2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar bende çoktan giremiyorum bı bakırım dedim 4cocukla günleri saatleri kovaliyorum hamd olsun daha disimiz çıkmadı 13haziran doğumluyuz biz sürünmeye daha net başlamadı done done gidiyor geri geri gidiyor
Ek gıda zaten başladım daha mama yemiyor
Sizinkinler desteksiz otuyor mu benimki oturmuyor

Desteksiz bir aya yakindie oturuyo benim ki masllah . dis yok ,emekleme cabasi var ama daha bir karis anca gidiyo . zaten bu aralar hasta . iyi olsunda hepsi olur zamanla insallah 11 haziran dogumlu

Maşallah nasıl başardınız desteksiz oturturmaya biz mi geç kaldık acep
5. Ayda şu banyo oturaklwri var biliyor musunuz alt tarafı vakumlu hatta. Onda oturtmaya başlamıştım başlarda çok eğri duruyordu zamanla alıştı sonra bı baktım artık desteksiz oturuyor onun faydasını olduğunu düşünüyorum ben.

Onun minder gibi olandan var bende oturtuguyorum ama yinede çok değil günlük maksimum yarım saat gibi sonra yerde dönme geri gitme ile devam ediyor

Kulak iltihabı falan olabilir mi canım . Kulağınızdaki çekiştiriyor demişsin dişte olabilir. Benimkinin üstte peş peşe 4 dişi çıktı alttaki iki dişinden sonra o da öyleydi ilk alt 2 dişi çıkınca perişan olmuştum sonra Allahtan tetagil kullandım o rahatlattı o dört diş öyle kolay çıktı ki ben bile görünce şaşırdım. Dördüde patlamış tavsiye ediyorum kullan bence. En azından aşırı huzursuzluğu ağlamaları yok. Sadece gece sık kalkıyor geri yatıyor . Kullanıyor musun zaten bilmiyorum ama.

Arkadaşlar her bebek farklı oluyor ve gelişim nöbetleşe ilerliyor,bir gelişim gerçekleşirken diğeri durağan kalabiliyor yani.örneğin bizim de sürünme bayağı iyi emekledi emekleyecek ama desteksiz oturma biraz geri gibi.güvenip bırakamıyorum saniyeler içinde devrilebiliyor.çünkü çoğu zaman yüzüstü ve emekleme derdinde.zamanla herşeyi yapacaklardır
LesaM gittin mi canım hastaneye inşallah haberler iyidir yazmadın

Selam kızlar,
Son bi iki sayfayı okuyabildm ama anladığım kadarıyla çoğu bebeğimiz hasta biz de yeni iyileştik, abi kreşte olunca üç gün max iyi oluoruz snra yeni hastalık aramızda dolanıo bi ay boyunca hasta olanların hepsine geçmiş olsn tez zmnda iyileşsinler Herkes ben gibi işlere güçlere yetişemez olmuş sanırım yalnız deilim die sevindm yanlış anlamayın haftaya evdeki günlerimin son günleri 24ünde işe dönüş yapıorm hep motive oluorm hem endişe doluorm işe dönen 2 çocuklu anneler tecrübelerinizi bekliorum
Bizim kızçe 11haxiran doğumlu ekgıda süreci hiç gitmio bizde hiçbişi yemek istemio, mama sandalyesinde hiç oturmak istemio yemek yedircez die aklı çıkıo
2aya yakındır desteksiz oturuo, bi aya yakındır emeklio, ufaktan anne baba dede demeler başladı, aynaya bakarak eliyle gel yapıp kendine gülüo tam deli gündüz uykuları neredeyse hiç iyi olmadı, bi gün iyi uyudu desem üç gün sen neye iyi dedin diyin paralıo beni gün içinde hep mız mız ben odadan asla çıkamam, çıkmak gerekirse o çıkar dolanır gelir durumlar da böle işte

