Mustela ben de kullanıyorum.en azından nemli kalıyor kaşıntısı azalıyor bana göre.bilmiyorum bizde çıktı hafif yumurtaya ama değişiklik de yok bir ayı doldurduk.inşallah geçecek canım çok ciddi bişey gelmiyor artık bana,sadece iki gecedir çok uyanır oldu rahat değil nedense bağlantısı yoktur umarımbizde de yanakta egzama devam 2 gündür coresatin tekrar sürmeye basladım cok hafif sönüşme var ama duruyor öylece. Dermotologa gitsek de muhtemelen herseye dikkat et diyecek bir de mustela alacağım atopik ciltler için deneyeceğim.
Ben yumurta vermiyordum alerji vardır herhalde diye kan verdik yumurta ve süt alerjisi cıkmadı. Ama doktor yine de yüzde yüz emin olmasak da gözlemlicez dedi 2 gündür yumurta sarısı yediriyorum. Bir de kan ilacı biz de ocean kullanıyoruz d vitamini de öyle.
Yemeklere de minicik küp soğan buharda haslayıp koyuyorum tad veriyor. Kıymayı da su da haslıyorum suyuyla hatta püreleri e katıyorum minicik veriyorum cignemeye calısıyor
Ben de şaşırdım heo üstlere bakiyodum sonra baktım parmağımı çiğnemeye çalışıyo ucu çıkmış bile sağ taraftan tavşan olcak diyoduk pirana balığı olduYaa bende üstten gelecek diye bakıyorum birşey yok altlar şişmişti onlar çıkabilir o zaman anomm
Valla canı isterse koltuktan tutup yürüyo hatta yerde emeklerken durup ayağa kalkmaya çalışıyo da kaliyo öyle felaket oldu çok yaramazMasallah Sarp paşaya bizde daha hic diş yokemeklemiyor da sadece gidecegi yere sürünüyor hedefine bi şekilde ulaşıyor
Masallah niye bu kadar aceleci yavrum hayat o kadar kolay degil yavaştan gelValla canı isterse koltuktan tutup yürüyo hatta yerde emeklerken durup ayağa kalkmaya çalışıyo da kaliyo öyle felaket oldu çok yaramaziki dakika sesi çıkmasın hemen bi bakıyorum bi yere girmiş bi şeyler karıştırıyo
Kızarıklık neyse de şişlik varsa lenf bezlerinden olabilir bence cnm geçmiş olsun paşaya önemli değildir inşKızlar benim oğlan 1haftadir garipti bugün farkettik sol kulak altında şişlik ve kızarıklık var. Dokunduğumuzda ağlıyor. Sanırım birkacgundur çıktı bu çünkü emzirirken bile sola dönünce istemiyordu. Yarına randevu aldik.
Bilgimiz var mi neden oldu bu acaba cok üzgünüm bir çocuğa bakamadık ya
Evet canim galiba ondan ya çok endiselendimKızarıklık neyse de şişlik varsa lenf bezlerinden olabilir bence cnm geçmiş olsun paşaya önemli değildir inş
Canim son uc gundur asiri artti bizde gece boyu oksuruk hic kesilmedi . dun dr goturdum ciğerlere inmos bronsit olmis dedi . bide asiri terlwme vardi sirlsiklam oluyodu durup dururken . vitamin eksikligi olabilir dedi kan alindi yarin sonuc alcaz . gunde 6 kere bi buhardan ,2 kere baska ilactan buhar, bide antibiyotik veriyorum. Surekli aglama halinde ,buyuk kizimda ilgi istiyo . sifir uyku ile duruyorum . bi iyilesselerdi cok yoruldum anlatammCnm imkanın varsa nebülizatör kullanıyoruz biz. Öksürüğü var ama uyandırmıyor tıkamıyor. Bronşit başlamıştı biraz hırıltılar kesildi şimdilik. İlaç çare değil maalesef sürekli burun yıkamak ve temiz hava gerekli. Balgam zorluyorsa balgam söktürücü kullanabilirsin
Gecmis olsun canim . insallah bisey cikmaz . benimde 15 gindur hasta cocuklar korkumdan odadan cikarmiyrm artik cok yiprandim . belki yag bezesi falandir ,insallah bisey olmaz gonlunu ferah tut. Benim kizi da babasi kafasini carpmisti ben yokken . 1 aysan fazla oldu hala sislik var inmiyo dr film cektir dedi . sorunlar bitmiyo Allah yardmcimiz olsunKızlar benim oğlan 1haftadir garipti bugün farkettik sol kulak altında şişlik ve kızarıklık var. Dokunduğumuzda ağlıyor. Sanırım birkacgundur çıktı bu çünkü emzirirken bile sola dönünce istemiyordu. Yarına randevu aldik.
