Merhabalar herkese, herkesler iyidir umarım.
Arkadaşlar ek gıda ile ilgili bana yardım edebilecek olan var mı, bunalıyorum ve stres yapıyorum. Bebeğim 6 ay 5 günlük oldu, 180 günü çoktan geçtik. Doktorumuz hasta ve görüşene kadar hiç bişey verme dedi ancak şimdi de ayın 10una kaldı hala hastaymış.
Elinde örnek listesi olan benimle paylaşabilir mi?
Yarın artık tadımlara başlayacağım, bal kabağı aldım. Püreyi baya baya sıvımsı mı yapsam en başta anne sütü ile diye düşünüyorum. 1 çay kaşığı vericem ama miktar nasıl artmalı o kafamda oturmuyor. Ertesi gün 2 çk, sonra yarım çay bardağı. Her sebzede böyle mi yoksa bi kere mide alıştı artık hep yarım çay bardağı mı gitse?
Bi de hep tek öğün mü bu ay yoksa 2 öğüne çıkmalı mı?
Gerçekten kafam allak bullak oldu.
Yardım edeceklere şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Maasallah tombikEki Görüntüle 2981853 bizde artik tam desteksiz oturma basladi . oturmayi cok seviyo masallahdiş yok hala , ama surekli eli agzinda huysuz baya. Bu aralar grip ve oksuruk yakamizi birakmadi ,1 haftadr mahvetti . buyuk kizima da gecti ,uyku yok malesef . yurutecte halida goturemiyo hala , gunesli gunlerde balkonda koyuyorm bizde drumlar bu sekilde
Canim katı diyet yapıyor musun? Benim 1aya yakın olacak sanırım eser miktarda bile yemiyorum süt yumurta ve kuruyemisten. Artık vücudunda kızarıklık olmuyor ama uykuları hala düzensiz. Yine de tahminlerime göre et ve buğdaya da alerjisi var ama onu görmezden geliyorum suan.Merhaba hanımlar.bu ara durgun bayağı burası.herkes yoğun demekki.ben de öyleyim.çocuklar daha yeni toparlandılar hastalıktan,küçüğüm de bu gece huzursuzdu nedenini anlayamadım.
Yüzündeki kızarıklıklar geçmek bilmedi canım sıkılıyor bu hususta.ek gıdaya da çok gönülsüz bilmiyorum alerjiyle mi alakalı.iki mevzuyu da çözemedim hala anlayacağınız.Belli ki dokunan bişeyler daha var.
Emmeye düştü iyice,ek gıda zoraki.bir ay kalmadı göreve de başlıyorum bilmiyorum ne nasıl olacak.kv bakmayacak galiba ilk defa eşim isteksiz bu konuda,bu durumda bakıcı da ayarlamamız gerekiyor.durumlar karışık yani ben de
Canim katı diyet yapıyor musun? Benim 1aya yakın olacak sanırım eser miktarda bile yemiyorum süt yumurta ve kuruyemisten. Artık vücudunda kızarıklık olmuyor ama uykuları hala düzensiz. Yine de tahminlerime göre et ve buğdaya da alerjisi var ama onu görmezden geliyorum suan.
Cok geçmiş olsun bu arada
Etin sanki süt ve yumurta kadae zararını görmedim ama rahatsizlik verdiği de kesin. Valla zayıfladım iyice yiyecek bir şey bulamıyorum. Kimisi daha ne istiyorsun zayıflamışsın der ama psikolojim bozulduDana eti yiyor musun canım onu kes istersen yiyorsan.
Bizim buğday alerjimiz çıktı testte. ama ben ekmek yiyince bir şey olmuyor. Direkt buğday yersem oluyor. Doktorumuz un işlenmiş olduğu için süte geçene kadar o buğdayın etkisi kalmıyor dedi.
Ama bebişe irmik falan yediremiyorum. Hemen döküntüler ve huzursuzluk başlıyor. Denedim birkaç kere tesadüf mü diye. Yok irmik veremiyorum.
