2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Balık veriyor musunuz acaba bebeklerinize merak ettim balık tavuk
7.ay icin gttk haftasonu memenjit asisi oldu, dr umuz orda soledi tattirabilirsin balik artik bol protein dedi, her seye kiyma, kemik suyu ekle dedi, salca icin bi ay daha bekle dedi, ben salcayi bekliorm snra bize naparsam tuzsuz yapip vercem ayri gayri pisirmicem

Salça içik bekle diyor doktorlar evet ama yemiyorlar ki tatsız geliyir sanırım bebek menüsü yapıyorum ayrı ağzını hiç açmıyor. Bizim yediklerimizden veriyorum bazen çiğneyerek yiyor ben bu kızı anlayamadim damak tadını nerden biliyor bilmiyorum bende artık çok az salçalı yapıyorum yemekleri tuz kullanmiyorum. Salçayı da zaten kv ev de yapmıştı . Yoksa yemiyor ya yememesinden iyidir diye veriyorum valla. Mesela havuç çorbası yapıyorum ağzını açmıyor şehriye çorbası yapıyorum içine biraz kuzu kıyma atıyorum yiyor .

Bnmki de hicbisi yemio, blw denedm yok kendim yediriorm yok, o yuzden iste salcayi bekliorm, sordm ozellikle bekle bi ay daha dedgi icin beklicem bzmkileri verince bzm kiz da cignio aha diorm cignemeyi bilio ama kendine yaptgm her seyi oguruo agzini acmio pfff tavuk vermem ben buyuk ihtimal iki yasa kdr guvenmiorm tavuklara oglumda da vermemistim en azindan ilk iki yil hormon gdo min seviyede olsn istiorm kendimce

Tavuğu direk hasladin verdin demi canım göğüs kısmını. Ben vermedim de nasıl sunsam acaba diye düşündüm. Yada çorba filan mı yaptın
Hasladm cnm yemeklerinin icine koyuyorum o günlük sadece ertesi gun vermiyorum zehirlenir diye korkuyorum taze yapiyorum bize yaparken ona da yapiyorum

Günaydın kızlar Egemen gece hiç bir saat uyuduğunu bilmiyorum sürekli uyanıyor ağlıyor.sizin uykular nasıl bu sıralar?

Merhaba succulentaski , istanbulda hastane tipi pompa kiralamıştınız sanırım yazdığınızı okumuştum yanlış hatırlamıyorsam. Nereden kiraladığınızı bana yazabilir misiniz? İsterseniz burada isterseniz özelden. Çok teşekkür ederim

Koşuyolunda sümer diye bir şirket var başka yerlerde de şubeleri vardır muhtemelen. Herkes oradan kiralıyor benim gördüğüm. Eve de getiriyorlar ücretini öderseniz

Biz de böyleyiz akşamları yatağına koyunca uyuyan çocuk uyumaz oldu. Sabah işe yorgun argın gidiyorum bütün gece memede takılıyoruz. Saat başı ağlayarak uyanıyor çıldıracağım.

Kızlar merhaba bizde de sanırım dis sancısı var cok degisti bu hafta hep mizmiz köpek dişi elime geliyor garip degil mi ilk onun çıkması daha patlamadi ama elimde hissediyorum beyazca
Bu arada sleepy bezlerin desenlerimi değişti az önce istegelsinden aldım sahte de satmazlar umarım.

Kızlar bu bebek bezi numaralarini nasıl yapiyosunuz ben dar geldikçe bi büyük bedene geçiyorum baby turco 6 xl kullanıyoruz şu an iyi oluyo ama bazı arkadaşları eşime yuh çok büyük kullanıyosunuz benim 2 yaşındaki kızım 6 numara kullanıyor falan demiş yani bunun kıyası da olmaz ki küçük geldiği halde zorla 4 numara mı giydireyim çocuğa o kadar kilolu da değil 8 bucuk kilo falan

Ben bacak aralarina göre aliyorum cnm bakiyorum cok iz yapip kizartiyorsa değişiyorum sleepy 5 no dayiz yedek 6 da var ama hic acmadim aralarinda 1 cm var zaten

8250 idik geçen hafta tartıldığımızda 4 numara kullanıyoruz. Biz mi küçük kullanıyoruz ya.

Baby turconun kalıpları küçük diye duymuştum sleepy bio natural 4 numara kullanıyoruz 1 ay önce 8 kiloydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…