Tavuk kirmizj et veriyorum ama balık vermiyorum 8 aydan sonra yüzey balıkları veririmBalık veriyor musunuz acaba bebeklerinize merak ettim balık tavuk
7.ay icin gttk haftasonu memenjit asisi oldu, dr umuz orda soledi tattirabilirsin balik artik bol protein dedi, her seye kiyma, kemik suyu ekle dedi, salca icin bi ay daha bekle dedi, ben salcayi bekliorm snra bize naparsam tuzsuz yapip vercem ayri gayri pisirmicemBalık veriyor musunuz acaba bebeklerinize merak ettim balık tavuk
Tavuğu direk hasladin verdin demi canım göğüs kısmını. Ben vermedim de nasıl sunsam acaba diye düşündüm. Yada çorba filan mı yaptınTavuk kirmizj et veriyorum ama balık vermiyorum 8 aydan sonra yüzey balıkları veririm
Salça içik bekle diyor doktorlar evet ama yemiyorlar ki tatsız geliyir sanırım bebek menüsü yapıyorum ayrı ağzını hiç açmıyor. Bizim yediklerimizden veriyorum bazen çiğneyerek yiyor ben bu kızı anlayamadim damak tadını nerden biliyor bilmiyorum bende artık çok az salçalı yapıyorum yemekleri tuz kullanmiyorum. Salçayı da zaten kv ev de yapmıştı . Yoksa yemiyor ya yememesinden iyidir diye veriyorum valla. Mesela havuç çorbası yapıyorum ağzını açmıyor şehriye çorbası yapıyorum içine biraz kuzu kıyma atıyorum yiyor .7.ay icin gttk haftasonu memenjit asisi oldu, dr umuz orda soledi tattirabilirsin balik artik bol protein dedi, her seye kiyma, kemik suyu ekle dedi, salca icin bi ay daha bekle dedi, ben salcayi bekliorm snra bize naparsam tuzsuz yapip vercem ayri gayri pisirmicem
Bnmki de hicbisi yemio, blw denedm yok kendim yediriorm yok, o yuzden iste salcayi bekliorm, sordm ozellikle bekle bi ay daha dedgi icin beklicemSalça içik bekle diyor doktorlar evet ama yemiyorlar ki tatsız geliyir sanırım bebek menüsü yapıyorum ayrı ağzını hiç açmıyor. Bizim yediklerimizden veriyorum bazen çiğneyerek yiyor ben bu kızı anlayamadim damak tadını nerden biliyor bilmiyorum bende artık çok az salçalı yapıyorum yemekleri tuz kullanmiyorum. Salçayı da zaten kv ev de yapmıştı . Yoksa yemiyor ya yememesinden iyidir diye veriyorum valla. Mesela havuç çorbası yapıyorum ağzını açmıyor şehriye çorbası yapıyorum içine biraz kuzu kıyma atıyorum yiyor .
Hasladm cnm yemeklerinin icine koyuyorum o günlük sadece ertesi gun vermiyorum zehirlenir diye korkuyorum taze yapiyorum bize yaparken ona da yapiyorumTavuğu direk hasladin verdin demi canım göğüs kısmını. Ben vermedim de nasıl sunsam acaba diye düşündüm. Yada çorba filan mı yaptın
Merhabasucculentaski , istanbulda hastane tipi pompa kiralamıştınız sanırım yazdığınızı okumuştum yanlış hatırlamıyorsam. Nereden kiraladığınızı bana yazabilir misiniz? İsterseniz burada isterseniz özelden. Çok teşekkür ederim
Bizimkide sağlıklı ne varsa yemez bizim yediğimiz herşeyi yer.. hamburger ekmeği tattırdım sussun diğe yemin ediyorum onu yiyor ama brokoli vs öğğğ yapıyor tükürüyor bağırıyor mamamamammaaa yapıyor yani o mama değilmiş gibi
Kızlar ancak yazabiliyorum 1 aydır rezil bir durumdayız . Uysal akkıllı doğru düzgün ağlamayan saatinde uyuyup uyanınca emip yatan çocuk gitti yerine başka bir velet geldi bu neeeee çıldırdımmmm bugün kendimide kontrol edemiyorum sinirlerim tamamen bozuldu. Ağlamadan uyumuyor ! Eskiden yatağa koyuyordum emzik veriyordum çıkıyordum yatıyordu . Şimdi yok efendim elimi tutacak kulağını kaşıyıp koparacak mızmızlancak ağlayınca gitmeyincede babaaaaaa diğe bağırıyor. Napacağımı şaşırdım . İki dişte çıktı neyin gerginliği anlamadım kiiikızlar çok uykusuzumm yaaa niye böyle yapıyor bu çocukk
Teşekkür ederimKoşuyolunda sümer diye bir şirket var başka yerlerde de şubeleri vardır muhtemelen. Herkes oradan kiralıyor benim gördüğüm. Eve de getiriyorlar ücretini öderseniz
Diş çıktı mı hiç alişte?Biz de böyleyiz akşamları yatağına koyunca uyuyan çocuk uyumaz oldu. Sabah işe yorgun argın gidiyorum bütün gece memede takılıyoruz. Saat başı ağlayarak uyanıyor çıldıracağım.
Diş çıktı mı hiç alişte?
EvetBalık veriyor musunuz acaba bebeklerinize merak ettim balık tavuk
Ben bacak aralarina göre aliyorum cnm bakiyorum cok iz yapip kizartiyorsa değişiyorum sleepy 5 no dayiz yedek 6 da var ama hic acmadim aralarinda 1 cm var zatenKızlar bu bebek bezi numaralarini nasıl yapiyosunuz ben dar geldikçe bi büyük bedene geçiyorum baby turco 6 xl kullanıyoruz şu an iyi oluyo ama bazı arkadaşları eşime yuh çok büyük kullanıyosunuz benim 2 yaşındaki kızım 6 numara kullanıyor falan demiş yani bunun kıyası da olmaz ki küçük geldiği halde zorla 4 numara mı giydireyim çocuğa o kadar kilolu da değil 8 bucuk kilo falan
8. Ayda ata varmış belki ona girmiştirGünaydın kızlar Egemen gece hiç bir saat uyuduğunu bilmiyorum sürekli uyanıyor ağlıyor.sizin uykular nasıl bu sıralar?
Kızlar bu bebek bezi numaralarini nasıl yapiyosunuz ben dar geldikçe bi büyük bedene geçiyorum baby turco 6 xl kullanıyoruz şu an iyi oluyo ama bazı arkadaşları eşime yuh çok büyük kullanıyosunuz benim 2 yaşındaki kızım 6 numara kullanıyor falan demiş yani bunun kıyası da olmaz ki küçük geldiği halde zorla 4 numara mı giydireyim çocuğa o kadar kilolu da değil 8 bucuk kilo falan
Baby turconun kalıpları küçük diye duymuştum sleepy bio natural 4 numara kullanıyoruz 1 ay önce 8 kiloyduKızlar bu bebek bezi numaralarini nasıl yapiyosunuz ben dar geldikçe bi büyük bedene geçiyorum baby turco 6 xl kullanıyoruz şu an iyi oluyo ama bazı arkadaşları eşime yuh çok büyük kullanıyosunuz benim 2 yaşındaki kızım 6 numara kullanıyor falan demiş yani bunun kıyası da olmaz ki küçük geldiği halde zorla 4 numara mı giydireyim çocuğa o kadar kilolu da değil 8 bucuk kilo falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?