Tablomuz bu sekil canm. Sanırım ön sütü fazla alıyor ek gıda sonrası emzırme oluncaKac gunde almis 350 grm cnm
Ban iyi gibi geldi cnm güzel besleniyorsa pek takma günde kaç oğun ek gıda aliyor 6. Aydan sonra az kilo almak normal benceTablomuz bu sekil canm. Sanırım ön sütü fazla alıyor ek gıda sonrası emzırme olunca
2 kesin alıyor kahvaltıda ek gıda aksam da. Öğlende meyve olarak gecıyor . 3 kere alıyor ek gıdaBan iyi gibi geldi cnm güzel besleniyorsa pek takma günde kaç oğun ek gıda aliyor 6. Aydan sonra az kilo almak normal bence
Ben hep kendi yediğimden yediriyorum.onu bile seçiyor.begenmezse ağzını dudaklarını kitliyor.tuzsuz yağsız bişey yediremiyorumKızlar çocuğu tuzsuz tatsız çorba püre yemeyen varmı.. Meyveli irmik maması yiyor yulaflı muhallebi yiyor kahvaltıyı yiyor ama diğer şeyleri özellikle sebze yediremiyorum az evvel artık kendimize yaptığım yoğurt çorbasından verdim azıcık baktım yiyor ama içinde tuz var diye vicdanda yapıyorum of napcam ben
Benimki de iki aydır 450 gr alıyor. Bu ay da 450 gr aldı.1 ayda tam. Geçen ayda 500 gram almıstı
Kızlar çocuğu tuzsuz tatsız çorba püre yemeyen varmı.. Meyveli irmik maması yiyor yulaflı muhallebi yiyor kahvaltıyı yiyor ama diğer şeyleri özellikle sebze yediremiyorum az evvel artık kendimize yaptığım yoğurt çorbasından verdim azıcık baktım yiyor ama içinde tuz var diye vicdanda yapıyorum of napcam b
Evet benimki de tatsız tuzsuz çorba yemiyor. Geçen gün tarhana yedireyim dedim ağladı yani öyle söliyim. Kıyma filan veriyor musunuzKızlar çocuğu tuzsuz tatsız çorba püre yemeyen varmı.. Meyveli irmik maması yiyor yulaflı muhallebi yiyor kahvaltıyı yiyor ama diğer şeyleri özellikle sebze yediremiyorum az evvel artık kendimize yaptığım yoğurt çorbasından verdim azıcık baktım yiyor ama içinde tuz var diye vicdanda yapıyorum of napcam ben
Bence gayet iyi aertik az almaya başlıyorlar canımTablomuz bu sekil canm. Sanırım ön sütü fazla alıyor ek gıda sonrası emzırme olunca
Bizdende öyle ya akşam pırasa yedi şimdi uyumuyor gaz yaptı sinirleniyorBen hep kendi yediğimden yediriyorum.onu bile seçiyor.begenmezse ağzını dudaklarını kitliyor.tuzsuz yağsız bişey yediremiyorum
Henüz kuzu koyması almadım alınca deneyeceğimEvet benimki de tatsız tuzsuz çorba yemiyor. Geçen gün tarhana yedireyim dedim ağladı yani öyle söliyim. Kıyma filan veriyor musunuz
Ben trendyoldan organik yulaflı muhallebi karışımı almıştım onu yapıyorum seviyor canımC ceylin1907 yulafliyi nasıl yapıyorsun bizim onuda sevmiyor aynen öyle. Biz yemeklere tuz koymuyoruz artık bı fiske tuzdan bişey olmaz demişti doktor onu arıyor ya. Tatsız tuzsuz oguruyor direk kusturmaya çalışıyor tok sanırsin sanki tarhana yapıyorum hemen onu nasıl iştahla yiyor anlamadım
Doktor bana dana da verebilirsin dedi cnm kuzu yada dana dediHenüz kuzu koyması almadım alınca deneyeceğim
Ben trendyoldan organik yulaflı muhallebi karışımı almıştım onu yapıyorum seviyor canım
Ac iken veriyorsun demi cnm ek gidayi ben açken veriyorum tatsiz tuzsuz yiyor mecburBizimki de havuç patates tatlı patatesi sevmedi. Yoğurtta sevmiyordu alıstı.
Masallah Sarp paşaya bizde daha hic diş yokKızlar bizimki yine saçma sapan bi durumun içinde alttab 2 diş çıkarmıştı üsttekileri bekliyordum bi baktım alttan çıkardığı dişin sağından patlatmış alt tarafı dörtlemis ustte bi şey yok
Cnm imkanın varsa nebülizatör kullanıyoruz biz. Öksürüğü var ama uyandırmıyor tıkamıyor. Bronşit başlamıştı biraz hırıltılar kesildi şimdilik. İlaç çare değil maalesef sürekli burun yıkamak ve temiz hava gerekli. Balgam zorluyorsa balgam söktürücü kullanabilirsinMerhaba bizde de gece kalkmalari artti malesef . zaten 10 gündur grip ve oksuruk yakamizi birakmadi . tam gecti derken dun yine daha daha fazla artti oksuruk artik kriz gibi geliyo kusana kadar dr goturdum ciger temiz grip olmis dedi ama hic uyuyamiyor yavrum gece boyu . yarin bi aksilik olmazsa tekrar dr goturcem insallah faydasi olir . buyuk kizimada gecti ,tam toparliyo derken tekrar basa donuyoruz anlamdm
Yaa bende üstten gelecek diye bakıyorum birşey yok altlar şişmişti onlar çıkabilir o zaman anommKızlar bizimki yine saçma sapan bi durumun içinde alttab 2 diş çıkarmıştı üsttekileri bekliyordum bi baktım alttan çıkardığı dişin sağından patlatmış alt tarafı dörtlemis ustte bi şey yok
bizde de yanakta egzama devam 2 gündür coresatin tekrar sürmeye basladım cok hafif sönüşme var ama duruyor öylece. Dermotologa gitsek de muhtemelen herseye dikkat et diyecek bir de mustela alacağım atopik ciltler için deneyeceğim.Kızlar dün tanıdığımız bir doktorla daha görüştü eşim.yanağındaki egzamalı da attı doktora.atopik dermatit bana göre demiş.bir yaş gibi geçer rahat olun,annesi de fazla uzatmasın yumurta yememeyi demiş.bebeğe de vermiyorum.(devam ederim hiç sorun değil ama gerileme yokki)yedi aylık olacağız belki bir ay sonra başlarım ufak ufak yumurtaya da,daha farklı bir hal almazsa gidişat tabi.diğer doktora kalsa dokuzda kontrol diyor.yaptığı bişey de yok 1250 lira bayıldık,rahatça iletişim kuramıyorum bile.
Ek gıdaya karşı çok gönüllü değil,yaklaşık bir aldır cebelleşiyorum.özellikle kaşığa hiç ağız açmıyor,ben yerken bakınıyor ama anlamıyorum.doktordan gaza geldim bugün kıyma da denedim,soğan da koydum içine.daha önce de denemiştim soğan,köfte yapıp suda pişirdim.siz soğan veriyor musunuz,sekiz ay diye dinledim biryerde bi acaba vermese miydim dedim kendi kendime.
Kan ilacı da ocean a döneceğim bakalım
Son durumlar böyle bizimkinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?