yüzünü köpükledim ilk kez ondan da olmuş olabilir böyle nohuttan biraz büyük kırmızılık oldu.. O isilik gibi şeyler ağzının kenarı kızarması ara ara bizde de oluyor ya bunlar alerji mi demek şimdi başka bir sıkıntımız yok kusma kilo alamama falan

Bizim de arada bir kusma dışında sorunumuz yok ama ona dokunan şeyler yediğimde çocuk rahatsiz oluyor bariz bir şekilde. Sizde rahatsızlık yoksa sorun etme bence.

Kan sonucumuz temiz demiş bize doktor da baktım bazı kan değerleri yüksek ve düşük çıkmış önemli değil galiba onlar. Kansızlık var gibi görünüyor değerlere bakınca ama hergün düzenli demir ilacını da alıyor bizim kız önemli değildir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…