2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Hanımlar sizin de aşı takviminde bizimki gibi mi,üç aşı yapıldı iki bacak bir ağızdan damla olarak,kpa yapılmadı görünüyor,ondan mı dokuzuncu ay dedi bana acaba hemşire.
Siz de kaç aşı yapıldı ve ekran benimki gibi mi

Eklentiler

• 3DF59F6E-7E8C-41CD-9772-102997E846F8.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 51
Benim de böyleydi hemşireye yazdım 6. Ayda KPA kaldırılmış ama aşı takvimleri güncellenmemiş yani sorun yok

Süt alerjisi için diyeti açmayı denemeye başladık 180 derecede yarım saat pişecek şekilde kek yaptım normalde 1 kere kaka yapan çocuk 4 kere yaptı sabahtan beri ve mukuslu doktor devam et dedi. Bugün de 1 kaşık yoğurt yedim yarın 2 sonraki gün 4 kaşık yoğurt yiyeceğim.

Susam ve yumurta diyetine devam ediyorum.

Sabah Kahvaltısında verdiğim her şeyi reddediyor ek gıda olarak bir tek salatalık elinde olunca dişini kaşıyor. Diğer şeyleri ağzına götürmüyor. Kek falan yapsam ona uygun muzlu vs olur mu acaba böyle bir tarif deneyen var mi? Bir de blw yapan var mı sadece oyun mu oynuyor yoksa yemeye de başladı mı? Sabah avakadoyu muzu parmak şeklinde kestim mıncıkladı bıraktı.

9 ayda bana kızamık tekrari yapilacak dedi salgın vermis oyle dedi hemsire

Yurutec kullanan var mi ? Ben arada koyuyorum ama hareket ettiremiyo hic ,sizin bebekler nasil . yurutecle geziyo mu .hic adimlama yok ,dişte yok
Bizde de diş yok hala. Yürüteçe bindiriyorum arada iş yaptırmıyor yoksa. Goturuyor az cok . Emeklemeue de basladı bakalım.

O tarif var zaten bende ama dişi için sürüyordum:) onuda deneyelim ayağına sarımsaklı yağ sürüyordum bende. Tam kocakarı olduk

Bende aşı kartımıza baktım 1 yaşının tarihini girmiş. Ee niye 9.ay aşı var dediki o zaman bize anlamadım

Yurutec kullanan var mi ? Ben arada koyuyorum ama hareket ettiremiyo hic ,sizin bebekler nasil . yurutecle geziyo mu .hic adimlama yok ,dişte yok
Ben yürüteçe oturtuyorum ama dediğin gibi hareket ettiremiyor ama koltuklara tutunup ayağa kalkmaya başladı artık bi de haldir haldir emekliyo iki tane de dişimiz çıktı

Ben yürüteçe oturtuyorum ama dediğin gibi hareket ettiremiyor ama koltuklara tutunup ayağa kalkmaya başladı artık bi de haldir haldir emekliyo iki tane de dişimiz çıktı
Masallah size biz hala yerimizde devam donme falan yapiyo ama emekleme ,dis veya elinden tutunca adim atma yok daha

Masallah size biz hala yerimizde devam donme falan yapiyo ama emekleme ,dis veya elinden tutunca adim atma yok daha
Bizimki biraz önden gidiyo ne acelesi varsa 9 aylikken yürür diyolar ama bakalim ne yapacak. Elinden tutunca adımlıyor geliyor maşallah bi sıkıntısı yok ama çok tehlikeli gerçekten iki saniye gözümü ayıramıyorum sürekli ayağa kalkıyor ondan sonra nasıl ineceğini bilemiyor elini bırakıyor ve pat diye yere düşüyo başta bağırıp ağlıyodu ama şimdi düşmeye de alıştı kalkıp devam ediyo

Oy masallah ona darisi bize artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…