Sizede gecmis olsun canim . bizde malesef hastalikla ugrasiyoruz iki haftadan fazladir . benim kızımda 11 haziran dogumlu . emekleme cabasi var surunuyo gibi gidiyo az . dis yok hala ek gida ben fazla ugrasmiyrm biz ne yersek ondan yiyor zaten cok cok az yiyo ,yogurt vermeye ve meyve vwrmeye calisiyrm ama pek hevesli degil bende zorlamiyrm oldugu kadar . zaten anne sutu aliyo ,pek ugrasmaya halimde hevesimde yok acikcasi . buyuk kizimda ilgi bekliyo oldugu kadar

Geçmiş olsun valla okullu abiler ablalar bitirdi bizi mama sandalyesini bizde oyun oynamak için kullanıyoruz daha çok bizimde 11 haziran ama destekli oturma yok hala ama birkaç sn durmaya başladı yakındır oturması işe başlayanlara kolaylıklar diliyorum valla biz evde yetişemiyoruz 2 çocuğa. Mızmızlık sizinde dişten olmasın birara durulmuştu bizim şimdi tekrar başladı 3.ü yolda geliyo. Uykuları da yeni birşeyler öğrendikçe bozuluyor valla huylar değişiyor hastalıktı dişti karnı ağrıdıydı hep değişiyor

İyi geceler hanımlar. Bebişlerde sizde iyisinizdir inşallah
Cok Uzun zaman oldu gırmıyorum girmeye fırsat bulamıyorum yeni yeni uslandı oğlum 25 hazıran doğumluyuz bizde. Ama hiçbişeyimiz düzenli değil. Huysuz oğluşum yani napalım sağlıklı olsun herseye razıyım dıyorum

Çook geçmiş olsn size de, bu geibimse hastalıksa biz tam 3hafta hastaydık nası bi hastalıksa nanet çıksın dedik valla evlerden ırak öle öle insanın ikinciden snra ilki kdr hevesi de vakti de olmuo, salçayı bekliorm valla salça zamanı gelsin ayrı hiçbişi yapmıcam bize tuzsuz yapıp koycam önüne ben de

Aynen şimdi okullu oldk evi hastalıkla doldurduk diorm ayy hepimizin 11haxiran olması dişin etkisi çok 3.patladı 4.nün patlaması an meselesi o bunaltıo belli oturması da emeklemesi de bebeğin hazır oluşuyla gelio, allah vermesin bi skntı olsa kendini çooktan gösterirdi o yüzden çok ne Zmn oturcak emeklicek die dertlenmemek lazım kii ilkinde tecrübeliyiz hepsi ne kdr geç o kdr iyi ve bi o kdr sağlam Bzmkini en son knuşmştk ya emekleme pozisyonu alıo die geceleri uyanıo yapıo demiştim dediğin çok her yeni öğrendiği uykuyu mahvedio şimdi de yatağının yan yüzeyine ellerini yaslayıp ayağa kalkmaya çalışıo gece gece töbeeee diyip alıp yatırıoeum

Kızlar doktorda yatarak mı kılo olcuyorlar hala. Doktorumuz yatırarak ölctürdü 8.850 cıktı fakat 2 gün sonra evde oturttum tartı üzerine 9.200 cıktı. Yatınca ayaklar vs dısarıda kalıyor farkeder mi kiloda

Dr a gtmeden evde tartmş mıydn? Tartıdan tartıya fark olabilior
Ben evden çıkmadan tartıorum hastanedekinden 100gram fazla çıkıo hep evde

Dr a gtmeden evde tartmş mıydn? Tartıdan tartıya fark olabilior
Ben evden çıkmadan tartıorum hastanedekinden 100gram fazla çıkıo hep evde
Genelde 100-200 gram cıkıyor ama doktor komple soyup tartıyor. Yatarak ölcünce farklı cıkıyor. Birde yeni yeni oturmaya basladı daha once fark olmuyordu pek

Genelde 100-200 gram cıkıyor ama doktor komple soyup tartıyor. Yatarak ölcünce farklı cıkıyor. Birde yeni yeni oturmaya basladı daha once fark olmuyordu pek
O zmn dediğin gibi belki ayaklardan fark çıkıo olablr dik kuvveti algılıo ya tartılar, bzmki oturarak tartmştı ben de evde oturtuorm fark çıkmıo. Bi kendin tartılıp sonrasında kucağında tartıp baksan sizin tartıyı doğrularsın o zmn daha da net olur ayak olayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…