2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

Canım bizde meme reddi var ama geceleri ben de emzik oldum. Gündüz emmediği için hoşuma gitti başlarda. Ama artık boynum sırtım tutuluyor. Bilmiyorum dönemsel mi acaba. Bu haftalarda atak da yok ama..

Damlalıkla veriyorum cnm ben aç karnına şimdilik işe yarıyor valla. Balgam vs varsa midesini bulandırıyor da olabilir iştahıda az çünkü bizim. Ateş yoksa calpole falan gerek yok aslında doktor demediyse

Damlalıkla veriyorum cnm ben aç karnına şimdilik işe yarıyor valla. Balgam vs varsa midesini bulandırıyor da olabilir iştahıda az çünkü bizim. Ateş yoksa calpole falan gerek yok aslında doktor demediyse
Ateşi yok da vücudu sıcak. Sadece biraz rahatlatsın diye icirecektim. Ac karnina denedim hep ama yine almadı bizimki.
Bir şey de yemedi dünden beri ancak emiyor ama bende de süt yok zaten artık

Canım bizde meme reddi var ama geceleri ben de emzik oldum. Gündüz emmediği için hoşuma gitti başlarda. Ama artık boynum sırtım tutuluyor. Bilmiyorum dönemsel mi acaba. Bu haftalarda atak da yok ama..

Gündüz bizimki de çok emmez ama gece tam bir emzik oldum. Dediğin gibi rahatsız yatmaktan boynum sırtım kolum ağrıyo olarak uyanıyorum

Canim ateşi yok ama geniz akıntısı çok dedi bu sebepten antibiyotik verdi. Ateşi yükselirse diye de farklı bir ilaç verdi onu o zaman kullanırsın dedi.
Bir de zaditen verdi.
Burnunu da acilde temizlediler. Bizde durum bu şuan

Geçmiş olsun cnm antibiyotik geniz akıntısına etki eder mi bilemedim ama işe yarar inş bize de macrol vermişti galiba. Alerjik görmüş sizin galiba burnuşu. 2 haftaya kadar pek önemsemiyorlar kendiliğinden de geçebiliyor. Geçmezse bizde tekrar gideceğiz

Kizlar alerji doktoru iki kutu mama vermişti ama kullanmadik şu an hastalığını ona bağlamak istemiyorum inşallah yoktur ama hafif var gibi inşallah yenecek

Bu mamaları isteyen varsa gönderebilirim

Bende bilemedim canim ama baslicam ya hiçbir şey yemiyor istahsizlasti mahvoldu çocuk bir gunde

Şu ne kadar veriyisunuz bebeklere bugün üç saat uyudu fena terlemis bezi turuncuydu hala oluyomu sizdede uyurken mamavermedim kalktı yemeğini yedi uyurken de iyi içmişti sütünü. Bı suru su verdim bakalım şimdi. Hasyun atlet aldı acayip terliyor bide hamakta yatiyor

Ya evet haklısın katı diyet yapıp denemek lazım ama gözüm kesmiyor.şu an bile çok zorlanıyorum tek derdim o değilki.iki tane okula giden çocuk bir sürü işim gücüm var denesem sanki hiç yiyecek bişey bulamam gibi hissediyorum.kendime ayrı çocuklara ayrı şeyler hazırlamaya hiç vaktim yok.bakalım sürerse bir yol bulacağız huzursuzluğu arttı bu günler

Kızlar sizin bebeklerde parmak ucuna basıyor mu benimki basıyor neden olur ki ya

Ayni sorunlar bende de var ama işte mecbur diyetteyim bende. Yoksa tabiki kolay değil.
Benim de başta nefsime çok zor geldi ama oğlumun gidişatı iyice kötüleşince başladım.

Oy masallah kuzuma Aybars Batu'da 6.5 oldu. Omurleri guzel olsun
Canım benim ogluşumda da yanağında egzama var tek taraflı bozuk para büyüklüğünde kendimce bir diyet uyguladım işe yaramadı. Doktor zaditen damla ve coresatin pembe krem verdi hiç bi işe yaramadı. 2 gündür hipokort kullanıyoruz hafif sönüşme var. Ayrıca yumurta ve süt alerjisi için kan verdik sonuçları bekliyoruz. Bu yeni dönem bebelerde nedir böyle allah askına ya hepsi mi alerjik bizim zamanımızda mı yoktu vardı da bilinmiyor muydu anlamadım cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…