2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bende ona baslasim cnm kac damla veriyorsun 7.5 kilo 8 damla veriyorum
Hiç damla ölçmüyorum damlalılığını tamamen doldurup öyle hepsini ver demişti doktor. Zaten yarısı zeytinyağ falan anca yeter sanırım. Ama doktoruna sor istersen yinede

Bende ocean aldım bu ay demir ilacı kaç damla kullaniyosun acaba sen ne kadar kullanmam lazım.

Biz yeni yıla hiç güzel giremedik malesef,büyüklerim hastaydı zaten dört beş gündür ateşli,bebeğe de atladı sonunda iki gündür mahvoldu çocuk.ilk kez bu denli ateşlendi doğalı.düşmekte bilmiyor nasıl bir ateşse,salgın varmış zaten bizi de vurdu.iştah da gitti düzgün emmiyor bile,toparlamaya çalışıyorum üçünü birden

Bizimde öyle antibiyotik kullanıyor biraz toparlar gibi olmuştu tekrar oksurdu bu sabah doktor on gün devam et dedi bı türlü toplayamadi evden cikmiyor ne zamandir bugün AVM'de olsa çıkalım dedim
Birde KBB götürucem bu kadsr sık hastalandigi için doktor geniz eti olsa ağzı açık uyudu filan dedi ama bunla ilgili bir sorun olabilir
İstahz aten yok bı geçen patates ezdim verdim yoğurtla onu yedi bugünde öyle peynir zeytin kahvaltılık sütünü içti daha

Biz de üç çocuk olunca iki üç defa gittik her gittiğimiz değişik bir yol izliyor.son gittiğimiz antibiyotiklik iş yok dedi,inflüenza salgını varmış ya ona yönelik ilaç verdi bilmiyorum büyükleri mahvetti ya bir haftadır düşmek bilmedi ateş.yemediler içmediler hiçbirşey,o yüzden küçüğün ateşi çıkar çıkmaz götürdük o da şu an eh işte,üçü de aynı bariz grip belirtileri.
Fazla bişey sunmadım ben bebeğe diğerlerinden hastalığın iştahı nasıl kestiğini bildiğim için,zaten beni de fazla emmiyor şu an bir de öyle zorlamayın dedim

Kızlar menenjit aşılarını araştıran var mı ? Hangisini yaptırmayı düşünüyorsunuz ?

Nasılsın cnm bebegin nasil
Ben iyiyim canım şükür ama 1 aydır fransadaydım annemler korona olmuştu baya zor atlattılar, ondan giremedim ama aklım hep sizdeydi. Hüseyin Emin de iyi şğkğr ama bu diş krizleri geçmiyor birtülü , yürümesine gelince yüz üstü kalmaktan nefret ediyor. Yürüteçte arka arkaya gidiyor ancak . Hiç totosunu kaldırmak istemiyor . Ve bu aralar çok sinirli herşeyi fırlatıyor ağlıyor dişler sanırım birde evden uzaktık belki onunda etkisi de vardır bilmiyorum zor bu aralar . Sizler nasılsınız .

Bizde aynıyız ek gıda telaşı diş daha yok bakalm ne zaman çıkar

bizde artik tam desteksiz oturma basladi . oturmayi cok seviyo masallah diş yok hala , ama surekli eli agzinda huysuz baya. Bu aralar grip ve oksuruk yakamizi birakmadi ,1 haftadr mahvetti . buyuk kizima da gecti ,uyku yok malesef . yurutecte halida goturemiyo hala , gunesli gunlerde balkonda koyuyorm bizde drumlar bu sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…