2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar selam
Öncelikle hasta bebişlerinize şifa olsun. Biz de bisüredir pek iyi değiliz. Önce ken karyolasından düştü doktora götürdük görüntülemeler vs. Çok şükür normal çıktı her şey ama kafası şişti. Aradan 2 gün önce yüksek ateş başladı dişler geliyor dedik ilk 2 gün baktık 39.5 lardan düşmüyor tüm gün devam ediyor doktora götürdük calpole devam vs dedi influenza covid testi verdik negatid eve döndük çocuk iyice kötüleşti tekrar götürdük yine aynı yorumlar ve kan tahlıli idrar alındı ama doktor cok önemli bişey yok antibiyotik başlayın dedi eve yolladı derken durum iyice kötüye gidince tekrar baska doktora geldik ki cocuk da dehidrasyon başlamış çişini bile yapmıyordu düzgün artı crp negatif olmasına rağmen bi enfeksiyondan şüphelenildi arastırma hastanesine sevk yaptık yatıs verildi ordan da kendi hastanemize geldik hala arastırılıyor araya ishal girdi bu süreçte. Bugün kan tahlıllerimiz cıktı ben baktım değerler pek iyi görünmüyor bakalım doktorumuz ne diyecek, ayrıca kanda covid omikron vs türevleri de bakıldı allahtan negatif tekrar. Miniğimin her yeri delik deşik oldu çok üzgünüm dua edin biran önce evimize dönelim

Çok geçmiş olsun canım,inşallah önemli bişey yoktur.bu sene abilerinin hemen akabinde oldu benim oğlumda da düşmeyen ateş.büyük abimizden test verdik hatta inflüenza için negatif çıkmasına rağmen doktor bulgular uyumlu diye ona yönelik ilaç verdi öyle atlatmıştık,belki sizin de mi öyle acaba,testler yanıltabiliyormuş.ciddi bişey olmasındansa umarım öyledir bi kaç güne atlar gider.

LesaM canım senden de hiç ses çıkmadı en son oğlunun boynunda şişlik farketmiştiniz,umarım sizde de herşey yolundadır

Cook gecmis olsun canimm insallah yavrun en kisa surede iyilesir sifasini bulur

Kizlar grupta elayagiz vardi en son hasta diyodnz nesi vardi ne simdi nasil bilgisi olan varmi

Çok geçmiş olsun iyi olur inşallah bir an evvel
LesaM canım senden de hiç ses çıkmadı en son oğlunun boynunda şişlik farketmiştiniz,umarım sizde de herşey yolundadır
Sahi ya LesaM yaz bize inşallah sıkıntılı birşey yoktur
Kizlar grupta elayagiz vardi en son hasta diyodnz nesi vardi ne simdi nasil bilgisi olan varmi
Elayagiz arkadaşımız 4 aydır uyanmadı hep uyuyor bilinç bulanıkmış çocuklarının sesine bazen tepki veriyormuş gözünden yaş geliyormuş

Sorma canım o gün hastaneye gittik doktor çok kötü olmuş boynu yatış vericez dedi dile kolay 3hafta hastanede kaldık. Kizima da babaannesi gelip baktı. O sis olan yer apselesti (zaten apselesmesi gerekiyormuş) ceviz kadar oldu ve sivilce gibi sıkıp boşalttılar ama nasıl acı çektiğini tahmin edersiniz. Apsenin altında lenf bezi varmis onun da küçülmesini beklediler. Çok şükür tedaviye cevap verdi ve geldiğimiz güne gore küçüldü.
Toplam 3hafta antibiyotik tedavisi alınca daha da veremeyiz kalanı kendiliğinden geçecek veya ameliyat olacak dediler. Daha dün geldik evimize. Bundan sonrasını da takip edecekler.
Enfeksiyon kapmis dedi ama sebep bulunamadi. En son hiç düştü mü dediler bende 1 kez koltuktan düşürdük dedim o da sebep olabilir dedi. Durum bu kızlar evde çocuğuma rahatça bakmanın değerini o kadar iyi anladimki..

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun hepinize ya uzun zamandır giremiyordum bütün bebislere nazar olmuş yakın zamanda iyileşirler inşallah

Ahh kıyamam yavrum çok geçmiş olsun canım

Onun sorun bağırsaktan sanırım cnm bizim 4 güne düzelmişti

Canım gaita tahlili yapıldı. Rotavirüs olmuş bizim kız. Aşılı olduğu için çok şükür bu şekilde atlatıyomuş. Yoksa hastaneye yatabilirmiş
Ay yeni gördüm maaşallah kolay atlatsın kuzum. Evet rota fena ateş ishal yapan bir hastalık bizde daha olmadı bakalım. Geçmiş olsun cnm

severb canım sana teşekkür etmek istedim senden aldığım cesaretle çocuğun odasını ayırdım artık kendi yatağında kendi odasında yatıyor. Bikaç gün sürekli uyandı meme istedi ama emzirip ısrarla kendi yatağına koyduk. Şimdi çok şükür alıştı o rahat biz rahat herkes kendi odasında uyuyor :)gece 20 kere uyanıyodu şimdi 2-3 kez uyanıyor

Çok geçmiş olsun ya,inşallah tamamen düzelir.
Bu arada geçen bende düşürdüm kızlar hala rüyalarıma bile giriyor,bizim yatağın üstünde uyuyordu ben de yan odada bekliyordum uyanması yakın diye arada kontrol ediyordum.abileri başka odada oynuyordu,öyle bi ses duydum ki çocuklar ses yaptı diye düşündüm saniyeler içinde ağlamayı duyunca kalbim parçalandı öyle bir koştum kiGötürmedim doktora parmak takibi falan yaptırdım güldürdüm falan gülüyor mu diye,hemen uyumadı da yeni uyanmıştı zaten.Allahım kimseye yaşatmasın çok kötü bir his,dikkat edin gerçekten

Çok geçmiş olsun canım. Ben de daha 2 aylıkken falan 2 kere koltuktan düşürmüştüm Allahtan koltuklar çok alçak bizim yere yakın o yüzden bişey olmamıştı ama insan çok vicdan azabı çekiyor seni anlıyorum

Cok gecmis olsun insallah duzelir canim yavrun

Neden uyuyo bir hastaligi mi var canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…