Amin canim hepimizin inşallah.Gecmis olsun canim . insallah bisey cikmaz . benimde 15 gindur hasta cocuklar korkumdan odadan cikarmiyrm artik cok yiprandim . belki yag bezesi falandir ,insallah bisey olmaz gonlunu ferah tut. Benim kizi da babasi kafasini carpmisti ben yokken . 1 aysan fazla oldu hala sislik var inmiyo dr film cektir dedi . sorunlar bitmiyo Allah yardmcimiz olsun
Amin canimAmin canim hepimizin inşallah.
Yağ bezesi değildir tahminimce gripten sonra oluşan bir şişlik bu dokununca ağlıyor çünkü. Daha önce olmadığına eminim inşallah bu da gribi geçince kendiliğinden geçer aminn
Senin bebeğine de cok gecmis olsun canim Rabbim sifa versin çocukların hasta olması ne kötü
Diş henüz çıkmadıysa ağlamalar ondanda olabilir ona çare yok ne yazıkki. geçmiş olsun valla ilerlemiş sizin biraz galiba sırtından havlu eksik etme serin ortamda uyutmaya çalış cnm. üstünü fazla örtmeden sıcqk tutmadan atlatmaya çalıştım benimki hasta değilkende çok terleyen bir bebek zaten sıcak en büyük düşman. Ventolin bize iyi geldi maaşallah çabuk atlatırsınız sizde inşCanim son uc gundur asiri artti bizde gece boyu oksuruk hic kesilmedi . dun dr goturdum ciğerlere inmos bronsit olmis dedi . bide asiri terlwme vardi sirlsiklam oluyodu durup dururken . vitamin eksikligi olabilir dedi kan alindi yarin sonuc alcaz . gunde 6 kere bi buhardan ,2 kere baska ilactan buhar, bide antibiyotik veriyorum. Surekli aglama halinde ,buyuk kizimda ilgi istiyo . sifir uyku ile duruyorum . bi iyilesselerdi cok yoruldum anlatammsanirim diste cikacak kucakta da durmak istemiyo buldugu seyi agzina goturup isiriyo
Amin insallahDiş henüz çıkmadıysa ağlamalar ondanda olabilir ona çare yok ne yazıkki. geçmiş olsun valla ilerlemiş sizin biraz galiba sırtından havlu eksik etme serin ortamda uyutmaya çalış cnm. üstünü fazla örtmeden sıcqk tutmadan atlatmaya çalıştım benimki hasta değilkende çok terleyen bir bebek zaten sıcak en büyük düşman. Ventolin bize iyi geldi maaşallah çabuk atlatırsınız sizde inş
Kızlar bebeğim çok sık kalkıyor geceleri. 2 saatte bir kalkıyor bir düzene sokamadım uykuları. Her kalktığında hiç emmemiş gibi emmek istiyor emiyor doyuyor meme istemiyor sonra 2 saat sonra yine aynı. Artık çok yoruldum Allah rızası için yardım edin. Benim ki biraz tosun bu arada ondan mı çok emmek istiyor acaba? Emzirmezsem sallarsam uyuyor 20 dk sonra yine kalkıyor yine ağlıyor meme istiyor. Muhallebi veriyorum yatmadan önce yine aynı. Su zaten veremiyorum gece geri itiyor kendini çok ağlıyor. Sabahları çok yorgun kalkıyorum. Ne yapmalıyım ?
