Helal olsun cnm benn 10 kilo fazlam var psikoloji olarak kendini düzlemem gerek gercekten sanki hala lohusayım gibi leslie hep aklimda yapacagm insallah gaza gelmem gerek kac kilodaqn düştün cnmcanım eğer gerçekten istiyorsan zayıfla.insanın psikolojisini çok olumlu yönde etkiliyor. ben de sürekli zayıflıcam diyodum bi türlü harekete geçemiyordum sonra artık dedim bişeyler yapmalıyım böyle olmaz gittikçe kilo alıyodum. aynaya bakınca, tartılınca psikolojim bozuluyordu. kasımda diyet ve spora başladım, yaklaşık 2 ay oldu.8 kg verdim inanılmaz olumlu yönde etkiledi beni. daha mutluyum artık. şu an ara verdim ama ocakta tekrar başlayacağım bi 5 kg kaldı gitmesi gereken onu vermek için uğraşacağım ocak ayında. ayrıca emziriyorum hiçbir sorun yaşamadım süt azalması falan olmadı. diyet yapamazsan bile hergün Leslie yapmak inanılmaz farkettiriyor inceltiyor onu tavsiye ederim.
Evett aynısı başıma geldi 20 gün perişan oldu çocuk başka bı doktorada gittik özel vermeyin dedi ama toparlanamadi hiç bu sefer okusuruk başı ateş gibi korktum açıkçası her doktor yazıyor acile bile gidince evet ona dikkat etmek lazim ayırt ekmek lazım sende biraz takip et bakalım canımCnm oğlumda küçükken böyle çok hastalanırdı her öksürükte burun tıkanıklığında çok yazdılar antibiyotik. Doktorlarda uğraşmak istemiyor biryerden sonra. Ateşi yoksa, kanda enfeksiyon yüksek değilse ve çocuğu çok rahatsız etmiyorsa bu hastalıkkar çocuk için iyi bile aslında. Bağışıklığı güçleniyor. Büyüdüğünde atlatmaları daha zor oluyor illa antibiyotiksiz geçmiyor. Yani tamam hastadır ama ilerlemesin diye hemen ilaca sarılırsak onsuz atlatamıyor bağışıklığı güçsüz kalıyor. Bol sıvı alsın, sürekli burnu temizlensin boğaza inmeden ve bir balgam söktürücü ile desteklesek ilerlemeden yeterli oluyor. Ama sizde tekrarlanan hastalık ve ateş var sende yanında değilsin sürekli daha zor tabi. O kullanmıyorum diyen de bu şekilde halletmiş olabilir. Kesinlikle her doktorun yazdığı doğrudur diye birşey yok doğru dürüst bakmıyorlar bile hele şu pandemide. Kendi doktorumuz kilosu için bile son ana kadar bekledi ufak sorunları takip etti sadece ilacla başından savmadı. Onlar daha bebek inan ki ilaçtan çok düzenli bakıma ihtiyacı var sadece.
Ya ben hamıle kaldıgımı goguslerden anlıyorum asırı sisiyor hic hoslanmıyorum. Kılo alsamda bel kısmım hep ınce kalıyor annemnde öyle. Gobek bile olsa gogus gobek arası ınce kalıyo. Ee gpgus iri bel ince olunca da cok dikkat cekiyor. Hele tesettürdeBen kızımı 1.5 yaşında ayırmıştım kendi odasına. Suan daha küçükler bence. Gece beslenmesi de ancak 1 yaşından sonra biter sanırım bazısı daha da uzatıyor bu süreyi hatta
Canim niye kötü hissediyorsun ben kullanırım sahsen öyle cok inceleme bence iyi gelecekse ver ne olacak
Ya benim memeler normalde küçüktü ama suan memnunum böyle kalsalar iyibir şeye benzediler en azından emzirme doneminde
İnsanlar senin dediğin fizik için para harcıyor estetik yapıyor sen memnun degilsinYa ben hamıle kaldıgımı goguslerden anlıyorum asırı sisiyor hic hoslanmıyorum. Kılo alsamda bel kısmım hep ınce kalıyor annemnde öyle. Gobek bile olsa gogus gobek arası ınce kalıyo. Ee gpgus iri bel ince olunca da cok dikkat cekiyor. Hele tesettürde
Bende buruşuk göbük istemiyorum birde emzirme bitince o iri gögüsler dik kalmıyor malesefİnsanlar senin dediğin fizik için para harcıyor estetik yapıyor sen memnun degilsin
İlk gebeliğimde leslie ve diyetle 13 kilo vermistim bende. Bunda ılk hamıle kalma kıloma dondum ama fazlam var. Bende baslıcam yaza kadar karnımı ınceltmem gerekiyor . Bunda kan sulandırıcı igne verdi doktor. Sonrasında cok cabuk kurtuldum kılolardan. 40 ım cıkmadan 19 kılo gittibu arada 25 kılo olmstm suan 60 ım 55 olmam lazm . Ama gögüsleri cok takıyorum ben kafaya. 55 beden vucutta da 90 beden gögüs kötü duruyor ozellıkle tesettürdeyken.. emzırme bitmeden kuculmez demi bunlar