Dis ateşi 38i geçmez diye aklımda kalmış. Takip edin inşallah düzelir yavrucakMerhaba kızlar benim 5 yasinda Bi oğlum var bu sene anaokuluna başladı bademcik ve geniz eti var sürekli okuldan hastalık getiriyor en son hafif ates ishal vs oldu o ne olursa minik kızımda oluyor korktuğum sınıflarında bir kişide domuz gribi çıkmış acile götürdük ama test almadan domuz gribi değil dediler artık doktorlara da güvenemiyorum bu sene apandisit ameliyat i oldu ben anladım apandisit olduğunu ısrarla tahlil isteyip anlayamadılar taki parlıyordu oğlum simdi iyileşti minik kızımın ateis var kom alti 38.5 albi 36.4 sizce dis mıdır domuz gribi mi başka hiç Bi belirti yok eli sürekli ağzında artık anksiyete oldum hastalıklardan ne yapmam gerekiyor burnun vs akmıyor nefes alisi normal Bi tek ateş tek ateş olmasına beni korkutuyor korona da geçirdi daha önceden
Katı diyet yapmıyorum canım.sadece yumurtaya var az miktar dedi onu yemiyorum işte.sadece yanağında bizim egzama gibi iki taraflı.oralar bazen iyice kızarıyor bazen sönükleşiyor.süt buğday falan bakıldı hep testte çıkmadı ama gittiğimizden bu yana azalma da yok,yumurta vermemem bile gereksiz hissediyorum.diyelim çöpü şeyi kessem kaç gün içinde düzeliyor kiCanim katı diyet yapıyor musun? Benim 1aya yakın olacak sanırım eser miktarda bile yemiyorum süt yumurta ve kuruyemisten. Artık vücudunda kızarıklık olmuyor ama uykuları hala düzensiz. Yine de tahminlerime göre et ve buğdaya da alerjisi var ama onu görmezden geliyorum suan.
Cok geçmiş olsun bu arada
Seni anlıyorum bazen yapılabiliyorlar.biz de yakın zamanda ateşli hastalık yaşadık boğazda bişey yok antibiyotiği verip gönderdiler.son gittiğimiz bence antibiyotiklik değil inflüenza salgını var şikayetleri uyuşuyor dedi ona yönelik ilaç verdi.ama bizdeki ve domuz gribindeki özellikle düşmek bilmeyen ateş oluyor şuruba rağmen.39.5 bile gördüm ben kaç defa ve düşmüyor ilaca rağmen seninki öyle değil gibi.takip et artarsa yine götürMerhaba kızlar benim 5 yasinda Bi oğlum var bu sene anaokuluna başladı bademcik ve geniz eti var sürekli okuldan hastalık getiriyor en son hafif ates ishal vs oldu o ne olursa minik kızımda oluyor korktuğum sınıflarında bir kişide domuz gribi çıkmış acile götürdük ama test almadan domuz gribi değil dediler artık doktorlara da güvenemiyorum bu sene apandisit ameliyat i oldu ben anladım apandisit olduğunu ısrarla tahlil isteyip anlayamadılar taki parlıyordu oğlum simdi iyileşti minik kızımın ateis var kom alti 38.5 albi 36.4 sizce dis mıdır domuz gribi mi başka hiç Bi belirti yok eli sürekli ağzında artık anksiyete oldum hastalıklardan ne yapmam gerekiyor burnun vs akmıyor nefes alisi normal Bi tek ateş tek ateş olmasına beni korkutuyor korona da geçirdi daha önceden
Parol dene canım portakallı belki onu alır.bizden yenigidiyor hastalık inşallah sizin de salgın değildirKızlar mert dün gece oksurmeye başladı ayni zamanda burnu akıyor boğazı da dolu gibi. Gündüzden sinyali de vardı tabi.