Merhaba bizde de gece kalkmalari artti malesef . zaten 10 gündur grip ve oksuruk yakamizi birakmadi . tam gecti derken dun yine daha daha fazla artti oksuruk artik kriz gibi geliyo kusana kadar dr goturdum ciger temiz grip olmis dedi ama hic uyuyamiyor yavrum gece boyu . yarin bi aksilik olmazsa tekrar dr goturcem insallah faydasi olir . buyuk kizimada gecti ,tam toparliyo derken tekrar basa donuyoruz anlamdm
Bizimkide sağlıklı ne varsa yemez bizim yediğimiz herşeyi yer.. hamburger ekmeği tattırdım sussun diğe yemin ediyorum onu yiyor ama brokoli vs öğğğ yapıyor tükürüyor bağırıyor mamamamammaaa yapıyor yani o mama değilmiş gibiKızlar çocuğu tuzsuz tatsız çorba püre yemeyen varmı.. Meyveli irmik maması yiyor yulaflı muhallebi yiyor kahvaltıyı yiyor ama diğer şeyleri özellikle sebze yediremiyorum az evvel artık kendimize yaptığım yoğurt çorbasından verdim azıcık baktım yiyor ama içinde tuz var diye vicdanda yapıyorum of napcam ben
Kızlar ancak yazabiliyorum 1 aydır rezil bir durumdayız . Uysal akkıllı doğru düzgün ağlamayan saatinde uyuyup uyanınca emip yatan çocuk gitti yerine başka bir velet geldi bu neeeee çıldırdımmmm bugün kendimide kontrol edemiyorum sinirlerim tamamen bozuldu. Ağlamadan uyumuyor ! Eskiden yatağa koyuyordum emzik veriyordum çıkıyordum yatıyordu . Şimdi yok efendim elimi tutacak kulağını kaşıyıp koparacak mızmızlancak ağlayınca gitmeyincede babaaaaaa diğe bağırıyor. Napacağımı şaşırdım . İki dişte çıktı neyin gerginliği anlamadım kiiiBizdende öyle ya akşam pırasa yedi şimdi uyumuyor gaz yaptı sinirleniyor
Bu tuz ile ilgili yazıları okuyunca da çok tedirgin oluyorum bıraksan bizim yemekleri öyle yiyor ama diğerlerine gelince beğenmiyor tarhana yoğurt yayla çorbası bunlar en sevdikleri.
Enfeksiyon kaynaklı şişebiliyor lenf bezleri canım.hastalık atlasa da eski boyutuna dönmüyor hemen.sizinki de öyledir muhtemelen,gidince bize de yaz geçmiş olsunKızlar benim oğlan 1haftadir garipti bugün farkettik sol kulak altında şişlik ve kızarıklık var. Dokunduğumuzda ağlıyor. Sanırım birkacgundur çıktı bu çünkü emzirirken bile sola dönünce istemiyordu. Yarına randevu aldik.
Geçmiş olsun gerçekten çocuklar hasta olmasın zor.ventolin değil de pulmicort türü havalar verilince bebeğin yüzünü yıka canım,gözleriyle teması iyi değilmiş.arınsın yüzü ilaç sonrası geçmiş olsunCanim son uc gundur asiri artti bizde gece boyu oksuruk hic kesilmedi . dun dr goturdum ciğerlere inmos bronsit olmis dedi . bide asiri terlwme vardi sirlsiklam oluyodu durup dururken . vitamin eksikligi olabilir dedi kan alindi yarin sonuc alcaz . gunde 6 kere bi buhardan ,2 kere baska ilactan buhar, bide antibiyotik veriyorum. Surekli aglama halinde ,buyuk kizimda ilgi istiyo . sifir uyku ile duruyorum . bi iyilesselerdi cok yoruldum anlatammsanirim diste cikacak kucakta da durmak istemiyo buldugu seyi agzina goturup isiriyo
Aa bilmiyodrdum siliyorm ama islak mendilleEnfeksiyon kaynaklı şişebiliyor lenf bezleri canım.hastalık atlasa da eski boyutuna dönmüyor hemen.sizinki de öyledir muhtemelen,gidince bize de yaz geçmiş olsun
Geçmiş olsun gerçekten çocuklar hasta olmasın zor.ventolin değil de pulmicort türü havalar verilince bebeğin yüzünü yıka canım,gözleriyle teması iyi değilmiş.arınsın yüzü ilaç sonrası geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?