2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Geçmiş olsun cnm hangi kan ilacını kullaniyorsun

Kızlar selam bu ara salgın var sanırım tüm bebekler çocuklar hasta. Dün biri bi tarif verdi hastalığa çok iyi gelen hemen aklıma siz geldiniz Wings06 MrvCn hatırladığım kadarıyla sizin çocuklarda benzer hastalık vardı. Zeytinyağının içine 5-6 damla nane yağı, 5-6 damla kekik yağı damlatıp karıştırıp, karın boşluklarına, yanlarına, ayak altına topuklara, gıdığına boynuna sürerek masaj yapılıyomuş bir güne toparladı çocuklar dedi bu tarifi veren kadın. Çok hasta çocuk olduğu için doktorlar direk antibiyotik yazıyorlar, antibiyotikte hastalığa daha açık hale getiriyor hemen tekrarlıyor hastalık dedi. Ben vermiyorum antibiyotik onun yerine bu karışımı yapıyomuş bi de taze zencefil, soğan, sarımsak rendeleyip bi kaşık ilaç gibi içiriyormuş. Doğal antibiyotik dedi hiç ilaç kullanmaya gerek kalmıyomuş. Bana da mantıklı geldi yani ilaçlardansa böyle doğal tedavileri önemserim ben genelde kendim hasta olunca da. Hemen size söyleyim dedim.

Zencefil de evde vardı hemen deneyim canım çok teşekkür ederim yaglarida deneyim sürekli alternatif tıp uyguluyorum kış basindan beri böyleyiz acayip bı burun salgısı var

Merhaba, bebikler 6 aylık oldu bile. Boy kiloları nasıl. Benimki her ay 500 gr zor alıyır mama veriyorum sütten kesildi. Mama almasına rağmen 450-500 gr alıyor aydan aya. Ek gıdaya da geçtim ben geçen ay

Merhaba, bebikler 6 aylık oldu bile. Boy kiloları nasıl. Benimki her ay 500 gr zor alıyır mama veriyorum sütten kesildi. Mama almasına rağmen 450-500 gr alıyor aydan aya. Ek gıdaya da geçtim ben geçen ay
Suan kilosu kac cnm

Kizlar ben bu kızla napicam sebze çorbasına karşı onu bizim çorbaya batırıp verdim yedi tarhanası seviyor içine tarhanami eklesem çorbaların

Ben kullaniyorum elim ayağım resmen yurutec defnenin de suç ortayı heryere gdidiyor elinin yetistigi her yeri dağıtıyor
Masallah ,benim kız hic hareket ettiremiyo ya anlamdm gitti acaba halidan mi gidemiyo zorlaniyo . diger kizim hic zorlanmadiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…