Kızlar selam, herkes menenjit aşısını oldu mu? Yaptırmyan yaptıranlar kimler? Özel aşı ya bende tereddütte kaldım
İki tane altta canım varBaska disi var mi cnm
Sleepy 6 çok büyük cnm. Geçen eşim 5plus bulamamış ondan almıştı, baya baya büyük geldi bize. Biz 5 + plus kullanıorzBen bacak aralarina göre aliyorum cnm bakiyorum cok iz yapip kizartiyorsa değişiyorum sleepy 5 no dayiz yedek 6 da var ama hic acmadim aralarinda 1 cm var zaten
Bizde de öyle yaa… hep huzursuz salya ağrı… ama diş yok daha. Patlasa rahatlıcak bebekteKızlar bizimde hiç bir diş çıkmadı 7 ay 26 günlüğüz belirti bile yok
Hic acmadim yedekte duruyor acil durumda bakacagm ben 5 kullaniyorum zayif bizim kizSleepy 6 çok büyük cnm. Geçen eşim 5plus bulamamış ondan almıştı, baya baya büyük geldi bize. Biz 5 + plus kullanıorz
Ayynı bizi anlatmışsın cnm. Sadece memeyle uyumaya alıştı. Gece meme ağzında olmayınca ağlar, uyanır. Gündüz yanına yatıorm uyutuorm, kalkmam lazım kalktığım an hissedior uyanıor, ağlıorHayırlı geceler benimde haziran doğumlu oğlum var yukarıda yazan arkadaşlar gibi gece emerek uykusunu alıyor çıkarınca 5 dakikada ağlıyor oturarak sabahlıyoruz devamlı ağzında olsun istiyor gündüzde uyumuyor çok az, nereye gitti bu uykular dişten mi dedik alt 2 dişiçıktı önceden başka yok hastalık alametide yok gece uykusuz gündüz kucakta günlerimiz geçiyor
Bacaklari boğum boğum maşallahı var ama aşırı da değil yani popisi büyük biraz ondan belkiBebeklerin de vücut tipi birbirinden farklı oluyor belki bacakları topluysa tabi küçüğü sıkar. Bizim bacaklar çok sıska
Sarp 4 aylikken böyleydi memede uyuyordu yanından kalktığım an uyanıyodu sonra yataklarimizi odalarimizi bile ayırdım hatta uyuturken asla emzirmedim inat ettim emzikte almıyordu özellikle annem çok kızdı bebeğin anne sıcaklığına ihtiyacı var yanında yatması lazım diye (kendisi abimi de beni de 2 yaşına kadar yanında yatırmış) dinlemedim kimseyi kamerayı taktım kucağımda salladim yatağına koydum şimdi söylemeye korkuyorum maşallah deyin nolur bütün gece deliksiz uyuyor akşam bu saatlerde yatırıyoruz sabah 7ye 8e kadar hiç kalkmıyor diş çıkardığı zaman bile belki gece 1 defa uyanmıştır onda da biberonda mama veriyorum doyunca geri uyuyorAyynı bizi anlatmışsın cnm. Sadece memeyle uyumaya alıştı. Gece meme ağzında olmayınca ağlar, uyanır. Gündüz yanına yatıorm uyutuorm, kalkmam lazım kalktığım an hissedior uyanıor, ağlıorGündüzde devamlı ilgi oyun isitor. Çok zor geçior yani günler
Sarp 4 aylikken böyleydi memede uyuyordu yanından kalktığım an uyanıyodu sonra yataklarimizi odalarimizi bile ayırdım hatta uyuturken asla emzirmedim inat ettim emzikte almıyordu özellikle annem çok kızdı bebeğin anne sıcaklığına ihtiyacı var yanında yatması lazım diye (kendisi abimi de beni de 2 yaşına kadar yanında yatırmış) dinlemedim kimseyi kamerayı taktım kucağımda salladim yatağına koydum şimdi söylemeye korkuyorum maşallah deyin nolur bütün gece deliksiz uyuyor akşam bu saatlerde yatırıyoruz sabah 7ye 8e kadar hiç kalkmıyor diş çıkardığı zaman bile belki gece 1 defa uyanmıştır onda da biberonda mama veriyorum doyunca geri uyuyorbiliyorum zor olacaktır ama sonra uyuyacaginiz deliksiz uykuları düşünün alışana kadar dişinizi sıkın derim ben
Yok tatlım ya hala aynı evinde öylece uyuyorC ceylin1907 canım baya uzak kaldım bu aralar takip edemedim elayağızdan haber var mıydı merak ettim
Umarım uyanir cnm hastaligimi var ne dediler doktrlarYok tatlım ya hala aynı evinde öylece uyuyor
Görümcesinin ve benim düşünceme göre aşıdan oldu biontechUmarım uyanir cnm hastaligimi var ne dediler doktrlar
Görümcesinin ve benim düşünceme göre aşıdan oldu biontech
Ciddimisin cnm korktum simdi ben 2 doz oldum 3. Olacaktim olmasam mı Allahım yavrularımızdan ayırmasın bizleri aminGörümcesinin ve benim düşünceme göre aşıdan oldu biontech
Ayynı bizi anlatmışsın cnm. Sadece memeyle uyumaya alıştı. Gece meme ağzında olmayınca ağlar, uyanır. Gündüz yanına yatıorm uyutuorm, kalkmam lazım kalktığım an hissedior uyanıor, ağlıorGündüzde devamlı ilgi oyun isitor. Çok zor geçior yani günler
Sarp 4 aylikken böyleydi memede uyuyordu yanından kalktığım an uyanıyodu sonra yataklarimizi odalarimizi bile ayırdım hatta uyuturken asla emzirmedim inat ettim emzikte almıyordu özellikle annem çok kızdı bebeğin anne sıcaklığına ihtiyacı var yanında yatması lazım diye (kendisi abimi de beni de 2 yaşına kadar yanında yatırmış) dinlemedim kimseyi kamerayı taktım kucağımda salladim yatağına koydum şimdi söylemeye korkuyorum maşallah deyin nolur bütün gece deliksiz uyuyor akşam bu saatlerde yatırıyoruz sabah 7ye 8e kadar hiç kalkmıyor diş çıkardığı zaman bile belki gece 1 defa uyanmıştır onda da biberonda mama veriyorum doyunca geri uyuyorbiliyorum zor olacaktır ama sonra uyuyacaginiz deliksiz uykuları düşünün alışana kadar dişinizi sıkın derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?