Bazı hastalıklar antibiyotik kullanmadan geçmiyor. O kullanmayan kullnmak zorunda kalmamıs demekki hiç. Doktor ne dedıyse onu yap canım . Ben kızımda bi ara düzenli kullanmamıstım yaz vakti zatürre olmustu. Antıbıyotık , ıgneler daha cok ugrasmıstım. Nasıl ki ilaca basladm düzeldi yavrum. Hic birsey bosuna degil. Bosuna hicbir doktor antibiyotik de vermez zaten
Helal olsun cnm benn 10 kilo fazlam var psikoloji olarak kendini düzlemem gerek gercekten sanki hala lohusayım gibi leslie hep aklimda yapacagm insallah gaza gelmem gerek kac kilodaqn düştün cnm
Orası öyle tabi.Bende buruşuk göbük istemiyorum birde emzirme bitince o iri gögüsler dik kalmıyor malesef
Ya o emzirdikten sonraki sarkık göğüslerin görüntüsü de benim moralimi bozuyor. Emzirdikten sonra dirileşir tekrar dimi yoksa silikon taktırcam bakBende buruşuk göbük istemiyorum birde emzirme bitince o iri gögüsler dik kalmıyor malesef
Benim memeler zaten küçük olduğundan mı bilmiyorum ama çok burusmamisti ilk kızımda eskisinden bir tık daha büyümüştü ama bunda ne olur bilemiyorumYa o emzirdikten sonraki sarkık göğüslerin görüntüsü de benim moralimi bozuyor. Emzirdikten sonra dirileşir tekrar dimi yoksa silikon taktırcam bak
Malesef hafif sarkma olmuştu. Birde asırı boyun agrısı yapıyor iri gogusYa o emzirdikten sonraki sarkık göğüslerin görüntüsü de benim moralimi bozuyor. Emzirdikten sonra dirileşir tekrar dimi yoksa silikon taktırcam bak
Bnmde öyle 85 e düştü ilkinde. Kürtajda ruhsal sorun yaşadm 1 ayda 13 kilo verdm o zaman cok sarktı kuculdu 80 e düştü . Ama suan küçülecek gibi durmuyor58 le hamile kaldım, 76 ile doğuma gittim, şu an 60 ım. Hedef 55sayılar arasında dolaşıyom öyle ben
Hamilelikten dolayı gelen kilolar oturmamış kilolar olduğu için çabuk veriliyor.
Benim de göğüsler vücuda göre büyük malesef yani emzirme bitince biraz küçülür ama çokta küçülmez en fazla 85 bedene düşerler diye düşünüyorum
Dün banyoda yüzünü köpükledim ilk kez ondan da olmuş olabilir böyle nohuttan biraz büyük kırmızılık oldu.. O isilik gibi şeyler ağzının kenarı kızarması ara ara bizde de oluyor ya bunlar alerji mi demek şimdiDoğumda 72ydim canim o günden bu güne verdim iste
Ama ben pek zayıflığı sevmiyorum 60 benim için ideal suan istemeden veriyorum
Canim ucu sivilce şeklinde bir kez kolunda çıktı hatta hiç farketmedim de banyo yaptirinca görmüştüm cok üzüldüm içi dolu mercimek kadardı o. Yüzünde pek olmuyor bazen agzinin kenarı kızarıyor ama genelde bacağında ve gövdesinde böyle minik minik kırmızı noktalar çıkıyor. İsiliğe benzer vücuda yayılı şekilde bizim ben önce isilik sanmıştım hatta. Sizin büyük büyük mu?
Bizim de arada bir kusma dışında sorunumuz yok ama ona dokunan şeyler yediğimde çocuk rahatsiz oluyor bariz bir şekilde. Sizde rahatsızlık yoksa sorun etme bence.Dün banyoda yüzünü köpükledim ilk kez ondan da olmuş olabilir böyle nohuttan biraz büyük kırmızılık oldu.. O isilik gibi şeyler ağzının kenarı kızarması ara ara bizde de oluyor ya bunlar alerji mi demek şimdibaşka bir sıkıntımız yok kusma kilo alamama falan
Anladım canım sağol, sana kolaylıklar dilerim zor diyet işiBizim de arada bir kusma dışında sorunumuz yok ama ona dokunan şeyler yediğimde çocuk rahatsiz oluyor bariz bir şekilde. Sizde rahatsızlık yoksa sorun etme bence.
Sagol canim evet zorluyor ama alıştım galibaAnladım canım sağol, sana kolaylıklar dilerim zor diyet işi
Nasılsın cnm bebegin nasilKızlar selam bayadır girmedim umarım iyisinizdir hepiniz aklımdasınız çok öpüyorum
Normalde artık aşıdan aşıya gidiliyor bir sorunu yoksa bebişin. 8.ayda kan tahlili istedi doktor birde. 9.ay yine aşı kilo vsKızlar 7 btti dün kilo takibi vs her ay yaptırıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?