2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar çocuğu tuzsuz tatsız çorba püre yemeyen varmı.. Meyveli irmik maması yiyor yulaflı muhallebi yiyor kahvaltıyı yiyor ama diğer şeyleri özellikle sebze yediremiyorum az evvel artık kendimize yaptığım yoğurt çorbasından verdim azıcık baktım yiyor ama içinde tuz var diye vicdanda yapıyorum of napcam ben

Ben hep kendi yediğimden yediriyorum.onu bile seçiyor.begenmezse ağzını dudaklarını kitliyor.tuzsuz yağsız bişey yediremiyorum

Evet benimki de tatsız tuzsuz çorba yemiyor. Geçen gün tarhana yedireyim dedim ağladı yani öyle söliyim. Kıyma filan veriyor musunuz

Ben hep kendi yediğimden yediriyorum.onu bile seçiyor.begenmezse ağzını dudaklarını kitliyor.tuzsuz yağsız bişey yediremiyorum
Bizdende öyle ya akşam pırasa yedi şimdi uyumuyor gaz yaptı sinirleniyor
Bu tuz ile ilgili yazıları okuyunca da çok tedirgin oluyorum bıraksan bizim yemekleri öyle yiyor ama diğerlerine gelince beğenmiyor tarhana yoğurt yayla çorbası bunlar en sevdikleri.

C ceylin1907 yulafliyi nasıl yapıyorsun bizim onuda sevmiyor aynen öyle. Biz yemeklere tuz koymuyoruz artık bı fiske tuzdan bişey olmaz demişti doktor onu arıyor ya. Tatsız tuzsuz oguruyor direk kusturmaya çalışıyor tok sanırsin sanki tarhana yapıyorum hemen onu nasıl iştahla yiyor anlamadım

Evet benimki de tatsız tuzsuz çorba yemiyor. Geçen gün tarhana yedireyim dedim ağladı yani öyle söliyim. Kıyma filan veriyor musunuz
Henüz kuzu koyması almadım alınca deneyeceğim
Ben trendyoldan organik yulaflı muhallebi karışımı almıştım onu yapıyorum seviyor canım

Kızlar bizimki yine saçma sapan bi durumun içinde alttab 2 diş çıkarmıştı üsttekileri bekliyordum bi baktım alttan çıkardığı dişin sağından patlatmış alt tarafı dörtlemis ustte bi şey yok

Masallah Sarp paşaya bizde daha hic diş yok emeklemiyor da sadece gidecegi yere sürünüyor hedefine bi şekilde ulaşıyor

Cnm imkanın varsa nebülizatör kullanıyoruz biz. Öksürüğü var ama uyandırmıyor tıkamıyor. Bronşit başlamıştı biraz hırıltılar kesildi şimdilik. İlaç çare değil maalesef sürekli burun yıkamak ve temiz hava gerekli. Balgam zorluyorsa balgam söktürücü kullanabilirsin

Yaa bende üstten gelecek diye bakıyorum birşey yok altlar şişmişti onlar çıkabilir o zaman anomm

bizde de yanakta egzama devam 2 gündür coresatin tekrar sürmeye basladım cok hafif sönüşme var ama duruyor öylece. Dermotologa gitsek de muhtemelen herseye dikkat et diyecek bir de mustela alacağım atopik ciltler için deneyeceğim.

Ben yumurta vermiyordum alerji vardır herhalde diye kan verdik yumurta ve süt alerjisi cıkmadı. Ama doktor yine de yüzde yüz emin olmasak da gözlemlicez dedi 2 gündür yumurta sarısı yediriyorum. Bir de kan ilacı biz de ocean kullanıyoruz d vitamini de öyle.

Yemeklere de minicik küp soğan buharda haslayıp koyuyorum tad veriyor. Kıymayı da su da haslıyorum suyuyla hatta püreleri e katıyorum minicik veriyorum cignemeye calısıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…