Geçmiş olsun cnm hangi kan ilacını kullaniyorsunKan sonucumuz temiz demiş bize doktor da baktım bazı kan değerleri yüksek ve düşük çıkmış önemli değil galiba onlar. Kansızlık var gibi görünüyor değerlere bakınca ama hergün düzenli demir ilacını da alıyor bizim kız önemli değildir inş.
Zencefil de evde vardı hemen deneyim canım çok teşekkür ederimKızlar selam bu ara salgın var sanırım tüm bebekler çocuklar hasta. Dün biri bi tarif verdi hastalığa çok iyi gelen hemen aklıma siz geldinizWings06 MrvCn hatırladığım kadarıyla sizin çocuklarda benzer hastalık vardı. Zeytinyağının içine 5-6 damla nane yağı, 5-6 damla kekik yağı damlatıp karıştırıp, karın boşluklarına, yanlarına, ayak altına topuklara, gıdığına boynuna sürerek masaj yapılıyomuş bir güne toparladı çocuklar dedi bu tarifi veren kadın. Çok hasta çocuk olduğu için doktorlar direk antibiyotik yazıyorlar, antibiyotikte hastalığa daha açık hale getiriyor hemen tekrarlıyor hastalık dedi. Ben vermiyorum antibiyotik onun yerine bu karışımı yapıyomuş bi de taze zencefil, soğan, sarımsak rendeleyip bi kaşık ilaç gibi içiriyormuş. Doğal antibiyotik dedi hiç ilaç kullanmaya gerek kalmıyomuş. Bana da mantıklı geldi yani ilaçlardansa böyle doğal tedavileri önemserim ben genelde kendim hasta olunca da. Hemen size söyleyim dedim.
Şifa olsun inşallah canımZencefil de evde vardı hemen deneyim canım çok teşekkür ederimyaglarida deneyim sürekli alternatif tıp uyguluyorum kış basindan beri böyleyiz acayip bı burun salgısı var
Suan kilosu kac cnmMerhaba, bebikler 6 aylık oldu bile. Boy kiloları nasıl. Benimki her ay 500 gr zor alıyır mama veriyorum sütten kesildi. Mama almasına rağmen 450-500 gr alıyor aydan aya. Ek gıdaya da geçtim ben geçen ay
Yaa bize 12.ay dediler Bi sonraki aşı için yanlış mı hatırlıyorum acabaNormalde artık aşıdan aşıya gidiliyor bir sorunu yoksa bebişin. 8.ayda kan tahlili istedi doktor birde. 9.ay yine aşı kilo vs
Şuan 7400 cnmSuan kilosu kac cnm
Yanlış hatırlıyorsun muhtemelen,bana hemşire 8 aylıkken izlem var 9 aylıkken aşı dedi canımYaa bize 12.ay dediler Bi sonraki aşı için yanlış mı hatırlıyorum acaba
Devlet asısı 12.ay degil miydi ? 8.ayda izlem dedi ası ne zaman olur dedm 1 yasında dedi. 9.ayda özel asımız varYanlış hatırlıyorsun muhtemelen,bana hemşire 8 aylıkken izlem var 9 aylıkken aşı dedi canım
Iyi bence cnm bizim ki 7.500 fazla kiloda iyi degil gercekten kuzenimin bebegi 10 kilo 5ayljk vallaha tasiyamiyorum ben onuŞuan 7400 cnm
Bilmem ben sadece devlet yaptırıyorum ama öyle dediDevlet asısı 12.ay degil miydi ? 8.ayda izlem dedi ası ne zaman olur dedm 1 yasında dedi. 9.ayda özel asımız var
E nabızdan kontrol ettim 12.ayda görünüyor kalabalıktı çok karıştırdı belli de bizimkiIyi bence cnm bizim ki 7.500 fazla kiloda iyi degil gercekten kuzenimin bebegi 10 kilo 5ayljk vallaha tasiyamiyorum ben onu
Ben kullaniyorum elim ayağım resmen yurutec defnenin de suç ortayı heryere gdidiyor elinin yetistigi her yeri dağıtıyorYurutec kullanan var mi ? Ben arada koyuyorum ama hareket ettiremiyo hic ,sizin bebekler nasil . yurutecle geziyo mu .hic adimlama yok ,dişte yok
Masallah ,benim kız hic hareket ettiremiyo ya anlamdm gitti acaba halidan mi gidemiyo zorlaniyo . diger kizim hic zorlanmadiydiBen kullaniyorum elim ayağım resmen yurutec defnenin de suç ortayı heryere gdidiyor elinin yetistigi her yeri dağıtıyor
Kilolu mu cnm belki ondandirMasallah ,benim kız hic hareket ettiremiyo ya anlamdm gitti acaba halidan mi gidemiyo zorlaniyo . diger kizim hic zorlanmadiydi
Evet kiloluKilolu mu cnm belki ondandir
Cok gecmis olsun cnm serumla temizle hep vizomde 15 gündür gitmediEvet kilolu10 kilo masallah bide iki gundur fena grip oldu gozunden burnundan ha bire akiyo su gibi . halide yok . ama hareket ettirmemesi tuhaf geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?