Calpol veriyorum ama agzina gider gitmez kusuyor cilek aromasindan dolayı alerjisi olduğu için mi kabul etmiyor anlayamadım. Bugün eşim gelir gelmez hastaneye gidicez çok üzgünüm ya
O testler yüzde yüz sonuç vermiyor canim zaten. Bu iş deneme yanılma ile oluyor aslında. Ortalama 1 ay kadar katı diyet yapıp vücuttan atinca minik minik baslamak lazım önce yemeklerin içinde sonra direkt ürünün kendisini vs.Katı diyet yapmıyorum canım.sadece yumurtaya var az miktar dedi onu yemiyorum işte.sadece yanağında bizim egzama gibi iki taraflı.oralar bazen iyice kızarıyor bazen sönükleşiyor.süt buğday falan bakıldı hep testte çıkmadı ama gittiğimizden bu yana azalma da yok,yumurta vermemem bile gereksiz hissediyorum.diyelim çöpü şeyi kessem kaç gün içinde düzeliyor ki
Seni anlıyorum bazen yapılabiliyorlar.biz de yakın zamanda ateşli hastalık yaşadık boğazda bişey yok antibiyotiği verip gönderdiler.son gittiğimiz bence antibiyotiklik değil inflüenza salgını var şikayetleri uyuşuyor dedi ona yönelik ilaç verdi.ama bizdeki ve domuz gribindeki özellikle düşmek bilmeyen ateş oluyor şuruba rağmen.39.5 bile gördüm ben kaç defa ve düşmüyor ilaca rağmen seninki öyle değil gibi.takip et artarsa yine götür
Parol dene canım portakallı belki onu alır.bizden yenigidiyor hastalık inşallah sizin de salgın değildir
Cnm bizde 2 günde bronşite çevirdi hala devam ediyor çok rahatsız etmese de. Burnunu sık sık yıkamak çok iyi geliyor hem tıkanmıyor hem boğaza daha az akıyor. Ateş de yoksa doktor ne verecek bende takipteyim seni antibiyotik vermişti bize balgam söktürücüyle. Şurubu bizimkide anında çıkarıyor mamasından önce veriyorum sonra içiyor üstüne öyle boş karna kusmuyor.Kızlar mert dün gece oksurmeye başladı ayni zamanda burnu akıyor boğazı da dolu gibi. Gündüzden sinyali de vardı tabi.
Calpol veriyorum ama agzina gider gitmez kusuyor cilek aromasindan dolayı alerjisi olduğu için mi kabul etmiyor anlayamadım. Bugün eşim gelir gelmez hastaneye gidicez çok üzgünüm ya
Sürekli burnunu çekiyorum canim insallah bronşit çevirmez. Boğazında da hirilti var ama. Ateşi yok çok şükür insallah çıkmaz da.bizimki kaşıkta surubun kokusunu alır almaz kusuyor. Zorla icirdim onu da kustu 4 kez denedim dünden beriCnm bizde 2 günde bronşite çevirdi hala devam ediyor çok rahatsız etmese de. Burnunu sık sık yıkamak çok iyi geliyor hem tıkanmıyor hem boğaza daha az akıyor. Ateş de yoksa doktor ne verecek bende takipteyim seni antibiyotik vermişti bize balgam söktürücüyle. Şurubu bizimkide anında çıkarıyor mamasından önce veriyorum sonra içiyor üstüne öyle boş karna kusmuyor.
Canim enjektör çek biraz su çek damla damla sık ağız kenarından bizim ki öyle alistiSürekli burnunu çekiyorum canim insallah bronşit çevirmez. Boğazında da hirilti var ama. Ateşi yok çok şükür insallah çıkmaz da.bizimki kaşıkta surubun kokusunu alır almaz kusuyor. Zorla icirdim onu da kustu 4 kez denedim dünden beri
Merhabalar herkese, herkesler iyidir umarım.
Arkadaşlar ek gıda ile ilgili bana yardım edebilecek olan var mı, bunalıyorum ve stres yapıyorum. Bebeğim 6 ay 5 günlük oldu, 180 günü çoktan geçtik. Doktorumuz hasta ve görüşene kadar hiç bişey verme dedi ancak şimdi de ayın 10una kaldı hala hastaymış.
Elinde örnek listesi olan benimle paylaşabilir mi?
Yarın artık tadımlara başlayacağım, bal kabağı aldım. Püreyi baya baya sıvımsı mı yapsam en başta anne sütü ile diye düşünüyorum. 1 çay kaşığı vericem ama miktar nasıl artmalı o kafamda oturmuyor. Ertesi gün 2 çk, sonra yarım çay bardağı. Her sebzede böyle mi yoksa bi kere mide alıştı artık hep yarım çay bardağı mı gitse?
Bi de hep tek öğün mü bu ay yoksa 2 öğüne çıkmalı mı?
Gerçekten kafam allak bullak oldu.
Yardım edeceklere şimdiden çok teşekkür ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?